O le a le faʻaulu mo faitotoʻa e sili atu ona filifili ma mo le a le tulaga

Anonim

Tele fale o loʻo nofoia nei i aso nei o loʻo faʻapipiʻiina i fafo atu o faitotoʻa ma uʻamea. E manaʻomia le filifili saʻo o le fafo atu o le fafo atu, o le mea na o le malupuipuia le mafiafia i le faitotoʻa, ae faʻapea foi uiga o le pepa faʻatumu. O le lelei le faʻagaioiga o uiga o le faitotoʻa e faʻalagolago i lenei mea. E manaʻomia le latou suesueina ma le faʻaeteete e faia se faʻaiuga, o le a le ituaiga o tagata fai pisinisi o le a suʻi o lou aiga.

O le a le faʻaulu mo faitotoʻa e sili atu ona filifili ma mo le a le tulaga

Tatala o elemene i le vaega.

O le a le mea o le faʻatumuina o le faitotoʻa o le faitotoʻa? O le mafuaʻaga o nei vaega o nei vaega o le siʻosiʻomaga ma le paleʻu o le tuʻuaʻiga o nofoaga nofomau mai le tele o lalolagi. O le faʻaiuga o le faʻaaogaina o faila, o le tikeri o le gasologa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. I le saʻo sootaga o loʻo i ai le tulaga lelei o le faila i totonu ma avanoa o le faitotoʻa i fafo e faʻatino ai a latou galuega autu. Ia malamalama i le mea e sili ai le faʻaaogaina o le mea totino ina ia faʻaputu le faapaʻiina atu i fafo atu o le faitotoʻa, e manaʻomia le iloa o latou uiga. O le a le faila mo faitotoa e sili atu ona filifilia? O lenei fesili e fesiligia tagata uma e tatau ona foia le faʻafitauli o le mauaina o se uʻamea faitotoʻa.

O le a le mea e tatau ona filifilia e le tagata lava ia mea: o le a se faʻapitoa mo faitotoʻa e faʻatau

O le a le faʻaulu mo faitotoʻa e sili atu ona filifili ma mo le a le tulaga

Faitotoa ua tipi ma le sela pepa.

  1. E tatau ona latou saogalemu mo le siosiomaga ma tagata o le aiga o nonofo i lenei mau.
  2. Maualuga le tui mai fafo o leo i fafo i le lautele lautele e tatau ai.
  3. E tatau ona mafanafana lelei le faitotoʻa i totonu o le fale mautotogi.
  4. O le faitotoa tafea e tatau ona susu.
  5. E tatau ona tautua le faitotoʻa mo se taimi umi i le taimi o lona taotoga.
  6. Mataituina le tau lea o loʻo fuafua ai le pule o le fale mautotogi.

Tagata taʻitoʻatasi o le fale mautotogi e i ai ana faʻamuamua e iai ana faʻamuamua pe a faʻavaeina o latou aiga. Mo se tasi, o le tau e le afaina mo le isi lemu i totonu o le fale ma isi mea. Ae e taua tele le nofo i totonu o lenei Maota sa saogalemu mo tagata uma o le aiga. O le mea lea, o le faʻapitoa lea o lenei faʻailoga e amanaia muamua o le filifilia o mea e foia ai mea e fofo ai le faʻafitauli o le tatalaina o se auala amata.

Mataupu i luga o le autu: meaafale mo le potu o tamaiti mo se talavou talavou

Minerale fulufulu mai papa

O le a le faʻaulu mo faitotoʻa e sili atu ona filifili ma mo le a le tulaga

Uiga o le autu ituaiga o minerale fulufulu.

I le amataga, o le faʻaaogaina o lenei fibroos mea na faʻatapulaʻaina i le puipuiga a le puipuia. Ma na amata nei ona talosaga i le fausiaina.

  1. O sea mea fou o se mea lautele o se mea lautele mo le vevela o le vevela ma le pisapisao.
  2. O lona tau e laititi tele ma avanoa i tagata uma.
  3. O lenei mea e i ai le mea e fai ai le faʻavae o le faʻavae ma le o le molten rock poʻo le palu o le ogaumu.
  4. Mineral Gali, na mauaina i le amataga o le auala (fulufulu fulufulu), o se maualuga-lelei le atoatoa ma sili ona lelei
  5. O lenei faʻamalositino e teteʻe i le aʻafiaga o le vevela vevela, susu ma le faʻamalosiina o se auala, e iai lona leo malu.
  6. 6. Lea la, o lenei mea e le o se mea lea e le faʻapea foi ma le faʻagaioiga o tulaga ma mafai ona tautua sili atu nai lo le afa seneturi.
  7. 7. O lea mea e mafai ai ona e faia le matagofie o le faʻatumuina o le faitotoʻa faitotoʻa, e maua ai le puipuiga aloaʻia o le potu.
  8. 8. O le lelei le lelei o le mautu o fulufulu o minerale o le ofi i luga e faʻaaogaina pe a faʻapipiʻi afi afi ma faitotoʻa.

