Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

Anonim

I le fale, o le nofoaga o aiga pe i totonu o le maota o se fale faʻamaoni o loʻo faʻatulaga se eseese o fausaga mo le teuina o fualaʻau, faʻasao pepe, tolopoina ma isi mea. O le saʻo o le cellar masini e aofia ai le faʻamaufaʻailoga e fausia ai se sili ona lelei microlite i le fale teu oloa. O le Cellar ma le pito i lalo e ese mai i le tele o tapulaʻa, o lona uiga o le auala i latou o le taumatematega mo le taumalulu o le a eseese i ni manatu.

O le a le eseesega i le va o le Cellar Cellar

Potu i lalo - Potu mai lalo o le fale nofomau. Uiga taua - o le auai o le le fiafia o le vevela. I lea tulaga, i le taimi o le faʻamafanafana i le potu i lalo, tele le mafanafana nai lo le Cellar. Ma le isi mea, e iai talanoaga. I lenei fesoʻotaʻiga, ma ia faʻatamaia e faoa le potu i lalo o le fatufatu. Faatasi ai ma isi mea, o le pito i lalo o se mea matuia o le vevela o le leiloa mai potu vevela o le muamua fola.

Faleese - O se mea o loʻo aliali mai ai faʻapitoa pe i lalo o le tau o le tau o le tama a le tau o le tau, o se faletaavale, o fale o le aiga. O le vevela i totonu e sili atu le mautu i le tausaga atoa, ma o lea e faasaoloto, fualaau aina poʻo le uaina ua teuina sili atu.

O le mea lea e oʻo atu i le mea moni o loʻo i le i ai o le avanoa avanoa i luga o le 'upega tafaʻilagi, o tagata e ona e fai ai le fale i le auala. Ma ua uma ona faia le taotoga, o le fesili e tulaʻi mai, pe tatau ona faʻamatuʻu le cellar. Ae maise lava, mai le tele o le vevela, fualaau aina o le a amata ona tietie ma pala, ma mai le leai o se faaola.

O le mea moni, o galuega i luga o le vevela o le vevela e sili atu le faia i le vaitaimi o le fausiaina. Ae, pe faʻapefea ona avea ma se tasi ua i ai se fale i le atunuʻu. Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le cellar mai le faʻaʻaisa e aunoa ma tau matuia?

O le filifiliga o metotia o le aofia e maua ai galuega i se tasi o faatonuga:

  • Faafoe le ceel i fafo;
  • Faafoe Rellar mai totonu;
  • Tuufaatasiga. Sili ona aoga auala, ona E faigata.

Ituaiga o cellars mo se fale tumaoti

E ala i le filifilia pe faʻafefea ona faʻavaivaia le cellar mai totonu poʻo fafo, o le ituaiga o cellar o loʻo muamua ona faʻailoa atu:

Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

Eleele fata.

Eleele fata.

Vavae ese le potu tu ma le shuffle i le eleele e oʻo i le 0.5 m. E tupu ese pe o le pa puipui o le fale o le tamaoaiga poʻo le faletaavale). Mai le manatu o le manatu o le faʻamalosi - o lenei o le faigofie filifiliga, ona Masalo e mafai ona tuʻufaʻatasia o puipui ma taualuga i fafo ma totonu.

Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

Bill Cellar (Semide-Moega)

I fafo le cellar

O le pito i lalo o le fale o loʻo i ai i le loloto o le le sili atu nai lo le 1.5 m. Mai luga o le eleele. I lea tulaga, faʻaopopo le faʻaosoina o, e manaʻomia foi le mafaufau e uiga i le le faʻataotoga o le eleele ma le malulu faʻavae o le eleele.

Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

Lalo o le Cellow Cellar (Bull)

Lalo o le eleele (tele) cellar

Tufatufaina le nofoaga o le fola i le maualuga o le 2-3 mita i lalo o le eleele. Ma le totogi o le susu, o le sili sili ona manumalo i le tulaga o taotoga, o se cellar, o loʻo uuina atoatoa le vevela, faigata, i le tausaga atoa.

