Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

Anonim

Ina ia mafai ona sefe le avanoa i tamai faletaele, taʻele tapiʻe ua faʻapipiʻiina. E ese lo latou faʻatulagaina, faʻalagolago i luga o le laina o le vaitafe, o se fale po o le hydrobox. Ae peitai, o tagata gaosi uma agasala tasi: faʻatonuga faʻatonuga. Ua i ai se lisi o vaega ma taʻiala lautele: Taofi le pulu, teuina o puipui ... ma isi mea uma i totonu o le fofoga lava. Leai ni auiliiliga. Ona o lea o le faʻatasiga o le taʻele o le taʻele e liliu i se galuega mai le vaega "Dyy". E tele faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona faʻamatala uma na mea, ae o faʻafitauli lautele ma auala e foia ai o loʻo faʻamatala ma faʻaaloalogia.

Ituaiga ma ituaiga

Muamua o mea uma, taele caibins e ese mai foliga: tulimanu ma sao. I lo tatou atunuu e sili atu le sili atu nai aʻoaʻoga, aua e faigofie ona ulufale atu i tamaʻi nofoaga.

Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

Tape tapolo

Ae o le tulimanu e mafai ona eseese foliga. Tele paʻaga faʻatasi ai ma se vaega o loʻo taʻamilomilo - i foliga o se vaega o se lio, ae o loʻo iai foʻi se faʻavae ma le faʻatagata.

Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

O le foliga o le puipui o le puipui atonu e le gata i le lapotopoto

O lea e uiga i le fetuunaiga. I lenei tulaga, o le taʻele povi e vaevaeina ma matala. E leai ni laupapa pito i luga i le matala, faʻapea foi ma le pa puipui. I le tapunia i latou. Tatala taʻele fale o loʻo masani ona taʻua o le "vai taele" poʻo le tulimanu. E mafai foʻi ona eseese mea faigaluega - ma le pallet pe leai.

Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

Eseese meafaigaluega

O nisi o le taʻele o le taʻele e tele ni vaega e tele - o se isi ituaiga iskjit, o le taʻele - masani, fropical, etc. O na fuatificanical masini e saʻo e valaʻau ai "Hydromassage Caibis", ma naʻo - Hydroxbox.

E manino o le aofaʻi o le "faatumuina", o ē lālaloina, o le ai ai pea se potopotoga. Ae o le Hydromassage Caibins o loʻo potopoto i le amataga, pei o le vai o le tatagi i se pallet. Afai e te malamalama pe faʻapefea ona faʻaputu le vaega tele - tuʻu le puipui ma le taualuga o le a faigofie. O le mea taua e pei ona masani ai, o le faʻavae, ma le faʻatasiga o le vai o le vai o loʻo amata i le faʻapipiʻiina o le pallet ma taiala mo faitotoʻa.

Faʻafefea ona potopoto se taʻavale vai - tulimanu

Tele taimi e faʻatau e se tulimanu ma se pallet. Aunoa ma se pallele, e manaʻomia mo se taimi umi ma le fola ma alavai. Tuu vave-faigata faigofie. O le mea lea, o le mea muamua lava o loʻo matou faʻamatalaina ai le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o sea fale o le vai. Faʻafefea ona fai se pallet mo le fale taʻele mai le tale faitau iinei.

O le taimi lava, tatou fai atu o faʻataʻitaʻiga ma le pito i lalo manaʻomia le maualuga o le itiiti ifo o le 15 cm: o le pito i lalo o le siphon ma vai aveeseina. Ma, aua o le fauina o le ulutala 215 cm o le tulauluga e tatau ona le i ai ni 230 cm, Ona faigata ai loa ona galue. Afai e iai ni ou mimigi maualalo, e tatau ona e tuʻuina le fale e aunoa ma se pallet - na o pa, ma faʻapipiʻi le pulu i le fola.

Faatulagaina le pallet

O le pallet i le vai o aso nei o loo faia o le palasitika. E faaleleia atili ai le tele o vaega o le Fiobersiss e faʻateleina ai lona malosi, ae ole mafai lava ona avea ma mea masani ai e aunoa ma le lagolago. I totonu o le pusa o loʻo i ai ni uʻamea uʻamea o le sikuea vaega, lea ua aoina i le mamanu e lagolagoina le pito i lalo.

Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

Mamanu mo le pallet lagolago

Ae le o tagata uma ua foia e fau ai se potu taʻele i totonu o ni glands. O nisi e fiafia e fai le faavae o le piliki po o le laupapa laupapa.

Fonotaga o le taʻele i luga o le uʻamea

I nisi faʻataʻitaʻiga, o le mea muamua e manaʻomia e faʻapipiʻi ai se faʻatonutonuina o le puipuia puipuia o le pallet. E na ona faʻaofu i totonu o le togalaʻau ma fusi i uʻamea pusa. Le isi, o le faapipiiina faagasologa ua uma ona faaauau. O le a le leaga o sea metotia? Faʻafefea pe a manaʻomia, suia pe toe fai le alavai? CALT aua le aveesea - e faʻapipiʻi mai totonu. Pau lava le auala o le muai faia o le faitotoʻa o oe, ona tuu lea o le fausaga suia i le nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: o le uluai mamanu o faitotoa ma ata

O le faʻasologa o le faʻaputuputu o le taʻele o le taʻele o le fale

  • O le Studs o loʻo faʻaseʻe i lalo o taimi nei. I nisi o ata, o faamoega e laiti nai lo le tusiata tusi. Ona maua lea o le pusa puʻupuʻu. Na ona faʻaofi ma faia i luga o BOLS, toe faʻataʻotoina vaega o le avega.
  • Nati, o le a taofia le uʻamea faʻasino faʻatatauina, aua le faʻatagaina le malologa i le pallet.

    Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

    Amataina o le Fono Aoao o le Taeao Tale Tallet

  • Faʻavasega o loʻo tuu i luga o potu ma nati, ua talie foʻi au i ai.
  • I luga o pito o loʻo i luga o le vaega o le stuts o loʻo fao i luga ae na o na o i le isi itu o le paipa.

    Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

    I itu uma e lua o loʻo i ai le loka nati

  • I totonu o le mamanu lagolago oi ai pu, na latou mimilo pulou lea e o mai i le pusa. I totonu o tagata, e tatau ona latou ulufale atu i pu talafeagai i luga o le pallet. I lalo o nei faʻailoga o loʻo i ai le faʻamalosia, leai se isi tagata e faʻasasaʻo palasitika.

    Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

    Krepim uamea faavaa i pallet

  • A uma ona siaki pe faʻapefea ona pepelo le faʻatulagaina, ma fetuʻunaʻi, pe a manaʻomia, tosoina uma le muamua o le siʻuʻai. E aliali mai le faigata faigata (na masani ona alu uma).
  • Matou te alualu i luma e potopoto ai vae.
    • Faʻapipiʻi le taofi. Latou te ofuina foi i nati lua.

      Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

      Faapipii taofi

    • Faʻasaʻoina le foliga o le foliga o le pito i luga o le faʻatonutonuina o le pacout, faʻaseʻe le taofi. Aua o iina e fagota ma fulufulu. I luga o Herers ofuina ofu teuteu.

      Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

      Fao le taofi i le tali

    • Itula vae. E tumau lava le ogatasi vae. E lua auala. Afai o le pallet e laʻititi ma papaʻe, e faigofie atu le liua, tuʻu i fafo ma pulea le vaalele i le tulaga o le faʻapipiʻi o vae. Afai o le pallet e tele ma loloto, ma o loʻo i ai pea se faʻamalosi tino, oso i vae uma e le moni. I lea tulaga, o vae mimilo o lo o aliali mai mo le tasi maualuga. Siaki pe o le a le mea na latou faʻaalia ai le faʻaaogaina o se tulaga masani o le fausiaina - o loʻo taʻoto i paga o vae eseese, poʻo le fesoasoani a le laser (pei ona e faʻaaogaina ii).

      Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

      Faatuina vae

  • Liliu i luga o le pallet. Afai o vae uma o loʻo faʻaalia sologa lelei ma o le fola e oʻo lava, o le pallet e tatau ona paʻu lelei ma fufusi.

O le faapotopotoga o le ta vai taele na faia le afa. E tumau lava le aoina o faitotoʻa.

