Toe faʻafouina o faitotoʻa tuai ma au lava lima: aoga faʻafou metotia

Anonim

E taugata tele faitotoʻa a le laupapa laupapa i o latou taimi. O le mea lea, e le manaʻomia le togiina o le ponesi tuai o faitotoʻa, pe a fai o latou ituaiga e sili atu le manaʻo e manaʻo ai pe le faʻamalieina ai le pepa puipui atoa ma meataʻalo. Ioe, e mafai ona e faʻatauina ni faitotoʻa o aso nei o loʻo i ai i le tau maualalo poʻo le tuʻuga i se laina tuai ma faia e okaina mai le fua masani. Peitaʻi, pe faʻapefea ona togi le tupe i le matagi, pe a leai ni lelei faitotoʻa ma o loʻo iai i lo tatou nofoaga? I lea tulaga, o le auala sili o le umia ai lea o le fale o le fale tuai ma ou lava lima, aua e tatau ona olo le seleseleina lo outou ma loka. Ae o le faʻafouina e le naʻo le valiina poʻo le faʻamamaina o le tagata lava ia. Ina ia suia le faitotoʻa, e tatau ona e aveese uma vaega o valivali, ona faʻaaoga lea o le laufanua e faʻaitiitia ai le faʻaletonu, filogia ma naʻo le ufiufi ma le matnish poʻo le matnimed poʻo le matnimes pe na o le matnish poʻo le marte e tapunia ma le marnish pe o le aniva le atoatoa poʻo le matematika pe o le animes pe o le aniva le lelei.

Toe faʻafouina o faitotoʻa tuai ma au lava lima: aoga faʻafou metotia

O le toe faʻafouina o le faitotoʻa tuai o le a tau le taugofie faʻatauga fou.

Sauniuniga o faitotoa tuai e toe lipea

E sili le toe faʻaleleia o le faitotoʻa o le faitotoʻa e faʻaalu i se potu ese pe i luga o le auala, talu ai o lenei faiga e sili atu pe a leai se avanoa. O meaaʻoga nei e manaʻomia mo galuega:

  • eletise eletise;
  • Foliga vaaia;
  • Faigata Hazandry;
  • manai.
  • Fomka;
  • moa;
  • sikulukalaiva;
  • pulumu;
  • o le samala;
  • Tusi Lesona Tusi Lesona.

Mea e manaʻomia mo le toe faʻaleleia o faitotoʻa:

Toe faʻafouina o faitotoʻa tuai ma au lava lima: aoga faʻafou metotia

Toe faia mea faigaluega faitotoa.

  • pritrity loloto loloto;
  • tamai ma oneone tele;
  • vanini po o vali;
  • tono;
  • mea faigaluega;
  • plattabs;
  • Chase stroke mo glazed faitotoa.

Saunia uma meafaigaluega talafeagai ma mea, e mafai ona e aveese faitotoa ma le matamuli ma taoto i luga o se tulaga faalava i luga o le laualuga. Pe a aveʻesea faitotoʻa, e manaʻomia le faʻaaogaina o se ato e naʻo le fesoasoani mulimuli ma faʻatino lelei, ia aua le faʻaleagaina le laulaau o le faitotoʻa. Afai o loʻo iai le toe osofaʻia, e aveʻesea ma tuʻua le mea mo le Toefuataiga i le amataga masani. Ona aveese lea o loka, tuʻituʻi, mai le Glazed Dear, ave ese le tioata (e sili atu le toe suia i le fou).

A uma, ua amata ona latou aveʻese vali ma se fale puipui. Mo lenei, o vaega laiti o le vali paʻepaʻe ua maumaututu ma vave pe a uma ona fula vali vali tinei ese ma se spalala. Ina ua maeʻa uma 15 minute, o le lauulu lauulu e tatau ona tape ma fai se malologa mo le 5 minute. E manaʻomia ina ia mafai ai ona e puipuia le mea faigaluega faʻaleagaina, aemaise lava pe afai e le faʻatamaʻia. I le taimi o faʻagaioiga, e le o le manaʻomia le paʻu i luga o le ala i luga o le malae vaʻalele, talu ai o le vevela o le vevela o le 6000 °.

