Mamanu "wave" ma ninii o nila: polokalame ma le faʻamatalaga ma le vitio

Anonim

O le faʻavasegaina o le "Gave" poʻo ala e sili atu le lautele i lona apalai. E faʻaaogaina mo le lalagaina atoa o le oloa, ma mo le ata o pito. I se faʻaopopoga, e tuʻufaʻatasia lelei i isi teuteuga. Tuuina atu lona faigofie ma le aoga, o le matai o le lalagaina o le "wave" mamanu e le mafai ona faalavelave i ni auvae aseta.

Tatala masani

Ina ia fausia le saʻo "galu", e manaʻomia le matauina o se tulafono faigofie: O laina uma, e tatau ona fetaui le numera o Nakida i le numera o lotosi e fesoʻotaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le ua tuʻuina atu i le laina lona fa i le laina lona fa, ua tuʻuina atu e siaki le ono Naakid ma fusiua le ono paga o matasele.

Togafiti

O le Spopport Classic Classic Rework Wave - 4 laina. O le muamua ma le tolu lasi ma hinges, o le lona lua - foliga. O le fa na te faia se alavai.

O le faia o lenei mea, i le amataga o le tele o le lua hinges e fesoʻotaʻi ma le foliga (tolu paga), ona sui ai lea o le mea e tolu, e 5, ma le 5, ma le 5,

O le "Gave" Wave "e mafai ona suia i le talosaga a le tusitala: Ia faʻateleina le numera o laina fetu, faʻateleina le numera o loʻo fesootai pe sui le mamanu ma isi.

Togafiti

Auala fesoasoani

O le "Gave o loo i ai" Galu "ua manatu foi o se Polokalama Lafoga o Setalaina, ae o oloa i totonu o soʻo se metotia e teisi ma mafanafana. O galu e maua e galu e ala i le voluma, naʻo vaega o loʻo i ai i latou o totoe. O le tala e aofia ai le "galu" e sili atu le faigata, o le ogatasi o lenei mamanu o 14 laina.

E amata i le laina muamua, i le laina muamua, e tatau ona e ulufale faatasi i luma o le lua. Ona tolu lea o ni mayid, Nakid, o le tasi foʻi le faʻamoemoe o le tagata na toe maua ma le tolu ona foliga. I le faaiuga e tatau ona e siaki faʻatasi lua teʻesega e lua, ae ua leva mo puipui i luma. I ni laina o le CES 2, 10, faʻapea foi i le 11 ma 13, na ofi uma ai le fusi o le mama. E tusa ai ma le faʻamatalaga o le laina muamua, o le tulaga o totoe. Foliga o le teto i le lalagaina o le 12 ma le 14 laina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa i le fale?

Togafiti

Tele o Watvs Patterns eseese na o le numera ma le metotia o laina o laina i le va o "galu". Ona o lenei, o se tamaʻi paʻu mai le togafiti o loʻo fai ma avea ma mafuaʻaga e faʻateʻa ai le oloa: O lenei ata na tuua ai le vanimonimo o le iʻuga o le "wave".

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sili atu o se tala faʻapitoa o le galu e lauiloa, o loʻo tuu ai le faʻavae o le mamanu e ala i le auala. Faʻaputuga o se galu - 14 mata, o le isi ua faʻaopopoina mo symmetry. Lua-lanu poʻo le tele o le tele "galu" e foliga mai e ofoofogia. E leai ni tulafono faʻapitoa mo a latou foafoaga: O le lua ma mulimuli ane filo e mafai ona fananau mai i soʻo se fesoʻotaʻiga, o le mea autu o le matauina o le fugalaʻau.

Filifiliga sao

O sina mea e faigata ona tiʻetiʻe "galu", e fesoʻotaʻi ma le tatalaina o mamanu, ae i le gusi. O le televave o le "galu" - o le ono matapao ma 12 laina. O le laina muamua ma le tolu e amata i le tolu sese. Tua ia latou mulimuli i foliga, o le sese ma le tasi sili atu foliga.

I le tolu o laina ma le lona fa, na muamua latou maua le saʻilia, ona aofia ai lea ma le tolu sili atu ma le tolu sili atu. O le auala galu e amata ona fai i le laina lima. Mo lenei, e tolu matasele (foliga, aofia ai ma le lauiloa ma le lona lua) e tatau ona ave i le itu taumatau (e ala i le tolu irons). Ona faʻaauau lea o le laʻasaga i le faʻasologa o loʻo i ai nei: i luga o le tasi o foliga, le aoga ma foliga mai, ona toe foʻi lea i le tolu.

O loʻo faʻamatalaina le laina o lenei laina i totonu o lenei vitio:

Laina 6, 8 ma le 10 la. E tatau ona amata i le foliga matasele, ona mulimuli lea i mea sese, foliga ma le tolu irons. Faʻapea foi le 7 ma le 9 laina e fetaui lelei: e tolu foliga e tolu, ona sui lea o le le saʻo ma foliga.

O le laina 11 e talitutusa ma le lima: e tolu matasele (foliga, aofia ai ma foliga) e fesiitai i le itu tauagavale i le tolu irons. Ina ua maeʻa, oe manaʻomia le nonoa o le mea sese ma sui o le foliga ma le le aoga. O le mea mulimuli i Rapopotta 12 laina e tutusa ma le lona lua.

Tusitusiga i luga o le autu: Beads Rottle mo Amataga: Uta Attment Schemes faigofie roses ma vitio tutorial

Fantasy "galu"

E tele faʻamatalaga o mamanu na faia i luga o le faʻavae o se galu-galu, e faʻatatau i le faʻasologa o manatunatuga. Atonu latou te aofia ai ma le tele o elemene: geometric vaega, tuufaatasiga o le mafiafia ma le saolotoga o le paepae, "laau Kerisimasi", suiga o le malosi ma le lamolemole. O nisi o latou e talafeagai mo le tuʻusaʻo e lua ma le lapotopoto.

Togafiti

Togafiti

Fesuiaʻi "Galu" e sili atu le faigata i le faʻatinoga ma ia sili atu le mafaufau i ai, patino, e tatau ona e mulimuli i le naunau o tagata, ae o le iʻuga o le a faʻamatalaina ai na taumafaiga. I totonu o le manatunatuga o le faigata o le faigata o loʻo i ai "galu", o taimi i le va o fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi.

O le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga o le 11 matape (tasi e sili ona manaʻomia mo symmetry) ma le sefulu laina. O le laina muamua, faʻapea foi ma le tolu, ono, valu ma lona sefulu ma lona sefulu ma le sefulu ma le lua o lo o le maualalo, ma le lona lua ma le fa.

O le lona lima ma le lona lua ma le iva rows ofi i le tutusa auala. Muamua lava, e faʻailoa mai se tasi ole ieseme, ona latou faia lea o se Nakid ma tuʻu se faʻailoga sili tolu. O mata e lua o loʻo nonoa faʻatasi ai ma le tasi foliga, o le slope e saʻo. Ona aveese lea o le tasi matasele pei o le foliga, pe a uma ona lalagaina se foliga tasi ma faʻaloaloa atu i le leiloa leiloa. O le '' ai o loʻo maeʻa ma le tolu foliga, nakid ma le isi foliga.

Ao i lenei tulaga o le lapotopotoina o lenei mamanu, o lana polokalame e sili ona ese. O laina tetele e fa o fusi atoa, le ono, valu, valu ma le sefulu-foliga. O le lona lima ma le lona lua ma le iva o laina e tatau ona lalagaina i le auala tutusa e pei o galu sao.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili