Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Anonim

E le mo meaʻai uma e mafai ona e mauaina se mataʻupu sauni e sauni. Ua faia se tasi i le maualuga, o se tasi, i le isi itu, o loo i ai pea taele o tulaga le masani ai. E le gata i lea, e le o tagata uma e manaʻo e tuu le palasitika - leai se mea faʻatuatuaina poʻo le le fiafia i ai. I ia tulaga uma, e tatau ona e faia se laupepa i lalo o le taele ma ou lava lima pe vili le taulaitu. I soo se tulaga, ia e te iloa pe faʻapefea ona fai mea uma, ae leʻi afaina.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Mata i lalo o le taʻele ma ou lima lima mafai ona faia ia le itiiti ifo ma le lua litaea pulou poʻo fata

Mea ma Manaoga mo Latou

Le lau i lalo o le vai taele fai oe lava mai:

  • Galvanized talaaga, fufulu ma ie pepa:
    • susu-puipuia o le eleele
    • susuga-faʻamaonia poʻo le faʻalumaina o le plywood mafiafia o le itiiti ifo o le 10 mm;
    • Gwl (O se filifiliga lelei, talu ai e matua le fefe lava i le le fiafia ma e le usuina);
  • piliki;
  • o le sima ese 50 mm mafiafia;
  • Pasitika Panels ma faʻatonutonuina Taiala (O lenei filifiliga e faʻapitoa faʻapitoa, talafeagai na o le uʻamea uʻamea poʻo uʻamea uʻamea).

O nei manatu uma, faʻaopopo i le mulimuli, manaʻomia le faʻauma. E tele taimi o le polesiini le tale poʻo le taʻele o le taʻele, tutusa e pei o le puipui o le faletaele.

O le masani masani filifiliga o le tagata lava-faia le taele mo le taele e mai le debililes ma drywall. Ina ia mafai ona faʻatuatuaina le mamanuina ae le o le a le mafai ona utaina, o le faʻamatalaga e tatau ona ave ma le mafiafia puipui, e mafai ona - faamalosia. Faʻapea foi, o se mea moni o se lelei faʻalelei lelei. Afai e mafai, e manaʻomia le aveina o le faʻaaliga faʻaalia ina ia leai ni faʻafitauli i le taimi lava mulimuli - tutusa uma lava i le faletaele, o le faʻateleina o le vailaʻau o le masani ai o le masani ai o le masani ai.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Galvansized Fravework Lautele mo pepa pepa

O lau tala mo le polokalama e tatau ona susu-puipuiga. O se mea taua lenei. Ma i lenei mataupu, o le tuʻuina atu e le puipuia mai i lalo o le tuʻuina atu o le tuina o le siʻitia o vai e siʻitia ai vai-fou. E le leaga pe a fai o lenei tuʻufaʻatasiga o le afā - Puipuiga mai le GLD ma FONGI e le puipuia.

O le Brick Screens e faia tele i lalo o vai taele - o lea o le vaega o le avega e mafai ona fesiitai i le puipui o le piliki. E ui lava, pe a manaʻomia, o le faʻavaʻa o le talaaga e mafai ona faia ma le lava o le faʻaaogaina o le malosi - faia ni mea e faʻamalosia faʻalua.

Afai e filifili e fai le lau i lalo o le taʻele taʻele, e tatau ona faʻaaogaina chramic, mumu. Silcate e sili atu le le mafai ona ave ona o le hygroscosicticy. CHAMROMIC PRICK o le hygroscopic, ae faʻaaoga lelei lona agavaʻa. Ina ia faʻaititia le ono faʻafitauli (valivali mai le maualuga le susu), o le masona i totonu o le totonu e manaʻomia e ufiufi le vaega o le sipuni. E le faigofie, ae pe a manaʻomia, e mafai ona faʻaaogaina se tali a o fausia le laupepa e pei ona fausia le pupuni. E leai se mea faʻapitoa e manaʻomia, o le mea autu o le puipuia o piliki mai le susu.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Bick Close i lalo o le taele ua sauni mo le fola laupapa

O le isi faʻamatalaga o le lau i lalo o le vai malulu, e mafai ona faia ma ou lava lima e faia i le sima faʻapitoa. O nei mea e faigofie ona faagasolo. O le Aualofa faaaoga e faia faigofie tele, ae o le amo o le uʻamea, ma o le iunite o gata i le masani ona vaʻaia. Ma mea uma, o poloka e iai le lelei o le faia o le malosi. O lenei mea e mafai ona faʻaaogaina mo se fale o le fale i lalo o le vaiolini. Ma le isi, e iai lava lapo lapo lapo lapo lapo lapo lapo lapo lapo mata, ma e vave ona vave le puipui o lenei pa.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Faatoloto le lau i lalo o le vaipuna sima

Manatua! I le ata i luga, ua e vaʻai i le poloka fetaui lelei i le tasi itu. O lenei ua faia ina ia mafai ai ona faʻaʻeo le tapuni, sa puʻupuʻu i le faletaele itu, ma e le o foliga mai. Ma le faʻamoemoe e tasi, pe a faʻapipiʻi poloka, o poloka e laititi le toto, tuua le gapa tutusa i le mafiafia o le mafiafia o le nonoa ma tile kelu.

