Suiga Faavave i le Me

Anonim

O le aso ou te fia paʻi atu i le autu o le pisia o le faʻaaogaina o le lanu suiga. Faamatala vave. O lea metotia o loʻo faʻaaogaina i togi pe a le mafai ona vali ai le nofoaga na faʻaleagaina e se taʻavale e aunoa ma le filifiliga o lenei nofoaga. E tele mea taua mo vali:

  • I le gasologa o le taimi, o le vali mumu ese ma o le mea lea na texticked stacked nofoaga o le a le masalomia mai le ata lautele
  • Afai e i ai le le aoga o le uluaʻi valivali ma le fatu fatu faʻaaogaina faʻaaogaina i le taimi toe faʻaleleia
  • Masani ona sese i le taimi o le filifiliga o le lkm

Suiga Faavave i le Me

Manaʻo i le pusa mo le vali

I le faʻaopopo atu i le iloiloina o se faʻafitauli faʻavaveina, o le a tatou talanoa e uiga i ni mea oonafiti faʻapopoleina ma filifiliga muamua.

E mafai ona e valiina ou lima i le fale?

Suiga Faavave i le Me

Valivali i le Database

Mautinoa e mafai. Le mea autu mo le tutoʻatasi faiga e tausisi i tekinolosi ma saunia le meafaigaluega tatau mo lenei. O mea manaʻomia mo le faʻaaogaina o le taumafaiga atoa mo suiga, e avatua le saʻo ma le fofoina o le isi itu o le atunuʻu.

Faʻasaʻalia le toe faʻaleleia o le tutoʻatasi, toe foʻi i le lisi lenei o loʻo i lalo:

  1. Pistol mo vali
  2. Antalluticone ma o le oneone
  3. Primber
  4. Manuia
  5. Napkins ma Antistatic aafiaga

O se isi nofoaga o loʻo nofoia mea e faʻapea o se taumafaiga mo suiga. O lenei mea e mafai ona faʻatau mo le vali vali ma mo le vanina, e faʻaaoga i luga o le laufanua. Afai e te manaʻo e faʻaaoga se soteter mo le faʻavae, ona tatau lea ona tupu le talosaga tuʻusaʻo i luga o le muamua-faʻaaogaina. O le solvent mo le suiga o loʻo faʻamago lemu ma fasimea o vali, lea o loʻo malemo fausia le aʻafiaga o le manaʻomia suiga. I le tulaga o le lacquer, o le tekonolosi e le o ese mai i le faavae autu o vali. O le mea muamua e mafua mai i se solneve, pe a maeʻa le lautele. E masani ona faʻaaogaina ni vaiitele acrylic.

Mataupu i luga o le autu: falefaigaluega i le Faasalaga mamanu: tamai fale mo le malologa i le fale (35 ata)

TAUA! E manaʻomia le faalogo o le tusi faʻaaogaina o le svent e tatau ona aveʻesea e le o le atoa itu, ae naʻo le toʻotoʻo tuaoi i le va o vali fou ma le tuai i le va o le Vaomatua ma le Feagaiga.

Ma le tutoʻatasi galuega, o nisi mea sese e mafai ona faʻatagaina. E tatau ona latou faʻaaogaina tele le tele o le tele o sosoʻo ma le faʻavaeina o le faʻanaunauga ma le suia o vali.

Fautuaga mo Newbies

Suiga Faavave i le Me

Faafou i le apamemea

Talu ai o le galue i le pisia ma le suiga o loʻo manaʻomia pea nisi tomai ma le poto, e tatau ona e taumafai muamua pe a e mauaina se fofo mo suiga. Ioe, o le faʻamoemoe e sili ona lelei e filifili Aerrool mafai e le manaʻomia le faʻatagaina. Faʻapea foʻi, o lenei filifiliga e matua talafeagai mo le faʻaaogaina mo ni vaega laiti pe i ni vaega laiti.

TAUA! O le tasi o mea lelei o le faʻaaogaina o se Aesel, o lona tamaoaiga. I mea uma, pe a uma le galuega, e te le tau sasaa ai le vaega o totoe o le le le fetaui le palu.

