O le a le ituaiga ata e mafai ona faia i le fale ma ou lava lima?

Anonim

O le faleʻoloa poʻo le Potu Ola o loʻo i ai fale autu mo le mauaina o malo ma fesoʻotaʻiga i se aiga o le lio. E iloa e tagata uma o le faʻafiafiaga ma le fale fiafia e manaʻomia le sao o le tele o taumafaiga i le atinaʻeina o se matagofie ma faigofie i totonu o le sili ona talafeagai ma le sili ona talafeagai. O le ata o le taualuga po o le taualuga fauga tala iinei e le o le auala mulimuli.

O le a le ituaiga ata e mafai ona faia i le fale ma ou lava lima?

O le taualuga i totonu o le fale tele e tatau ona vaʻavaʻai lelei i le aotelega o le ata o totonu o le potu.

E mafai ona e faʻaogaina se tasi o le au tekinolosi o loʻo faʻatagaina ai oe e faʻatino se pito sili ona lelei o le taualuga o le kapeta ma potu malolo. Lenei o le a faia ai se sili atu lamolemole luga e leai ni mea sese. Tele tele o tau iinei e le mafai ona manaʻomia, ma o le embodimtory o ni manatu eseese o le mafuaʻaga o le galuega faia e fesoʻotaʻi ma le teuteuga o le potu tele pe ola.

O le a le mea e fai ai le taualuga e filifili ai?

Faaputuga puʻupuʻu

Plasterboard - o le sili filifiliga e mafai ona faia e ala i le fuafuaina o le taulaga e fai i le potu. O nei mea e aofia i le fausiaina o soʻo se ituaiga mamanuina o atinaʻe, e foliga sili ma matagofie. O nei mea e mafai ona faʻaaogaina ma soʻo se ituaiga o faʻamaeʻaina mea. Ma le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga ma taugofie.

O le a le ituaiga ata e mafai ona faia i le fale ma ou lava lima?

O loʻo faʻapipiʻiina le taualuga o le faʻapipiʻi i le tusi, faʻatagaina oe e ogatasi ma le taualuga ma nana le uaea.

O lenei filifiliga o le sili sili ona lelei mo i latou oe ua filifili e sefe tupe i le faʻasologa o metotia, o le a le tuʻuina atu le auala i o latou faʻaupuga i tulaga o le lelei. E tatau ona fai muamua i le mea e tatau ona fuafua ai le faʻapipiʻi. O laupepa o le a faʻatagaina le laupepa o le a e le tutusa ma le le mautonu, o le a le manaʻomia ai se tau tele o tau. Aua e te manaʻo e faʻaalu se taimi e faʻaoʻo le ogaumu tuai.

O le tasi-tulaga le tulaga o le a foliga mai o le a foliga mai o se tasi-tulaga le maualuga o le tulaga o le masani ai, lea e sefe mai i le pepa puipui i lalo o le ata. E mafai ona ufiufi le '' o le kulimi i le kulimi kulimi poʻo paʻepaʻe paʻepaʻe. I luga o le taualuga pe a faʻapipiʻi le poloka papae, e le gata i le mutia i le ogatotonu moli, ae ua malosi foʻi. Ina ia fausia muamua ma sitaili fausaga ma le 2 tulaga e maua ai le lamolemole i lalo, o le sili sili ona fetaui lelei sima.

Mataupu i luga o le autu: Mosaic i laufanua mamanu (30 ata)

E uiga i le vevesi o le malosi mo halls

O le a matua matagofie le vaʻai i le Hall o le faʻata lea o le ita o le ie, ae filifili i lana faʻatau e le o le mea uma. O sea atoga e mafai ona liua ai le ekalesia, faʻatupu lona malosi ma faʻaalia lona iʻuga o le le fiafia i le avanoa.

O le pito i luga o le pito o se mea taugata o se mea taugata i le faatusatusaga i luga o le plasterboard. O le faʻatuina o lenei ata, e tatau ona e valaʻauina tagata mataitu. Talu ai o le faapipiiina faagasologa o le taimi faʻaalu, faʻaitiitia ai le taua o le faʻaaogaina o ituaiga faʻapitoa o mea faigaluega.

O le a le ituaiga ata e mafai ona faia i le fale ma ou lava lima?

Le faiga mo le faʻapipiʻiina o le faʻaputuga o le faʻaputuga.