Faʻaputuputu se pallet e faʻavae i luga o piliki poʻo ni poloka

E le faigofie le faigofie o mea uma, e ui lava e matua faʻamoemoe lava i foliga o le pallet. E masani lava ona faia le faavae o piliki po o mea leaga. E sili atu le talafeagai le galue ma maualuga maualuga o poloka poloka. Lava a latou tauaveina le malosi e taofia ai le mamafa manaomia, ae i le taimi lava e tasi e faigofie ai ona tipi le ata, e faigofie lava ona latou avatua le pepa manaomia.

Muamua, e mago atoa le mamanu atoa, e aunoa ma se vaifofo poʻo le faʻapipiʻi mo pamoe o pama. O le taimi lava e tasi e le galo o le fofo / kelu e timu sina tamai mamanu. Ma o le lona lua lea o le mea e sili ona fiafia ai o le fom: Mo le latou faʻapipiʻi, o se vaega o kesi i totonu o le tele o millimeters ua lava, ma e manaʻomia piliki e le itiiti ifo i le 6-8 mm.

Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

O se faʻataʻitaʻiga o le taʻele fata o loʻo faʻapipiʻi i piliki

O le mataʻutia muamua, pei o le palletti taltt ua avea, e mafai ona kelu poʻo se fofo: faʻafuaseʻi ona lava sina taimi. Mo lenei, o le fofo o le aito atu, sili atu pe faʻaititia pe o le celma, tapunia ma se ata tifaga, ma o le paneta ua uma ona tuu i luga o le ata. Ina ua uma ona aveese, o le a e iloa lelei oe pe o ai le tele o kelu i soo se mea.

I le lalagaina pe a manaʻomia se fofo, tuʻu le pallet i nofoaga. E tutusa lelei lana galuega o tekinolosi: Faʻateʻa le faiga ole faiga, ma taulaʻi i Lana molimau, ma le vaʻai i nofoaga eseese. Manatua! E mafai ona faʻapipiʻi se taʻele fata i le ata tifaga e aunoa ma le aveeseina mai i le fofo. I totonu o lenei limatututututututututu, e le mafai ona taofia le malaia.

Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

Piliki i lalo o le ata

Gagau le piliki i lalo, aua le galo o le nofoaga e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le alavai, paipa mai ai. E manaʻomia foʻi e faʻaalia ai le ono mafai ona suia ai le sitoona. Aua o lenei mea o le itu o le faamalama, tuuina atu avanoa i vaega manaomia. E mafai ona tapunia i se fale teuteu teuteu po o tapuni.

E fesoʻotaʻi mai alavai i luma o le faʻamau mulimuli o le pallet. Mo i latou e le ititi tasi ona tuu le magoto pe taele, e le o se faafitauli lea. I le sili atu auiliiliga e uiga i lenei i le ata o lenei. O le tasi taimi: a o le faʻapipiʻiina o se siphon, aua neʻi galo e fufulu le pu i lalo o le puniti mago. E i ai mea e moni ai, o loo i ai se vaega lelei aʻi aʻi, ae faʻatasi ai ma se suafa o le a sili atu ona ma faʻatuatuaina.

Faʻafefea ona fai se agaga pallet mai le paʻu e mafai ona faitau iinei ma le taʻele vai i ai.

Faapipiiina pallet

A maeʻa ona tuʻu le pallet, o le tala malie e manaʻomia e faʻamaufaʻailogaina. Masani ona faʻaaogaina manino le uafu. Na o le matau o acrylic Sealass liliu samasama (pe a uma le lua masina), o le mea lea e sili atu le sailia o le silicone.

Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

Pullet e tatau ona faamaufaailogaina lelei

Lelei faʻatumu uma slots ma vaʻai, e te faʻalua. Ina ia aua le galue i le mata, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le pallet, tuu le faʻailoga ma se faʻailoga, ona alu lea ma se lua fale gaosi i lalo ole faʻailoga o le tasi pe lua. Ave le pallet i totonu, fetaomi lelei. Faatumu le gaogao.

E i ai le lua auala. E sili atu o ia. Tapuni le le fiafia ma se tulimanu tulimanu. E i ai ia te ia lava le faamaufaaiina, ae e mafai foi ona e tago atu i se fagu. E mafai ona e tapunia le tulimanu o se tamai slot e faia pe a fai o le tulimanu i totonu o le faletaele e le o le 90 °.

