Faaumaina o malifa o Windows SanTwich Panels - o le vaega mulimuli o le faapipiiina

Anonim

Afai e te fuafua e faʻapipiʻi faamalama fou, ona tatau lea ona e mafaufau e uiga i le auala o le a e tuʻuina atu ai hexpes. O le teuteuga o smucpes o sanuisi potu o se sili lelei filifiliga e tuʻufaʻatasia ma faʻamalama o soʻo se ituaiga. O le mea lea e tele ona lelei i luga o ipu sima ma papa. O lenei metotia o le faaumaina e matua faigofie ma e mafai ona e faia le faʻapipiʻiina o galuega e te au ma i se taimi puʻupuʻu.

Aisea o le sandwich Panel?

Iloga muamua, o le a tatou malamalama i le mea o lenei fausiaina e faʻatusa mai ma pe faʻapefea ona gaosia. E tolu o loʻo ia i latou le tolu-vaega fausaga - lua laupepa o mea faigata ma le faʻamalosi. O le faʻafetai o le vaega o le unaʻia o le unauina o sandwich potu ua taua o se mafanafana malu. O nei mea e tele mea e tele o le a matou talanoaina auiliili.

O le pito i luma o le sanuisi potu mo le feagai ma le Windows e faia i le PVC. O nei mea e matua faʻamoemoeina ma e tumau. O le vevela o loʻo i totonu o le vaega o loʻo aofia ai le fulufulu fulufulu poʻo le polystyrene o le foma - o nei mea e le faʻateleina. Ina ia mafai ona sefe le vevela i totonu o le potu, e tatau ona e faʻamafanafana i le faʻamalama ma le faʻaeteete i le taimi e mafai ai. Sanuisi potu sanuisi e maualuga le maualuga o le vevela o le vevela. E le gata i lea, latou te aumaia foi se isi faʻaoʻoleina o le potu. O nei mea e lauiloa mo lona nofoaiga ma le talitonuina.

Faaumaina o malifa o Windows SanTwich Panels - o le vaega mulimuli o le faapipiiina

O le faʻapipiʻi e le manaʻomia tomai faʻapitoa o le fausiaina, e mafai ona e faʻapipiʻiina oe lava ma vave. O mea o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga ma pe a maeʻa, o le a le manaʻomia seisi puipuiga. E le gata i lea, e matua mama ma ma a o lo o galulue faatasi ma ia, e le o tu i luga le efuefu, e le pei o le susu.

O le isi ponesi o lenei mea o lona susu o le vai, lea e taua tele mo faamalama malifa. E masani ona foliga mai ua faʻaitiitia ona o le vevela vevela, lea e mafai ona mafua ai le foliga o fungus. O lenei mea e le o se mea e le mafai ona feita, o le a le malepelepe ma e le malepe. Mo tolopo mai lenei fale mea, e faigofie ai ona e tausia. Ua lava latou e solo ma se ie susu. O lenei mea e teteʻe atu i faʻafitauli faʻafitauli. O le isi taua taua o lona asthetics. O lenei lava o le a faigofie ona fetaui i totonu.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa i luga o le puipui ma ou lava lima?

E i ai ituaiga eseese o sanuisi. A o le filifilia o se mea mo le faʻamaeʻaina o Windows, Faʻatau Panels ma le tasi le tikeri mafiafia mafiafia. O panels mafai ona faasaga i le malifa o le 5 i le 150 cm.

Faaumaina o malifa o Windows SanTwich Panels - o le vaega mulimuli o le faapipiiina

Faapipiiina

Faapipiiina galuega o le faamalama o le faamalama ua vave ona faia. E mafai ona e setiina le vaega i le tasi aso. O le teuteuga o le slopepes stenwich panels e faigofie ma e mafai ona tutoʻatasi le faʻapipiʻiina uma galuega e aunoa ma le i ai o ni poto masani.

Lisi o mea faigaluega e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina:

  • N ma f Debutisi;
  • otaota;
  • rofautte;
  • lava-lipping scw;
  • sikulukalaiva.

Afai e tatau, maopoopo, e mafai ona e faavaa atu i tolopo, e ala i le setiina o mea faitautusi i luga. E mafai foi ona latou tautua o se loomb Heam. O le sami i le va o malifa ma le faamalama e mafai ona avea ma vai vai - o le kelu e faʻavae i luga o le PVC. O lona lelei i le taimi lea e le pogisa ai ma e le faʻaleagaina ai foliga o le faʻamalama. E manaʻomia ona uma ona faʻapipiʻi le faʻamalama, a itiiti mai 24 itula ua maeʻa - O le taimi lenei o le faʻamamaina o le tipiina o le isumu.