E ui i eseesega i le fausiaina, o le mamanu o le cellar e le iloga i se ituaiga.

Tagavai le Cellar mamanu:

  • Pasi - ma Detese eleele - eleele, ma Mobile - piliki po o maa;
  • Ua misi le fola, pe a o e eleele;
  • O le taualuga o loʻo faʻamalosia poʻo le laupapa.

O le mea e tusa ai, o le taua, puipui, puipui o le fola. Na. O luga o le laufanua o le cellar o fea le vevela vevela e mafai.

Mea mo le Faʻafiafiaina Cellar

E ui i le tele o ituaiga o aia a Falesa, e tatau ona amanaia ia e le fetaui ma tagata uma. O mea e aofia ai le fata e tatau ona iai ia Caellers o le mafai lea ona tausia le geometry, e tetee ai i le vai ma le eleele mamafa, e maualuga le afaina ai o le eleele (laulau).

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o le tulaga o potu vaisu i faitotoʻa ma o latou lava lima: fusi (vitio)

Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

Ona o nei mafuaʻaga, o le Hermol Creves e le lagolagoina o laʻu minerale fulufulu po o le eco-ala.

Afai e te tuʻuina mea i lalo o le faʻatonuga, o se faʻasologa o le a aliali mai:

  • Faapagatasi Cellar Seam . O le sili ona lauiloa. A maeʻa, faʻaopopoina i le fale moe o le falemaʻi o loʻo faʻamatalaina e le tau o le tau ma le faigofie o le faʻapipiʻiina. E le pala Polyfoam, ae le o le Hygroscopic Aterer, ei ai se mamafa tele, e le manaʻomia le faʻaaogaina o ata puʻe ma le faʻatulagaina o le pusa. Tagi i fafo ma totonu o le potu;
  • O le mafanafana o cellar o lotoa ma pato lea ua lelei le mafanafana ma le manaia mo rodents;
  • Faapipiiina Cellar Polyarethane Finam . PPU e faasino e sprated stralation. O le iai o meatotino uma o latou muamua, o le tufatufaina atu o le auala ma le agavaʻa e faʻatumuina uma avanoa (avanoa, faʻaputuga). PPU fausia se atigi, o le mea sili ona maufaatuatuaga e sili ona fiafia i ai le cellar i fafo ma mai totonu. I le taimi lava e tasi, o le tau o Paliturefane o le maualuga, ma mo le faia o meafaigaluega faʻapitoa ma tosina tagata tomai faʻapitoa;
  • Faapipiiina Cellar Polystyrey Seam . O le polystyrene e le tutusa i uiga uma o le faga. Naʻo le maualuga o le tau, o loʻo iloga, o le mea e mafua mai i se sili atu o mea, le faʻamaoni o le fausaga o le pepa (o le agavaʻa e aua le faʻavaivai i le taimi o le groove.
  • Faapagatasi Cellar Clamis . Ceramizate, pei o isi mea tetele, o foliga i le faʻatapulaʻaina o le tele o le talosaga. Pei o se tulafono, e faʻaaogaina mo le faʻafoeina o le faʻafoliga. E mafai foi ona faʻaaogaina mo puipui ma fafo atu o lalo o lalo o le eleele (ufiufi) celulama.
  • Faapipiiina Cellar Chicerem . Faaaogaina mo le le mautonu i fafo. I lea tulaga, ua liligi ifo le eleele i le taualuga o le celelala. Peitaʻi, ma le itū'āʻaiga uma i le tulaga okinokinolosi 'eseʻese, e tele auala talafeagai o le faʻamalieina aʻo faʻatumauina le mama o le siosiomaga o le' upega tafaʻilagi mama.

Susuga tekonolosi e fuafua i le ituaiga o cellar

Faalatalata atu i le o le tagata o loʻo i le faʻaaogaina o le faʻatulagaina o le fausaga o le fausaga.