O le faatulagaga o le ea i le faletaele o loo faamatalaina iinei.

Faapipiiina o taiala mo faitotoa

Le isi, o le faapotopotoga o le vai taele o loʻo faʻaauau pea i le Mauga o taiala mo faitotoa. Tusa lava pe leai se laupepa e aunoa ma le faʻapipiʻi, e muamua ona e fuafua le taʻiala mo le faitotoʻa, faʻapipiʻi i luga o le pallet, ona tuʻu le faapipiiina nofoaga o le fusiua. Aoina le faʻavaʻa - o le faʻaoʻo ai lea o fata ma lua lapotopoto taʻiala. Ia maua le faʻamalosiʻau o le fausaga, o le faʻavasegaina tioata itupa e mafai ona faʻapipiʻiina.

Aisea e le mafai ai ona vave ona e mu i luga o fata mo le faitotoa i le puipui? Aua o puipui i totonu o le faletaele e seasea lava lamolemole. Faapipiʻi foʻi le mea e mafai ai, o le a e maua ni manifinifi faitotoʻa o le a tapunia uma / tatala. Ia malamalama i le eseesega atoa, e mafai ona e lafoina malosi malosi, pei ona tatau ona tuʻu i fafo le faʻatonuga o le faʻatonuga. Ona aoina lea o le a o taulaʻi, tuu i lalo ma vaʻai i ai fesuisuiai. I le 99%, latou te avanoa, ma taua.

Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

O se tasi o le mamanu rollers mo le taele

A faʻaputuputu le faʻavaʻa o le taʻele, e le mafai ona leai ni faʻailoga. E lua arcs, e lua fata. Matou te tuʻufaʻatasia fale ma pu, faʻamalamalamaina le fao. Ona faʻapipiʻi lea o le itu o le itu mai le tioata. Ua latou faatulagaina i faaputuga faaputuga. Ina ua uma lena, aua e te galo le faʻapipiʻi o rollers mo le taʻele. E mafai ona i ai se eseʻese fausaga, ae masani lava, aua e manaʻomia le aveese o le itu taofi mai le taʻiala mai le taiala mai le lua itu e lua e le lua itu i le lua e tasi.

I nisi o faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le faʻapipiʻi e le gata na o nanu pepe, ae o loʻo tautau foi le ipu, ae leai se mea o le a le feʻaveaʻi oe. Ae e sili le galulue faatasi. Tasi e faigata.

Tuʻu le faʻaputuga le faʻavasegaina i luga o le pallet ma siaki pe na o le saʻo, latou te faailogaina le faʻailoga o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Ina ua uma ona aveese le cckpit, vili pu, faʻapipiʻi se faletalimalo.

O le leiloa o nofoaga e anisino le faʻavaʻa i puipui o le taligalu. Faaaoga le vaega e tatau ona agalelei - e sili atu le soloi o le tupe faasili. Ona latou taitaia lea o le taiala ma faapipii i noataga. O isi o loʻo totoe o loʻo faʻatumuina i le taligalu. Faapipiiina o le 'aiga taʻele ua toeitiiti maeʻa: O loʻo tumau pea e tautau i faitotoʻa ma faʻapipiʻi faʻamau.

Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

Fono a le Taeao o le taʻele o le taʻele: tautau faitotoa

Afai e leʻi faʻapipiʻi le faitotoa, ua uma ona latou 'inoʻino. Amata mai luga. Ile tele faʻataʻitaʻiga i le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo iai pu: mai luga ma lalo. O le faʻapipiʻi lea o faʻapipiʻi o le 'au fitafita. I totonu o fale taʻele, lua lua, i le fa. O latou aofaʻi faʻalagolago i le mamanu o tagata gaoi.

Ave se fao, ua e tuʻu i luga o se palasitika kesi (mai le pusa). I le faʻaofiina o le siku i totonu o le pu, tuʻu i luga o le lona lua kesi. Sosoo ai: E i ai le uta i totonu o le faʻaseʻe, ma e tatau ona e maua se fao, ona tausia lea o le faʻaʻaisa ma ou tamatamailima i fafo atu. O sea mea a le ASCRACATIC elemene o loʻo toe fai ma tagata uma. Naʻo le faʻapipiʻi uma fao, e te le tau tatau ona faʻamalosia ai i latou. Na o le tulei le faitotoʻa e teu ai ma aua le pa'ū.

