Faapipiiina foliga MDF Panels - O polofesa

Anonim

I lea taimi, o le saoasaoa, faigofie, ae i le taimi lava lea o se auala maualuga e vavaeeseina ai nofoaga e matagofie - o le namuina o le MDF panels i le puipui. Faatatau e foliga mai e le fetaui lelei se vaifofoina mo potu taʻitasi, ae mo tagata kalafi, potu teu fale, potu faʻapea foʻi ma fusipaʻu o le filifiliga atoatoa.

Sauniuniga o puipui

I le tulaga e faapea o le faapipiiina o le panels ua fuafuaina mo se crate palasitika po o laau, e le manaomia e auai i sauniuniga muamua o le puipui. O lenei tulaga na faʻailoa mai ai naʻo le faʻamaufaʻailogaina o loloto paʻu paʻu, pe a iai. Afai o le PVC o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavae faʻavae, o le a faia i le faʻamamaina o vali ese.

E matua filifiliga lava e aveese le ogaumu mai le puipui atoa, naʻo ia nofoaga, i le mea na tapuni ai pe vali. Faaaogaina i adhesives po nei fausia mo PVC, faigofie ona ati le vali e ala i le vaega, ma se puʻe sili ona lelei ma o le laualuga.

Faapipiiina foliga MDF Panels - O polofesa

Faʻapipiʻiina o le Crate o loʻo faia tulaga sili ona lelei i le itu filifilia o le faʻapipiʻiina. Bruces o laau e mafai ona faaaogaina e avea o se mea mo le crate, po o le faatauina mai o se talaaga otooto saunia-faia mai PVC i le faleoloa fausiaina. E le tele le taimi o le mamanu o le mamanu. I le taimi muamua, o le afu o se palau o le plumb pe ma le maualuga fesoasoani o loʻo faʻapipiʻiina e fa o le fafie - lua i le pito i luga ma lua i le pito i lalo, ma o loʻo sosoʻo mai ai i le pito i lalo.

I totonu o le potu o le potu tele o le a lava le lua cards, i le va o isi faʻaopopo faʻaopopo o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻateleina o le onosefulu tausaga. O le a mautinoa o le a le leai o le PVC ma le le mautonu i le tulaga o omiga i latou.

Faapipiiina pou i le puipui

Faatasi ai ma le fesoasoani a elemene mai le PVC talaaga, e mafai ona e noatia le laualuga o soo se gaioiga. O le vaega muamua o le faapipiiina o talaaga otooto angular i luga o le pa o le crates, ma e tatau ona faapipiiina moldings i lalo o le taualuga ma i luga o le fola. I le tulaga o le faʻauiga o le faʻauiga i le auala lava lea, e tatau ona e lafoina se vaega o le tulimanu o le ituaiga i totonu.

Tusitusiga i luga o le autu: Laina pusa lautele o le faitotoʻa faitotoʻa i totonu e tusa ai ma le tost

O le mea faʻapitoa n-faʻamatalaga e faʻaaogaina mo le faʻamamaina. I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona faatinoina le tulaga o le soofaatasi e le sizing luga o le tulimanu vavai po o le plinth i fafo o le lanu saʻo.

Faapipiiina foliga MDF Panels - O polofesa

O le faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻi ua tipiina ma lima laiti ma nifo laiti. Fautuaga: E vavaeina amata aoga mai se vaega thickened o le mea, pe afai o le "Spike" o loo tu, tipiina i le amataga faatasi ma le tasi, ma i le isi itu. O mea e manifinifi e mafai ona tipiina o loʻo faʻaaoga ai se naifi masani, ona faʻamalieina lea i lalo.

Mo tulaga lavelave, o le disk na vaʻaia poʻo se eletise eletise e mafai ona faʻaaogaina.

O le umi o le fasi fasi pulupulu e tatau ona itiiti ifo nai lo le tele o le puipui, ma le sili atu o le lima milimita. O lenei kilia e tatau ai mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o pupula. O le isi uiga o nei avanoa o le faʻamautinoaina le taui o le faʻauʻuina mai le siʻitia o le vevela.

Faapipiiina foliga MDF Panels - O polofesa

O lenei, afai e faateleina ai le potu o le vevela, o le a taitai atu ai i le faalauteleina o le mea faamaeʻaina, o le panels le a le malolo i le pito i lalo o le mauaina o alavai, lea o le a tuuina atu i latou i deformation. E mafai e le tupu le tulaga lava lea e tasi i le tulaga o sūsū maualuga i totonu o le potu, i le tulaga lenei aloese le va o le deformation.