O le mamanu o le faʻamalama tuufaatasaga o se vaifofo lea e lautele mo le potu. E faʻatagaina oe e le faʻatapulaʻaina oe i le tulaga o le mamanuina o le ata, talu ai o oe e mafai ona tuʻufaʻatasia le sosolo malosi i totonu o le laupepa faʻapipiʻi. Faʻalautele PVC-Banvas Faʻatagaina oe e faʻatupu ai ni tulaga le masani ai ma le matematika poʻo pupula fasi ie o le faʻamalosi tino, lea e eseese lanu lanu. I le taimi lava e tasi, o loʻo teuteuina tulaga i le taʻitaʻia poʻo le nifo tuatia.

Afai e leai se naunautaiga e fatu se mamanu malosi, o le a matua o le a matua atoa, e mafai ona e fuafuaina se mamanu na maua ai le teuteuina vaega. O tulaga e mafai ai e tagata ona taofi la latou filifiliga i luga o le tafega o le tafega ua faaitiitia i:

  1. O le le talafeagai metotia o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻatasia o le tuʻufaʻatasia ma puipui e aunoa ma le faʻaleagaina o mea taugata.
  2. Lautele avanoa mo le filifilia o se fofo filifilia nai lo le faigofie paʻepaʻe pe faʻaaogaina ni laupepa glc.
  3. Maualuga faʻapipiʻi saoasaoa (mai le tele o aso, e oʻo atu i le tele o itula) pe a fai o le mamanu o loʻo faigata.
  4. Faigofie ona tausia.
  5. Maualalo maualalo le tau.

Atinaʻe o le mamanu o le sosolo malosi i totonu o le potu

O le a le ituaiga ata e mafai ona faia i le fale ma ou lava lima?

E foliga matagofie le tuʻufaʻatasia o le faʻaputuga ma faʻapitoa, e le gata i lea, o se fausaga faʻapitoa foʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona laveaʻi ai lou fale mai lologa mai luga.

A filifilia le mamanu o le faʻasolosolo o le malosi, e manaʻomia le faʻatusatusaina o latou manatu ma le siʻosiʻomia o le potu, teu meaafale i luga o puipui ma fusi. O le saʻo faʻatusatusaga o le ogatotonu o le mamanu ma se tulaga i totonu o le potu e manaʻomia, o le a le tele o potu i le tele. O lea la, o le faʻaaogaina o se tupua taatele e ono taugata tele. O nisi taimi o le feteʻenaʻiga o le aufatia e naʻo nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, e agaʻi i totonu o le ogatotonu o le taualuga, ma le mamanu o Degywall e faʻapipiʻi solo. Mo le hall e tatau ona faʻaaoga le taualuga ma mamanu e faʻatagaina ai oe e faʻafiafiaina le mata o malo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le fola i lalo o le Tile: Talo le le mautonu ma le ogatasi o le tele o le tele, tile gluse o loʻo taoto ma tuu

Mo masini moli eseese, e mafai ona e matauina ni masini ese mo moli le potu e moli le potu mo moli tanu ma mo moli tusi. O le faʻaaogaina o le laʻau lanu, o le vaʻaiga a le potu e sili ona tetele, o le mafai lea ona fuaina faʻalauteleina. Afai tatou te faʻaaogaina ni matata ma satin, e fesoasoani faʻaopopo vaivai ma faigofie. Sa faʻaaoga le togi i luga o ni moli muamua.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le feteʻenaʻiga papos, e taua le faʻalogo i le auala e faʻaosoina ai le folasaga o le ie puipui i totonu o le potu. Mo le faʻamoemoe, 2 metotia faʻaaogaina, o se tasi lea e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o se pa faapitoa na faʻamalosia i le faʻafeagai o puipui i le nikota o le faʻafeagai o le paʻu. O le ata e ono eseese i le auala o le faʻapipiʻiina o masini moli. E mafai ona e faʻaogaina se faʻaopopoga faʻapitoa e faʻatagaina oe e tapuni le avanoa i le va o le puipui ma le upega tafailagi.

Tapena ma afifi le taualuga

Filifiliga mo pipili o laupapa.

Tele tagata o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o le laupapa laupapa, o le pito sili ona lelei e talafeagai mo le fola poʻo pa o le potu. I le taimi e tasi, o lenei fuafuaga e le mafai ona faʻavaeina tutoʻatasi, ma le faʻaiʻu o le a aunoa ma le faʻaalu o tupe faʻaalu a le tele o tupe. Sailia i totonu o se Hall Hall e lamatia le fiafia.

O le faʻaaogaina o faʻapipiʻi faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o mea ese uma nai lo chramic fales. E le manaʻomia se faʻaopoopoga i le faʻavaʻa ma le faʻamoemoe mulimuli ane faʻatinoina o galuega tekonolosi.

