Matou te faia le toe faaleleia o le faapaologa fai oe lava i le taimi

Anonim

Matou te faia le toe faaleleia o le faapaologa fai oe lava i le taimi

Afai e te toe faʻaleleia le fale atoa, o le a mautinoa o le a toe faʻaleleia ma le le lelei, o le lelei o le mea e mafai ona faʻaaogaina o se potu faʻaopoopo o le a mafai ona faʻafouina le potu e le naʻo le faʻafouina mafanafana, a o le avatua foi le nofo ai pea ma sitaili, le faafuaaga, tulaga ese. O Balkonce poʻo le Longlias mafai ona liliu i soo se mea: o le fale gaosi o le a faʻafiafiaina i le malulu o le malulu, o le a faia e tamaiti, o le a faia e Tama mea faigaluega ma mea totino. Faʻapefea ona fai ni toe faʻaleleia o le faapaologa? O le tali i lenei fesili o le a mulimuli mai i le tusitusiga.

Ae le i amataina le galuega autu ...

A ua uma ona e filifili i fafo atu o foliga mai fafo o lau faapaologa poʻo le Loggia, e mafai ona e amata toe faʻaleleia galuega. Mo le amataga, o le potu o le fai pisinisi e tatau ona tatalaina mai i mea na teuina i totonu.

E tatau ona faʻamamaina le aoina o le tuai o le faʻaumaina ma totonu:

  • fola pusi
  • puipui ufiufi
  • Vaega.

O atuatuvale po o povi i luga o le fola ma puipui e tatau ona laa. O le potu e mafai ona faʻafaileleina atili le tele o taimi ma le fesoasoani o se potu faʻavae, alu i ai mai itu uma.

Ina ia aua nei ona tupu le paʻu, faʻaaogaina naʻo le malosi malamalama, faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, mea leaga o le puaa.

Afai o mea mo le faʻamaeʻaina o le ogalaau poʻo le palu o loʻo filifilia poʻo le MDF Spb, e tatau ona e alualu i luga le maualuga o puipui ma folasaga, o loʻo tau ai i totonu o le stam e faʻapipiʻi ai O le sima Mortar e sili atu ona maualuga i luga. O le a puipuia le folauga mai le lili. O le sili ona lelei clafts tapunia piliki, laiti - silicone.

Matou te faia le toe faaleleia o le faapaologa fai oe lava i le taimi

A o le i toe faaleleia le faapaologa, e tatau ona e faʻamamaina mai le tuai o elemene o le faʻauma ma totonu

Tusitusiga i luga o le autu: AvKokron - faia oe lava

O a mea e sili atu

O le aso, o le fesili a le toe faaleleia o le faapapetao, pe afai e te fou i le fausiaina, e le o toe fufusi. Ma faʻafetai tele i le tele o vitio o lesona i luga o le Initaneti, tusitusiga ma faʻamatalaga o galuega tekinolosi ma faʻatalanoaga o tomai faʻapitoa o le a maua ai ni ata o loʻo iai.

O fale gaosi faaonaponei mo le maeʻa o le Logginia poʻo le Powcon o loʻo ofoina mai:

  • Teuteuga vaega
  • pepa puipui,
  • Palasitika panels,
  • tui
  • Looging;
  • ceramics pale
  • vali.

O le sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina ma masani ona filifilia o mdf-slabs ma palasitika.

Ae le i faʻataʻitaʻia le Taʻiala, e manaʻomia le faʻatuina fale o tina, e faʻapea e tatala le faapaologa i matagi ma timuga.

Le mautonu, o le fea o le a fetaui ma sili ona lelei - minerale fulufulu. O meatotino matagofie ma o le tau maualalo, faʻapea foi ma le faigofie o le faʻaaogaina, e aoga nai lo lenei mea mai le tele atu o isi.

Logginia po o le faapaologa fiafia filifiliga

O le glazing o le faapaologa o se vaega talafeagai o lona toe faaleleia, a leai e mafai ona o uma taumafaiga i le poto.

Faapipiiina o tioata e mafai ona faia i le tele o auala:

  • Malulu glazing. O lenei filifiliga e faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o le almininum strad, e faʻaofi ai le tasi-vaega matatioata. Ae mai le loggidia e le tatau ona faatali mo le vevela.
  • Ala Ala - Toeitiiti lava tutusa ma le malulu, e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻavaʻa ma agai i luma o le tulaga tumau. Tioata i lenei mataupu - agamalu, tumau. O lo o tagofia i se almininum talaaga faʻaaogaina rollers. Mai i le taʻuga o le faʻamalama e vavaeʻese e ruber faamau e le pasi le vai.
  • Mafanafana glazing. O le siva le auala mafanafana o le faʻapipiʻiina o le lua-glazed Windows ma Propuliles na faʻaaogaina ma le puipuiga o le vevela. O lenei filifiliga puipuia mai fafo leo. O le faʻavaʻa i le taimi o mafanafana glazing o loʻo faia o le alumini poʻo le palasitika. E faʻapipiʻi i le puipui ma le pologa.

Matou te faia le toe faaleleia o le faapaologa fai oe lava i le taimi

Palcy Glazing - e le gata o le sili auala e tuʻuina atu ai le puipuiga o le fale mai le matagi, susu ma le vevela leiloa, ae o se avanoa lelei e faʻalauteleina ai le avanoa o le fale mautotogi o le potu aoga

Mataupu oi luga o le autu: fufulu le powder mai le atigilima solo, o fea le mea leaga i le fale, o le mea e tupu ai 1000 taimi sili atu!

