Laasaga-i le sitepu tekonolosi o fale o le fale mo le maile faia oe lava

Anonim

A o leʻi faia le fauina o fale o maile, e tatau ona e filifili: O le a se mea ou te manaʻo e fausia, pe talafeagai mo le fagafao ma le faʻamoemoe ma le a iai i totonu o le fagafao. E manaʻomia ai foʻi le filifili o le nofoaga saʻo lea o le a ai ina ia faʻamafanafanaina le manu i soʻo se taimi o le tausaga.

Filifilia o se Nofoaga e Fausia Fale

O le mea muamua e uia ai le gauai atu o le faʻatonutonu o le matagi, pe leai, mai le mea e sili ona faʻaalu. E le tatau ona taofia le tiphone, a le o le mea o le a malulu, ma timu ma le kiona. E sili le afi e faʻatulaga ai se togafiti malamalama, ae e tatau ona i ai o se laʻau poʻo se isi fausaga mai le i ai o le ai ai. E manaʻomia mo le taumafanafana, i le tau vevela, e mafai e le maile ona malolo i totonu o le cone o cone.

O le fale e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o se nofoaga faaili o le a le faaili pea, ona le mafai lea ona faʻaputuputu vai tafe i lalo. Fausia se Booth i le itu i saute o le ata ma latalata i le ulufale i le fale. I le taimi lava e tasi, e tatau ona vaʻai le maile i le tele o le lotoā ma le faitotoʻa poʻo se faitotoʻa mai le coone. O lenei pule e tatau ona maitauina. E masani lava ona filifilia e le au faitofi i latou tofiga o loʻo i ai le maualuga o le iloiloga, tusa lava pe latou te nonofo i totonu o fale mautotogi.

Filifiliga o le Booth tele

A o le i fausia se fale taifau ma ou lava lima, e te manaʻomia e filifili i lona tele, e tatau ona faʻaauau e ala i le auvaʻa mo se tagata matua. Tapuni pe, mai le le tusa ai, o le tele o le tee o le a le faʻatagaina mo se fagafao, o le a lagona le le fiafia i ai.

I le maualuga o le maile o le maile, latou te faia 15-20 cm i luga aʻe o le maualuga o le maile i totonu o le maile (o le mafiafia o le otaota e le i amanaia). A nonofo se manu i le kone, e le tatau ona alu agai i le taualuga.

Laasaga-i le sitepu tekonolosi o fale o le fale mo le maile faia oe lava

Ua filifilia le umi o le fale ina ia e sili atu i le 15 cm nai lo le umi o le manu, o timuga mai le faavae o le tail, ma faaiu i le isu. O le lautele o le afi o loʻo fuafuaina e le tele o le maile pe a taoto i le itu ma le faʻaofuina o pa. Aua o le faia lea e fuaina mai i luga o le auupega i luma o lima o luma, ma faʻaopopo le 20 cm. O le ulufale e le maua ai le faʻateleina o le dagy.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se grid mo se gazebo ma ou lava lima: Fautuaga mai le Matai

Pe a fai o fale o fale, e tatau ona e taulai atu i le auala tele o nofoaga. I le mafanafana o le tau i le tele o le fale, e mafai ona e faʻaopopo le 5-10 cm ia saʻoloto ma e le vevela. Mo le itu i matu, e sili le fiafia o le konture e faʻafiafia ai mea o loʻo iai i le puipuiga.

Afai e mafai ona e folau i le ituaiga o maile, o le tele o le tele o le booth e mafai ona vaevaeina i ni vaega:

ItuaigaFualaʻau o le maile Coneers, cm (umi, lautele, maualuga)Intut Starmesters, cm (lautele, maualuga)
Laiti70-50-6030-45
Lautele115-80-8540-50
Lapoa140-115-10050-70

Mo mea laiti o maile, pei o pulu, totogifuapauina o totogifuapauina poʻo le taimi o le aisi, o le afa o le a avea ma se vaega o le palafo poʻo le fale mautotogi.

Tusia mai o ata tusi

Ina ia mafai ona faia se mea sese i le fuafuaina i le taimi o le fausiaina o se maile fale ma o latou lava lima, e tatau ona e faia se auiliiliga o le fale. O loʻo faʻailoa mai ai le fua o le fausaga e tatau ona faʻamaonia ai le tagata o manu. O le a fesoasoani foi e faʻamaonia ai le manaʻomia o le fale o fale.

Ae le i tusia le ata, e manaʻomia le fuaina o le fagafao i le umi, i le lautele ma faʻasusu le fatafata.

Laasaga-i le sitepu tekonolosi o fale o le fale mo le maile faia oe lava

Meafaigaluega ma Meafaigaluega mo Booths

O mea fau fale e sili ona fetaui lelei mo le fausiaina o se maile fale. E mafua mai ia i latou e mafai ona e fausia se fale masani i le Microclite, a o le laʻau e lelei le fetau feʻaveaʻi.

