Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

Anonim

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

Afai e te leʻi filifilia pe faʻafefea ona vavaeeseina le faapaologa, e te leʻi filifilia e matamata i le ata fefiloi, e te leʻi filifili e lafoa le faapaologa. Vaʻai i le filifiliga e fetaui ma oe, saili poʻo a mea e faʻaaogaina mea, ma o le a latou taua o le a faʻaaogaina i lau paketi. Ioe, i le lisi o mea mo le faʻamaeʻaina o le pailai, e iai taʻitaʻi.

Faaumaina le faapaologa ma au lava lima

Afai o le faapaologa e le faʻaauupegaina, o le fale mautotogi, ma nai lo o se kuno o lo o e vaʻai i se pusa sima, tele galuega i luma.

O le faʻagasologa o le faʻasaʻoina o le faapaologa o le a faia i le tele o tulaga:

  • Glazing . Sili atu, o le mafanafana glazing e masani ona faʻaaogaina uʻamea-palasitika tioata faʻamalama. O le mafanafana o le susulu e sili atu taugata nai lo le malulu, ae naʻo le a mautinoa ai le faʻasaoina o le vevela i luga o le faapaologa.
  • Susu susu. O le faʻamaufaʻailogaina o uma itu uma ma vaʻa e ono mafai ona utiuti le susu. Mo nei faʻamoemoe, o se mea e faʻalilolilo ona o manu, savaiʻai, ua faʻaaogaina. A aunoa ma le faamauga, faalemafaufau o le pa puipui o le faapaologa o le a le maualuga lona uiga.
  • Faʻaʻesega . O le mea leaga, minerale fulufulu poʻo le penisione e mafai ona faʻaaogaina (e sili atu ona taugata) - o mea ia sili ona lauiloa.
  • Faaiu mulimuli . Sini, Loongs, palasitika panels, teuteu maa pe teuteu le sikaina - o le filifiliga o mea e sili.

O se fesoʻotaʻiga i le va o le vaega o loʻo i totonu o le faʻaumaina ma fafo e masani ona mamago.

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

Mafanafana glazing o le a mautinoa le tausiga o le vevela i luga o le faapaologa

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

Aunoa ma faʻamaufaʻailoga o le teuteuina o puipui o le pa o le faapaologa o le a le maualuga le lelei

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

O le puaa, minerale fulufulu pe penplex mafai ona faʻaaogaina

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

Laina, palasitika panels, decor - filifilia o mea sili

O le teuteuina o le Badconsies ma Loggis

E mafai ona e mafaufau ma e sili atu ona lauiloa talu ai nei o se piliki brickwork. Afai o le fale o piliki, ma o puipui, e tutusa lava, e tutusa lava, o lenei tulaga e mafai ona faʻaaogaina. I le auala, o le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia o le filifiliga e sili atu le manaia. Mo lenei, o le taʻele o loʻo teuteu ma palasitika panels poʻo le sivine.

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

E mafai ona e mafaufau i se lauiloa lauiloa filifiliga o se brickwork decor

O le piliki puipui o le taimi o loʻo tupu pei o lenei:

  • Ave se uʻamea uʻamea ma le oneone. O le a manaʻomia uma le lelei-kapeta ma le paʻu. Fufulu le puipui ma le pulumu mai le vaega o le fofo, e masani ona tumau i le masoa.
  • Ogaoga ma pasi le piliki luga.
  • Mamafa o chips ma savali pe a latou i luga o le puipui. Ina ua maeʻa mago, o le piliki paʻu ua togafitia ma le faʻavae o le sima fesoʻotaʻi. Faatali mo le mago.
  • Mataupu mo na o le ata vali. I le itu, o le a le taimi nei o le tuaʻaiga o loʻo i ai nei vai vai e feagai ai ma puipuiga faʻapitoa, o lona uiga o le pa e puipuia mai le teuteuina o le pa.

Mataupu i luga o le autu: pepa mo le totonu ma o latou lava lima

Ae o le tino maʻamata o le faitotoʻa, o le faʻaupugaʻo lea ma le faʻamaeaina. O le tuʻugaluga e mafai ona valivali tutusa e pei o le pa vali pei o pa, ae sili ai ona faʻafaigofie vali i luga o le moli toso. E matagofie, ma e foliga manino. Ae o soʻoga e mafai ona tuuʻesea e ala i le faʻatusatusaina o le faʻailo o le faʻaulufaleina.

