Le taualuga ma ou lima lima mai Mrwall: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Anonim

Talu ai nei lava, na avea nei, o Punaster Tamai Mafuaʻaga sili ona lauiloa o nofoaga mo le maeʻa. E faia i le paketi palau, faia o asoa ma nailoga ma sili atu. Talu ai nei, ua amata faʻaaogaina lea mea mo le fausiaina o mea muamua (e masani ona faʻapipiʻi) i nofoaga eseese. O le taualuga o le maea e mafai ona faia i fesuiaiga eseese: o le tele-maualuga pe monololoral sili atu le taualuga, mamanu, ma isi O le faʻataunuʻuina o le faʻamoemoe, e tatau ona e iloa pe faʻapefea ona tuʻuina ia faʻailoga.

Le taualuga ma ou lima lima mai Mrwall: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Polokalame o le laupapa o le laupapa laupapa.

Aʻoaʻo ia e iloga uma ituaiga o mea na o ia: o le masani ai GLC ei ai se pepa laupapa (enaena-efuefu), ma le susu-samasama-e tetee. E pei foi ona tele ni laupepa, le tele o laupepa ma le mafiafia o le 9.5 mm. Ae ui i lea, e toʻatele tagata atamamai finau finau latou finau e manaʻomia le faia se loloto o le 12.5 mia le matua faʻatuatuaina. Mo pepa faʻamau, o se taʻele faʻapitoa faʻapitoa e faʻaaogaina o polymer faʻapitoa, o le a maua ai le tele o le tele o pito.

Laasaga-i-Laʻasaga Faʻatonutonu: Maketi ma faʻasaʻo taʻiala

Le taualuga ma ou lima lima mai Mrwall: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Faapipiiina o faʻamatalaga i luga o le puipui ma le taualuga.

Soʻo se faʻapipiʻi e amata ile galuega sauniuni, faʻailoa mai le tufatufaina o le potu mo le lumanaʻi. Faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o le laupapa i ou lava lima manaʻomia muamua o le manino uma o le manino. O lea, o le a talafeagai muamua lava i le faatinoina o mea fuaina,

  1. O le pito i lalo o le potu ua fuafuaina - mo lenei mea, o le mimifete e ave ma mamao ese mai le fola i le taualuga e fuatia i tulimanu uma e fa. Mo inisiua, e mafai foi ona e faia fua i totonu o le ogatotonu o le potu.
  2. O le faʻailoga o le pito sili ona maualalo le tulimanu o loʻo tuʻu i luga o le puipui i se mamao o le 5 cm mai le taualuga. E tusa o le 8 cm e tatau ona tuʻua i le tulaga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi moli.
  3. Tuu le tutusa faʻailoga i isi itu uma ma le fesoasoani a le hydroevum.
  4. Fesootai laina uma i le tata. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se maea faʻapitoa e manaʻomia ona toso faatasi ai ma se paʻaga i autafa o le laina ona tatala ai lea o le laina. O le pamu mumu o le a nofo pea, o le a tautua o se faalava mo le lumanaʻi faʻatulagaina.

Mataupu i luga o le autu: laupapa laupapa ma ou lava lima: ata (ata ma vitio)

O le isi laasaga e tatau ona faʻapipiʻi i luga o puipui o faʻatonuga e sui ai le faʻavaʻa.

Tasi le faʻamatalaga e manaʻomia ai lenei mea ma e faʻaaoga e le pito i lalo i le laina. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻailoga i luga o le puipui o loʻo iai ni pu e ala i le talaaga. O le talaaga o le a lafoina le tumau i le taimi le tumau ma pu i totonu o le puipui o loʻo faʻataʻitaʻia le faʻaaogaina o se peritorator.

Ina ua maeʻa, ae toe ave le tala, o le liuuga o faʻamaumauga, faatasi ai ma le fesoasoani a se mea mama-fao, e faʻapipiʻi i le pa. Le itiiti ifo 2-3 o loʻo faʻaaogaina-fao e faʻaaoga mo faʻamatalaga taʻitasi. Le isi o le faʻailoga mo le autu ma le faʻatauga. O faʻamatalaga autu e faʻapipiʻiina i le fesoasoani a faʻamalologa, o loʻo faʻapipiʻi ai le taʻavale i le autu. O le lautele o faʻamatalaga taʻitasi e tatau ona 1.2 m, ma o le faʻamatalaga o le 40 cm. O le lautele o le carrier disk o le 2.5 mita o le 50 cm.

E tatau ona maitauina o lenei faiga e umi tele, o lea e tatau ai ona e viliina se tele o pu. E ui i lea, e manaʻomia le agaʻi atu i ai ma se aʻoaʻoga faʻapitoa, ona o lena O faʻamatalaga e tuʻu i ai le aʻoaʻoga atoa.