Mo galuega e te manaʻomia:

  • Fireplates.
  • Pa - 10 × 10 cm, 10 × 5 cm ma 5 × 5 cm.
  • Lain poʻo laupapa, 2 cm mafiafia mo puipui.
  • O le taualuga o mea taua, ae le o uʻamea.
  • Susu-puipuia plywood.
  • Minerale le malosi.
  • Fao pe fao.

Nofoaga o loʻo iai le aoga o loʻo iai le Faʻalapotopotoga e filifilia e naʻo le faʻanatura, ae leʻo faʻavae i luga o le fiberlowSss. O laupapa e tatau ona maʻai, e aunoa ma le pipii o le bitch, ina ia le afaina le manu.

Mai mea faigaluega o le a manaʻomia:

  • Fuaina roulette ma penitala.
  • Hacksaw.
  • Hammer po o le sikulukalaiva.

Afai o loʻo pione o loʻo pisia pe ufitia i le valevale, o le a manaʻomia pea vali o loʻo manaʻomia tele, va eseese ma Tasls.

Laasaga-i le sitepu tekonolosi o fale o le fale mo le maile faia oe lava

Fausiaina o le taifau Conery

O le filifilia o le mea e fausia ai le booth e tatau ona taulai atu i le maile ia manuia ma saogalemu. E tusa ai ma le foliga o se mea e mafai ona i ai ma le vestibule pe leai foi, ma se lua-nonoa po o le tasi fale e tasi.

E amata le fausiaina ile tapenaina o vaega talafeagai, faasino i le ata:

  • Brous, 120 cm le umi - 5 PCs.
  • Brks o 80 cm - 8 PCs.
  • O Paulo Roater 8 PC. - 15 × 80 cm.
  • Tu mo puipui 45 cm - 8 pcs.
  • 55 cm rafters - 6 pcs., Ma le faʻapipiʻi o itu mai le 2 itu i lalo o le 45 °
  • O le taualuga o le taualuga 10 pc. - 15 × 150 cm.
  • Mosture-tetee Plywood i le Pa - 120 × 240 cm, 1 pepa, leai se itiiti ifo nai le 9 mm mafiafia.

Tusitusiga i luga o le autu: moli talita (sho)

O le Broom ua faʻaaogaina, o le koluse vaega o le 10 × 10 cm, talu ai o le booth e ala i tapulaʻa o loʻo fuafua i se maile tele. O pa o puipui e mafai foi ona toe faia mai a luga o laupapa, 2.5 Cm mafiafia. Afai o le a taofia o puipui, ona tatau lea ona tapuni le fale o Plywood.

Vaega o le fausiaina:

  • O le pito i lalo o le booth o le a alu.
  • Puipui puipui.
  • O le taualuga ua gaosia.
  • Ua faia le faasee.
  • E teuteuina i le faaumaina o mea.

O le taumafanafana lomiga o le maile fale

Aoina le Booth ma ou lava lima amata i le fola. E lua bualsese o le 120 cm ma lua 80 cm o loʻo faʻatulaga i se tafatafa. Ina ia faʻamalosia le faʻavaʻa i lona ogatotonu, o le transverse pa, o le umi 120 cm. Uma fusi (fao, fao) e tatau ona faʻapipiʻi faʻalelei ina ia leai ni maa faʻapipiʻi ma le tiga.

O fata e valu ma pa o le 80 cm, o le pito i luma ma tua kanera tufuga ua faia. I le pito i tua, e iai le 4 stritical fasi i se mamao mamao. I luma o le pito i luma ma le tutusa o fata e fa i luga ole fa, o le ulufale atu i le faleoloa ua fuafuaina. E mafai ona i totonu o le coneer i le ogatotonu pe suia i se tasi o itu. Ia amanaia tapulaʻa o le fagafao, o le sao o le lautele e fuaina. Ina ua mavae lena, o faasee o loʻo faʻatali i le faʻavae.

Faʻafesoʻotaʻi le pito i tua ma tua pa ma ni pa e lua o 120 cm, maʻomia i latou mai luga. O laina puipui na faia mai le susuga o le tino-puipuia o plywood o lo o faapipiiina i le mamanu o fale o fale.

Mai luga atu i le faʻavaʻa i le masani ai, o taʻavale o loʻo faʻapipiʻiina mo le faʻataʻoto i taualuga. O loʻo faʻapipiʻiina i le itu o loʻo faʻapipiʻi i le 5 laupapa i itu uma. O loʻo tuʻuina mai i le pito i lalo ma se tamaʻi lapoʻa, o lona "" laʻau ". O le pito i lalo laupapa e tatau ona 2,5 cm i autafa o puipui, ma mai pito o le fale - i le 15 cm. O le vevela o le taumafanafana pe ua sauni.