Faamafanafana ma le teuteuina o le faapaologa ma o latou lava lima (vitio)

Faʻafefea ona maua se faʻapaologa oe lava

O le ata i totonu e mafai ona taofia i luga o le faavae o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. Faʻapipiʻiina o le fautuaga e le o le faigofie galuega, ina ia tatau ai ona matua tusa lava ma faʻatonuga.

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

Faapipiiina o le tusiga - e le o le faigofie lesona, o le a le mafai ona tupu pe tusa lava ma faʻatonuga

Faʻafefea ona fai se faʻailoga:

  • Amata mai le fola. I le atoa o le umi o le faapaologa e taoto ai lags (BARS 50 i le 70 mm). E manaʻomia le tuʻu i ai ma le latalata i le 50-60 cm. E mafai ona e faʻaaogaina le transvers pa, e aliali mai se ituaiga o le sela apamemea.
  • Afai e manino le fola o le faapaologa, i le taimi nei o le a le tau o lapisi, e ui lava o fasi fasi. Latou te faaleleia i latou ma le mauga o Heam.
  • O le potu laupapa e pasi ai tutusa. Ae o pa e tatau ona ave le foe - 20 i le 40 mm. I le auala, o le taualuga pa e tele na faʻaaogaina o se mea e faʻamamaina.
  • O le itu itu puipui e iai lona lava uiga: o le laupapa laupapa poʻo le tuminum faʻamatalaga (pe a na e filifilia) i le malosi fausaga e faʻapitoa e faʻaʻaisa.
  • O nisi taimi e fula ai le afu o le fola i luga o faamalama ma liua o pa, ae mo le tamai fale, ae le aoga - e le aoga le fausiaina.

Manatua le mea moni o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻafesoʻotaʻi ma le laupapa faʻapipiʻi ma le laualuga, e le tatau ona i ai le gung ma fusi.

Nai lo le vavaeeseina o le faapaologa

O le lisi o mea o faʻaumaina ai mea mo le faapaologa e tele. Faatasi ai ma i latou o mea taugofie, ma e taugata tele. O taʻitaʻi ua leva ona avea ma tausaga muamua o le PVC Vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: mafanafana fola i lalo o le linoum i luga o le sima i luga o le fola sima: faʻafefea ma faʻapefea ona faʻavaivaia

Afai o le paketi mo le suia o le faapaologa poʻo le Logisia e laititi, ma e fia faia le matagofie, ona lelei lea i le tali saʻo - PVC paliʻi. O nei panel e tele naua le lelei o le teuteuina o le faapaologa: latou te taugofie, ma o le a matagofie, ma le faʻapipiʻi o le a malamalama ma le tagata fou.

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

O nei panels e tele le lelei o nei mea, latou te taugofie, o le mea e sili ona taugofie, ma le faʻapipiʻiina o le a lino.

Foliga o le faapaologa i totonu o papala:

  • I le pito i luga o le similom, o le attice rack o le a faʻapipiʻiina i luga o le leo o le 40 cm, ma le vice.
  • O fea o loʻo tu ai le vaega i luga, faʻapea foi ma le pito i lalo ma i tulimanu o le fai pa o le tino, e manaʻomia le faʻapipiʻi o pa.
  • Ina ia ufiufi le vaitusi i le aso e mafai ai ona e faʻatau se faʻamatalaga faʻapitoa ma lau. O se fiafiaga le galulue faʻatasi ma ia, o loʻo faʻapipiʻi ai o ia i le puipui ma le ata o Pozzaiba.
  • O loʻo manaʻomia le tulaga o le aiga ma fafo atu
  • O le mea sili ona taua o le soloi faʻalelei o le faʻapipiʻiina o le faʻasologa muamua, ma o le a faapipiiina le lona lua ma le tolu ma mulimuli ane i le galuega o le laupapa muamua, ma faʻamautuina le pusa.

A maeʻa vaʻa uma o loʻo ufitia i laupapa, mapticsticmenticmen e mafai ona tapunia vaega.