I le ata, e tausi le Matai e tausia le vaega o le vaega i lalo, ae pe a toe lalagaina le iunite. I lenei tulaga i lona pito i lalo, o le kelu e faʻaaoga, o loʻo taofia le poloka i le fola. O le kelu e faʻaaoga i luga o le tasi itu o loʻo feagai ma luga o le pito i luga. O le mea lea e faʻamautinoaina ai ma se tuaoi o le taele ma le poloka muamua. O le tekonolosi o le gaosia le lau i lalo o le taʻele o le taʻele mai le sima o loʻo faigofie pe a fai o le a le sili atu o se ituaiga o le poto masani, cope.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi pe suʻesuʻeina i fafo atu

Mamanu

O le a i ai pe faʻapefea ona e faia le pupuni i lalo o le taʻele ma ou lava lima ina ia aoga, matagofie ma faʻalelei. O tagata uma e iai a latou lava manatu e uiga i le faigofie ma le matagofie. O lea la, o le a tatou vaʻai i ni mea talafeagai, ma e te filifili pe faʻafefea ona e sili atu lou faia.

Ma le lautele pe leai

O nisi taimi e iai le lautele o le faletaele. E aliali mai e pei ona faʻapipiʻi i le mataupu. I luga o le itu e tasi e faigofie - e mafai ona e tuʻuina se mea i le itu ma mai le manatu o le vai o le mita o sili atu e fetaui lelei i totonu.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Faʻataʻitaʻiga o le 'Uʻu o le lauʻeleʻele ma le lautele

Ae le o tagata uma e mafai ona iloga se avanoa tele. Faletaele e masani ona le faia le latou tele ma sili 10-15 cm mafai ona faitio. I se faʻaopopoga, ituaiga o faʻapipiʻi atonu e le fiafia mo le au matutua. Alu i totonu o le taele, e tatau ona e faia se laʻasaga tele e le o soʻo se mea e mafai ai.

Ae o lenei filifiliga ei ai se isi taimi lelei: I lalo o le faletaele e mafai ona e faia se malu o se lautele lautele. E mafai ona latou tatalaina pe ma le sliding / stinged faitotoa.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Totoina faletaele lanu ma fata

E faapena foi ona faia mea faapena e aunoa ma se itu lautele, ae o lo latou loloto laiti. E ui lava, masalo o lenei e le o se Danus, ae ma e le tatau ona faʻatafulaga isi mea, e faigofie atu le mauaina o se mea ma mama.

Malologa mo vae

Fufulu le taʻele pe fufulu le ofuvae sili atu pe a fai o loʻo i ai le notch mo vae. O lona loloto atonu e laitiiti - 10-12 cm ua lava, lautele - e uiga i le 35-45 cm. O ituaiga fua e aunoa ma le voltage e alu i puipui ma le isi itu.

Ma tapulaa na filifilia, e laititi - ia filifili pe o le a foliga. O le sili ona faigofie i le faʻalapotopotoga o le sikuea excaliation. E mafai ona faia o piliki, faʻapipiʻi lelei ma le talaaga.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Tamai malologa i lalo o vae o le faatafafa foliga

O le le masani-tulaga suiga e sili atu le manaia - o le atoa mata o loʻo faia i le lua tulaga pe a oso aʻe i le pito i luga o le pito i lalo (i le ata i lalo). I lenei emepamata, e mafai ona ia aumaia le molimoʻe-fuʻa tuʻimomomomomomomomomo mo le pito i tua. E tatau ona mataoga.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

I le lua tulaga - masani

O le filifiliga lenei o se vaega o le lau i lalo o le tipolo. I le tulaga o se faʻamatalaga, e faʻamalamalamaina faigofie - ma piliki - e toetoe lava a le mafai, ma le sima ma le sima.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Faʻavaʻa mo se Vaʻaiga Vaʻalele

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Plasterton ufiufi

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

O le a le foliga

E i ai le isi filifiliga - siitia le pito i luga o le lau i luga o le fola i luga o le fola mo le tele o pasene. E tape i luga o vae ma leai ni faafitauli i le nofoaga mo vae. Ae o loʻo iai faʻafitauli i le faʻamamaina. O feagai ma le fiafia e le avea - auleaga, ma afai e te tuua se tamai slot, faʻafefea ona aveese? Faafitauli.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

O le lau i lalo o le taele e mafai ona faia i le fola

I se tulaga lautele, mai i nei filifiliga uma, e mafai ona e filifilia se mea sili ona talafeagai mo oe, a ea latou faia se matata sapasapaia matata sapasapaia lau i luga o le fola.