Montage Karcasa

Le taualuga ma ou lima lima mai Mrwall: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Faʻapipiʻiina polokalame o le lona lua tulaga o le faʻamalologa o le faʻamaloloina o le pito i luga o le vaipuna ma galu.

I lea tulaga, e te manaʻomia tele lou mataala ma le faʻaleaga o ou lima, e manaʻomia le galue ma lima na siʻi aʻe i luga i lima.

  1. Ina ua maeʻa le pefu mai le faʻaoʻoina o pu na matua faitio, e mafai ona e amataina le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. I le taimi muamua, e tatau ona e faʻatumuina au taga taula-tina, pe a mafai ona e faʻamalosia le faʻafitauli o le taʻele.
  2. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi le faʻamalologa, e manaʻomia le tosoina o le pito o le iʻuga, ina ia le mulimuli ane o le faʻaluaina o le digwall e le o foaʻi. E le tatau ona galo ia i tatou ia mea e tatau ona e manaʻo ai e faʻafaigofie le lipine.
  3. Le isi, e manaʻomia le faʻavaeina o faʻamatalaga autu e faʻapipiʻi i le muamua-faʻapipiʻiina faʻamaloloina. O le mageliaina o faʻamatalaga e tatau ona amata i le tulimanu. Mo lenei, e tatau i le tasi le faʻamatalaga ona teuina se faʻamatalaga i luga o le taiala, ma e faʻamautu lona lua i le faʻamalologa. E taua i le taimi lava e tasi e tulia 2 fao mo itu uma o le talaaga mo le sili atu o le faaeeina ai. O lenei galuega e faigata, o lea e manaʻomia le suia ma se paga i luga o 2 faʻamalologa. O le samiging faiga e taua le puleaina o le faʻaaogaina o se tulaga.
  4. Fai le mea lava e tasi mai le itu faafeagai, tuufaatasia 2 talaaga. Ina ia fetuunai le lafo o le talaaga, e mafai ona e faʻaaogaina se comporation fauga o le a fetuʻunaʻi ai le tutusa o faʻamatalaga.
  5. Faʻaiʻu le uaea, televise uaea ma isi fesoʻotaʻiga i lalo o faitioga.
  6. Ia faʻavaeina, pe a manaʻomia, vevela ma le faʻafefiloi e ala i pepa ma le mafiafia o le 5-7 mm.
  7. Liliu le paa i le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga ma toe faʻaleleia i latou ma le fesoasoani o le 4 faʻataʻitaʻiga mo oe lava.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te filifilia fugalaʻau mo le faapaologa: Sunny itu

Faapipiiina o le sisitema luga o le faavaa

A o le i taina, e taua le taulimaina o pito o le glc. Mo lenei, o le chamfer ua aveeseina i se naifi i le tulimanu o le 22 °.

O le nonoa o laupepa mai le tulimanu ua amata, ae a o le leo o faʻataʻitaʻiga o ia lava e tusa ma le 17 cm.

Lenei o le a lava mo le talitonuina o le mamanu.

O le ufiufi o Drywall e tatau ona tupu, o le va o le 2 mm. Aua neʻi galo e faʻasaʻo le GLC i le faʻamatalaga autu e faia ai le galuega lagolago. Ma le isi, o le puao mai le tulimanu e tatau ona i se mamao o le itiiti ifo i le 10 cm mai le puipui. A leai, o taʻe o taʻe i luga o le ata o le a go.

Tu i luga o le ie i le va o laupepa

O le laasaga mulimuli o le faamau. E taua tele le mataituina o mea poto masani o galuega, a leai o luga o le sui S.t o le a tu i luga i le taualuga.

  1. Puipuia mea uma. E taua le faʻatali mo le faʻamamaina atoa o le primer.
  2. O le faiga o sui e ala i le muamua vaega o le punou. O le faia lea o lenei mea, faaaoga se spalala lautele.
  3. A maeʻa ona faʻagaioia, solo solo ma se vaega o le spongent o le punou ma gcl.
  4. Faatali mo le mago o le muamua vaega (5-10 minute).
  5. Togafiti le vaega lona lua o le punou ma se vaapiapi spatila. E taua i lenei tulaga ile taulimaina o ie i sooga o tulimanu o puipui.
  6. Faatali mo le mago.

E ui lava o le faiga o le faʻapipiʻi o se solo faapalepale ma e manatu faigofie, ae o le taimi e faʻaalu ai, e manaʻomia le onosaʻi ma faʻaeteete. I lalo o le tausiaina o tulafono faigofie, o le a sologa lelei mea uma e aunoa ma ni faafitauli.

Faitau atili