Causulation o le eleele fale

Faatasi ai ma lenei fuafuaga, o le faʻamamafaina i luga o puipui ma le taualuga. E sili le lelei o le faia o le galuega i fafo ma faʻaaoga ni 'alo poʻo le polystyrey osam. O le saoasaoa o galuega o loʻo faia i luga o le auala, e tusa ma le faʻapipiʻiina o le tekonolosi o nei mea. O le feutanaʻi o le taualuga e faʻatino mai totonu. Mo nei galuega, o se malu pe faʻamalosi faʻamalosi e mafai ona faʻaaogaina.

Faamafanafanaina o se foloa

O puipui o ia auala o le cellab e 'afa ua faatulagaina i le eleele. O lona uiga, ei ai le lamatiaga o le lolomiga. I le tulaga, e manaʻomia le tatalaina (tatalaina) O le pito i lalo o le puipui fafo mai le eleele, ina ia faʻagaioia ai ma soʻo se tali le susu (Mastic) poʻo le ofi atu o rubbedid. Ona tuu lea o se malosi faʻamalosi poʻo le ppu, re-afifi le ruroeroeroid (o le a sefe le ie mai le defortation) ma sasaa i totonu o le eleele. Ina ia faʻaititia le aʻafiaga o le vai sili atu i le faʻaaogaina o le alavai.

Faʻaeteete o le tele o le lapoʻa (lalo o le eleele)

E faatinoina uma fafo ma mai totonu. Lalo o faʻamatalaga auiliili ma fautuaga o loʻo faʻafefiloi fale o loʻo aʻafia ai o le teuina o faʻatoʻaga oloa i le atunuʻu.

Faʻafefea ona faʻasoesa le cellar e faia oe lava

Eseese tekinolosi tekinolosi i le ituaiga o sitepu-e ala i le sitepu faatonuga.

O fafo atu o fafo o le tele o le tele

Le a le tele taimi-faʻaaluina vaega o le galuega, o le faʻatinoga o loʻo aiaia ai le faʻatinoina o le tele o gaioiga:
  • E aveʻese le eleele o siʻosiʻole o le taualuga ma puipui o le fata.

    Manatua. O isi mea e malolo i nisi taimi e le mafai. Faʻataʻitaʻiga, pe a faʻi le Cellar i le eleele, ma faʻavae lea o le faʻaletonu o le pa puipui ma piliki. O ia puipui e mafai ona ufitia. I lea tulaga, e fautuaina e le au uʻuina e aveese le eleele i se mamao o le 100-150 mm. Mai le puipui, ona faasolosolo malie loa lea ona aveese le isi.

    O isi puipuiga mai le susu o le a tuʻuina atu se faʻatulagaina o se chum-sandid aluga i le loloto o le 200-300 mm. Mai lalo o le puipui.

  • Faʻaseʻe o palu o le malosi o le feeʻeseaʻi poʻo polysurethane osa;
  • O mea uma ua aveʻesea ai mata o pa;
  • Mo nisi galuega, e manaʻomia le taualuga ma pa puipui. O le mea lea, ua faʻatumauina le galuega seʻia faʻamaʻatia puipui. A o mafai ona e vaʻai, e sili le galue e faʻatino i le mafanafana o le vaitau;
  • O le faʻamaliega o le taualuga, o le mea moni, o le omoʻeina o le ceel ma le teʻena. O le tekonolosi o loʻo maua ai le faʻapipiʻiina o le rubbroid i luga o le tumutumu, o le taualuga o le pito i luga o le omea-straw palu. O le maualuga o le faʻatumu o le taualuga o le 0.4-0.5 m. O le paluga o le malosi atoa ma ufiufi i se ata tifaga. O pito o le ata o le ata o loo afifi i luga o le puipui ma se mea e sili ona lelei 150-200 mm.
  • Ua faia le malosi o le puipui. O le gaosiga o le PITIY o le a fesoasoani i lenei mataupu. E sili le faʻaaogaina o se vailaau o le vaifofo ma Darsel Salon (1: 3: 3), Mastic, Rubbroid poʻo ata faʻapitoa;
  • O soʻotaga i le va o laupepa e toto i le tipiina o fualaʻau;

    O nisi tagata matutua na fautuaina e faʻamalamalamaina le faʻamaliega i le polymer grid, ia mautinoa le faʻamaoni o le pepa. Faatasi ai ma lenei galuega, o le a feagai Ruberororoid o le a feagai ma lenei galuega. Ae masani o le mamao i le va o le puipui ma o le eleele e na ona momoe ma le omea, eleele ma se maualuga omea mea po o le paluga.