Sa filifilia le sockelic mo le acrylic mai ou moomooga. I lenei mataupu, e taua le faʻaaogaina o le vai o se isi fofo, ae e le o tupe faʻa-au. Ua faʻatagaina oe e suia uiga o le valivali faʻafanua, i nisi tulaga o le pito i luga ina ua mafai ona avea ma gūsega ma matte. O se tasi o le sili ona taʻutaʻua ona lauiloa i le taimi o le soteral newction acrylic stalvent. Ole tele o mea o loʻo faʻaogaina o le a aʻafia ai le manino ma le faʻamamaina o le lanu. E tatau ona teuina ni suiga mo suiga i nofoaga lelei e tapunia mai le faʻasoaina o isi. I lea la, e tatau ona pogisa le potu, ma o le nofoaga o le soln rectic. Mai i le sili ona lauiloa fofo, na ou tuʻuina atu i le reddlel proryl mo aʻu - e faʻaaoga e faʻamaligiina ai vale, eleele ma vali e faʻavae i luga o le anirlic.

Tulaga lamatia o le faʻaaogaina o le faʻafitauli

Suiga Faavave i le Me

Faauma ma valiina galuega

Afaina e aumai ni fofo e taua. Latou te afaina le paʻu, o tino i totonu ma le manava, ma faʻaputuputu ai foi i le toto. O le toʻatele o tagata uma, o se popolevale o le system, fatugaʻo ma māmā e afaina ai le afaina o le fofo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatau faitotoʻa i totonu o faitotoʻa. Fautuaga Matters

O le isi lamatiaga e le faigofie e faigofie ona susulu ai mea. Pe a mu, o le kesi oona e iloga ma pe a latou faʻaputuputu, ona faʻapipiʻi ai lea o le mea. Sinaction oona mafai ona mafua ai ni faʻailoga:

  • Suafa Faʻaiʻu Anoy O le isu MUCOS, mafua ai le tale ma loimata
  • A faʻapea e pa'ū se aofaiga o mea i le tino, e mafai ona aliali mai, ma viomily ma le toto, faʻapea foi ma le faʻamalosi tino
  • Vaivaiga faʻatasi ma niniva ma le ulu tiga
  • Cramps ma e fetaui lelei
  • Le mautonu ma le solia o le faamaopoopo

Faatasi ai ma le ogaoga oona, matuia fatugaʻo ma le tagata o le fatugaʻo ma le ola maʻi e amata ona atiaʻe mo le lua aso. E faaosofia le tulaʻi mai o le faʻalavelaveina o jarice, faʻapea foi ma le tiga tiga.

TAUA! Afai o le mea oona na tupu i paga o carbon betrachlordide, e mafua ai le malosi malosi o le neura ma cardiovascular polokalama. I le taimi lava e tasi, e ono tupu le aafiaga leaga i aso e tolu.

Suiga Faavave i le Me

Tatalo Faʻafeiloaʻiga

Fesoasoani muamua mo mea oona e tatau ona malamalama. O le mea lea, na o le matauina o faʻailoga o mea oona o loʻo aʻafia ai le tagata aʻafia e tatala ai le ea fou, o loʻo mautinoa ai le lelei o le okesene. Ina ua lavea le faʻafitauli, totonu, e tatau ona vave oso mai ma le faʻamalosi, ona fufulu lea o le manava. O ia gaioiga e le faia pe a ulufale petroleum oloa. O le paʻu uma o le paʻu e tatau ona fufuluina i le vai mafanafana ma le fasimoli.

Ina ia faʻaititia le faʻatau atu o le suega, e tatau ona e inu pia suamalie ma malosi ti. Leai se mea e le mafai ai ona inu le suauʻu fualaʻau po o fualaau aina, talu ai o nei vailaʻau na faʻaleleia atili ai le faʻagaioiga. I soo se tulaga, a oona, Fefautuaai se fomai o le a faia se suiga i lou tulaga. Afai o le tagata aʻafia na foliga mai o le faʻalavelave pe i ai le tulaga o ni mea oona, ona manaʻomia lea e faanatinati mafua ai le leoa o le falemaʻi! O mea na tui i totonu e mafai ona maua ai ni aʻafiaga mataʻutia, talu ai lava e laʻititi lava le tele o le 20-30 ml e mafai ona faʻamamafa mo se tagata.

Mataupu i luga o le autu: 6 aitia o ni amioga a le au fai mea leaga e fai ai oe lava

Suiga Faavave i le Me

Suiga Faavave i le Me

Faigofie mataupu oona i luga o le averesi i nai aso, a e tatau ona e mulimuli i le suiga i lou tulaga ma, lea e vave saili ai le fesoasoani mai fomaʻi. Ina ia puipuia ai le le lelei aʻafiaga, e tatau ona maitauina auala saogalemu ao galulue ma mea. Aua nei galo e uiga i le aoga aoga o le vetetiving o le manava, atoa foi ma le puipuia o le manava ma lima. O se tasi o mea taua o le faʻaaogaina o mea e le o le sili ona oona i totonu o le atunuʻu.

Faitau atili