Mataupu i luga o le autu: Tile Laumeut i le faletaele: Metotia ma Filifiliga

I lenei auala, ua aveese le tele o le vali, ae le mafai ona faʻamaufaʻaiina nisi nofoaga ma toʻilalo ma sipala, i le isi tulaga e tatau ona e mimilo ai le faitotoʻa. Ina ia faia lenei, i luga o le lima-faia sachroter tuu i luga o le fata fata ma pasi atu i le faitotoa taofi. I tua o nei togafitiga, e le tatau ona i ai ni faʻalavelave, burs poʻo fasi mea tuai o le tuai. Ona ufiufi lea o faitotoa i le loloto o le tui ma tuu mo le matutu.

O le autu vaega i le toe fausiaina o le faitotoa

Toe faʻafouina o faitotoʻa tuai ma au lava lima: aoga faʻafou metotia

Muamua lava, e tatau lava ona fufulu le ata o le faitotoʻa mai le vali tuai.

O le faaiʻuga mulimuli o mea leaga mai le laufanua e tupu mulimuli ane. Lenei o le a fesoasoani i le ofuina o luga o se laau. Ma le le lava le tulaga, o le a tatau ona tuiina le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, ma tamaʻi lalagaina ua lava e ogatasi ma nofoaga faʻaleagaina. Ina ua maeʻa le Stutty, o le laga o loʻo faʻamamafaina i se vaipanoa o le fatu-loto i le itu o fiber, aloese ai mai o le dragonal. Lenei e tatau ona faia ina ia o loʻo taʻele e leai ni faʻailoga e leai ni faʻailoga. Ina ua maeʻa masini i le oneone, o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo susu i le taʻavaleina o pefu laiti ma smoothed ma le zero o lotoa. O le mea pito i luga o le mea o loo ufiufi i le Primer.

O le isi laasaga o le lanu lanu o faitotoa. E sili le faʻaalu i le lua tulaga. Muamua lava, o le faitotoʻa e aofia ai matemate matte enamba, ona ia tuʻuina atu lea o le tauaʻesega o vali belinka. A o le i valiina faitotoʻa, pefu e aveese mai le laualuga ma solo ma se susu susu. O le atavali e maua ai le masani ai atavali pulumu i se tasi vaega i luga o fafie i laupapa fafie. O lea e leai ni auupega a le faitotoʻa, ua valiina le faitotoʻa i se tulaga faalava. Ina ua uma ona mago, ua liliu i le isi itu ma toe fai le taualumaga. I lenei tulaga, o le vali ua paʻu atoatoa tusa lava pe faʻaaogaina se masani atavali vali.

O le lelei mago luga o le olo o loʻo faʻamamaina lelei oneone e aveese ai ni pacroscocic efuefu. A uma, e mafai ona e amata faʻataʻitaʻia le 'ie. Lelei tele mo lenei, o le vali belinka lassur e talafeagai. O Lasur Plant e iloga i se pupula tele, o le a le gatasi o le tele o vai, o lona mea e tatau ai le faia o le vali manino ina ia leai ni auala masei mai le lauolaola E toʻafia vaega e manaʻomia ona faʻaaogaina, e faʻalagolago i le mea e tatau ona i ai le lanu.

Toe faʻafouina o faitotoʻa tuai ma au lava lima: aoga faʻafou metotia

Tulafono vali vali faitotoa.

E naʻo le uma o laʻau o vaega taʻitasi uma pe a maeʻa le faʻamago o le matuitui le tausaga muamua, e laʻititi mai i le 6 i le 12 itula. O le matutu vaega ae leʻi faʻaaogaina le mea lea o loʻo i ai nei ma le leai o se mea. E masani lava, o le lamolemole le vaega o loʻo mauaina i le lua auala.