    I le leai o se ventipelation i le Cellar, o le a fautuaina e tausi ai lenei tulaga.

  • O le iʻuga o loʻo ufiufi i se vaega o le lafulemu o le eleele o loʻo i le maualuga o 100-150 mm. Faatasi ai ma le tupeʻa o laʻau mutia o le a puipuia ai le faʻaseʻe mai le la susulu, ma o le eleele o le a faʻamalosia ai o latou aʻa.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili le saʻo vali mo le pepa puipui

Totonu o le lotoa o le cellar

Mai le aufaʻatasiga o le fomaʻi o loʻo noatia i puipui, faʻauia, fola ma faitotoʻa. O ni ata i foliga o se faʻataʻitaʻiga o le iʻuga o le iʻuga.

Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

Faaumaina o se ofu mafanafana i totonu o le cellar o palasitika laupapa

Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

O le mafanafana o le fola e feagai ma le Ceel laupapa

Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

Lermometer i totonu o le cellar (vevela le vevela)

Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

Steel i totonu o le cellar, o puipui puipui o loʻo ufiufi i le laupapa faʻapipiʻi ma vali

Faʻaputuputu o le puipui o le cellar mai totonu

Faapitoa tekinolosi:
  • Ua asiasia puipui mo ni mea leaga;
  • O loʻo tatala mai e le Cellar mai le anotusi, totoa ma 'auvae mo sina taimi o le tagata ese;
  • Maua faʻaletonu o loʻo faʻamamaina (o loʻo tuʻituʻi atu ai itulagi (ua faʻateʻaina le au faʻapaʻu i lalo, ua leaga foʻi pa puipui ma vai poʻo le sami);

    O le lelei o le laualuga ua iloga i le faʻateleina o le faʻaeteete, ona O le taua e le mafai ona puipuia le maualuga-lelei le faʻapipiʻi o 'au;

  • Paʻu vai e faia (Mastic poʻo le paʻu suauʻu);
  • Faapipiiina papatusi o le malosi.

    E faʻaaogaina ai le toese-faʻamalu pe kelu. Faapipiiina o fula e amata mai le pito i lalo laina ma agai i luga. I lea tulaga, o laina mulimuli uma ua suia i le afa o le pepa;

  • O le polymer mesh ua faamautu i luga o se fatu mafanafana;
  • Nofoaga o le siisii ​​pepa e feula e le fagaloa. Afai o le tioata ua matua tuu i le teuteuina o le ausa;
  • Faaaoga le stucco.

Manatua. Ina ia aveese le foci o le foe o le nofoaga, o pa o loʻo avea lelei ma pa o loʻo faia lelei ma se vaifofo o le lipine ma apamemea.

{Banner_advert_2}

Faapagatasi o le itupa

E tele auala e faʻamalosi ai ua faʻamautu ia latou faʻatino. Mafaufau i le feteʻenaʻi o le fola i Clamzite o le sili sili ona lelei filifiliga, i tulaga o tau / lelei fua faatatau.

Taualumaga mo le Faatinoina Galuega:

  • Ina ua uma ona oso le sima, lea na faʻaalia ai le moli uila, o le Claymzite Claven o le a moe ma se vaega o le 5-20 mm Ae i le taimi lava e tasi, ole mafiafia o Le Lepa O le a faalagolago lava i le avega o le a i luga o le fola;
  • O le ata o le paroparker o loʻo faapupuu i luga o lona laualuga ma avanoa i le puipui. O le maualuga o le talavou e tutusa ma le maualuga o le le fiafia;
  • O le fola ua loloto atu i le loloto o le lumanaʻi vevela i totonu o le nofoaga (200-300 mm) ma tuufaatasia;
  • O moli uila e faʻapipiʻi i luga o le ata. Muamua o i latou i le mamao o le 300-400 mm mai le puipui. O le isi mea e totoe i le sili atu i le umi o tulafono o le a tutusa ma le ata;
  • Le sasaina o le vaega ua sasaa. O le mafiafia o le eeʻeina e faʻalagolago foi ile avega.

