Faletupe Toscon Soundwich Panels

Anonim

O le vaega o le konulwich o se tolu-vaega mea e aofia ai o se vaega o loʻo i totonu o vaega, fafo (i luga o itu uma) ma palasitika. O le teuteuina o le faapaologa sanuisi e le o avea ma sui o se faʻapitoa faʻapitoa ma mafai ona faia na o ia. I lenei tusitusiga, mafaufau i ni aoga ma mea le lelei o oneone oneone pe a uma ona faaumaina le paleni.

Ituaiga o sanuisi potu

Faletupe Toscon Soundwich Panels

O le faʻasee i le sanuisi o le sandwich e mafai ona faʻaaogaina ni falaoa o le polystyry, o le fulufulu mamoe, minerale fulufulu. Mineral Oioli e sili ona lelei afi-tapoleni meatotino, lelei le susu. Polystyererererere o loʻo tetee i le susu ma le vai, e sili ona lelei le vevela o le vevela. O Foam Flag Crumbs ma sili atu le leaga o loʻo taofia ai le vevela nai lo le polystyrene osam.

I le avea ai o se vaega pito i fafo, palasitika e faʻavae i luga o polyvinyl chloride, cheibboard, Ores, magnezit kuka, e mafai ona faʻaaogaina. O le uamea o uʻamea o le sili ona tumau, o le 'auala femalagaiga o le tagata tetee, ae o le mamafa e sili atu le mamafa nai lo palasitika.

Faletupe Toscon Soundwich Panels

Sanuisi mea na sanuisi e faʻaaoga mo le teuteuina, faʻapipiʻi o puipui ma mo le faʻapipiʻiina o le taualuga mafanafana.

O papala o le 1000 ma le 1200 mm lautele, mafiafia mai le 10 i le 25 mm, e oʻo i le 12 mita le umi. O uumi laupapa e le aoga i le Mauga ma Felauaiga, ae o lenei mea e taui atu ona o le laititi o soʻoga o le mamanu o le a le faʻapipiʻiina susu.

A o le filifilia o se sanuisi potu mo le feeʻesea ma le faapaologa, e tatau ona e amanaia le faʻaaogaina o uta i luga o le fakala o le tino. Optimol mafiafia 50-80 mm.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Faletupe Toscon Soundwich Panels

O le sanuisi potu o loʻo avea ma mea lelei mo le vave ma faigofie ona faʻatino galuega i luga o le faapaologa.

Latou tulaga masani:

  • maualuga le faʻamalosi tino ma le faiā faʻailoga faʻasolitulafono;
  • faigofie, faigofie o le faʻapipiʻiina, e mafai ona fofoina e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le tusi;
  • O le mea e talafeagai mo galuega i totonu ma fafo;
  • E le manaʻomia le lauʻeleʻele muamua ma aveʻesea o ni faʻailoga leaga;
  • O se paʻu laʻitiiti, lea e sili talafeagai pe a maeʻa ai le faapaologa;
  • Faigofie fufulu, aua le mitiia palapala, efuefu;
  • Faia ni galuega se lua ile taimi ole: Faʻalapotopotoga ma Faʻamaeʻaina;
  • Tetee atu i le aafiaga o le maualuga o le susu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o Polyarethane Prew: Laasaga-i-laasaga faʻatonuga

Faletupe Toscon Soundwich Panels

O panels ma le palasitika pito i luga e le tu ai mamafa mamafa

O le le lelei o fetuu e aofia ai:

  • I le tulaga o le matitiva o le teuina o pepa i luga o le fesoʻotaʻiga nofoaga, e mafai aiina malulu;
  • O le vaega ma le palasitika pito sili atu e le fesuiai e tafia avega mamafa; A manaʻomia le mea e tuu i luga, mo se faʻataʻitaʻiga, leoleo, e tatau i fetufaaʻi isi ona amata loloto i le pa; O le vaega o le a le tu i luga o le mamafa o meaafale, tagamea gaoi, ma isi

Mea mo gaosiga

O le polystyrene o faia i polystyrene, o loʻo i ai se fale kaseti, o ana sela ua tumu i le ea. Ona o ia uiga lelei, o mea na faʻapipiʻiina i luga o le faapaologa e mafai ona mafanafana ma e le misia leo mai le auala. O se mea faʻaleagamaʻi ma saogalemu mea, e le noatia i faʻataʻamilomilo, mataʻila.

Faletupe Toscon Soundwich Panels

Faleoloa oneone oneone

Polyarethane Bam o loʻo iloga e le maualuga maualuga ma sina mamafa mamafa, tetee i aʻafiaga o le head heady, mafai ona i le vai e aunoa ma le faʻalavelaveina o le pito i luga o le itu i luga o le 10 aso. Polyaputthane Baam e le amata ona suia, e le faigofie ona maua i le maalili. Maua maualuga le vevela ma le leo i totonu o totonu. E faasino i le le lelei le afi afi.

Fiberglass

O le minerale fulufulu o loʻo i ai se fausaga fibrous, e le susunuina ma e le fefe i le vevela mataua, e le o le faʻaleagaina i lalo o le malosi o vailaʻau. E i ai le faaputuga o le susu.

Fiberglass e aofia ai le tele o le tele o tioata tioata filo, faʻafetai i lenei tuʻufaʻatasiga o se pa puipui i le ala o leo mai le auala. O mea Saogalemu e le o mea leaga e le afaina ai i le ea. E le fefe i le tausuaga, ae le o le liugaau, ma sui.