Ina ua uma ona le lavalava faitotoʻa, faʻamalamalamaina uma pauna. O le taimi mulimuli e tumau ai: faapipii faamau i luga o le faitotoa. Ua na o latou na maua (fai ma lou tamatamailima) i tafatafa o pito o le lua o le faʻapipiʻi o vae o le faitotoʻa. I faapena foi, ua faapipiiina i luga o le isi itu - i luga o fata i puipui.

O auiliiliga o loʻo tautau i faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa o se tasi o faʻataʻitaʻiga, vaʻai le vitio.

E mafai ona e faitau e uiga i le faʻapipiʻiina ma le fesoʻotaʻi o le boiofosi iinei.

Foliga o le mauga o le taele-hydrobox

I le tapunia o le taʻele o taʻavale ma hydrobocks pe a uma ona faʻapipiʻi le pallele, e manaʻomia le aoina o le vaega ufiufi le puipui. O loʻo i ai ni pulupulu faʻapipiʻi, na faʻapipiʻi uma i "laina" - NEBUSY, Unk, SOPs, nofoa, moli Fomu ma lapoʻa i lalo o le pito i lalo e ese, lea e faigata ona faia se mea sese. E manaʻomia mo mea uma "Totoina o pu" e misia ai se sami: O le a faʻaesea mulimuli ane.

Aemaise lava e aoga le nofo i luga o le faʻapipiʻiina o ni polo. I le faʻaopopoina o le faʻapipiʻiina o spharate o latou lava, e tatau ona tuʻufaʻatasia i le va o vaega o le hose. E tuu i luga o aulotu i luga o le au faipule, ua tuai ona tuai. Uma nei ua aoina i totonu o le polokalame i le tusi lesona. Mafaufau faapitoa i le mea moni o fesili o le au faipule e le auai ma o lo o faamamaina lelei. O le a le o se superfes ma iinei e afua ai nofoa uma ma se fagu (ma lalo o le pou ma lalo o le hoses).

Faʻafefea ona aoina ma faʻapipiʻi se fale taʻele

Fesoʻotaʻiga o ni auvae o le fale taʻele mai le pito i tua

O le puipui ma mea e fesoʻotaʻi ai mea e fai ai i totonu o se pisinisi faapitoa. O le fesoʻotaʻiga nofoaga o loʻo mulimuli mai foʻi o le taligalu. Malulu le vai, vevela vai faʻafesoʻotaʻi, e mafai ona e siakiina le faiga faʻatino.

Ina ua uma ona setiina puipui, ua aoina le tapuni. E masani lava o se vai taele, atonu o le ammp. A faʻapipiʻiina o latou, e mafai foi ona e faʻaaogaina le Sealant - E maitauina o le a pa'ū le vai ... o le mea o le vai o loʻo tuʻu i luga o le taʻele. O loʻo fesoʻotaʻi tagata o loʻo fesootai i faaiuga o le laka, o le fesoʻotaʻiga faʻapitoa ua faʻalavelaveina, e mafai ona avea ma nisi o faʻafitauli o le anufe.

O le auvaa e faʻapipiʻiina i luga o le puipui. O le tagata vaʻa, ua toe oso i luga o le taligalu. E ui e le faʻaʻaisa le faʻaʻaisa, o le aoina o le faitotoʻa o faitotoʻa. A faʻapipiʻi faitotoʻa - e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga. I nisi tulaga, latou te manaʻomia ona faʻapipiʻi aʻo leʻi faʻapipiʻiina, i nisi - a. Uma sooga ua faamauina.

I auiliiliga o le faʻatasiga o le taʻele-Hydrobox Lima o loʻo faʻaalia i lenei vitio. E leai ni mea, ae o le faʻasologa o gaioiga e manino.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se fale taʻele, faʻamoemoega, ma le malamalama. Faʻataʻitaʻiga ma faʻaleleia o le tele o mea, ae o le faʻafitauli tele node taumafai e faʻamatala. Afai na e misia se mea, tusi i manatu - o le tala o le a faʻaopopo))

Tusitusiga i luga o le autu: tamai umukuka 4-5 sikuea mita. m.

Faitau atili