Taavale o le oneone i le oneone cellar

O le metotia o le o le vevela o le faʻaaogaina o le oneone ma le rumble. O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina naʻo le tele o le itupa.

Faasologa o galuega:

  • Afai e le faʻaaogaina le telvalation, o le foloa o loʻo lolovaia i le vevela o binumen. O le a latou faia le galuega o le susu;
  • Oneone-scumbs tu i luga o le tā sili ona lelei;
  • O le vaega o lapisi (100 mm) ua sasaina;
  • O le fola ua loloto atu i le loloto o le lumanaʻi vevela-soʻo se vaega ma fesoʻotaʻi;
  • luga o le oneone vaega (50 mm);
  • E mafai e faʻasaʻo ai le vevela vevela faalelei mea i luga (faʻataʻitaʻiga, peplex, Plysyyreements wab);
  • O le fogafale saunia o loʻo lolofiina ma se sima faʻamalosia le fusiua.

Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

Taavale o le oneone i le oneone cellar

Loto fatufaʻamaʻi Cellar

I le tulaga o le foloina poʻo le pa puipui poʻo le eleele o le faʻaleleia o le faʻamalosi, o le taualuga o le faʻavae o loʻo manaʻomia. O le maatumaʻeina o le taualuga e saunia mo le faʻaaogaina o se malu poʻo le faʻamalosi tino, o loʻo faagasolo atu e tusa ma le gaosiga a le gaosiga.

Tusitusiga i luga o le autu: o le taualuga o laugatasi ma o latou lava lima - o loʻo i ai le teʻena o le tekonolosi (vitio)

A o le eleele i lalo ifo o le eleele (ufitia, tele) cellar, o le taualuga o le potu e manaʻomia i le faʻaopopoina.

Taualumaga mo le Faatinoina Galuega:

  • O le stucco e faaaogaina.
  • O le vaega o le malosi o le feteʻenaʻiga o loʻo tuʻuina atu;
  • Sima slab i luga o laupepa poʻo laupapa laupapa o loʻo togafitia ma ova i le suavai o le subprooliting Price. O le tuʻufaʻatasiga e faʻatumuina ai le pulou ma puipuia le vai o loʻo i ai. O fafie na faagasolo vave ma le mai i le taimi;
  • O loʻo tapunia le vevela o le faʻafitauli e tapunia i le faʻaseʻe i le mauga;
  • O loʻo faia i le 'apamemea.

Manatua. O le taualuga i totonu o le cellar o le sili ona vaivai nofoaga i tulaga o le vevela. O le mea lea, e sili le mafanafana i le lua faaputuga (100 mm).

Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

Faʻamafanafana i le va o le Cellar ma le uluaʻi fola o le fale

Faʻaputuputu o le ulufale ulufale: faitotoʻa poʻo le fofoa i totonu o le cellar

Afai o le ulufale i le cellar o loʻo i totonu o le fale pe i le faletaavale i lona faʻamasaniga e le faʻaalia ai ni manaʻoga faʻapitoa.

Ae afai o le ulufale atu o loʻo i luga o le auala, ona e manaʻomia loa lea ona lapataʻia le lasi i totonu o le lotia.

