Faʻafefea ona aoina ma tuʻuʻeseina le potu faʻalavelave

Anonim

Faʻapipiʻiina o potu faʻapitoa e faʻasino i se tasi o le sili ona faigata toe faaleleia galuega. E mafua mai i le mea moni o le faitotoʻa o le faitotoʻa e manaʻomia se saʻolotoga sili ona saʻo - o le itu i luga ma le faʻaupuga. E le faigofie le mauaina o le mea mulimuli.

Faʻafefea ona aoina ma tuʻuʻeseina le potu faʻalavelave

O pusa e le mautonu

Pusa o le Fale

O le potu o loʻo galue e mafai ona faʻatino i ni isi faʻaaliga: ma le faitotoʻa i le faitotoʻa ma aunoa ma ai. O le tulaga lona lua e aofia ai le faʻapipiʻiina o le tapoleni i le tuai pe na o le faʻavasegaina-faia faʻavae, o le muamua o le faʻapipiʻiina o le poloka atoa i le faitotoʻa.

Faʻafefea ona aoina ma tuʻuʻeseina le potu faʻalavelave

O le filifiliga muamua e sili ona lelei mo le tele o mafuaaga.

  • O le gagana o le gagana o se pusa tuai, ae ui lava i le faʻatumauina o foliga, i se isi tulaga ua faʻailoa ai. O le "Native" 'Upega tafaʻilagi na suia suiga, o lona uiga e taui atu i se isi taui. E le aofia i ni suiga fou, ma o lea ua le i ai le matua tuai, ma le le nofo i lalo.
  • Fua - O faʻamatalaga o le amataga o le amataga e seasea lava tulaga, aemaise pe a maeʻa le toe faaleleia. A faapipii le faitotoʻa, e tutusa lava faʻamaumauga, ua tulaʻi mai ni faigata. Ina ia ofi le pusa i lalo o le tatalaina, ona o lona lalo o le Metais o lona uiga o le faʻapipiʻiina galuega ia le i lalo ifo o le amataga o taimi, ma e aunoa ma le faʻamalamalama o le iʻuga.
  • Avega - faitotoʻa faitotoʻa, tapota, tetos ma loka i le poloka ua mamanuina mo nisi avega. Afai o le ata ua fausia se module module, o le avega o le avega ua uma ona fuafuaina e le gaosi oloa ma faatinoina. A leai, e tatau ona faia e ia.

Faʻafefea ona aoina ma tuʻuʻeseina le potu faʻalavelave

O mea maualuluga maualuluga e faʻaalia i lo o taupega. O ata puʻe o loʻo faʻafaigofie e faʻapipiʻi i o latou lava lima, talu mai lea, muamua, e masani ona faʻapipiʻiina i luga o le matalanū ma le lua, e sili atu faʻavasegaina.

Faʻafefea ona aoina ma tuʻuʻeseina le potu faʻalavelave

Le Auala e Faalavelaveina ai le Vaivai o Faila

Faʻapipiʻi le faitotoʻa o le faitotoʻa e tupu i le mea o le puipui. O le a, o le faʻatamaia ma ona lava lima o le a manaʻomia tele mea faigaluega eseese ma metotia.

  1. O le a aveesea le faitotoʻa mai le matasele - Mo lenei, o le pito o le Mauga o loʻo tuu i lalo o le Soush, o le faaiuga o le Mauga ua tuu ma faasolosolo le mafai ona o mai o le loto. E fautuaina le faʻagaioi o le sash i le taimi e tasi i le laʻititi mamao i le itu taumatau ma le agavale.
  2. Ina ia mafai ona vavaeeseina le platbands, o le axis o le ax o loʻo tulia i le va o le platband ma le faʻavaʻa faʻavae. O se taumafaiga e faʻaaoga i le itu mai le pusa seʻia oʻo ina fausia le avanoa. O le ata o loʻo faʻaalia ai le taimi o le tetea o le platband.
  3. O le auala lava e tasi e toe faia i nofoaga o le vave, ona aveese lea o le platbab. E masani ona vavaeeseina le platbaby e aunoa ma se mea leaga, pei o fasi manifinifi o loʻo faʻaogaina mo lona gaosiga.
  4. Afai e mafai ona e mauaina fao i luga o le pusa - ma i lalo o le tele-vaega vali ata e le masani ai, ona tatau lea ona e aveese le pulou: ma o le fao ua aveeseina e le avanoa pe o le fao . Afai tatou te talanoa e uiga i le uʻamea faitotoa, o le mea e tatau ai e tipi pine.
  5. I se mamao o le 60-80 cm mai le foloa, o se tulaga saʻo ua toe faʻaleleia. Afai o le faʻapipiʻi nofoaga o loʻo vaʻaia, o le 20 lea o le 20 cm e tatau ona solomuli mai i ai. Ona tuu lea o le axis o le vaitusaga i lalo o le slope. Aveese foi ma le tumutumu o le fata. I le ata - tuueseeseina o le pito i lalo o le fata.
  6. O le Crorizal Crossbar ua aveʻesea e aunoa ma le vaʻaia, i lalo ifo. Faavaivaia le tulaga lona lua o le tulaga muamua.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fetuunai le faitotoʻa faitotoʻa latalata: Meafaigaluega, Fautuaga