Casesette ma nonoa faʻapipiʻi i totonu o le vaʻa e masani ona masani ai, e pei ona sili ona talafeagai mo ofisa. O sea faʻaiuga o le a le faʻatagaina ai oe e faʻalelei ai se potu malolo. E masani ona faʻaaogaina le fausaga o fale i nofoaga e nonofo ai, ae latou te le manaʻomia foi mo le hall:

  1. Tau maualalo.
  2. Faigofie faapipiiina.
  3. O le le gaoia o le susu.
  4. Vevela tetee.

O nei papatusi e mafai ona faʻaaogaina mo umukuka, faletaele, faletaele poʻo auala, ma o le feteʻenaʻi o le porsis o po o digwall e mafai ona faʻaaogaina sili atu. O le lelei fofo mo le tele o le potu o se faitioga faigata na faia o palasitika po o le uamea. Afai i le potu tele o le faʻateleina o le susu, ona faʻapipiʻi ai lea o le faʻapipiʻi o le uamea faigata e le maua ai, ona mafai lea ona fausia le vevesi ma nofoaga pe a faʻamalosia e faʻamautuina.

Mataupu i luga o le autu: Flosh Asheves mo Wallpaper: Fuataga ma Fautuaga

Faamasani i ituaiga o le taofia mamanu

O le a le ituaiga ata e mafai ona faia i le fale ma ou lava lima?

Polokalame o le ata o lotoa.

E ala i le faia o le filifiliga o le faʻamalieina o le faʻaigoaina o le potu, e sili le taofia lou gauai i le palasitika, aua a e faʻaaogaina, o le faʻaseseina o le avanoa e tasi o le a faia. O le lanu gamut ma le tau o le faʻamalologa o le faʻamalologa mai palasitika e mafai ai ona e faia le filifiliga saʻo.

Ole faʻaogaina o fale palasitika e faʻataʻitaʻi ile faiga o la latou faʻagaioiga, latou te faʻatagaina oe e nana uma fesootaiga i le avanoa mo latou. E mafai ona faʻapipiʻi se faʻailoga faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e tatala le avanoa i uaea taʻitasi poʻo le maea. Ae e mafai ona e faia e aunoa ma le ita.

O le taʻele o le tautau i luga o le pito i luga o le muamua faʻapipiʻi o le faʻavaʻa o loʻo iai le paʻu o loʻo i ai se talenia poʻo sikuea foliga. O lenei tulaga masani e tatau ona mautinoa le toe faia o le fetuutuunai o le potu. E masani ona faʻaaogaina se paʻu i ai o le paʻepaʻe lanu e maualuga le mafai ona atagia ai le malamalama.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le taʻele i totonu o le potu malulu, lea e aofia ai papaʻe papaʻe, e mafai ona valivaliina i soʻo se isi lanu pe tuʻu se isi tulaga muamua.

O ata o le alavai o le tuliga o loʻo vaevaeina i le susu-teteʻe ma le gaʻo.

O le a le ituaiga ata e mafai ona faia i le fale ma ou lava lima?

Polokalame Polokalame mo le faʻamaloloina o le taualuga.

O le faʻaaogaina o le gaʻo e le o le gaʻo o le uiga o potu uma o potu uma.

O ia lava o laʻau e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o mineral fiber nila poʻo isi ituaiga o laupapa. E mafai ona aoina le suʻisuʻi o le susu o le susu mai i luga o pou o loʻo i ai le suia ma le fulafula i lalo o le malosi o le susu. O le mea lea, a o le filifilia o ituaiga lapisi, ma se faʻavaʻa e aofia ai le susu o le susu tupe e faʻaaoga ai.

Faʻalagolago i le ituaiga o mea filifilia, o papatusi o loʻo faʻapipiʻiina, fusi ma fao, faʻapipiʻi i totonu o pu tutusa. A o leʻi amataina le amataga, o fua talafeagai uma fua. Lea e mafai ai ona e mulimuli i le symmetry center i luga o le totonugalemu, naʻo le taimi e amata ai ona faʻapipiʻi le tuufaatasiga o le vae.

Tuafa o le fausiaina o le potu o le a faʻatagaina oe e faia le faʻauiga tulaga, nana uma tulafono. O ata taʻitasi o loʻo iai se lamolemole luga e mafai ai ona e faia le taualuga i totonu o le 'ava e le gata i le muamua, ae faʻapena foʻi.

Faitau atili