Simmitboapi i le potumoe i totonu o le potumoe ma o latou lava lima (ata ma vitio)

Anonim

Ata

I le faʻatulagaina o avanoa i totonu o lou fale mautotogi, o tagata taumafai e aoina i ai ma le mafanafana ma i le taimi lava e tasi o elemene o elemene. O le mafuaʻaga lea o le mea lea o le tumutumu o le laupapa i totonu o le potu malolo e faʻatoʻilaloina ai le lauiloa. O lenei filifiliga e iai le tele o le mages.

Simmitboapi i le potumoe i totonu o le potumoe ma o latou lava lima (ata ma vitio)

O le taualuga o mimilo e le gata i le faʻapipiʻiina, ae o le faʻatagaina foi e iloa ai le sili ona mataʻina manatu.

Muamua, o le taualuga o le nofoaga sima mo le potu moe o le a omia, ma lona lua, e taugofie. E le gata i lea, e ala i sea mamanu, e mafai ona e faʻatinoina manatu sili ona lototele.

O le a le mea e aofia ai se taualuga o le laupapa i le potumoe i lana mamanu?

A o le i amataina le faʻapipiʻi o se tamai laupapa pito i luga, e alagata ona malamalama po o a elemene e aofia ai.

Simmitboapi i le potumoe i totonu o le potumoe ma o latou lava lima (ata ma vitio)

Faavaʻa faʻaaloaloga o le faʻapipiʻi o le laupapa.

Masani tulaga simpsmippami cirings mo potumoe o:

  1. O le mamanu i luga o le taualuga, o loʻo faʻavae i luga o le uʻamea faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i puipui.
  2. Vavaeʻese vaega o loʻo faʻapipiʻi i le taualuga i totonu o le potumoe e ala i le faʻatulagaina o faʻafitauli o faʻafitauli. Taula Bolts o loʻo faʻaaogaina e faʻamalosia ai le faʻaleagaina.
  3. O le pito i lalo o le faʻavaʻa ua pasi ma le laupepa. I se faʻaopopoga, o le GLC ua faʻapipiʻi i autafa o fausaga o fausaga e tele ni tulaga.
  4. Ina ua mavae lena, o le palakalafa palakalafa o loʻo ufiufi i le faʻatulaga ma fai le maeʻaeʻa. O le mea sili e mafai ona vali, sticker wallpaper pe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamamaina o le laualuga i le sikalati.

E tele taimi e fai ai i luga o le faleʻaiga e fai i le fale puipui mo le potumoe e aofia ai i lana mamanu na fausia-i tua.

O le tulaga lea, ua tuʻuina atu le uai i le va o le faʻamaualuga ma le faʻavae, pe a fai o lalagaina i lamepa.

E ono manaʻomia mea mai mea

O a mea o le a manaʻomia e tutoʻatasi e faia ai se taualuga o le laupapa i totonu o le potumoe?

Tusitusiga i luga o le autu: o le uluai tufuga fatuga ma o latou lava lima

Simmitboapi i le potumoe i totonu o le potumoe ma o latou lava lima (ata ma vitio)

Taaloga Cundup ata mo le faapipiiina o le autu autu o le sisitema o le sima.

  1. Laupepa o le laupapa. E mafai ona e faia le fiafia i GLCs e maualuga le maualuga o le tetee i le susu. O mea masani, o lenei mea ua faʻaaogaina i le tini i le umukuka. Mo le potumoe, o le masani ai le fausia filifiliga o le a fetaui. Afai o lau fuafuaga e aofia ai le fausiaina o se taualuga e sili atu ma le lua tulaga, ona faʻatau muamua lea o le mea o le 20% o le aofaʻi o le 20% o le aofaʻi o le. Lenei ona o le mea moni o le tele o otaota mai le digwall ua fausia ona o le faauma o le itu o itu.
  2. Mo fusi faataamilo i le potu o le a e manaʻomia se amataga uʻamea pepa.
  3. Faavaa faamatalaga.
  4. Faʻamalolo mo Faʻailoga Faʻailoga. I le tele o taimi, o le taualuga o le pepa faʻapipiʻi mo potumoe o loʻo faʻapipiʻiina ma se avanoa mai le totonugalemu o le sisitema 100 mm. O le mea lea, o faʻafitauli masani i luga o faʻavae e talafeagai ai.
  5. Elemene mo fusiua.

