Polystrax densalty ma o ana tomai faapitoa

Anonim

Faʻaaogaina mea o loʻo iai i le itu o loʻo iai ni mea, ou te manaʻo e iloa uma mea e aoga ma le mafai ona faʻaleagaina elemene, faʻapea foʻi ma le faʻapitoa masani ma meatotino. O le aso nei o le a ou taʻuina atu ia te oe e uiga i mea faʻaaoga, e masani ona faʻaaogaina mo le feʻena ma ou lava lima. Faʻafetai i se tau maualalo ma lelei le vevela o le faʻafitauli o le vevela, pe o loʻo tumau pea le alofa o le NOPERS, ae e le gata mo tagata matutua o fale, ae mo le tele o polofesa.

Penpeplex.

Faamasani i le peniplex

Polystrax densalty ma o ana tomai faapitoa

Penpenx mo le maualuga o nofoaga

A o lumanaʻi i le talanoaina o uiga autu e i ai le Penippx, e aoga lou malamalama i le mea o lea. O pou o postone o le polystyrene, lea, e le pei o le palasitika, e sili atu lona matagofie ma le tumau. Ona o lenei mea, o le tagata po o tagata o loʻo faʻaaogaina i tuutuuga o le mataʻutia o le tau, ma ona o le maualalo o vai e mafai ona faʻaaogaina, e mafai ona faʻaaogaina ma soʻo se tau.

O meatotino a le o loʻo faʻatagaina oe e te faʻaaogaina pe a tutoʻatasi le taofiofi, ma le lelei o nei mea o le:

  1. Maualalo vai peniva
  2. Sili atu le malamalama, e ui lava i le talitonuga o le poto o loʻo tumau maualuga
  3. Maualuga le lelei o aulelei mo le loto mama
  4. Manuia le fiafia
  5. Tumau ma siosiomaga saogalemu

TAUA! O le lauiloa lauiloa o le polymplex o loʻo faʻamatalaina saʻo le faʻafetai i le maualalo faʻailoga o le vai peni. Faafetai i lenei, ua faʻaoga le solo faʻatamala, ae mo le vai sapalai faiga ma auala.

Sei o tatou vaʻavaʻai i le tele o tusi lautele o Tamaʻitaʻi Plysyrene o Papatusi, lea e eseʻese mai i lo latou talitonuga:

O le itu, mm.

Ituaiga ma le tele o mea
Penitala c (25-32 kg / m3)Penitala k (28-33 kg / m3)Penpenx F (29-33 kg / m3)Pepe Popeox 45 (35-47 kg / m3)
lautele600.600.600.600.
umi1200.1200.1200.2400.
mafiafialua sefulu; tolu sefulu; 40; lima sefulu; 60; 80; 10020, 30, 40, 50, 60, 100lua sefulu; tolu sefulu; 40; lima sefulu; 60; 80; 10040, 50 60, 60, 80, 100

Mataupu i luga o le autu: Sauniaina o feusuaiga mo le le gaoia o le laminate mo ni vaega eseese

TAUA! O le vevela auala o le faʻaaogaina o le feon suia mai -50 tikeri i +75 tikeri.

O uiga faʻapitoa o papatusi o ni faʻailoga lelei tele:

  • DANSEY - 25-48KG / M3
  • Malosi - 0.2-0.6 MPA
  • Parp Bemeparances - 0,007-0.008.