O lenei aofaʻiga o le avanoa e talafeagai mo le tele-lapoʻa o le pvcdit o se pvc spc, afai tatou te talanoa e uiga i se vaipuna puʻupuʻu, o le tele o le vasa e eseese i le mea tatau.

E i ai ni auala autu e faʻapipiʻi ai mdf panels i luga o puipui:

  1. Kelu i luga o le laulau. I tulaga pe afai o loo tatou feagai ma se laualuga lamolemole, e mafai ona tiʻetiʻe le laulau e faaaoga ai se kelu faapitoa, ma e sili atu se mea. Naʻo le manaʻomia e faʻaaoga le kulimi i le pito i tua o le pito i tua o le Zigzag gaioiga gaioiga. Ole taimi lava lea, o le faʻapipiʻiina lea o le faʻapipiʻiina e talafeagai lava i totonu o potu, lea o le vevela vevela e mafai ona maua le kulimi ae ou te le fatuina faigata ae le faia ni faigata ae le o faia le faigata ae e le o faia le faʻafitauli ae le o faia faʻafitauli ma le faʻatupuina o faʻafitauli ae e le o faia ni faʻafitauli ae le o faia faʻafitauli ma le faʻatupuina o faʻafitauli ae e le o faia faʻafitauli ma le faia ni faʻafitauli aʻo leʻi faia ni faʻafitauli ae le o faia faʻafitauli ma le faʻatupuina o faʻafitauli ae e le o faia faʻafitauli ma le faʻatupuina o faʻafitauli aʻo leʻi faia le vevela.
  2. Kelu i luga o le tusi. I lenei tulaga, o le kelu le a faaaogaina faapitoa i na nofoaga o le vaega lea e tuaoi ma le crate. O le minus o sea metotia o se lapoʻa laʻititi o le lapoʻa, o lea e fautuaina ai le siʻitia o le mamanu ma se isi masini faʻafuaseʻi.
  3. O le masini faʻapipiʻiina o le masini: puipui, o le faʻapaologa o le tino, fao. O lenei auala o loo faasino i le lafoaia o le faigofie ma le faatuatuaina, ae i le taimi lava lea e tasi ei ai i se tasi tulaga le lelei ogaoga - o le faafitauli i le vevela elongation o PVC i le tulaga o le vevela o le faalauteleina. O le mea lea, e taua le faaaogaina na o totonu o le fale i se tulaga mautu o le sūsū ma le pulega o le vevela e faatoilaloina deformation.
  4. Masini o le mauga: patipati. Tutusa i le tasi muamua, minus staples i le vevela o le vevela. O le patipati e faʻapipiʻi i le tusiga ma le o loʻo taʻua muamua o le faʻaaogaina o le tagata lava ia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faʻaaliga i luga o le faapaologa: tekonolosi ma mea

Afai o le faapipiiina o panels MDF i luga o puipui faapea le faaaogaina o talaaga otooto framing, ona i le faaiuga e mafai ona soloiesea le laualuga uma. Ina ia aloese mai le tosoina pea o le efuefu papala, e aoga le faʻaaogaina o se antistatic. Pe afai e le faaaogaina talaaga otooto framing, e mafai ona tapunia ai lea o le tapunia o le angles o le adjoints faaaogaina tulimanu aoao e kelu i le ie e ufiufi ai ma kelu faapitoa PVC.

Octovka

Soʻo se puipui na faʻaiu i le MDF e tatau foi ona teuteuina foʻi. Mo le mea lea, o mea teuteu faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, o le faʻapipiʻi o le mea lea o loʻo faia i le fesoasoani a Inicone oltaint poʻo le "suavai fao".

Faapipiiina foliga MDF Panels - O polofesa

E i ai le isi filifiliga o le itu, ae o le tulaga lea, o le tuʻufaʻatasia uma o le pa puipui o puipui o loʻo suia ai mata. O loʻo matou talanoa e uiga i faʻamatalaga mo le faʻapipiʻiina palasitika ufiufi. O talaaga otooto e masani lava ona i ai se lanu paepae, ona o lea o le maea vaai le loto ma e aoga e tutu i fafo. E masani lava o le saʻo o loʻo faʻaogaina mo ni potu laiti, mo se faʻataʻitaʻiga, bangcon poʻo le Logigas.

Vitio "puipui o le palu panels mdf"

Vitio i luga o le faʻapipiʻiina o MDF mamanu i le faʻataʻitaʻiga o se loggia comgiadding ma le feʻe.

Faitau atili