Faaumaina o malifa o Windows SanTwich Panels - o le vaega mulimuli o le faapipiiina

Fitu taimi fua tipi tasi. O lea, matou amata loa le faʻataʻapepela ma fua o lipaina, ina ia mafai ai ona fetuunai mea i lalo o le tele o le faamalama. O le faʻaaogaina o ni fuataga, e manaʻomia le tipiina o le tolu fasi mea, o le pito i luga - pararalel Windows ma le lua itu.

E taua tele le faʻapipiʻi o le faʻamalama ma lili i le taimi e tasi. Lenei o le a avatua ai le sili atu le faʻaaloalogia o le faʻamaloloina o le faʻamalama.

O le muamua saogalemu amata talaaga, lea i lona fomu tutusa ma le mataitusi "p". E sili atu le lelei i luga. E le tatau ona iai ni avanoa i le va o faamatalaga. O latou uiga ma se faʻapalepale o ia te ia te ia ma le umi o le 8-8.5 mm, o le mamao i le va o latou e le tatau ona sili atu nai lo le 15 cm.

Faʻaaogaina le Stepleng Foam, faʻatumu le taʻe ma le gaogao i le malifa. A maeʻa ona mago, manuʻa ma le faaeteete ma le faʻaeteete le faʻaaogaina o se tau. I le pito i luga ua uma ona faʻapipiʻiina luga o le talaaga faaopopo le vaega. Itu o faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻi i le laupapa pito i luga e faʻaaoga ai oe lava faʻataʻitaʻiga. Faapea foi nei polofiti e tumau i le puipui i le 150 mm faaopoopoga. Ma o le pito mulimuli o le p-polofiti e nonoa i luga o le faamalama. O loʻo i le va o le amataga o vaega e faʻatumuina i vai palasitika. E le faʻatagaina le faʻaogaina o le masani ai o taliga, a o le pufani atu i le taimi, ma o lenei e faʻaleagaina ai le faʻamalama. Ina ua maeʻa le vai vai i le avanoa e faʻamamaina ai le lua itu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se pusa ma pepa puipui

Lauga o le vaega mulimuli - faʻapipiʻiina o le faʻaumaina o faʻamatalaga. Matou te faia ni fua ma tipi ese le tolu itu taumatau: tasi luga ma lua itu. O faʻamatalaga o loʻo fautuaina e tipi ese ma le teuina o le tusa o le 2-3 cm, ma mulimuli ane faʻaputuputu i le manaʻomia manaʻomia.

Faaumaina o malifa o Windows SanTwich Panels - o le vaega mulimuli o le faapipiiina

Ona matou faoa lea o faamatalaga i luga o le Soul Soulwich. I tulimanu, o le a o atu foi fusi i le musika ma e tatau ona latou teuteuina. I luga o talatalanoaga i le nofoaga o le maketi, matou te faia le faʻailoga o le tipi i se penitala, ma oti lelei i latou i se tulimanu o le 45 tikeri. O le gaogao i le va o le pa ma o le mamanu ua tumu i se mauga o le mauga. Lea o le a faʻateleina ai le tikeri o le o lo o aʻafia ai le suavai o le faʻamalama. O le togi o le mea o le tini o le faʻafilemu e mafai foi ona liusuavai ma le pvc glue mo se faʻamalosi tino.

A o matou vaʻaia le faʻamalama o loʻo feagai ai ma lenei fale mea - o se gaioiga faigofie e mafai ona faia vave. Mo le faʻamaeʻaina, o le mea autu o le faia saʻo lelei faia fua ina ia aua neʻi faʻaleagaina mea. O lenei mamanu e foliga mai e matagofie ma fetaui i totonu o totonu. O le matauina o mea uma o loʻo faia ai fautuaga i luga, o le ae tuʻuina atu se maualuga maualuga o le ofe o loʻo aʻafia ma pisa o le faʻamalama. Aloaia le faʻapipiʻi galuega e mafai ona tutoʻatasi e aunoa ma le aʻafia o tagata faʻapitoa. O le lelei o lenei ituaiga o le feagai ai o le faʻamalama malifa e matua mama galuega, talu ai e te le tau faʻaaogaina le faʻapipiʻi poʻo le laupepa.

Vitio "Faʻamaeʻaina o Spopes o Windows Tamanvich Panels"

O faʻamaumauga faʻaalia pe faʻafefea ona faʻatutuina lipine mai sanu saito.

Faitau atili