E faʻaopopo atu i fetuu, e faʻamaea le fafie e mafai ona faʻatinoina ma o latou lava lima faʻaaogaina:

  • Laina . O lenei mea e le o le taugofie, ae o le natura, natura, lea e taua tele i nei aso. O le ogalaau o le polemoni laau e masani ona foliga matagofie, pe o se laina o le laina o le nofoa po o le Euro-faia. Aʻo leʻi tipiina le ata, ia mautinoa e teʻa le amoina o le mea ma se aftiseppitic ma afi fusuʻaga.
  • Manaia le maa . E le fefe i le fia manavaga, susuga ma ona o le anufemi a le vavao ua manumalo i le tele o isi mea. O mea teuteu e le fatu o loʻo olo ai le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia poʻo le laulau, o le itu i luma o le simics e leʻi gaosia maa.
  • Sanuisi potu sanuisi . O se mea lelei tele lea e matua fiafia lava i le sanuisi: O laupepa e lua o mea (ma lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, palasitika poʻo le tele o le shilvan) ua tuu i luga o le vevela vevela) ua tuu i luga o le shiltan stal) ua tuu i luga o le stare. O lona uiga, o se faitotoʻa o loʻo i totonu o le "fagu fagu" ua uma ona faia le galuega o le susu ma le susu o le ormmul couse.
  • Auala taavale . O nei mea e iai ana meatotino maua - e le fefefe i le susu, ae le o le vevela vevela. O le pito i totonu o le pa o le paneta e iloga i le le atoatoa o le mea. O le mauaina o fagu taavale, o le mea moni, o le a le toe umi, ae o lenei o mea masani, ma faapea foi ma le puao o le panisi ma se laau, e le tatau ona taugofie ma se laau.
  • Teuteuga . E faʻaaogaina i le puipui o le ua faʻanoanoa, ma le faʻaseʻe, faʻafefeteina pe pulumu, e mafai ona e faia ni aafiaga eseese: sili, velvet, paʻu paʻu

Tusitusiga i luga o le autu: Spoprofros mai le Swer Paipa ma o latou lava lima: Faʻafefea ona fai vai

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

E le fefe le ark i le susu, leai se vevela vevela

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

Aafiaga o le Plaster

Faʻafefea ona vavaeʻese le faapaologa - o se fesili e tele ai filifiliga. Afai o loʻo faʻamatalaina le au talimalo, o le fola e mafua ai le tele o masalosaloga.

Folaina o le fola i luga o le palu po o le loggia

O le fola o le fola e fai i le tele o tulaga. O le tulafono, o le fola e gatasi, i le faʻalumaina o le paʻu, faʻata o le faʻataʻoto, teuteuga faʻamaeʻaina.

Teuteuga o le teuteuga o teuteuga e maua ai filifiliga nei.:

  • Atavali. O le foloa muamua ua fufulu ese ma foliga, faaletonu e le tutusa. Faʻaaoga ata o moli moli o moli moli o moli moli o moli.
  • Feagai ma le laupapa laupapa laupapa. O le faigofie filifiliga e uiga i le tausiga, ae foliga manaia.
  • Laminate. E aunoa ma sina mea manogi, o le laugatasi o le omea i luga o le faapaologa o le a le fetaui lelei, e malulu tele.
  • CEMARIC TILE. Lelei uma i itu uma mea: E faigofie lava ona e popole, magafaga, ae le fefe i le vevela ma le malulu, tetee i le susu.
  • Linouum. O se mea e sili ona lelei fetuʻunaʻi taimi - E masani ona faia e le faʻaumaina o le loggia e aunoa ma ni linoleum, mo le fola lenei ua lelei.

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

Tile: Faigofie e tausi, tumau, ae le fefe i le vevela ma malulu, tetee i le susu

Matou te faʻatinoina le faapaologa faʻaumaina saʻo

A aunoa ma se mea vaivai tele, o le laminate o le tale i luga o le faapaologa o le a le fetaui lelei

Ia mautinoa o le foloa i fafo, puipui ma le taualuga o le vavalalata.

O le faʻaumaina o le faapaologa e mafai ona avea ma o le paketi uma ma e taugata tele. Afai o loʻo fuafua le faapaologa poʻo le Loggisia e sui ai i se potu galue, faitau potu, o se isi nofoaga mo le inu inu, e aoga tele i le tisaina. Ae o latou lava lima, faʻaaogaina mea tau faʻatau mai, e mafai ona e faia se potu malie, pupula, aulelei potu, faʻafiafiaina mata.

Lelei toe faaleleia!

Faitau atili