Faʻafefea ona aoina ma tuʻuʻeseina le potu faʻalavelave

O loʻo faʻatau mai le pusa uʻamea, ae ole faʻataunuʻuga faʻatau lava, talu ai o fata i totonu o puipui. Leaga i puipui ma malifa i lenei mataupu e sili atu.

Afai tatou te talanoa e uiga i pa masoa, ona ma le fesoasoani a le ua isini, o isi mea uma na totoe o sima o loʻo aveeseina i le amataga. I le uluaʻi amataga, o le inisela atoa ma ie faʻapipiʻi mea o loʻo faʻaalia.

Faʻafefea ona potopoto le potu faʻapitoa

O le vaega sili ona faigata i le fonotaga a le Fonovai o le faʻatuina lea o le pito i tua i ou lima. Afai o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo aofia ai i le tulaga faʻapitoa, ona mafai ai lea ona e mafai ona saunia lelei le sauniaina o le tatalaina, amata ona faʻaputu. Afai o loʻo avanoa le pusa i foliga o le seti o fata, ona manaʻomia ai lea o le aoina.

Faʻafefea ona aoina ma tuʻuʻeseina le potu faʻalavelave

Faapipiiina o le poloka poloka ua fautuaina e faia pe a uma ona faʻapipiʻi ma vali puipui, ae le i faiaina e leaga e puipui.

  1. Ina ua maeʻa le faʻatulagaina ma ae e te leʻi faʻapipiʻiina, e tatau ona e taumafai i le faitotoʻa ma le pusa - O le avanoa - o le avanoa o le 3-4 MM e tatau ona faia i le va o vaega o le faʻavaʻa ma le faʻatoa o le faʻavae o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. O le umi o maʻa, e tatau ona tutusa, e tatau ona tutusa ma le umi o le tapoleni itiiti ifo nai lo le 10 MM - e le paʻi atu le SATH i le fola.
  2. Ua tipi i totonu o le fata. O loʻo i ai i luga o le mea e te malolo i se faleʻoloa i totonu o le laupapa i se auala na faʻasaoina ai le kilia manaʻomia. I le ata - Pusa o le matasele i le fata.
  3. AMATA LE FAAFITAULI O LE FAITAUGA, LOUP ma loka ua faʻapipiʻi foʻi i luga o le tapoleni.
  4. O loʻo faʻamauina le pusa i le amataga, o le ogatotonu ma le fesoasoani a ulo i le va o le va i le va o rack ma stap, o loʻo fetuʻunaʻi le tulaga i le fola .
  5. O le ie ua tautau i luga o le matasele ma fetuunai. Afai o le avanoa i le va o le sash ma racks e le lava, e fautuaina e aveese le upega tafailagi ma fetuunai le tulaga o le matasele.
  6. O slots i le va o le malifa ma o le faʻavaʻa e toto i le faʻapipiʻiina o ona osam. Ina ua uma ona mago, o le foma e teuteu, ma platbabs o lo o tagofia.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Pusaina o mamanu i le fale mautotogi ma ou lava lima: Ata ma le filifiliga mo le teuteu lelei ma puipui

O le faʻasologa o le faʻaputuputu ma togiina le faitotoʻa i totonu o loʻo iloiloina auiliili i luga o le vitio.

Faitau atili