Mataupu i luga o le autu: O le a le puipui e sili ona talafeagai mo le potumoe: 10 Fautuaga i le filifiliga

Ua toeitiiti lava sauni le faitotoʻa, e mafai ona faʻatuina le tioata fou. E ootia i latou i le strokes ma nonoa ma teuteuga fao, ona tosoina lea o mea uma ma loka. A manaʻomia, faʻafou le faitotoʻa faitotoʻa ma tautau le faitotoʻa.

O lenei Toefuataiga ua maeʻa. E leai se mea na galue ai. I le tutusa auala, e mafai ona faʻaleleia uma faitotoʻa tuai, faʻalautele lou olaga ma toe faʻafoʻi le matagofie.

Fugalaʻau faitotoʻa faitotoʻa

Faatasi ai ma le vene, e le gata i le toe faʻaleleia o le faitotoʻa na faia, ae faʻapea foʻi ma lona toe aʻoga.

O le tau o se faʻafouga e sili atu le maualuga nai lo le pipii faigofie, ae o le iʻuga, o le oloa e maua se mea manaia ma matagofie foliga.

Ina ia mafai ona toe faʻaleleia le laufanua o le faitotoʻa ma le veneer, e tatau ona e faʻatau ni ie manifinifi o fafie i luga o le faʻapitoa faʻavae ma peleue le faitotoʻa. A maeʻa ona faʻamafanafana, o le veneer ua faʻamautuina ma le mafiafia o uta ma ufiufi i varnish. Faatasi ai ma lenei metotia o le toe faʻaleleia, e tatau ona e faʻalogoina ma puipuia le fausiaina o le avanoa avanoa i lalo o le laʻau faʻafefeteina.

O mea ia o le a manaomia mo le Toefuataiga:

Toe faʻafouina o faitotoʻa tuai ma au lava lima: aoga faʻafou metotia

Polokalame o le tau o le taulaga.

  • vene;
  • tono;
  • pepa mo mamanu;
  • Gumunt Kelue;
  • Sndiatic Gluue po o le faasao.

Ma, ioe, aua le faia ni mea faigaluega e pei:

  • Pule pule;
  • Lobzik;
  • vaalele;
  • oneone pulu;
  • seleulu;
  • auai o tagata auai;
  • sikulukalaiva;
  • uʻamea;
  • lamolemole pa;
  • Tui po o le paipa.

Muamua o mea uma, o loʻo fesoʻotaʻi le laualuga ma le vaalele, e faʻaogaina e le aʻafia o ni faʻaletonu ogaoga. Afai o le le aoga e laititi, o le ai ai lea o le a lava se isi o le omery. O taʻe ma shhecks e fesoʻotaʻi ma syndiete gluue poʻo le tufuga. O le faitotoʻa o loʻo togafitia ma le tuʻuga poʻo le syndoticone glue o totoe e mago atoa, ona olo lea o le oneone.

O lenei ua mafai ona e amata le tipiina o pepa laupapa e tusa ma le faitotoa tele. O le mamanu e muamua faia i luga o pepa ina ia faʻasaoina ai le faʻamaeaina o mea ma faʻasaoina lau oe lava taimi.

Faatasi ai ma le jainery gife ma uʻamea laina, o laupepa o vene e tipiina ai ni fasi mea manaʻomia. Ona saunia lea o le kamuta ma faʻaaoga i le pito i tua o le laupapa laupapa ma luga o le faitotoʻa faitotoʻa. Mo le faʻaletonu o mea ma le jaunery glue, e manaʻomia le toe foʻi i luga o le gaioiga mo le 8-10 minute.

A maeʻa, o le vene na faaluaina i le faitotoʻa ma sasa le uʻamea, faʻamafanafana i le 50 °. Nai lo le uʻamea, e mafai ona e faʻaogaina se pa lamolemole. O le liliu o loʻo faia mai i le ogatotonu i pito i luga, agaʻi i luga o le pito i luga o le vene.