Taualumaga mo le Faatinoina Galuega:

  • O le ofu mafanafana i le Cellar Sa i ai, sa faʻatino i luga o lagona ma isi mea vaivai. Peitaʻi, o nei lava ua taʻuamitonu o loʻo faʻaaogaina le tauvili faʻamalosi, lea e paʻia ai faitotoʻa. Ona tapuni lea o le faʻamalosi ma se laupepa o Plywood, palasitika poʻo ni laʻau masani. Ia mautinoa e aveese le slits i le nofoaga o le faitotoa e auai i le pusa. I lenei tulaga o le faʻamau fatu e faʻamaumau;
  • Faasaoga a Usufono Faatino i le auala tutusa. Naʻo le tele o le faʻaaogaina o le faʻatuatuaina o le faʻamalosia o le faʻamaliega i luga o le tapuni. A leai, e mafai ona mou atu.

O se mea taua e faʻalogo i ai, o le faʻasesega o le faitotoʻa poʻo le fofo o le le aofia ai le ono mafai ona tatalaina o latou tagata. A leai, o galuega uma i luga o le vevela o le cresh o le cellar o le a le aoga.

Uaea le mautonu mo le cellar

O le faʻasesega o le Crerete Ceellar poʻo le piliki e le o galue ona o le sili ona lelei o a latou faiga ma le teteʻe atu i le faʻauiga o le fale e maua ai le toese).

Faʻafefea ona faʻamatuʻu le cellar mai le faʻaʻaisa - o le itu taumatau mai totonu ma fafo

Uaea le mautonu mo le cellar

Ae ma aso o aso nei mo Cellars O le tulaga o le tulaga e ese ai, ona Mea na tutupu i luga o le Humarmal Cuves mafai ona faaleagaina le Tank Fusi.

E ui i lea, o loʻo tāua foʻi le faʻatalale, aua o puipui e faigofie ona faʻaalu uma i le mafanafana ma malulu. Talu ai o le Calueson o se tasi-fasi ata, e le manaʻomia foi le vai. Mai le manatu o mea na faʻaaogaina, o le caesuns mo le cellar atonu (ituaiga):

  1. palasitika (mai polymetric mea);
  2. faʻamalosia sima (faia o mama mama);
  3. Uamea (steel).

E tatau ona manatua o mea e i ai le eseʻese o mea vevela leiloa.

I le taimi lava lea, o le talo lea o loʻo iai le foliga o se poloka poʻo se maalili, e paʻu ai le tasi i le filifiliga o le vevela. Ina ia faavaivaia le calueson mo le cellab e mafai ona e faʻaaogaina tele le tele, faigata ma straprang le faʻamalosi. Mafaufau pe faʻapefea o lo latou faʻaaogaina i le faʻavae o le lauiloa:

  • Malosi malosi. Faʻaaogaina i mataupu o loʻo iai le ata o le calueson o le poloka, o le sikuea, o se faʻasologa ma se pa lamolemole. O le faʻalumaina o loʻo faʻapupula i luga o le calues. Ua tuu Kesson i le eleele, o le mamao i le va ma le eleele na moe;
  • O se supersula tele: eleele, conramzit, oneone, eleele. I le tulaga lea i le fanua, ma e mamao le va o ona pa ma palapala eleele na moe ai;
  • Sprating cratured - polyarethane osam. Saunia le sili ona lelei le vevela vevela. Ae o le leai o se ppu vavaeeseina i se tau maualuga ma le manaʻoga e tosina ai matata ma faʻapitoa meafaigaluega.

O ituaiga filifilia o le Humarmal Insulaves Mea e talafeagai mo le faʻamalu o le uʻamea o le uamea, faʻapea foi ma le faʻalumaina o le cheels mai le palasitika mai le palasitika mai le palasitika mai le palasitika mai le palasitika mai le palasitika mai le palasitika mai le palasitika mai le palasitika mai le palasitika mai le palasitika mai le palasitika mai le palasitika. O loʻo tuʻuina atu i le maketi fale se ipu vai i le faʻamaʻi, e aveʻesea ai le manaʻoga e faʻatino galuega i le mafanafana i o latou lava lima, o le faʻapipiʻi e saʻo lelei.

Faaiuga

O le lotoa o loʻo iai i le atunuʻu pe i totonu o le lotoa o se fale tumaʻoti o le ki i le mea moni o le a le saogalemu ma le saogalemu, e ui i le malulu poʻo le vevela "

Faitau atili