Fofoa mo toe iloiloga

O le lau i lalo o le taele e tatau ona i ai se mea e sili atu ona faʻateʻaina / tatalaina vaega e mafai ona e mafai ona faʻaavanoaina fesoʻotaʻiga. E tele vaega e fai. O le muamua o le faʻapipiʻi o se palasitika fofo. E le o tagata uma e le fiafia i ai, ae o le faigofie ma le taugofie filifiliga.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Palasitika pipili

O le isi filifiliga o le faia lea o se vaega faʻafefeteina, o le a faʻapipiʻi i le faʻavaʻa i luga o maneta. Aua le fai mai e faigata lenei filifiliga, ae manaʻomia le sili atu o le poto masani - oe manaʻomia le fuafua o le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le fofo ina ia tuu ai.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Nai lo le Luka - e le toese

O le tasi taimi: afai o le auala e solo ai moli moli, o le hatch o le a tu i luga o le a tu i fafo. E leai ni faʻamau i lenei nofoaga, ae e i ai ni avanoa laiti e maitauina i luga o se moli moli.

Mataupu oi luga o le autu: Gabons faia oe lava i laufanua mamanu (35 ata)

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

I luga o le pole pogisa ma le pogisa groupting avanoa e toetoe lava a le iloa

O le tele o tekonolosi, ae o le sili ona taugata lea o le faia faapitoa o finauga mo le toe iloiloga. O ni ituaiga e lua - piilima i luga o filifili ma swivel.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Ituaiga o toe teuteuga maina i lalo o le lalagaina o pou

O nei pagota, e ese mai le palakalafa, ua fuafuaina mo le taʻE'ā latou nonoa. Faatasi ai ma le lelei faʻapipiʻi ma le saʻo ona fuafuaina e le faigofie.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

E vaai i se tulaga tapunia

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Tatalaina pei o lena

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Galue talafeagai

Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le vai o loʻo faia oe lava

E le o taimi uma e tusa ma le lautele foliga o le tutusa mata e mafai ona e mateina pe faʻafefea ona fai. O i latou o loʻo i ai ni mea faʻatino i le toe faʻaleleia ma le fausiaina o galuega e foliga mai e foliga mai, aʻo tagata masani - faigata. O le folau atu e faigofie atu, tuʻu i fafo ni ata-lipoti i luga o le gaosiga o fale o le fale mo le faletaele o ituaiga eseese ma manatu.

Mai le talaaga ma le mamago

O le gaosia o le lau i lalo o le plastersenia o loʻo tupu i tulaga tolu, latou te aoina le faʻavaʻa, ona faʻapipiʻi lea o le sima, ma o loʻo tuu le kulimi i luga o le kulimi.

O le poloaiga o le galuega o le:

  • Luga o le fola ma puipui puipui.
  • Fasi fasi o talaaga i le tele.
  • Faʻamau le taʻiala i lalo mai le pn 27 * 28 i le fola o le faletalimalo.
  • Faapipiiina o ata mai le pn 27 * 28. Maualuga - mai le fola i le itu. O loʻo faʻamauina i puipui, tele taʻoʻoʻo.
  • O le faʻataʻitaʻiga o Mon27 * 28 tipi ese le fasi tutusa i le mea o taoto i luga o le fola. O lenei fasi o le a alu i lalo o le itu o le taele. E faʻavae i luga o fata na faʻapipiʻi muamua. O le iʻuga, na faʻatino ai le faʻavae. A o le na o le tasi na o le tolu itu. O le isi e le mafai ona faʻasaʻo i luga. O le a tumau mulimuli ane.

    Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

    O lenei faʻavaʻa o loʻo faia i lalo o le 'eseʻese e alu i le vai taele atoa.

