O le Balcmon Lintikey ma ou lava lima (ata)

Anonim

Ata

Mo se tasi, o le faapaologa o loo tataina pea le matafaioi a le fale teu oloa. Mai tagata e ana o ia ogasinesas, e tele taimi e mafai ai ona faʻalogo i tagata faʻatau o taimi e faʻavaivaia ai mea iina, ae aua le savali atu i ou lima. Peitai, o le faaaogaina o tekinolosi faaonaponei, na amata ona fetaui fetaui i le toe faaleleia o fale mautotogi, e mafai ona e faia se nofoaga matagofie ma mafanafana e taofia ai lou aso malolo. A uma mea uma, o le cozy paneta e mafai ona tumau tutoatasi.

O le Balcmon Lintikey ma ou lava lima (ata)

O le mafanafana i luga o le faiga faapaologa e mafai ona faia i o latou lava lima mai le faigofie ma le faigofie i tagata uma.

Ae maise lava, faʻaopopo se nai le sikuea mita i lona suafa sipai laʻau o le a fiafia.

O le Balcmon Lintikey ma ou lava lima (ata)

Faatasi ai ma le fesoasoani a le faapaologa, e mafai ona faʻateleina le tele o le potu o le potu, tuʻufaʻatasia.

Talu ai nei, sili atu ma le tele o tagata i le malosi o a latou ogalaau mai le malulu o faleoloa, lanu fugalaau, faia ofisa o tagata faigaluega, potu o tagata faigaluega. E tele filifiliga. Ou te le o faigata tele ona fai nei. E le o iai foʻi se faʻafitauli tele o le galuega tele, e mafai ona e faia se faʻi tuʻimomoʻe ma ou lima.

Logginia Frickkey ma o latou lava lima o loʻo faʻaalia ai uma mea faʻapitoa ma faʻaopopo galuega ma manaʻo.

Lisi o galuega talafeagai ma mea faigaluega

O le fuafuaga galue o le:

  • glazing (i le puipui poʻo le 30 cm aveese mai le puipui);
  • fafo uma;
  • Totonu teuteuga;
  • faʻamalosi o feusuaiga ma galuega e faʻateleina ai lona malosiʻaga;
  • Faamalolosia o Ata;
  • faʻaʻesega ma faʻapipiʻi o le taua;
  • Faʻapipiʻi soʻo se isi vaega ma mea faigaluega, etc.

Ioe, o lenei mea uma e mafai ona fai e ala i faʻafesoʻotaʻiga faʻapitoa kamupani ina ia faʻalelei ai faleʻau ma povi. O le a saunia pea e faʻataunuʻuina soʻo se faʻafitauli o le tagata faʻatau. Na vave lava ou te fia iloa ai e i ai mea e naʻo le pau a le tagata faʻapolofesa e mafai ona faia le faʻaleleia o le faapaologa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tulaga e tatau ona liua ai pea le faleva-palute lava ia. Ioe, o le iʻuga o le galuega e faʻatinoina o le a faʻalagolago i le lelei o le fausiaina o mea. Ae, afai o loʻo iai se manaʻoga e faia mea uma ma ou lima, ona mauaina ai lea o se poto masani i le fausiaina, e matua faʻatatau lava.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taʻele cab barbonate e avatu ai ou lava lima?

O le Balcmon Lintikey ma ou lava lima (ata)

Mo galuega fausiaina e le tagofuina, o le a manaʻomia: Smamer, maualuga, vaʻai, haulette ma isi.

Meafaigaluega o le a manaʻomia e fausia ai se tevey sesega kalone ma ou lava lima:

  • stepladder po o se sitepu;
  • Fafie pepa (mo le faga);
  • penitala ma roulette;
  • faiga le tulaga;
  • fao malai;
  • o le samala;
  • 'Au ma aliʻi ia te ia;
  • Eletise Siki;
  • E leai se brown ma le enaena;
  • Faamaluina o Aapa ma Calaner mo ia;
  • Faletalimalo, fao, fao;
  • o oe lava-tipitipi faʻapipiʻi (ma se pulou lautele);
  • Scotch Fetalai ma Vao Vaprator;
  • palau laupapa po o pa;
  • affappice;
  • talavai faasee;
  • polystyrey creous ma le ita.

Vaega o le galuega pe a fatuina se liligi o le afa

Aveeseina le faapaologa, e tatau ona e tausia le malosi o le vevela.

O le Balcmon Lintikey ma ou lava lima (ata)

O le muamua ma sili ona taua sitepu agai i le feteʻenaʻi o le faapaologa o le a avea ma o lona glashing. O le filifiliga sili o le a avea ma faʻapipiʻiina o uʻamea-palasitika Windows ma le Faletupe poloka. O loʻo iai foi nei ona poteunolosi e faʻatagaina ai uma fausaga laupapa e tetee atu ai i le faʻaleleia ma vevela vevela.

