Faʻafefea ona faʻamamaina le palapala pepa pepa puipui

Anonim

Ia teuteu i aso nei, e faʻateleina e tagata mea e pei o le puʻeata. Lenei aso, o loʻo faʻatau atu ai faʻafitauli i se vaega tele, ae leʻo le ituaiga o pepa pamu i le taimi o la latou faʻagaioiga latou.

Faʻafefea ona faʻamamaina le palapala pepa pepa puipui

Fausia le pepa puipui i se tulaga masani e mafai ona i ai pea ma sikulukalaiva

O lea faaletonu e le o se mafuaʻaga ina ia mafai ai ona faʻatino le toe faaleleia, aua e mafai ona e aveese uma le filogia mai le moega i le fale, e lava le lelei o le faʻamamaina o pepa pepa. Sei o tatou fai pea pe faʻapefea ona i ai le filogia, ma o a auala o le faʻatulagaina o latou e sili ona aoga

Auala e aveese ai le pisia ma ie

Afai na e mauaina pepa pepa pepa mo pa ma puipui, ona e tatau loa lea ona e tausia ia sili ona manaia. E leʻi afaina ai, e le mafai ona taloina i latou, o lea e aveese ai le nofoaga na o le iʻa mago.

Metotia 1

O le tekonolosi lea mo le aveeseina o faʻamaʻi mai le Wallpaper e manatu o le sili ona faigofie. E manaʻomia le faʻaaogaina o se pulumu matutu mo le faʻamamaina o le kapeta ma savali i luga o le laʻau atoa o le tapoleni. O le iʻuga o ia gaioiga, e mafai ona e faʻaumatia le palapala ma pefu. O le faia o nei mea tutupu e avanoa i taimi uma ma faʻamamaina uma ma pe a manaʻomia.

Metotia 2

Afai e te manaʻomia e aveese ni tulaga mai le puipui mai ou tamatamailima, o le masani masani o le a fesoasoani ia te oe. E manaʻomia le faʻagaoioiga ia i latou o le faʻamamaina o le pepa puipui ma o le a mou uma ai auala.

Faʻafefea ona faʻamamaina le palapala pepa pepa puipui

O le faigofie o le taʻaloga e mafai ona fesoasoani ia te oe i le tausiga o le pepa puipui

Metotia 3.

A o le galuega o le aveeseina o gaʻo gaʻo mai luga o le puipui puipui, e manaʻomia le faʻaaogaina o lenei metotia: ave se pepa paʻepaʻe, faʻapipiʻi i le laufanua ma savali i luga ma le mafanafana. I lalo o le gaioiga o le maualuga vevela, o le gaʻo gaʻo stanebs i totonu o se laupepa pepa. O le faia o ia faʻatinoga o soʻo se faʻasologa, e manaʻomia le malamalama ua mafai ona maua se aoga lelei na o loʻo iai e fou. Ia aveese le mea le mautonu, e leai ni metotia ua fausia. I lea la, o le a manaʻomia le toe faaleleia o le toe faia, e oʻo lava i le mea moni o le statea, o le a le mafai ona faʻamamaina le ie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi pe suʻesuʻeina i fafo atu

Metotia 4.

Faʻaaoga lenei metotia o le faʻamamaina o le filogia e talafeagai mo pepa faʻapipiʻi pepa puipui. I o latou luga o loʻo i ai se ala o le almininim mo se auro poʻo se laʻau aluminum. O ia puipui e mafai ona susu susu.

Faʻafefea ona faʻamamaina le palapala pepa pepa puipui

Pepa o onapo nei ma le aumea

E tuʻufaʻatasia palapala mai ia togafiti, e tatau ona e mulimuli i le fuafuaga lenei:

  • Ma le faʻaeteete lelei le luga o le tapoleni o le statum o le moli uila ma aoina, o le a le pefu.
  • Saunia se mafanafana mafanafana fofo ma talosaga i se mapu.
  • Aau i le taulimaina o le nofoaga e le talafeagai ai. A maeʻa, ma le fesoasoani i mea matutu, ave le tele o le susu.

Aveesea o le ogaoga o mea leaga

A iai sau moli o le pefu o le pefu i luga o le puipui, ona le faigata lea ona aveesea ai. O le isi mea o le taimi o le taimi e ono avea ai le ogaoga o le polline. Lenei ua leva ona manaʻomia e faia ni taumafaiga faʻapitoa, ma e le mafai ona e faia i se tasi faʻaititia auala.

Faʻafefea ona faʻamamaina le palapala pepa pepa puipui

I luga o le pepa puipui e masani ona aliali mai i le tusitusiga, penitala, faailoga

Ina ia lelei ma vave faʻamamaina le pepa puipui mai le malosi faʻamalosi, e aoga le faʻaaoga o faʻavae nei:

  1. Okesene efuefu ma pelu, o loo i ai le kalone. O fua o ia mea e mafai ona vave vave ma faigofie ona aveese e oʻo lava i le sili ona faigata. Ae e mafai ona faʻaaoga na o latou i luga o le laupapa laupapa e aunoa ma ni mamanu.
  2. Tausiga Faapitoa ma Faʻanoanoa e le mafai ona faʻamamaina le palapala mai le pepa puipui, ae faʻatoʻilaloina foʻi palapala i nofoaga faigata-i-e oʻo i nofoaga.
  3. Lemon Acid ma Casm saunia i luga o le faavae o le vai ma le faaputuga. O faʻatupega e faʻaalia ua tauivi ma le filogia i luga o le pepa puipui, lea na tuʻua pe a maeʻa le faʻailoga, popo ninila, kofe, kofe, sua. Mo latou saʻo faʻaaoga le faʻaaogaina, e manaʻomia le faʻagaoioiga i le auala o le cotton wool poʻo le faʻaalu, ona solo ai lea ma le ma le totoʻa le nofoaga faʻaleagaina. O le pepa puipui e manaʻomia aʻo leʻi oo i le taimi lena seia paʻu le palapala.
  4. Tamc mafai ona aʻafia i lona foliga mama, ae o le fefiloi o le starch tatau ona mago tuusaʻo i luga o le laualuga ua gaosia.
  5. O le Melamine Sponge o se mea matagofie o aso nei mo le aveeseina o le filogia o le tele o le amataga. Matau o ia se auala e matua faigofie ma faigofie. E manaʻomia le faʻagaioia o le laufanua ma se vaʻai i le taimi o le a aveʻese ai le faʻaleagaina o le a aveesea mai le pepa puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: CHRAMIC HERMER: CAMATA O LE FALEPUIPUIPUION

O le pepa puipui o se sili atu le aoga fofo mo teuteuga. Peitaʻi i le taimi o le faʻagaioiga o tapoleni, pe a le o ufiufi i se fanua puipuia, filogia ma leiloa o latou foliga manaia. E le afaina le afaina o lenei mea, aua o loʻo iai faʻafitauli o loʻo i ai nei ona o loʻo iai ma le fesoasoani a tupe o loʻo faʻatinoina i luga. Afai e leai se tasi na faamatalaina metotia na faia se aafiaga lelei, o lona uiga e tatau ona e toe maua mai o le mea fou.

Faitau atili