Faleoloa Booth

Afai o le a faʻaaogaina se fale maile i se malulu tau malulu, e fautuaina i le vevela vevela. Mo lenei, o le a faʻaavanoaina o ni pa, faʻamalulea, o le anoanoai o le tino, o le faʻasalalau vaʻalele, o laupapa (ufiufi poʻo le susu-faʻamalosi tino.

Laasaga-i le sitepu tekonolosi o fale o le fale mo le maile faia oe lava

O le lalagaina o le vevela-o mea o loʻo faia pe a maeʻa le gaosiga o le falemaʻi. O Brks i luga o le tulaga atoa o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavae. O lo latou mafiafia e le tatau ona itiiti ifo o le faʻaaogaina o le vevela o lea e le faʻatagaina ai e le faʻauma i le faʻamaʻi. Stead Vapaor Creous ma faʻapipiʻi i le stapler. O le faʻamalosi e puʻeina i luga o le pito i luga ma ua ufitia i le paprar pa. Ina ua uma lena, o le fola atoa ua faataatia.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faʻatasia le paʻu o le vaitusi i totonu ma o latou lava lima

I fafo atu o le pa o le maile Booth o loo taumafai e ala i le laupapa. O le auupega a le au paprier e taofi i totonu o puipui. A maeʻa, le auvae e faʻapipiʻi ma tapunia ma Steam faʻatasi ma se puipui. O puipui mai totonu o loʻo teuteu i totonu o laupapa poʻo le susu-dodies-ortered Plywood.

Ua fusia foi le taualuga o le falepu. Luga o le ulufale atu i le coneer o se mafiafia o le tisu poʻo le sili-sonicone capy, e puipui le manu mai le matagi.

Meafaigaluega mo le le mautonu i le Avilary: foliga ma lelei

I le Avilary mo le maile tatau ona i ai le fale. Mo itulagi ma le malulu o le tau, o se coneer ua fusia ma tulaga faalenatura o lotoa o mea. O le taualuga e masani ona faia se tasi e faigofie ona mama i totonu. O le Booth e faʻapipiʻi i luga o le maualuga o le piliki. I luma o le fatufatu laupapa.

O lea e le faʻaʻaloto le maile i aso malulu tele, o le booth o loʻo faʻauʻuina i le panel po o ata tifaga, ma e mafai foi ona faʻapipiʻiina se potu mafanafana mafanafana.

Aveesea vaega o loʻo i ai ma le saogalemu. E faigofie ona latou faʻatulagaina ma e iai le mafiafia o le 2 cm. Le maualuga o le faʻamafanafana o le vevela o le + 50 °, e le mafai ona tapunia ma le puipuiga o le puipuiga. O le vaega o loʻo faʻaaogaina i le hermostat ma e iai ni mea lelei afi.

Faʻafetai i le le leoa ituaiga o galuega, e le faia e le au vaʻalele o le palugaga le le mautonu o le le mautonu o le fagafao. Ma le isi, e mataina latou te le o fefe i le matuitu tele.

O le ata tifaga e maua ai se leo tele o le eletise, ae i le taimi lava e tasi latou te onosaʻia ai le laulu i lalo ma aua le faʻatoilaloina le ea. O loʻo faʻaulu atu i latou o loʻo latou faʻatamala puipuia mai le faʻaleagaina o masini. E tatau ona faapipiiina naʻo le mafolafola luga, ma o le uaea sootaga nofoaga o loʻo faʻaesea lelei.

E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le faʻamafanafana uaea, vevela masini i maʻa poʻo le faʻamama i le faʻamafanafanaga o elemene (maa) i le ogatotonu o le fale o le fale o le fale o le fale. I le mataupu mulimuli, e manaʻomia ai se puipuiga puipuia mo se vevela ina ia le manuʻa le manu.

Tausia mo le Booth ma pe faʻafefea ona aʻoaʻo lana maile

Ile tau ile taumafanafana e te manaʻomia i masina taʻitasi e faʻamalosia ai le faʻamama o le faʻamamaina o le konera mai siama ma le mataʻutia ma le mataʻutia siama. O le vaega o totoe o vaitau o le tausaga ua lava lea e maua ai le taimi o le 3 masina uma. E mafai ona e tamoe le maile i le booth naʻo le faʻamago atoatoa o vailaʻau.

Afai e le manaʻo le fagafao e nonofo i se kone, ona manaʻomia lea o le saua ia te ia. Tuu i totonu o au mea e te fiafia iai i mea e te fiafia i ai poʻo le faʻanoanoa. E mafai foi ona e avatu meaai na o latalata i le fale o le fale.

Faitau atili