Faavae o macracme: lalagaina polokalame ma mamanu mo tagata amata

Anonim

O le vaega autu o macorme mo amataga na e suʻesuʻe, o lenei e mafai ona e amata lalagaina o mamanu mai nei nodes.

Macrame mamanu "o le le fiafia" ma le filo filo

Ave ni filo se lua, sefe i luga o le pa, mauaina le fa. Le lona lua ma le lona tolu o le a iai sau tagata faigaluega, ma le muamua ma lona fa o le basenie.

Ave le filo lona lua, faitatala le "Friplulite" node i le muamua fana. O le filo lona tolu o le susulu o le tutusa node i luga o le pito i luga o le filo autu. Fusi le lona lua ma le tolu filo ma tuu atili ai le "Friplulite" nodes o le lona tolu filo i luga o le muamua autu, ma le lona lua filo i luga o le fa autu. Faʻaauau le lalagaina o se tulaga tutusa, e faʻasaga ai pea le filo lona lua ma lona tolu. O le ae mauaina se "Frevolte" mamanu ma filo filo:

O ia polokalame faʻaselani e mafai ona e faʻaaogaina i le uia o fatu ma filifili.

O le "Fribolite" mamanu ma le filo filo e mafai ona tatou lalagaina uma i filo i le fa filo ma le valu. I lenei tulaga, o le a tofia muamua le aufaigaluega lona lua, lona fa, lona lima ma le lima o ia, ma le faavae - lona lua, lona lua. O le a e fusifusia oe i le fa ma le lima o le galuega galue. E faʻaopopo atu i le faʻatonuga e pei o ni nota node, makale lalagaina o polokalame i le faʻatusa:

Sikuea node rhombus

Ave ni filosi ono, malupuipuia i luga o le pa, ma le mauaina o le sefululua. Ave ni filo Tutotonu i le fa (Lima, ono, Filemu, Fitu ma le valu) ma faitatala le sikuea pou. I le isi laina, ei ai ni sikuea faʻataʻami e lua, o le muamua o le lona tolu, fa ma le lima filo, fa ma le lua o le lona lua, valu, sefulu ma le sefulu ma lona lua. I le laina lona tolu, matou te faia foi ni tala e lua mai le muamua, lona tolu, tolu ma le lona fa filo, faʻapea foi ma le iva, lona sefulutasi ma le sefulu ma le tasi.

O le lona fa o le a aofia ai na o le tasi sikuea nonoa i le ogatotonu o roma. O loo matou tautatala mai i le lona fa, lona lima, le ono, fitu ma le iva o filo, pe a o le tagata faigaluega le lona fa, ma le numera 9, ma le numera o le Lima, ono, fitu, valu filo.

Le isi, aʻoaʻo e tutusa ma 1-3 laina, naʻo le faʻasologa o totoe. O ia Rhombgen o mamanu o loʻo avea o le vaega o le tele o mea tetele.

Mataupu i luga o le autu: orws ormini mai le pepa, pei o le Wolverine: Master vasega ma ata ma Vitio

Paster "apogaleveleve".

O le mamanu e matua faigofie lava ona faia, e foliga aulelei. O lenei mamanu o loʻo faʻaogaina i le tele o oloa macreme. Ave ni filo e fa, puipui i luga o le pa, ua mauaina le valu.

Laasaga Muamua: GRESPIP lua sikuea nodes. Lenei ua manino mea uma: filo e valu, fa filo i luga o le nonoa.

Laina lona lua: Faitatala se tasi sikuea nonoa, faʻaaoga manatu autu - tolu, fa, lona lima, lima ma le ono. I le taimi lava e tasi, o tagata lona tolu ma le ono o tagata faigaluega, ma le lona fa ma le lima - o le faavae.

O le laina lona tolu: faitatala i le ogatotonu. Lotoa le sikuea nonoa, le fa ma le lima, ma o tagata faigaluega o le lona lua o le lona lua ma le naunautaiga.

Laina lona lona fa: faitatala le sikuea pou, fa ma le lima filo, ma o tagata faigaluega o le muamua ma le valu.

O le mea lea e tupu ai o se taunuuga:

Rhombus mai reps (RIBBED) NOFOAGA

O le a faʻaauau lava tatou mafaufau i ni taleni a le magalua o le mavaʻaia o le lalagaina. O le taimi lea o le a e aʻoaʻo ai e uia le Roommus mai le faʻasologa o faʻailoga. O le a e lalagaina o lenei mamanu e faʻatonutonuina i se faʻasologa ma se faʻatonuga.

Ave ni filosiua lima, malupuipuia luga o le pa, mauaina o le sefulu. Matamata le filo i ni vaega se lua o filo filo. Le faavae mo itu pito i luga o le Rhombus o le a avea ma le lima ma le ono filo. Muamua lau pito i luga o le pito i luga tauagavale o le rhombus.