Mea mo le puipuiga ma le teuteu fale sili

Palasitika o se moli ma le susu-malosi mea, ae le mafai ona tetee atu i avega mamafa. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faigofie ona leaga ma vavaeina.

Faletupe Toscon Soundwich Panels

O le Polyester na gaosia mai polyester e le fefe i le maualuga o le vevela ma le faʻaalia i le maualuga o le susu.

Ua le afaina le Slavan Steel i le 'olo, ae afai o le faamaoni o le nofoaga puipuia ua solia, e mafai ona fausia le malosi i nofoaga o scratches. Tumau faalagolago i le mafiafia o le zinc vaega, le lelei o lona talosaga. O le Zinc i ai i le taimi mulimuli ane o se meatotino e faʻamalieina ai, ae e mafai ona maitauina i le 10 tausaga.

O le komiti e sili atu ona malosi ma sili atu le mautu nai lo gatete. O loʻo teteʻe atu i le aʻafiaga o le maualuga o le susu ma le ultraviolet.

Montage ma ou lima lima

Faʻapipiʻiina o le fale sanuge, e faigofie ona faʻaosofia tutoʻatasi, lea e manaʻomia ai le faʻatamaina le tele o mea, sauni mea faigaluega.

Vaʻai mo faʻamatalaga i luga o le vitio:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona o le tutoʻatasi o pito o ie puipui

Mo galuega, o le a e manaʻomia:

  • Fausiaina tulaga, rofautte;
  • Drill, e leai se totogi, siku, bulgarian;
  • Sanuisi potu na saisa;
  • le manatu faapito, taula;
  • Faapipii o Aam;
  • Ilicone poʻo le polystyrey-faʻavae faʻavae;
  • o le lipine o le tagata lava ia mo soʻoga o faʻamaumauga;
  • Uamea talaaga, tulimanu po o laupapa laupapa.

Faletupe Toscon Soundwich Panels

Sanuisi mea na sanuisi e faʻaaoga mo le faʻamalosi ma le pa puipui, mo le muina o le taualuga. E mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le faʻaseʻe ma le faʻaupuga. Mo le faapaologa, o le filifiliga sili ona filifilia o le mea e manatu o le polystyrene o le supa.

Faapipiiina o panels o loʻo faia i le tele o tulaga.

  1. Tatou saunia le laufanua, matou te aveese le pefu ma le fesoasoani a le paluga o le mama, tapuni uma paketi, fasi mea o le muamua.
  2. Afai e filifili ai e le o le lafoina o le fusi i luga o se mafolafola mafolafola o le puipui, o loʻo mulimulitaʻi i le lotoa i le tipiina o le sami, poʻo le fao vai. E uu lelei le fula i luga o le pa o le pa po o le taualuga, ua mou ese atu e Sastpaper. Ae le i faʻaaogaina ni vaipama, e tatau ona tagofia le 'oloa.
  3. I luga o tulimanu e mafai ona e faʻaogaina se soʻotaga soʻotaga. O le puaa o le taualuga ma le puipui o loʻo faia i se mea teuteu faʻapitoa.
  4. O le laasaga mulimuli o loʻo faia le faʻamaeʻaina o le faʻamalama ma faitotoʻa faitotoʻa ma sanuisi potu. Mai luga ma luga o itu o malifa o loʻo faʻapipiʻi i le fao laupapa laupapa ina ia le tautala a latou pito mo le maualuga o le puipui.
  5. I luga o le pito i fafo o le faamalama, faapipii le amataga p-foliga fasi i luga o le telē-sipili. O le P-foliga foliga ei ai se groove lea o le a faaofiina le propep mai palasitika.
  6. I le amataga talaaga, matou te faʻapipiʻiina le Soul Canwich fasi i le tele, o le isi itu o le mea o loʻo faʻapipiʻiina e ia lava-tusi i le laupapa laupapa.
  7. O le F-foliga ata ma faʻasalalauga o loʻo tuu ai le kalama.

A o galulue ma le lalaga faʻauluuluga, ou te manatua o loʻo iai le mea totino e matua faʻalauteleina lava, aʻo mafai ona oomiina le sanuisi sanuisi. O le Simiplus Silkone Sealant e fufulu lelei e se fasi palasitika.

Tele taua taua

Faʻapipiʻiina o le panels e manaʻomia tele i tulaga o le tulaga, o le ituaiga o le faʻauma e faʻalagolago i ai.

Tusitusiga i luga o le autu: o le maualuga o le faamalama itu o le fola: tulaga mo tost

A faia se faʻavaʻa i lalo o le vaega o le laupapa laupapa pe uʻamea muamua, latou te leʻi faʻapipiʻiina, latou te togafitia i le puipuia o aʻafiaga o le Inmophsherac o iniseti, faʻaleaga. Mo faʻafitauli o le satiaina o sandwich panels, vaʻai lenei vitio:

O le ata puipuia e tatau ona aveʻese mai le potu i le taimi lava na maeʻa faʻapipiʻi, ese atu i lalo o le faʻamalosi o raa, o le a pipii i luga o le laufanua e matua faʻafitauli lava.

Faletupe Toscon Soundwich Panels

Afai e te manaʻomia e tautau le fata poʻo le loka i luga o le sandwich i luga o le fao umi, ae le o le mamafa o le elemene ua taofia le puipui, ae le o le fanua.

Ae le i faʻapipiʻiina le Soul Sallwich, o le a le sili atu le aʻoaʻoina o ni taimi mai tuaoi na te vaʻaia muamua lava i ituaiga meaʻai e tasi

Faitau atili