Vevela Faʻaliliuga mo le fola

Ae le i toe faʻafoʻi le faapaologa, o loʻo tuʻuina atu i se sitaili, e manaʻomia le faʻamaulotoina o fola. E sili mo lenei mea i le pito i luga o le polystyrey osam, lea faʻaopopo i le maualuga faʻailoga o lana galuega autu, ia maua isi uiga lelei.

O lelei o mea:

  • tele tele
  • maualalo le mamafa
  • Malosiaga Sili,
  • tumau.

O ipu taʻitasi e tuu i luga o le fola, muamua-pei o le fiafia ma le kulimi. E mafai ona tuʻu le kishing mesh i luga o le ogalaau ufiufi, ona sasaa ai lea o le le lava le maualuga o le tagata. Ina ia sili atu le faʻamalosi, faʻaaoga le pamu. O papatusi e pipii i lipine palasitika.

Ma le, o le lauiloa o le popo i luga o le ofutino o linosum, laminate ma chramici pou.

Toe fausia le faapaleni ma o latou lava lima o le a le faigata pe a e le salamo i lona atoatoaga o le taimi ma le malosi.

Faʻafefea ona faʻatulaga puipui

O le mea e te masani ai o se tasi o mea e masani ona faʻaaogaina e le masani ai o le feʻe o pa puipui o le faapalaga ona o ona tulaga lelei.

E manino lava le laina o le laina

  • Tulaga masani
  • Olaga mamao
  • tau maualalo
  • Aulelei foliga.

A o le i tuʻuina le mea i luga o puipui o le Logginia poʻo Paʻologa, e tatau ona faʻamalosia e se uʻamea talaaga poʻo se laʻau laʻei. O loʻo faʻapipiʻi le isi vevela - ma le susu. Mo le muamua, faʻalauteleina le polysyryerererererere, mo le lona lua - rubloroid. O le ietogi o ia o loʻo tuʻuina atu e faʻaaoga fao pe tale.

E le mafai i taimi uma ona faia se vaega matagofie tulimanu. O tusi talosaga le faʻafetai o le a fesoasoani e nana le faʻafanua o le tutusa o mea lava ia e pei o papatusi autu.

Matou te faia le toe faaleleia o le faapaologa fai oe lava i le taimi

Lenei aso, o se tasi o auala sili ona lauiloa e pupuni ai le faapaologa o le ufiufi, aua o puipui laupapa e sili atu i le masani ma foliga sili ona lalelei

Vevela le mafanafana

Mafanafana le viia e le faigata. Ia faʻaputuputu le taualuga, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se faʻaletonu e le masani ai, e tele lava ina faʻaaoga e le foma.

O le faʻagasologa o le galue i le mafanafana o le maʻaluga foliga pei o lenei:

  • A o le mea e le talafeagai ai le taualuga, e tatau ai le faia o se tala taua.
  • O laupepa suamalie o loʻo faʻapipiʻi i le slab luga o le slab luga pe faʻaofi i le amataga o le taualuga.
  • E le gata i lea, o le auvaʻa e tatau ona tuʻufaʻatasia e le umbrela lio.
  • O pato ua maligi e ala i le fauina o Aam.
  • O le faʻavae autu mo le maeʻa o le faʻauma o loʻo faʻamauina i luga o le laupapa laupapa.

Laititi togafiti: Aʻoaʻo pe o tagata nofoia na taofia mai i luga aʻe o latou poʻo luga o le poluaʻi fola. Afai latou te faia, o le taualuga o lau faapaologa o le a le misia le malulu, ma ua le toe agavaa e faamautu ai.

Matou te faia le toe faaleleia o le faapaologa fai oe lava i le taimi

O le fola atu o le fola i luga o le faapaologa - o se tulaga taua tele o faʻatasiga i lenei potu i le faʻasologa o le sikuea o le fale mautotogi

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai pipi pipi - sili atu nai lo le 30 pho ata manatu mo fale ma fale

O le teuteuga o totonu

O le ata ata o le Initaneti o le tele o ituaiga sili ona lelei. Matagofie faʻatulaga lau oe lava poʻo tagata uma.

Mo lenei faamoemoe, talafeagai:

  • siia;
  • Papatusi Aulo;
  • Palasitika panels.

O le filifiliga sili o loʻo sivisi, e le pa'ū, e le mapu mai, e le iloga i le tetee ma le tumau ma e le manaʻomia tausiga faʻapitoa. Faaputuputu ia Papatusi i fafo atu o le faapaologa e manaomia i tagata atamamai.

Matou te faia le toe faaleleia o le faapaologa fai oe lava i le taimi

O le filifiliga sili ona lelei mo le maeʻa o le faapaologa o loʻo sivine e le o le faʻamalosi, e le faʻamalamalamaina, e foliga mai e le tumau ma le tumau ma e le manaʻomia tausiga faʻapitoa.

O le malamu sili e mafai ona faia e ni mea. O le tuʻufaʻatasia o le faapaologa e mafai ona teuteuina i se tasi sitaili ma le nofoaga autu, ma vavaeʻese - mo le tofo.

Lipea o le faapaologa e fai ia te oe lava tulaga (vitio)

Faitau atili