Oxford Fabric: foliga o le tuufaatasiga, lamatia ma faaletonu (ata)

Anonim

E tusa ai ma Oxford, o se tasi o iunivesete o le matua ua matua i le lalolagi e fesoʻotaʻi. Peitai, o se igoa o se nofoaga masani uma. O le mea pito sili ona manaia na taʻua o le Oxford, faʻatau atu a ia ma matua eseese uiga, tuʻufaʻatasia, ituaiga ma le faʻamoemoe. O Rodititis e naʻo le tasi - o se mea totino, o loʻo iloa o Rusia e taʻua o le "Rogozhe", ma le Igilisi - poʻo le laʻei lalagaina.

Talafaasolopito Oxford

Oxford Fabric: foliga o le tuufaatasiga, lamatia ma faaletonu (ata)

O lenei tusitusiga ma se igoa masani Igilisi na faia mo le taimi muamua i Sikotilani i le faaiuga o le amataga o le seneturi, ma e aitalafu ai Iunivesite a Amerika ma lona lauiloa. E le pei o Linical Linic lalagaina, i lenei moli, o le faʻamanino ma le faʻavae o filogia o loʻo fesoʻotaʻi, ae e ni vaega, pe a o lona laufanua e laʻititi ai laiti o sela. Taugofie, tumau ma hyminic oxford faia o le mama cotton, maua ai le talosaga mo le gaosia o ni ofutino o tamaloloa, aemaise lava galue i taaloga . Ua aʻoaʻiina o le faʻaiuga o le itu o loʻo taʻua i le taimi nei o loʻo aliali mai le paketa o loʻo taʻua muamua i le pepa mo le pepa mo le taʻaloga, suʻi mai le Oxford.

I le aluga o taimi, na amata ona avea ma faife ma ofuese tele i tamaiti o le vasega, aemaise i le Iunaite Setete, lea o loo avea nei ma faʻailoga o ni faʻailoga taua. O latou tuʻufaʻatasiga e mafai ona fesoʻotaʻi ma faʻatatau i le lanu, e ui lava e paʻepaʻe, e ui lava o loʻo paʻepaʻe, samasama, lanumoana, faʻapea foi ma le faʻailoga o loʻo iai. O sea ofutino o le faʻamalosi o loʻo i ai i le tulaga iloga o le "prepper" ma ua fetaui lelei mo se matagofie o mea fai pisinisi.

E tafao faamasani, e lua ituaiga o le Oxford Asase e iloga: manifinifi ma maualuga-lelei le tupu o le oxford ", e masani lava ona faia i le basing ma dack o le ofa o le tino ma le pamu .

Oxford Fabric: foliga o le tuufaatasiga, lamatia ma faaletonu (ata)

I le faʻaiuga o le seneturi talu ai, sa amata ona faʻaopopo le nylon ma polimade i le atopau ato tupe. Ona i ai lava i mea uma o pantthenthhes ma le tele o le manatu mafiafia, lea na ese le malosi tele ma na faʻaaogaina mo lavalava. O le tikeri fou o atinaʻe o le faʻaaogaina o ofu faʻapitoa, lea na aumaia ai le ie fou o le tomai faʻapitoa - puipuiga i le vai, maualuga vevela, vailaʻau o vailaʻau . Ma e ui o lenei palapala e ese lava lona uiga ese mai ana masani i le taimi atofaina, le igoa "Oxford" o loʻo faʻasaoina pea.

Mataupu oi luga o le autu: tatala mamanu ma nini o nila: polokalame ma faʻamatalaga o ni leo faigofie mo muamua blowus i ata ma vitio

Ituaiga ma Faailoga

I le taimi nei, Syntthetic Way Berent Fabrick ma se uiga "sela" o loʻo faia i le tele o ituaiga mea, ma mo le filifiliga saʻo o mea talafeagai e tatau ona e iloa ai ni faʻapitoa auiliili ma latou mafuaʻaga. O le uluaʻi faʻailoga e faia ai le faʻavasegaina, ma o le lona lua o le filo o le filo o le filo. Talu ona toetoe lava o le paneta o Oxford o se vai-reportnt hebric, o loʻo faia foi le faʻavaʻa e le ituaiga puipuia. E le gata i lea, o le valivaliina o tapoleni ma nisi o meatotino, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo iloga ai le faʻaaogaina o vulu.

O Oxford Oxford e faia i Nylon poʻo le polyester, o le mafiafia o le fibã a e mafai ona fesuisuiai mai le 150 i le 1800 i le 1800 le Don. O ituaiga autu o ofutino e manino ai polysurethane i totonu o le totonu, po o polyvinyl chloloride, lea e talosaga i fafo. O nei laei e aumaia le puipuiga mai le vai, o lea ma isi mea e afaina ai nei puipuiga ma le tulaga o le vaega. O le fefaʻatauaiga faʻamatalaga o le ituaiga o loʻo i ai le numera e tutusa ma le maualuga o le vai koluma o loʻo taofia e le puipuiga puipuia i MM, aʻo:

Oxford Fabric: foliga o le tuufaatasiga, lamatia ma faaletonu (ata)

  • Le itiiti ifo puipuiga mo oloa aiga mai le 200 i le 300 mm;
  • Faateleina le puipuiga o le a tuʻufaʻatasia o le a pa o le a pa i le 1 itula, o le 300-500 mm;
  • Mo or vai-o loʻo tuʻuina mai ai vai, vai-toe mafai gafatia o le 800 mm;
  • Puipuiga 1000-3000 MM ei ai se tewse tewing mama.