O tagata o loʻo avea ma tagata atinae e sili lona matagofie o le afi-onopuleneta ma le sili ona aoga mea e faʻatumu ai mamanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa. A o nei mea uma e faʻatatau i le tina faʻa-toto'ā gaosia mai maʻa.

Slag fulufulu: foliga

O le a le faʻaulu mo faitotoʻa e sili atu ona filifili ma mo le a le tulaga

Faapipiiina le faitotoa Steel ma le faamaufaailoga faamau.

Minera Rool, na maua mai i se vaega o le vaega (slag fulufulu), i tulaga faigata o le susu, maualuga pe maualalo ituaiga o suiga, e leai ni meatotino a le talitonuina tumau.

O le minerale o Leol Oil o loo i ai le tele leaga. Oding O lenei mea e tupu i le taimi. E tau atu i le faʻavaeina o le gaogao i le taimi o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Ina ia mafai ona aloese mai lenei tagata gaosi, e faʻapipiʻi ai lipine faʻaopoopo, e le faʻatagaina le faila e faʻaseʻe i lalo.

E masani lava o le anoanoai o lona apalai, o le atunuʻu o loʻo fausia, o le fausiaina o le le tumau fausaga ma fausaga e mafai ona faigofie ona fausia toe faaleleia.

Corrugged cardboard: lelei ma le le atoatoa

O le a le faʻaulu mo faitotoʻa e sili atu ona filifili ma mo le a le tulaga

O uiga autu o sauaga o saito.

O se faʻaupuga taugata tele mo se faitotoʻa o loʻo i ai se lelei lelei meatotino. E faʻaaoga ai leo. O le mea faʻapitoa o lenei mea faʻatau e tali tutusa ma "bee melicumbs". O le faʻavaʻa o le corruggetated cardboard card i totonu o se uamea faitotoʻa.

  1. Mo mea nei, o le le lelei, faʻataʻamilomilo le teteʻe atu ma tuʻutuʻuga. O le le mautonu o le Corrugged Cardboard o loʻo tuʻuina atu le parrauged pepa o loʻo i le va o atigipusa lapisi.
  2. O lana faʻapitoa faʻapitoa e le misia le susu.
  3. Na faʻapea foʻi ona faʻatauina e le faʻatau oloa o pepa saito ia e aofia ai le maualalo o le mamafa, ae le o le faʻaaogaina o le faitotoʻa, ma tau laʻititi o tau.
  4. Ole tau maualalo, lelei le vevela ma le pisa le talafeagai e le talafeagai lelei o lenei mea.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o poloka faitotoa ma au lava lima, faapipiiina pusa

Ae o lenei faʻalumaina o loʻo iai 'olo. Talu ai o se pepa mataga, o le faʻateleina o le faʻanoanoa o gaioiga o loʻo faʻaleagaina luga o loʻo faʻaleagaina. Mo lenei mafuaʻaga, o le taimi o le faʻagaioiga o lea gaioiga o loʻo faʻaitiitia ai pe a faʻaititia ai lo latou malosi.

Polyfoam: aoga, ae mafai ona lamatia

O le a le faʻaulu mo faitotoʻa e sili atu ona filifili ma mo le a le tulaga

Uiga o le foma.

  1. O le lelei le mafanafana o mea ma mea sili ona lelei o foliga.
  2. O lana ata faʻaʻoleʻole e tuʻuina atu i le faʻailoga ma le sili ona lelei o le leo-faʻaaogaina o uiga, faʻaʻaisa le tumau ma le le talafeagai ma nonthygroscopic.
  3. O le foma - leai se afaina, siosiomaga o mea masani, o le mea iloga e ala i le avea ma le tumau ma ua leva ona taofiina ana uiga lelei.
  4. Ose tasi o mea e sili ona aoga i le faʻamalieina o mea, o loʻo iai se tau taua.

Ae o le ogaoga o le le manuia o lona matua sili atu. E vave lava ona liu aisa, e susunu. Ma le susunuina, latou te tuʻufaʻatasia se tele o le tele o mea oona oona oloa ma le asu. O ia tapulaʻa e le faʻatagaina ai le mea leaga e manatu o le sili filifiliga filifiliga mo le faʻatumuina o le faitotoʻa i fafo.

Manaia polyarethane

O le a le faʻaulu mo faitotoʻa e sili atu ona filifili ma mo le a le tulaga

O polokalame tele mo le nofoaga o faila faila.

