Nomex Fabric: meatotino, tuʻufaʻatasiga ma talosaga

Anonim

Maualuga-Tekonolosi mea nomex faasino i le atinaeina o le lauiloa kamupani kamupani dupont. O lona mafuaʻaga autu o le puipuia mai i le maualuga o le vevela ma matala. Peitaʻi, o le eseʻese ese o lenei faleie mai isi mea na totoe o le vaega lava lea e tasi o se faʻapitoa o le labā. O isi ituaiga o polysimers o loʻo maua ai se tuʻufaʻatasiga o le malosi tele o le malosi ma le sili ona maualuga tulaga o le saogalemu o le saogalemu.

Nomex Fabric: meatotino, tuʻufaʻatasiga ma talosaga

Tuutuuga ma meatotino

O le ie puipui na faʻatau atu i lalo o lenei ituaiga o loʻo i ai i ituaiga nei o filo:
  • Memanuramite;
  • Paramyid (Kolar);
  • Antitistic (metalling bekinox po o le p140).

O le pamu masani-o loʻo faia i luga o le faʻavae o le cotton ma fefiloi fiber ma antipire telē o ituaiga eseese. A faʻaalia i le maualuga o le vevela ma tatala afi, ma e le afaina ai le vavaeeseina o faʻamaumauga e taofi ai le faiga o le pulega. Ae ui i lea, a o le Hermal Provor Sweeter e afaina ai o lona uiga ma tauofoga i le taimi. E faʻatusatusa atu i mea o lenei ituaiga, le numera pe a faʻaalia i le maualuga o le vevela taofi le vailaʻau o le a o le umi o ona faʻalaina i le taimi umi. O se vala o le metarafiratide o lona malosi, faʻafefeteina, ma tetee atu i aʻafiaga i le faʻateleina o le vevela (250 tikeri) . O le moliaga o le metaramide fiber e tupu i le vevela o sili atu nai lo le 400 tikeri, aʻo i fafo atu o le matala matala mumū.

E le gata i lea, o le faatulagaga o nexs ua iloga i le auai mai o pori, ma tali atu i aafiaga vevela. O le tele o le siʻitia o le vai oona, e faʻamalosia, e le pasi i totonu o le ea vevela, lea e maua ai se puipuiga atili. O lenei ie e le faaluaina ma e le mumu, ma isi foi, ua iai foi avanoa pei o:

  • O le teteʻe i le tatalaina o le afi (mo se taimi puʻupuʻu), maualuga le vevela ma tuʻimomomoina uʻamea;
  • O loo tau ane-tau i fafo atu o le mumu, aʻo isi vaega, e tumau pea ona taofia ana meatotino malupuipuia;
  • Tetee atu i le mamafa o vailaau
  • Maualalo le puleaina o le vevela
  • maualuga maualuga le malosi;
  • puipuiga mai le pa puipui;
  • maualalo mamafa (220 g / sq. Meter);
  • hygroscosictation ma le mafai i fesuiaiga o ea;
  • tumau (pe a ma le lima tausaga);
  • Faigofie o le tausiga.

Faʻafetai i le i ai o le Évr nomenes e tumau lava. O loo taofia ai ona foliga ma le faʻagaioiga o meatotino ina ua maeʻa le lua selau ma le fufuluina o taamilosaga, ae e le o faitioina ma e le faia se solomuli.

Aofai o Talosaga

O le itu autu lea e faʻaaogaina ai le numera o loʻo avea ma lavalava puipuia mo tagata o galuega mataʻutia. E aofia ai Meʻafanitia e faʻapipiʻi, Suauʻu, Suauʻu, aoina, o tagata faigaluega o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma tagata o isi matata faigata. O suʻega na faʻamaonia ai o le faʻaaogaina o nexs maua ai le puipuiga mai le susunuina tasi ma le afa taimi sili atu nai lo mea o loʻo i ai ma le afi-puipuia . I le taimi lava lea e tasi, o lenei mea e sili atu le mafanafana i le faʻaaogaina ma ua umi se olaga o le olaga, e ese mai, e fetaui ma mea sili ona lelei o tulaga faʻaonapo lea mo lavalava puipuia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona eeina le cape ma ou lima lima

O mea o le faʻailoga numera e ono iai ni ituaiga eseese. Sili ona lautele o le ituaiga o le mafanafana. E faʻaaogaina mo ni lanu faʻapitoa. O le fesuiaiga o Antistatik o loʻo faʻaalia i le siʻitia o le puipuiga mai fuainumera lafoai, ma o le mea o Stahl e iloga i le iai o le Bue'mus Sweats. Mo tagata faigaluega o le suauʻu ma le kesi o le suauʻu, o le teflol nomenx ie na atiaʻe. E iloga ona iloaa i luma o se tulafono faapitoa, fausia le mamafa o puipuiga mai le vai ma le suauu filo. O ia le pito i lalo e le mafai ona le mafai ona faʻamatalaina ma e le aʻafia i meatotino o le soʻotaga o le promenī.

Nomex Fabric: meatotino, tuʻufaʻatasiga ma talosaga

O lenei puipuiga malu e mafai ona iai se lanu, e le o faatapulaʻaina ma e le maua ai, e foligagofie ma faʻamama le umi, umi tumau se foliga manaia. E ui lava o lenei ie e taugata tele, ae o uiga maualuluga ua maualuga ma e umi le faia e fai le polokalame e fai ai numera taʻitaʻi i mea o lo o soifua maloloina mo le gasologa o mea faigaluega ma fale teu lafumanu. Mai i lenei mea e maua ai foi ni vaega faʻamama ua fuafuaina e galue i se vevela kesi siosiomaga. E tatau ona manatua o loʻo i lalo o le faʻailoga a le NEX Company, o le kamupani o Dupont e maua ai ni ituaiga o mea, e aofia ai faʻapipiʻi ie ma pepa.

Faitau atili