Piliwn Roller: Pepa ma Degler Filifiliga Tulafono

Anonim

Mea faigaluega

Piliwn Roller: Pepa ma Degler Filifiliga Tulafono

Tele o tatou e manatu o le aluga-roller o le iloa - pe o le a le taimi. O le taimi lava matou te amata taulaʻi atu i le moe ma uiga lelei-uiga mo le malologa mo le malologa, ona latou manatua ai lea o aluga. Ae na iai na muamua taimi na iai i le vaa ae a o leʻi foliga mai o le aluga, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le Hololobier. I le taimi na faʻaaoga ai le Rollers o se autafa mo laupapa laupapa ma moega. Na maeʻa i latou i aano mālie ma le faʻanoanoa, ma tumu i le paʻu o le solofanua poʻo le vao. O le aso, roaller o aluga o loʻo feagai ma "renaissance Epoph" ma ua toe taʻutaʻua. Ma tatou te faʻaaogaina le aua le faia ni fai mo le au faiʻai, ae mo se moe maloloina. I mea uma, matou te iloa o le mafuaaga o le mea o le mea e mafai ai ona avea ma tiga o le ivi aʻiaʻi.

"Ova le vailaau": Vallek foliga

O le a le tulaga tulaga ese o le aluga-kilomita? Sei o tatou amata i le mea moni o faʻailoga o le leaga o le moe ma le spine tiga mafai ona fesoʻotaʻi ma manogi tetele. E latou te sao i le mafatiaga o le proratic spine, a o le auvae o le nofoaga, i se isi itu, e malolo. O lenei tulaga i se miti ma avea ma mafuaʻaga o le tiga, ma o nisi taimi o le mai i nisi taimi ma osteochondsrogsrosis. O lea o le faʻaosega "nofoaga" le tino i le itu saʻo.

  • O le kellow-roller o loʻo faʻamamaina le faʻauiga i le fatafata ma lagolago le ua i se tulaga toʻafilemu.
  • O le aluga e faʻaaoga e le gata mo le taʻavale, ae faʻapea foi mo le matagaluega Lumbar - o le a malolo maso o le tua.

E mafai ona fai mai o le a avea ma tagata faʻatau o le a avea ma nofoaga puipuia mai faʻamaʻi o le tui, Osteochondrosis ma le pito i tua tiga.

Piliwn Roller: Pepa ma Degler Filifiliga Tulafono

Tolu Pili Uo Filifili Tulafono

A o le pepa, e leai ni suiga iinei - o le faʻaseʻe o loʻo pei ona ua taʻua o le tasi ituaiga. Ae lautele, maualuga ma numera o fitafita e mafai ona eseese. Faʻapefea ona filifili se faʻamea malie mo oe lava?

  1. O le muamua parameter o le maualuga. E faigofie ona fuafua ai - fuaina le mamao mai le pito i lalo o le ua i le tauau. O le a le maualuga lea o le oloa e te manaʻomia. O le tulafono, e alu ai le aluga ma le maualuga o le 14 ma le 10 cm.
  2. O le vaega lona lua o le lautele. Ma o lenei e faigofie mea uma - o le tutusa sitepu o le a malie, o le lautele o le 5-7 centimita nai lo le lautele o ou tauau. O loʻo iai le 'au ma se ituaiga orthopedic - o lo latou lautele e laʻititi lava teisi ma e faia e faʻatumauina le matagaluega a le SEREMO. O nei aluga o le a fetaui ma i latou e tigaina i Osteochondsrogsrovis.
  3. O le lona tolu parameter o isi "galuega". Ioe, e mafai foi e le aufaigaluega ona maua ni faaopoopoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "manatuaga aafiaga" pe a manatua e le oloa le tulaga o le ulu, poʻo le faʻaleaogaina. O le mulimuli faʻaopopo o le a faʻamalosia ai le vevela o le vevela ma o le a pasi le ea lelei.

Mataupu i luga o le autu: Masini Vaega i luga o le Logginia ma le Fanua

E sili ona filifili le au fitafita mo tamaiti e filifili i ni vaega se lua i luga o pito - o le a latou faatagaina oe e taofi uma le ulu ma le ivitū i le tulaga tutusa. Ma, e moni lava, o au mea faʻapitoa o le a avea ma faʻavae autu o filifiliga. Afai e mafai ona taoto i lalo o le aluga ma e talafeagai pe talafeagai, filifili le isi o le a lagona le mafanafana o le eletise.

Piliwn Roller: Pepa ma Degler Filifiliga Tulafono

O le a le mea e sili ona lelei

O le a le iloa o loomatua mai, na alaga lona fiafia i ai, ma faapena foi nei pepa faʻatumu. O aso nei o Hypolilergenicnic o aluga mai le sili ona aoga ma e tutusa ma vailaau pepa.

  • Polyairethan. O le mea sili ona lauiloa i le pefu e le mafai ona faʻaputuputu ma tiketi e le aliali mai. Polyaputhane Finam saʻo e ave saʻo le foliga o le ulu, ma pe a uma ona moe e le o le dints o totoe. O le isi lelei o le faila - e tetee i aʻafiaga fafo ma faigofie ona faʻamamaina.
  • Polyester. O le fitafita ma se mea e sili ona faʻapipiʻi o le a taugofie, ma o le lelei tele o le mea - Polyester faia faigofie ona fausia maualuga ma foliga o le mea moni o le tele o polo. O le mea moni, o se mea lelei e tatau ona tata ai pea.
  • Buckwet Helk. Oloa ma se mea sili ona lelei ua manatu o le tele o faamalologa. O le aluga lea e fautuaina i e na afaina ai i le Bronchial asthma, talu ai o Luzga e matua lelei hypolilleng. O le faʻaseʻe ma se mea faʻapipiʻi o le a avea ma mea le atoatoa ma maua le "manatua aafiaga". O le a faʻatino foi e Luzga le sao o le Cosmetics - e maua ai micro-loma o le paʻu o foliga.

Mai le faʻataʻitaʻiga aoga, e sili atu le filifilia o se oloa mai le polyarethane o le vai poʻo le tuai - o le aluga e mafai ona fufulu. Ae o Luzga ma le polyester e le mafai ona faapalepale le susuga - mo se faʻaseʻe e aoga e filifili ai se teuteu teuteu. Ma o le ala, e mafai ona faʻaaogaina le tagata faʻatau mo le decor - ua lava lea e "aʻe" o loʻo faʻamamafa ai i le fale poʻo le fea o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Swing i le faʻatoʻaga ma le atunuʻu: malolo mo tamaiti ma tagata matutua

[Abedvideo ID = "7k1gcg1uvuv» Upega Tafaʻilagi = »YouTube»]

Faitau atili