O le mea lea e tele ai le faaputuga i lona fatuga. O le mea lea, ua latou faʻafetaiaʻi ma taimi e nofo ai. O le avanoa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faʻatumuina i lenei mea le lelei. O le maketi i onapo nei e ofoina atu i le lua ituaiga o polyrethane: malosi ma faigata. O le sili talosaga e i ai le mulimuli.

  1. E iloga mai i le pito maualuga o le teteʻe, mosispu o le tino, tumau, o le siosiomaga faauo, lelei puipuia faʻasaga i leo mai fafo. O le lelei tele lea.
  2. E masani lava o sea vailaʻau e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai faitotoʻa pito i fafo o le lelei, talu ai e maualuga le tau nai lo minvata ma ofam.

I se faʻaopopoga, o le avea ma mea 'ai lelei, o le polytarthane funcler e faigofie ona fuʻa ma mea oti. E mafai ona fefinauaʻi ma se mea i se mea, pe a foʻia le faʻafitauli, o le mea e avea ma tagata suʻe faitotoa.

Pincerers: Pros ma epu

  1. O le Polyrophythine tuufaatasia o mea taua o mea taua o le synthetic mea - pepa mo uamea faitotoa. O lenei mea o loʻo faʻaalia e uiga lelei o le vevela ma le faʻapaʻu o le mafaufau mo se taimi umi.
  2. O le vaitaimi o lona faagasologa ua fuafua e oʻo i le 70 tausaga, e tetee atu i ni avega.
  3. O ona tulaga lelei i le maualalo mamafa, faigofie o le faʻapipiʻiina, teteʻe i vailaʻau. O loʻo tui i lalo o omiga ma e le tuʻuina atu se solomuli, e le pei o le fulufulu fulufulu.
  4. O uiga o le afi saogalemu o lenei mea e sili atu lona sili atu nai lo le polyrethane deliller ma le faga.

Tusitusiga i luga o le autu: Teuteuga tulimanu o le afi afi mu-ia-oe-oe

Peitaʻi, e faigofie ona teu mea teu. Ma o lona mataʻutia lenei a o le filifilia o se mea vevela. Manaʻomia le manatuaina o lenei mea i le faia o se faʻaiuga o le a le failaina mo faitotoʻa.

O le a le faila mo faitotoa filifili, filifili le pule o le fale mautotogi. Peitaʻi, ma faʻatau mea faitino, e tatau ona e vavaeʻeseina ona tagata faʻatau meatotino. O foliga o le faʻafanua e aʻafia ai uiga o le faitotoʻa o le faitotoʻa. I le faʻatau atu o le faitotoʻa, e tatau ona e foliga mai e le gata i lona uiga lelei, ae ia e iloa foʻi mea e tumu i nei faitotoʻa. E aoga foʻi le suʻe o pepa mo nei mea. I lea tulaga, e mafai ona e faia se filifiliga malamalama ma e filifili poʻo fea le lagolagoina mo faitotoa e faʻatau ai.

O le a le faʻaulu mo faitotoʻa e sili atu ona filifili ma mo le a le tulaga

Fai mai le faitotoa ma le malosi polyennopolster.

I le suʻesuʻeina ma le faʻatusatusaina o fale e mafai ona faʻaoga o se faila o se uʻamea uʻamea, e mafai ona e sau i le faʻaiuga:

  1. Faatusatusaina o le vevela inisinia uiga o polysstyne ma minvati, e mafai ona tatou talanoa e uiga i la latou tutusa.
  2. E tusa ai ma le leo o le leo, o le faʻapolofesa mai minvati e sili atu ona sili atu.
  3. I taimi o onapo nei, o le sili ona fiafia filifiliga mo le vaʻai a le International Doors o le tamaoaiga o le tamaoaiga mafai ona manatu o se maualuga maualuga fulufulu fulufulu (maa papa). O lenei mea e mafai ona maua ai le tuʻuina atu o meatotino faʻasaoina o meatotino a se faitotoʻa i fafo. Ma le isi, e sili ona saogalemu. O le saogalemu o le fausiaina o mea e tatau ona faia pe a foia le faʻafitauli, o le mea e avea mo le faitotoʻa e sili ona fiafia.
  4. A o le faʻatumuina o potu uamea i fafo o le vasega, o polystroplay ma, e masani ona faʻaaogaina polytarethatusi e masani ona faʻaaogaina, talu ai e sili ona taugata ma lelei mea taugata Ae o nei mea e lelei.

O le filifiliga saʻo o mea mo le faʻatumuina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le a fesoasoani i le fale sili ona lelei ma mafanafana.

O faʻafitauli o le feeseeseai ua foʻia e tagata taʻitasi o le fale mautotogi taʻitoʻatasi.

Faitau atili