Eletise eletise ma le pule malosi

Anonim

O aso uma lava, e aga faʻateleina le eletise, e naʻo le le mafai ona amata faia ni tagata masani e totogi itiiti tupe. O se tasi na te faʻapipiʻiina se maneta i le counter, o isi e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga tuusaʻo pe sefe le malamalama i auala aloaʻia. Matou te i luga o le Initaneti talu ai nei na teʻi i luga o le "ofo-masini" - o le eletise eletise ma se fale faʻatonutonu, lea e mafai ona ki luga ma le tasi kiliki i le ki. A o fai mai le tagata gaosi oloa, e leai se siaki o le a mafai ona iloa ai le masini maotua ma le taufaasese. I lenei tala o le a tatou taumafai e mafaufau po o le a le manaia o se mea faigaluega ma pe e aoga tele.

Eletise eletise ma le pule malosi

Eletise eletise ma le puleaina o le paneta: moni pe pepelo

Ina ua ou faatoa feiloaʻi ma se masini, fai le faʻamaoni, sa matou teteʻi, aua e leʻi talitonu o le a ou talitonuina o nei mea uma e mafai ona faʻatulagaina masani. O lea la, ua matou filifili e suʻe i lenei fesili i nisi faʻamatalaga ma faʻatusatusa mea uma ma teteʻe atu. Lenei o se ata vitio ua saunia e le gaosi oloa:

O le a le mea e fai mai ai le gaosi oloa

Muamua, na matou filifili e o i le aloaʻia o le 'upega tafaʻilagi a le au gaosi oloa, lea e mafai ai e saito ia i soʻo se taimi. O iina na matou maua ai se lautele tele o le tasi ma le tolu-vaega mita. O le tau o latou e maualuga tele, e tele taimi e maualuga atu nai lo le tagata masani.

Eletise eletise ma le pule malosi

E le mafai e le tagata gaosi ona fai mai o lenei mea pepelo e le mafai ona maitauina, O le a matou talanoa i ai i le isi itu ua uma ona matou taofi.

O le '' upega tafaʻilagi o loʻo iai ni mita lua mita:

  • Mekuli.
    Eletise eletise ma le pule malosi
  • Malosi.
    Eletise eletise ma le pule malosi

O nei autau e iloiloina le taʻutaʻua ma faapipii i soo se mea. E pei ona taua, latou te foliga. O fale e le ese mai le masani ai, ae o loʻo iai leisi mea mamao, o loʻo liliu i luga ma afe i le taimi saʻo. Faitau e uiga i le ala e siaki ai le lelei o le eletise eletise.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona taoto pa puipui

Le aoga ma le lelei o sea masini

Muamua, ou te fia taʻu atu ni nai upu lelei e uiga i se mita. Sa ma fiafia iai i le mafaufau, na fai le asiasiga, ae faatonuina o ia e le ma uo. O lea, le lelei o le fata ma le faamafanafanaga:

  1. O loʻo iai uma faʻailoga ma faʻamaufaʻailoga. Sa matou faʻatusatusaina i latou ma le mea moni, e le tele se faʻaaliga, e tele lava, e fai teisi e le tagata gaosi vaega masani. Ioe, o le masani masani siaki e le mafai ona mafai ona matauina le suia, o mea uma e faia i le moa, leai ni fesili.
  2. E liliu ma tape ma le tasi paʻi e aunoa ma se leo malosi (kiliki).
  3. Aotelega e le eseese mai le muamua - o se mea sili lea ona ogaoga.
  4. Afai ua tape le faʻaaogaina o le mamao, o le eletise e le valea.

E foliga mai ua lelei mea uma i lenei mea faigaluega, ae foliga mai o lenei mea, ae tatou te alu i le fono ma le i faitauina tele iloiloga, o lea e i ai foi se taimi. O le mea moni, tatou te leʻi mauaina ni faʻailoga taua, ae o ia lava:

Eletise eletise ma le pule malosi

  1. E leaga le faamafanafanaga, pe a uma se masina o aofia ai ma tapuni, e tatau ona e aumaia i le mita. Ma le isi, o le faamau ua le o se poloaiga - e mafai ona faia.
  2. E foliga mai o se uiga tala pepelo, ae e mafai ona iloa vave e tagata eletise le ala.
  3. Se a le mea e tatau ona faʻavaeina ai pulega talafeagai pei ona e malamalama ai, latou te ono matauina.

Manatua! E oʻo lava i itu uma e ui lava i mea uma, tatou te faʻaaoga i sea mea faigaluega, matou te le o fautuaina, ae le o le manino pe faʻapefea ona ia faʻaali ia te Ia lava tausaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a latou maitauina pe o le a le tele o le malosi na faʻaaogaina i totonu o le fale maulalo, o le a latou o mai ma siaki. O le a le avanoa e te le matauina ai se mea? E mafai ona e sefe sina malamalama faʻaaoga nei masini, ma le uiga la e faʻatau ai, pe a iai ni faigofie?

Iʻuga

Masalo o le a faʻaalia o ia ia te ia lava mai se itu lelei, ae e tau itiiti, o le eletise e le uma lava pe o le vaega faʻatonutonu o le a le muta pe a maualuga. Ma e oʻo i le lelei o tagata uma i soʻo se taimi.

Eletise eletise ma le pule malosi

Tusitusiga i luga o le autu: Fai se moega i le ata i latou (2 ata lipoti + ata)

I le taimi na tusia ai lenei mataupu, matou te leʻi mauaina ni faʻamatalaga lelei, o mea uma lava ua le faʻapopoleina. Masalo o le fale gaosi na o "fana" iloiloga, e le mafai ona aofia ai. Afai e te iloa se mea e uiga i lenei masini pe faʻaaoga, tusi mai ia i matou i le faʻamatalaga, seʻi tatou talanoaina lona aoga faʻapitoa.

Tusi i luga o le autu: lua-tau eletise eletise meter: Faʻafefea ona galue, e aoga ma le lelei

Faitau atili