I le faʻaopopoina o nei lisi uma, o le a manaʻomia oe i le faʻatulaga, ina ia mafai ona e latalata i soʻoga, faʻapea foi ma mea mo le maeʻa mulimuli.

A e manaʻomia se taualuga o le plasterboard mo potu moe ma le pito i tua, ona manaʻomia lea o meafaigaluega nei:

  1. Uaea.
  2. Ina ia faia se maualuga maualuga o le saogalemu i le peve o uaea, faatau paipa ma corrugroution.
  3. Faʻapipiʻi lamepa.

A maeʻa ona faatau mea uma e te manaʻomia, e mafai ona e agaʻi atu i le tapenaina o le poloketi o le lumanaʻi o le taʻamilosaga mai le GLC.

E faʻapefea ona foliga mai o se taualuga o le vaipuna mo potu moe?

O le mea moni, o le taualuga i totonu o le potumoe mai le Degwall i lana mamanu e mafai ona ese. E mafai ona fausia le tele o le 'afa. Peitaʻi, ia ese mai le ata atoa, o le a talafeagai ai ma le faʻataʻitaʻiga ma le malamalama ma lanu filifiliga. O le mea moni, o le sili ona manaia filifiliga o le simimmimboard cirning mo potumoe e sili atu nai lo le tasi tulaga.

Faʻataʻitaʻiga, i se isi itu o le potu, e mafai ona fai se pusa O le a faʻaauau ai ona fausia le pito i tua. O lea auala, o le a na iʻu ai foʻi ona tau atu i le mea moni o le a toʻafilemu foi le potu o le potu faʻafiafia. I le taimi nei, o le faʻataʻitaʻiga e sili ona tele, i le ogatotonu o le liʻo e faia ma le pito i tua.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona aveʻesea le pamu i luga o le pepa puipui pe a uma le mago ma faʻafefea ona puipuia o latou foliga

E le o manaʻomia ni taimi puʻupuʻu o mamanu, lea e aofia ai ma le mimilo ma fusi mautotogi. Aua neʻi galo lena mea, o le a lava le taualuga o le susu mo potu moe ua e filifilia, e manaʻomia le mafaufau i le uaea. E mafai na o le ua uma ona tatalaina ma e tatau ona suia.

Foliga o le faʻapipiʻi o le taualuga i totonu o le potumoe o loʻo ia te oe lava mai le drywall

Simmitboapi i le potumoe i totonu o le potumoe ma o latou lava lima (ata ma vitio)

Meafaigaluega mo le galue ma le nofoaga sima.

Afai ua uma ona e filifilia mea tonu lava e te manaʻo ai e maua se laʻau, ona mafai ai lea ona e agaʻi atu i le faʻafitauli.

Amataina o le faʻapipiʻiina o le taualuga e manaʻomia mai le faʻailoga ma faʻapipiʻi o faʻavaʻa.

O le mea muamua e tatau ona e faia o le fuaina o le maualuga o le potu i luga o tulimanu uma. Mauaina o le pito sili ona maualalo o le taualuga, postpone 10 cm mai ia i lalo o le maualuga maua, matou te faia se laina o le a tu ai le ogatotonu.

O le amataga talaaga e tatau ona faʻasaʻo i luga o le faʻavae e ala i le o se faleʻoloa.

O isi mea i luga o le totonugalemu, matou te faʻailogaina laina i se mamao e tusa ma le 40 cm. I luga o laina ma faʻamau o le faʻaleagaina.

A uma lena, o le faamalieina e manaomia ona punou i lalo ma nofomau le mataupu autu i luga ia latou.

Afai e te manaʻo e maua se laʻau tele, ona uma lea ona faʻapipiʻi le tulaga muamua, e tatau ona e amata faʻapipiʻi le lona lua. Ina ia mafai ona faia le tulaga lona lua, e tatau ona e faʻaaogaina le tele o le umi o le faʻamalologa pe faʻaaoga foi vaega o le talaaga autu. I le tulaga tutusa e manaʻomia e mafaufau ai e uiga i le malamalama. O le taimi lava e teuteu ai le taualuga, e naʻo le tuʻufaʻatasia o lamepa. O uaea e tatau ona faataatia i le palasitika paipa ma faʻapipiʻi i le faʻamalologa i le ogatasi.