O meatotino o le tisu ma lona malosi e faʻalagolago tele i le maualuga o filo, o le tau o lona uiga o loʻo faʻaalia i le igoa o le faʻailoga.

  1. O mea e sili ona malamalama i ai o le maualuga o le 150, e taofia ai le pepa lelei ma i le taimi tutusa tutusa. Sili Atu o le Oxford 200 vai-tali, lea na faia ai le pito i lalo o peleue ma lalo o peleue ma lalo o ofu masaekuts, SOW RAIN, PETERS MA BUCKET BOCKS.
  2. O le sili atu le mafiafia o le oxford 210 ie e masani ona faʻaaogaina o se nofoa mamafa, faʻapea foi ma le tele o ato, ato faafafa, pulou. O le tofiga lava e tasi o loʻo i ai se mea e te maua ai le Denser Oxford 240 Fabric, e masani ona maua ai talei ma ufiufi mo taʻavale eseese.
  3. O le mea ma le lauiloa i luga o le 300 d ua le mafiafia ma faigata. O loʻo faʻaaogaina mo mea faigaluega ma meafaigaluega faʻapitoa, ae tago na maua le malosi o le malosi, ato, ato, seevae, seevae leo ma foliga eseese. O le Paʻu Vai masani - Reportnt Oxford 600 Water Bewllent e auai i le vaega o lima-tua ma arwing, e ui lava o nisi taimi o se moega ua fuafuaina mo ni lavalava ua fuafuaina mo ni lavalava ua fuafuaina mo ni lavalava ua fuafuaina mo ni lavalava na fuafuaina mo ni lavalava. I se faʻaopopoga, o le Oxford 600 Fatu tepera e matua faʻatauaina e faifaiva, fale talimalo, tagata e lua fale, pomusu puipui puipui.
  4. O le mea e sili ona mafiafia o le 1800 d o se faleii faʻapitoa o ie, o le mamafa tele (400 g / s=. Mita) ma e i ai le malosi. E masani ona tuʻuina atu ia matou maketi e ala ile faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: Aveesea Hinge Crochet i se lio: Master vasega ma ata ma vitio

Oxford Fabric: foliga o le tuufaatasiga, lamatia ma faaletonu (ata)

Pei o le valivali, latou te iloga i le tele o ituaiga. O lanu faale-aganuu o lenei mea - Khaki, lanumoana, uliuli. O le masani o le oxford 600 ie e masani lava ona avanoa ma le lotoa lolomi. Peitai, e leʻo seasea ma faʻatupuina tele lanu, e aofia ai peona. Faʻatulagaina o se mea manaia o mea taugata, o loʻo faʻaaoga mo le atagia mai o mea ua tutupu.

Penefiti, le manuia, tausiga

O le lautele o le faʻaaogaina o le pa malosi o le vai-mumu "oxford" e mafua mai i ana meatotino o:

  • maualuga le malosi o le tino, abrion ma le fia auai atu;
  • O le taimi muamua o le olaga;
  • Faateai;
  • Manaia sipela;
  • ituaiga o ituaiga eseese;
  • Teteʻe i le dyes i le fufuluina ma le la susulu;
  • tau tele.

I le taimi lava e tasi, o le atoatoa o le sythetic o mea ma le i ai o se nofoaga puipui e iai uma le le mautonu i totonu o le ituaiga o lenei ituaiga. Muamua o mea taʻitasi, o le foafoaga o se mau aiga, o lea o le oxford lavalava e le o fautuaina mo taimi umi ma le malosi nofo ai. A avetaʻavale, aemaise lava i le malulu, o lenei mea faia ai se leo lelei, o lea o le taumafai e le mafai ona faʻaaoga mo latou meafaigaluega. E tatau ona amanaia le tuufaatasiga o le fibre. O le sili atu o le elastic nylon e teuteu e aloiafi ma ua liusuavai ma le vevela, ma o le sili atu le vevela-tetee o polyester e itiiti ifo pelyester e itiiti ifo

O oloa mai lenei mea o loʻo 'aina lelei feololo ma faʻamago i le vevela o le sili atu ma le 40 tikeri, faʻapea foʻi ma le lelei vailaʻau. E mafai ona latou uʻamea i le "synthetic" faiga. Afai o le tisu na fausia ai se avanoa poʻo se vai mumu, e mafai ona latou suʻi pe pipii.

Faitau atili