Ave le filo lona lima, toe oso i le agavale. Susulu i luga o le lima filo filo ribed nonoa ma le lona fa filo. E faapena foi, tatou te faatinoina numera numera numera tolu, lua ma le tasi. O le ae maua le pito i luga tauagavale o le Rhombus. O le itu taumatau pito i luga e tatau ona inuina lava, o le filo tele o le a ono le ono, ma le galuega o le fitu, o le valu, iva ma le filo ma filo ma filo ma le filo lona valu. Ina ia faia lenei mea, ave le numera o le Manatu 5 ma suia le atavali i le agavale i lalo o le tulimanu tatou te manaomiaina. Ona lafi i luga o le numera numera lima toe faitau (ndbibbed) Node uiga Manatu 4. Ona faia lea e tutusa i le filo numera 3, 2 ma le 1 na tu i le itu tauagavale o la tatou vaitafe. Itu taumatau e lalagaina i luga o le mataupu faavae e tasi, naʻo le numera o le filo-faʻavae numera 6, 8, 9 ma le pito i luga o le ROMMUs ua sauni.

Mataupu i luga o le autu: o se nila o lagona ma Hydyanwa Frout

Mimilo le lona lua, tolu ma filo lima ma le lona fitu, valu ma le iva i le siaki. Ma o loʻo faʻaalu le futu le lima autu i lalo i le ogatotonu i se tulimanu. E taua tele o le tulimanu e faʻasaʻo e le maua e le Rhombus curves. I luga o le lima filo-faʻavae, o le ribtard o le muamua o le muamua, fitu, valu ma le iva galuega, o lea e te faia le pito i lalo o le rhombus i le itu tauagavale o le rhombus. O lea ua alu ese le itu taumatau. Amata le ono filo-base i le tulimanu i le ogatotonu ma le lau i luga o le ribtabd node o le sefulu o le sefulu, fa, filo lona tolu.

Lenei o se taimane ma oe i le iuga:

O lenei ua tumau le tapunia o le rhombus. O le faia o lenei mea, faitatala ribbed bnit lima ma le ono filo.

Ata "kuata fugalaau".

E lalagaina o se laʻau e fa, muamua faia se ata o le pepa malo:

Ave ni filosiua lima, malupuipuia luga o le pa, mauaina o le sefulu. Vaevae i ni vaega se lua o filo e lima i totonu. I luga o le aluga i lalo o filo, malupuipuia le ata.

Glowing agavale pito pito i luga fugalaau pole. O le filo muamua o le faʻavae, o a i luga o le a faia ai le nota nota e ala i le faʻagaioia filo, tolu, lona fa ma le lima ma le lima ma le lima ma le lima ma le lima ma le lima ma le lima ma le lima ma le lima ma le lima ma le lima ma le lima ma le lima. O le pito i lalo o le petao o loʻo faia i luga o le lona lua filo-faʻavae lona tolu, fa, lima ma le lima muamua filo filo.

E faapena foi, o le tele o le taumatau pito i luga, na o le pito i luga o lou i luga o le filo lona sefulu, ma le fesoasoani a le iva, valu ma le lona fitu, o le valu ma le ono, Lona fitu, ono ma le sefulu ma le sefulu o le filo.

O le ogatotonu o le fugalaʻau na faʻamau ai le faʻasologa o le laina, ma le fesoasoani a le lona lua ma le iva iva.

Maualalo pesini laup mai le ogatotonu. O le pito i luga o le pito i lalo o le maualalo o loʻo faia i le iva iva ma le lona lua fula, ma lalo ifo i le muamua ma le sefulu.

O le polokalame faʻataunuʻu e sili atu ona manino i le ata:

Tusitusiga i luga o le autu: Hook Headband mo Amata: Master Vasega ma Vitio

Ata "Minute"

O lenei mamanu na vave oso vave ma faigofie. Tilotilo i luga "minute" pei o lenei:

I le laupapa, faʻamaumau filo e fa, ma maua le valu. Vaevae le filo i ni vaega se lua, e fa?

Laasaga Muamua: O le faʻavae o le lona fa ma le lima filo. I le filo lona fa i le taumatau i le itu tauagavale, o le pasancy uso o le lona tolu, lona lua ma muamua galue filo. I luga o le filo lona lua, na tuʻua e le faifeau e le itu taumatau o le lona ono, fitu ma le toalima filo.

O le laina lona lua: o le faavae o le lona tolu ma le ono filo, o faʻavae o le laina muamua i le lalagaina e le faʻaaogaina. I le laina lona lua o le agavale, e lua le lipine lua o filo lona lua ma muamua, ma i le itu taumatau o le lona fitu ma le toa valu.

O le laina lona tolu: O le faʻavae o le lona lua ma le fitu filo. Faʻafiafiaina le faʻasolo i le itu tauagavale o le uluaʻi filo, ma i le itu taumatau taumatau.

Ina ia maeʻa le mamanu e fesoʻotaʻi ai le faʻaaogaina o mea e te faʻaaogaina e te faʻaaogaina i le laina lona tolu, o le ribbed node. Sosoo ai, faaauau pea le lalagaina o mea uma i le muamua, Lua laina laina, e masani ona faʻafesoʻotaʻia le afa o le afa i le laina tolu.

Faitau atili