Faʻafefea ona teuteu e le 'au fitafita mo potumoe o loʻo teuteu ma vavaeʻese?

A maeʻa ona e faia uma galuega i le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa ma le moli moli, e mafai ona e amata le tulaga mulimuli:

Simmitboapi i le potumoe i totonu o le potumoe ma o latou lava lima (ata ma vitio)

Faapipiiina o polokalame o loloa o le patipati.

  1. Filifili le glc i lalo o le itu e te manaʻomia. Mo nei faʻamoemoe, e sili le faʻaaogaina o le naifi ma le vai inu ma nifo laiti.
  2. Nofoaga o le a fausia ai amepa, e manaʻomia le faia o pu, le lapoa o le lapoa o lamepa.
  3. A uma lena, e tatau ona e faʻaaogaina se laupepa sima i le faʻavaʻa ma faʻamalosia i tamai pu. E le mafai ona e aveina le fao i le vaega o le laupapa laupapa laupapa loloto. O lenei ua mafua i le mea moni o le pepa pepa mafai ona faʻaleagaina ma le lelei o le faʻapipiʻi o le a faʻamatalaina o le paʻu paʻu.
  4. O le Polo o le tele-tulaga fausiaina ua fofoaina foi ma le nofoaga sima. I tulimanu e manaʻomia e faʻavae ai se suiga faʻapitoa, o le a faʻatupuina ai le puipuiga ma le puipuiga ma le faʻaleagaina o isi.
  5. Ina ua maeʻa le Sheath, e mafai ona e amata ufiufi le laualuga i le punou. Faapitoa lelei le taulimaina ma le totoʻa e taulimaina tagata, o nofoaga e faʻapipiʻi ai fao, faʻapea ai ma itu.
  6. O le taimi lava e faʻamamaina ai le mea e teʻa, e mafai ona e amata le maeʻa o le mulimuli. O le moli e sili ona teuteuina pe a uma le galuega i luga o le tipiina ma le ogatotonu o le a maeʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se moega i le potumoe: tulafono o le fulufulu seevae ma ergonomics

Le mautonu o le falelauasiga o le eleele

E ui lava i mea lelei uma le aoga, e lua missela i luga o le clortyboard courings:

Simmitboapi i le potumoe i totonu o le potumoe ma o latou lava lima (ata ma vitio)

O le polokalame o le faʻatulagaina o le malamalama o le faʻamalologa o le kapeti

  1. O le laupapa pito i luga e le o gatasi i le taimi. E ese mai i le feteʻenaʻi, o le fausiaina o le fausiaina i le tui puipuia o le a leaga.
  2. Toe faaleleia Faafitauli. Afai o se faaletonu o loʻo aliali mai i luga o le taualuga, ona e tatau ai lea ona e matua faʻamagaloina le matua ma faʻapipiʻi se fou mamanu. I lenei itu, e lelei le feutanaʻi ma le vaega faʻataʻuina atu, i lea ua lava mo le fesuiaʻi o le tasi o laulau.

O mea nei e mafai ona avea ma mea nei:

  1. Saogalemu siosiomaga. O le palakalafa e le maua ai se lamatiaga i le soifua maloloina o tagata pe o le siosiomaga. O le mea lea e iai lona amataga masani. E aofia ai vaega masani.
  2. Pisapisao feololo. I le potumoe e sili ona taua le leai o le tele o leo. Plastersboard sili atu le faʻateleina o tagata e ona le fale mautotogi mai lenei faʻafitauli.

O tulaga lelei o ni mea ni mea e pei o le laupepa e mafai ona lisiina mo se taimi umi. O le taualuga o Papatusi o Papatusi Muamua e le gata o se filifiliga lelei mo le emo o manatu o manatu o le potu faʻapitoa i totonu o le potumoe, ae o se ata lea o le a tuʻufaʻatasia o le potu.

Faitau atili