I mea uma lava, o le Logi Fou e tatau ona mafanafana ma faʻaaloalogia le na o le tau mafanafana, ae faʻapea foi i le tau malulu. Lenei mafai ona faia e faʻaaoga ogaumu o polystyrene o le asa, mama mama ma ma se mea faitino. Faia o ato laupapa. E i ai le le fiafia o le tino i le va o latou ma ua mautu ma le fesoasoani a palasitika fao ma kulu. Uma o vaʻai na faia i le taimi o le galuega, o le a manaʻomia e faʻaputu le faʻauiga o manu. A maeʻa ona soloina, o mea o totoe o le tagata oti o le a manaʻomia e faʻamasani totoʻa.

A o le i tauina le fola ma le fola e aofia ai, e manaʻomia le tuu o se laupepa o Plywood (o lona mafiafia e tatau ona le itiiti ifo ma le 1 cm). Ma i luga o le pito i luga o le mea ua uma ona tuu le ato atofaina laupapa. E finau tagata tomai faapitoa a tagata tomai faapitoa mo le pa o le polo. Afai e fuafua e faʻatinoina i totonu o le potu mo se taimi umi, ona aoga lea o le mafaufau i le faʻaaliga faaopoopo. Mo lenei faʻamoemoe, o le faʻaupuga e igoa ia tepetoti mafanafana o fola e mafai ona faʻaaogaina. E faigofie tele ona feoti. O le muamua vaega o loʻo puʻeina mea e puʻeina ai mea (flel ozon). O le isi pito i luga o se mea e sui ai se laumei, o le lea-taʻua o le faʻamafanafana elemene. Na iloga le vaega mulimuli ia te ia lava.

Mataupu i luga o le autu: stencils ma ou lava lima

Faia o se pa ma le paopau ma o latou lima lima lima, taai i luga pa o puipui.

O le Balcmon Lintikey ma ou lava lima (ata)

I luga o le Balcony, Loggis ma Verandas, o le laina i luga o puipui e sili atu e ufiufi ai i le aqualak, ma fola o le alkyd (natura).

Faʻapipiʻi mea ua maeʻa ona maeʻa, e tatau ona e faia se isi taufaasese mai le laʻau (faʻavaʻa). O le a faʻapipiʻi i le pito i latou lava. E manaʻomia le faʻapipiʻi i le tulaga o le tulaga. O le faʻavao o loʻo faagasolo e faʻaaoga ai se primary mo fafie. O le faʻavaʻa o osofaʻiga o loʻo feagai ma.

Mea e faʻaaogaina e suʻe ai le faapaologa:

  1. Laina. Lenei o le aganuu ma, masalo, o le sili ona lauiloa o feagai uma ma mea uma. E tusa ai ma le lava saofaga, e pei o le faʻapipiʻi mai fafo, faigofie o le faʻapipiʻiina, ma isi. O le le lelei o mea e manaʻomia e tausia ai.
  2. Eo Eurovale. Tuuina atu laupapa laupapa. Faʻamanatuina i le masani ai i luga ae o loʻo sili atu ona taugata. O le eseesega autu o le Euroverinia e faigofie ona potopoto nai lo le masani.
  3. Sivifo. I fafo, e tutusa ma le fafine. O le autu o le sivine o le sivisi o le maualuga ma le afi o le afi. Faigofie ona tagofia.
  4. Palasitika panels. Mo le tau e sili ona taugofie. E le manaʻomia e le panels ni mea faʻapitoa poʻo se tausiga faʻapitoa. Aua le tali atu i le ea vevela vevela.
  5. Isi mea. E aofia ai le mossore-estrent Plasterboard, Poner, etc pe a filifilia o lenei mea, se faʻavaʻa poʻo se uamea latttice i luga o le puipui ua faia i luga o le puipui. O loʻo tuu se vaega o le faʻamalosi, ma i luga o mea uma o loʻo teuteu i le faʻasaga i mea o loʻo feagai ma mea.

A maeʻa uma ona faia galuega i luga o le faʻatulagaina o le faʻapaologa faiʻai ma o latou lava lima, o le a tumau pea le faia o meaa talafeagai ma filifili ai, o le a faʻaaogaina le potu.

O le Balcmon Lintikey ma ou lava lima (ata)

O le Balcmon Lintikey ma ou lava lima (ata)

O le Balcmon Lintikey ma ou lava lima (ata)

O le Balcmon Lintikey ma ou lava lima (ata)

O le Balcmon Lintikey ma ou lava lima (ata)

Faitau atili