Tusitusiga i luga o le autu: potumoe mamanu: Fai au lava lima

E le tatau ona e faʻatagaina foliga o le ea ea i lalo o le taʻavale laupepa, ae afai o loʻo faʻagasolo pea, o loʻo susu le vaega lenei i vai ma fua ai. O le ea o loʻo faʻaseʻe i lalo ma le tui poʻo le paipa. Ma le mea mulimuli, o le faitotoʻa faʻafouina e tuua 1.5-2 itula seʻia maeʻa le mago.

Faʻamaeʻaina o faitotoʻa faitotoʻa ma e aofia ai le faʻatonutonuina

Toe faʻafouina o faitotoʻa tuai ma au lava lima: aoga faʻafou metotia

Polokalame o le faitotoa o le faitotoa.

E mafai ona e tuʻuina atu faitotoa i totonu o le uluaʻi manatu o le vaʻai faʻaaogaina o le tipiina o le tipiina ma le tele o lanu o vali. O lenei galuega e manaʻomia lona maelega, a o le faʻaaogaina o le ALIʻI o loʻo mafai ona faʻafaigofie le Toefuataiga.

Muamua lava, ua aveese e le faitotoʻa ma tuʻuina mai se tulaga faalava i luga o le laulau poʻo 'oti' oti. Ona togafitia lea o le faitotoʻa faitotoʻa mai itu uma e togafitia ma le oneone e faʻateʻa ai le faʻaleaogaina. E sili atu le paʻu o le pefu i se uila paʻu ma susu susu. O le sauniaina o loʻo aofia ai i le sili ona lelei o le vaega o le faʻavae o Primer Consiation ma tuʻu i luga e mago. O le Project Dourd Bounvas olo le Storproof stobbs statepaper, e tatau ona faauiga i taimi uma. O lenei ua saunia atoatoa le lauʻeleʻele, o le uluaʻi vaega o Valnish e faʻaaoga ma le tutusa o le pato e faʻaaoga ai le gaʻo ma pulumu.

O le matutu mago o loʻo togafitia ma le papaʻu papaʻu, ae le galo e faʻamalieina le laualuga. I lea lava itu lava, o le vaega lenei e faʻaaogaina ma ina ua maeʻa le olo - o le mulimuli. A o leʻi i ai pea le Toefuataiga, o le faitotoʻa o loʻo totoe mo ni nai aso seʻia maeʻa le faʻamamaina.

I le taimi lea, e mafai ona e saunia ni laupapa faʻamafanafana, totomiina i luga o le pepa malo ma faʻauma ai le manifinifi vaega o le amataga o le amataga. Ina ua maeʻa faʻamamaina le faʻavaeina o le faʻavae, o moli o loʻo olo ai oneone lelei ma ufiufi i vale i lua vaega i le faʻalauteleina o latou. I le taimi o le taimi o vaega teuteu faʻamamago i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa, faia faʻailoga mo le saʻo teuteu nofoaga. Ole taimi lea ole mea oleʻaloa ole nofoaga e faʻamaʻi ai le faitotoʻa ma le laititi. Afai e manaʻomia, o fusi o loʻo mafai ona tuʻuina atu le paolo manaʻomia, taofia ai i latou ma le vale o le lanu manaʻo.

E mafai ona e faʻaliliu faitotoʻa o faʻailoga ma puipui i tioata. Ae o lenei o le a avea ma feutagaiga a le kamuta faapolofesa. O le a fesoasoani e faʻatatau i se ata i luga o le faitotoʻa, tipi ese ma faʻaofi noataga mo le faʻasaʻoina o tioata. O le toe fausia lea o faitotoʻa o faitotoʻa tuai o fanua e le gata i le ituaiga o oloa, ae faʻaleleia foi le potu, pe a lautele ma faʻamalosi.

Faʻasaoaina o Dors - O se gafa o le faʻafouga ma le suia o le avanoa nofomau, lea e le naʻo ni penefiti, ae e te fiafia foi i le taimi o le fatufatu. O le mea autu o le teuteuga o le faʻafouga faitotoʻa e talafeagai ma le faʻatonuga lautele i totonu o le ata.

Faitau atili