  • O le ata 27 * 60 o lapisi tipi. O lo latou maualuga o le mamao mai le fola i le itu o le taele. O fata e faʻaofi i totonu o le faʻavaeina o le tino, faʻapipiʻi i le fola. O le mamao i le va o fata o le 35-40 cm. E manaʻomia foʻi e fai ai ni le fiafia i le ogatotonu o le maualuga. O lea o le ata o le a sili atu le malosi. Afai e te le faʻapipiʻiina se jorrizonal jumper, pe a mafai ona gagau le mata (pe a fai o se tasi ua toso ma tulivae).

    Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

    Vaʻai mai le isi itu

  • Aua neʻi galo e tuʻu le fata i lalo o le fofo filifilia, faʻapea foi ma lalo o vae.
  • A potopoto atoa le faʻavaʻa, matou te ave le apa tao i le faʻi o le fulafula, matou te togi le pito i luga.
  • A o le foma e polymenazed, faapipii le hatch.
  • Mosture-teteʻe Degwall eleele mai le lua itu (e mafai ona e vali ma suauʻu vali).
  • Tipi i le tele, faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa.
  • O laupepa e le mafai ona misia, ae e mafai foi ona e mamafa.

    Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

    Mata mai le tale i lalo o le taele ua sauni

  • Matou te tosoina le kelu mo le tale (mo potu susu), ta le nonoa.
  • Ina ua mavae se aso pe a uma ona taoto, matou toso le au.

O le lau i lalo o le laupapa laupapa ua sauni.

O le mea manaia filifiliga o se sili atu rigid screen o le foloa o le fola vai o loo i totonu o lenei vitio. O le a mautinoa o le solia lava i uta taua. Ma o lea e tatau ai ona tatou manaʻomia le faʻasaʻoina o le fata i le fale taele. Mo lenei, o fao o fao o loʻo faʻapipiʻi i le pa o le taʻele o le fasi talaaga o le talaaga. Ona faamautu lea o fata i lenei talaaga ma ni vaega puʻupuʻu.

Mo curvililiar taele

Pe a faia se mata mo le Beant taele, o le galuega autu o le toe faia o lana lamolemole lamolemole. I le tulaga lea, e mafai foi ona e faʻaaogaina se tala faʻapitoa mo le mamago pn 27 * 28. Nai lo le Miti, tuu se EPPS (ExprUded Polystyrey Foam) ma le mafiafia o le 50 mm, maualuga maualuga (sili atu le maualuga sili ona mafiafia). Talu ai o le lenlinear foliga e masani ona tele o vai taele, latou te manaʻomia se lagolago sili ona faʻatuatuaina nai lo se laupepa o le laupepa. O le pito i lalo o le maualuga o le maualuga o polystyrene o se mea faigata faigata o le a taofia ai puipui o taele tumu i vai.

Manaʻomia foʻi le bulgarian poʻo le seleulu mo uʻamea, lua pe tolu o aliʻi ma le faʻapipiʻi o le foma. O le poloaiga o le galuega o le:

  • Mons 27 * 28 talaaga o le umi umi (fuaina le itu o le taele) tipi, tuua na o le tasi fata. Oti e tusa ma le 3 cm.
  • Slick Debour e faʻatatau i le pito o le taele, e tasi le pito o loʻo nonoa i le scotch.
  • Lamolemole ma faasolosolo malie mai le talaaga o le foliga manaomia. Punou se tamaʻi mea pupuu, matou te faʻapupula i ai ma se faʻatekinolosi sipela. E taua le toe fai le pepa.
  • Ina ua uma ona faʻauʻu mai le punou, matou te ave le Scotch ma faʻataʻitaʻiga o le faʻamatalaga mai le isi itu o loʻo fasi mai ai oona. E tatau ona latou faʻasaʻo lelei. Ia e le i suia le fatu, matou te faʻataʻitaʻiga faʻalua.

    Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

    Faʻapipiʻi fasi o le EPPS

  • Matou te aveese le Scotch e fatuina le talaaga i le itu o le taele.
  • Gagau i luga o le fola (toofu). O lea na faʻailo ai le pupuni o le faʻamalama ma le itu, o le faʻamatalaga e tatau ona faʻalauteleina i se mamao. O lenei mamao e tutusa ma le aofaʻi o le mafiafia o le paʻu (fuaina i latou lava), tile gluue (2-3 mm i luga o le averesi) ma tuʻu (2-3 mm).
  • Fou talaaga fou tipi i puipui.
  • Oti le epps i luga o le fasi mea o se laititi lautele. O le fai mai tonu o le mea tonu e faigata - e faʻalagolago i le curvature o bends.
  • I le nofoaga, o le EPPS vaega ua tipi i lalo o le tele o le tele. Matou te aumaia mai le pito i lalo i le talaaga, i luga - i lalo o le itu o le faletaele. I le pito i luga, e fealuaʻi foi le alo se pipi, mai luma o le itu pito i luma na matou tuu ai kakakuka o le mafiafia manaomia.
  • Liliu le ipu i luga o le laulau, faʻatumuina o le galuga i le va o le pa o le taʻele ma le EPPS. Mo se laupepa e le feʻaveaʻi, e tatau ona tu mausali, faʻaeteete ona o le kesi e saogalemu lelei i le tulaga manaʻo.
  • Ma lemu ona faʻaalia le lau, tuʻua se nofoa i lalo o le suʻega o le suʻega.
  • Ina ua uma le polygation o le vaia o le sili atu o le sili o le tipiina. Na matou faia le toe teuteuga o le fale filifilia o le mamanu filifilia.

    Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

    Ae le i faia

  • Sulu. E sili le ave o le statprof. Ina ua uma mago - Whirlpool.
  • Na matou tuu le faaputuga. Mo ni vai taele e fetaui lelei pe matua tamai manifinifi pe mosaic tele.

O lenei metotia e talafeagai mo gaosi ma lau lava lima mata mata i lalo o le vai taele. O le faʻaliliuga o Aami o le a lagolagoina pa faʻapena e pei ona latou faʻatinoina i latou. I se taʻele tao, o le a faʻamafanafana i se taimi umi.

Mata i lalo o le taele mai pvc panels

E le gata mai lenei oloa, ae e fausia vave ma totogi - ala itiiti. E lua PVC Vaega o PVC o le a manaʻomia, ma amataina ai pule mo i latou, tulimanu, suavava povi. Mai mea faigaluega - o se pule poʻo se roulette, o se tapoleni fola uʻamea, seleulu.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

O le iʻuga, na aumaia i totonu o se mata i lalo o le taʻele

Mo le faigofie, o puipui ua latou tomu i totonu. O lenei mamanu na fuafuaina le faʻatonuga o le Fono Aoao: Afai e te faʻapaʻia se faʻamatalaga - vave, faʻaofi le pvc plaks e le aoga. O le mea lea, matou te muamua aoina le puipui o palasitika i le talaaga, ona tuu le puipui atoa i le tulaga, pipiimau le talaaga (tatou te faʻaogaina le kelu, ona fealuai ai i tua le puipui). O sea taulaiga na aveesea i se pa puʻupuʻu puʻupuʻu.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Aoina pa puipui o PVC panels

Ma se puipui umi e tatau ona faia ese. I le taimi muamua, na latou aoina uma fasi i se tapoleni e tasi (e aunoa ma se amataga talaaga i le pito i lalo). O moli ua faʻamoemoe i luga o le fola ma le faʻalauiloaina o le itu. Ma i lalo o le paʻu puipui tatou te faʻamalie atu ai le taʻiala. Na mafai nei talu mai nei tausaga ua tipiina e 1-2 mm puʻupuʻu nai lo le mea e tatau ai. I se tulaga lautele, sa fuaina uma vaega uma, o laupapa uma e tutusa lava uumi. O le pa e faʻatuatuaina ma e aunoa ma le kelu. Na te leʻi faʻamalamalama, a o umi, ma pe faʻafefea ona toe foʻi i le nofoaga - e le manino.

E tumau lava le faʻamaufaʻailoga o soʻoga ma puipui ma uma le tulimanu o le mata. O loʻo fuaina lelei se fasi, o loʻo matou tauaveina le maualuga i luga o le palasitika, tipi ese. O vaega vaneina na faia.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

Tapuni tulimanu

O lenei ua tatau nei ona atagia mai soofaatasi. I lalo o le poloka o loʻo faʻapipiʻi ai le taʻiala o loʻo faʻapipiʻi i puipui. E mafai ona faia i latou i le taimi nei pe a faʻapipiʻiina - e tele faʻafitauli.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

O le Junction ua tapunia e se vaega o le amataga talaaga

Lea ma le tulimanu na tatau ona ou faia. E tatau ona tatou ofi atu i le taimi e tasi e lua vaalele i totonu. Na mafai na o le laina steel. E tele taimi.

Faʻafefea ona fai se '' Uʻu

O lenei tulimanu na alu ese ai le tele o le taimi.

Fai lenei laupepa i lalo o le taele ma ou lava lima e faigofie. Naʻo le taulimaina e tatau ona faʻaeteete - palasitika e matua faigofie lava. Tele minus o lenei filifiliga o le leai o se toe iloiloga o le fofo. Faʻafefea ona avea faʻafitauli - E tatau ona e faʻafefeteina se vaega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifilia se ie puipui o loʻo i ai: Togasoga ma alatele mea uma

Faitau atili