Mea e fegalegaleai ma isi vaega

Polystrax densalty ma o ana tomai faapitoa

Mafanafana pascon conplex

Talu ai e sili lea mo matou le pau o le faʻailoga o le maualalo o le faʻatolu poʻo le aoga masani masani, na ou filifili ai e tusi ai i mea e le mafai ona faʻaaogaina ai lenei mea. Faatasi ai ma vaega eseese ia latou lava, o nei mea e faʻaumatia le faʻamaoni o le mea, e le gata i le faʻaitiitia o meatotino, ae faʻapea foi i le faʻaumatiaga atoa o papatusi a Falemai. O lea, e le tatau ona apalai i le peniplex:

  1. Suauu vali
  2. Penisini po o le kerosene
  3. Benzene, Xylene, toli
  4. Acetone

Talu ai o le lisi o nei vailaʻau e le lapoʻa, e matua faigofie lava ona manatua ma faʻaauau pea ona le faʻatagaina mea sese e ono aʻafia ai le lelei o le galuega na faia. I le auala, o le lisi o mea ma le fesoʻotaʻiga lelei tele tele:

  1. Suavai o le vai.
  2. Masima
  3. Alkiline sootaga
  4. Lino
  5. Bhutan ma propane
  6. Sima sima fefiloi
  7. Amonia
  8. Freon

Talu ai o le peniplex ma nei mea e le tali mai ai i mea uma, ua mafai ai ona faʻaaogaina i se paga ma nei vailaʻau.

Taua o le Fasioti Vaeluaina

Polystrax densalty ma o ana tomai faapitoa

Mafanafana fola i luga o le faapaologa

Talu ai o le tele o le tulaga o le tulaga o le maketi o le tele o le maketi, gaosia tagata gaosi gaosi i nisi igoa e faʻatagaina oe e faʻafaigofie ai le faiga o filifiliga. Sei o tatou mafaufau i nei ituaiga:

  • Talosaga "taualuga" - o le maualuga o papatusi mo le mafanafana o le taualuga o le 28-33kg / m3. Eseese i le faigofie ma le susu
  • "Pa" - mafai ona faʻaaogaina mo le lua ma fafo galuega. O le maualuga o mea o le mea o le 25-33kg / m3
  • "Faavae" - O le maualuga maualuga ma le suavai ua faʻatagaina le faʻaaogaina o mea i le taimi o le fausiaina o se faʻavae poʻo se faʻavae. Density - 29-33kg / m3
  • "Faamafanafanaga" - Papatusi o loʻo faʻaaogaina mo vaipanoa ma fale mautotogi, faʻapea foi ma le le mautonu loggas. DANDEY - 25-35KG / M3
  • Polyrex "45" - O lenei mea e ese i totonu o isi maualuga maualuga, lea e 35-47kg / m2. E mafua ona o lenei o loʻo faʻaaogaina i le taimi o le fausiaina o auala ma auala auala

Tusitusiga i luga o le autu: lauiloa ie ma le ie puipui: O le a le mea e fiafia iai

Mo se tagata faʻatau masani, sa ou tuufaatasia se laulau o le le tau o le tau i le pleeplex. Faafetai i ai, e mafai ona faia faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le manaʻomia tele e faʻatau ai mea mafiafia:

IgoaMafiafiaEria / voluma i le afifi. M2 / M3.Laupepa i le afifi

(aofaiga)

Tau 1 afifiinaTau i le 1 pepa
Penpeplex.lua sefulu14.4 / 0,288.lua sefulu1 200 - 1 40060-70
tolu sefulu10.08 / 0.30sefulu mal le fa1 260 - 1 54090-19
40.7.2 / 0.288.101 200 - 1 400120-140.
lima sefulu5.76 / 0.288.valu1 200 - 1 520150-190.
60.5,04 / 0.307.1 260 - 1 274180-182.
80.3.6 / 0.288.lima1 195 - 1 205239-241
1002.88 / 0.288.fa1 200 - 1 240300-310

Montage ma ou lima lima

Polystrax densalty ma o ana tomai faapitoa

Faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi i luga o le taualuga

O luga o papatusi faʻapipiʻi o pepa o loʻo tupu i luga o faigofie ma mafai ona faigofie ona faʻaavanoaina mo tekonolosi taʻitasi. Talu ai ua ou le amanaiaina sili atu ma le tasi i oʻu lava lima, na ou filifili e faʻamatala uma laasaga ia e faʻapipiʻi ai le saoasaoa:

  • Sauniuniga o puipui - I le taimi lea, o iʻa uma o palapala ma gaʻo e tatau ona aveʻese mai luga o luga, faʻapea foʻi ma le pefu ma tuai. Afai e tatau, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻapipiʻiina o le sipima ma le mea na filifilia ai ni faʻafitauli ma le manino. I se aotelega, ua faʻaaogaina ai pa e Anifeun mantouse.
  • A o le i faapipiiina le vali ese, e tatau ona e faia se filifiliga i fusi: E mafai ona e faʻaaogaina se fofo kulimi o le a faʻaaogaina i luga o le ipu. E tatau ona manatua o lapisi atoa o pa puipui. Ma le isi, e mafai ona faʻaogaina le faʻaaogaina o faletalimalo. I le kuata. O le mita e tatau ona ave 4 faletalimalo, ae o le tulimanu o le fale e tatau ona faʻaaogaina nisi faʻavaʻa totoe
  • Ina ua maeʻa ona faʻaleleia le le fiafia o le falemaʻi e faʻaauau ai nisi gaioiga i luga o le faʻatulagaina o le suʻega. Lenei e mafai ona e faʻaogaina le susu tekinolosi ma faʻaaoga le faʻapipiʻiina o tuʻufaʻatasiga - mo le sili atu le malosi e tatau ona e faia se mea faʻaopoopo ma faʻaaoga le faʻamalosia o le Grid
  • Mo i latou e le fiafia i le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi mo le puipui puipui talafeagai e faʻaaoga ai sivine, fafie poʻo isi ituaiga o faʻapipiʻi, o le mea lea e manaʻomia ai le faʻapipiʻi

Tusi i luga o le autu: faia le poler o le sing i luga o latou lava

E i ai taimi pe a le mafai ona faʻaogaina le faʻaolaina i fafo atu o le fale. I lea tulaga. O papatusi o fusi faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le puipui i totonu, pe a uma ona tapunia ma se ipu vaipuna ma ua teuteuina i glcs. Ina ua maeʻa, e mafai ona e faia le teuteuga pito i luma o potu.

Alougue o le vevela o le vevela

Polystrax densalty ma o ana tomai faapitoa

Mafanafana fola i totonu o le potu ma se fusiua

Talu ai o le maketi maketi e faʻafouina pea ma mea fou e mafai ona faʻaaogaina i faiga faʻalumaina, na ou filifili e aʻafia ai le autu o fusi o faʻapipiʻi ma le faʻaleleia o uiga. Faʻapena 'upu a le Tekesex, lea e faia mai Polystyrey Seam, ae o le faʻaopopoga o Nanono, ata ata e oʻo lava i lalo o le fale susu ma le faʻaleleia o le malosi ma le toafilemu.

E ala i le auala, o le vevela o le taimi i le tekonolosi o loʻo faalauteleina foʻi, ma pe a mafai ona faʻaaogaina le Pepen BEPlex mai -50 tikeri, ona o le le auvaʻa mai -75 i le +75 i le +75 i le +75 protere. Peitai, afai tatou te talanoa e uiga i lo tatou mafaufau, ona se faʻailoga lea e le taʻalo ma le tele, ou te le malamalama i le manaʻomia e faʻaaoga lenei ituaiga. Afai tatou te talanoa e uiga i le taua o mea, o le tenisi tekinona e le sili atu taugata nai lo le penisiu. O le eseesega e tusa o le 10%, e ui lava i luga o nofoaga tetele i nei pasene e ono sasaa atu i totonu o le pene.

O le mea sili ona manaia o le mea e le o le mea leaga e le gata o se lelei lelei le vevela. Na fausia ai le mea taua a le Atua, lea e mafai ona liliu ese foliga mai o foliga o art. Faʻafetai i le tau maualalo, o le suia o le foliga o le fale e mafai ona gafatia, ae o le mea autu o le faʻasologa o elemene o loʻo iai i le aotelega o le fausaga.

Faitau atili