UlyAnovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

Anonim

Matou te valaaulia outou e mafaufau i le faataitaiga ituaiga ma foliga o le faitotoa o le fiafia e maua mai Rusia (Ulyanovsk), aoao o latou tulaga lelei.

Raa Rators - na o iloiloga lelei

UlyAnovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

le o faitotoa totonu elemene taua lava lea e tasi o le totonu e pei o meaafale. Rada (UlyAnovsk) gaosia faitotoa o le rada o ai ua mauaina le amanaiaina o tagata faaaoga ona o le maualuga maualuga. ua gaosia vave faitotoa totonu i le tele o ituaiga o le Tala Faamamai o le i oloa tulaga ese ma le sogasoga. E ese le saoasaoa o faitotoʻa i tagata tauva o le mea fou o le mea fou, lelei, o se tele o le isi itu (masani ma o aso nei) ma i le taimi lava e tasi o maua ai tau.

Tekonolosi tuuina atu o faitotoa "RADA" Italia, ma mea e faaaoga mo le gaosia i Ulyanovsk e faaaoga faalenatura. faaaogaina tekinolosi faaonapo nei Faapitoa e aveese ai le faaleagaina o le faitotoa i le taimi o taotoga ma se malologa omomi. O le faʻaaogaina o le vaega o loʻo avea ma se mea e faʻamalosia ai se ie malosi ma sili atu le teteʻe i le susu. O le teuteuga e faia e se veneer o lena ituaiga:

  • Maccore
  • Sapele,
  • Ash,
  • ok.

O faitotoa o loʻo ufitia ai o loʻo ufiufi i vale (acrylic ma polyrethhane) maualuga uiga. Mo faaopoopoga, Dorse faaaogaina Rada matted matatioata ma teuteu le faaaogaina o le metotia Fusing, o le tioata lanu eseese triplex.

O le falefaigaluega i Ulyanovsk o lona lava taavale mago laina. Taele mai kene e mafua mai i ni faaletonu ma ua mago i le 7-9%. O sea laʻau e le faʻaui mai i le Modies i le taimi o faʻagaioiga. O faitotoʻa o loʻo feagai ma itu e lua o le HDF, e sili ona lelei uiga nai lo le MDF.

Mo Basette, o le raa faaaoga 'ai, Sapel. e fua mai foi le thresholds mai se nofoa faamasino o le paina taulimaina ma varnish. O le Platband ma le lelei oloa i le taulaga o UlyAnovsk mai le MDF ma se talela, pei o le kalave. O le suia o faitotoʻa o le rada - Telescopic poʻo le tulaga - faʻatino ma elemene e maua ai le faigofie ona faʻapipiʻiina le tapoleni. E i ai iloiloga i le maualuga o le tekinolosi o lenei metotia.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e tupu i le vevela o le tino

maua Tubes gaosi i Ulyanovsk semicircular, galugalu ma mafolafola. I ituaiga mataupu mo mataupu i aiypical o loʻo i ai isi vaega e tapuni ai luga o soʻo se tasi o moli, ma o le fesoʻotaʻiga ki ua gaosia ma tutusa.

O faʻamatalaga muamua e faia i le faʻateleina o le malosi. O le veneer e ufiufi i le tutusa lanu pei o le faitotoa tapoleni. Rigels ma Pilasters faia se laau ma se tutusa.

Faataitai

UlyAnovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

O le "RadA" fale gaosi e maua ai se ata faʻataʻitaʻi o le vasega, o aso nei ma le maualuga-tekonolosi. O le masani o le faataitaiga "Verona" (Verona) ma le "Rada". O le aso lenei o le "Bruno", "Grand", "Marco" ma le "Polo".

Verona faitotoʻa o loʻo iloga e se mauoa veneer lanu. Faamatalaina e le lua-itu uʻamea faʻafefeteina, o le spicisite sponged tioata o loʻo faʻaaogaina le taimane e togi ai le taimane ma alatoto poʻo le beech poʻo le beech poʻo le beek basetts. O faitotoʻa muamua o le rada o loʻo i ai ni aʻoaʻoga lelei. O faʻataʻitaʻiga na faia o le mahogany e sili ona lelei iloiloga i le aso. O faataitaiga nei e pei o lalata, valena, Barcelona, ​​Montreal, Parmo. Valivali Fou: Paʻepaʻe auro, tapaa, o Macoera Golden, Sapele, na masani ai.

O faitotoa o le rada o le rada faasologa o se maualuga o tusitusiga ma fiafia. Faatinoina ma le tioata mamanu. Lenei ma siva, ma puipui, ma faaofiina le lisiina o tioata faamalama. Matagofie ma uiga lelei i se tau tau gafatia ua iloga i lenei faasologa, e pei ona faamaonia e ala i manatu faaalia. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ma lanu:

Ulyanovsk Faitotoa Rada: Faitotoa, Iloiloga ma iloiloga

"Marco"

  • Milan ma le pogisa uliuli;
  • le tele o mea;
  • muimui ma malamalama o le mama.
  • o le lanu mumu;
  • vinemifai;
  • Macoe auro.

Faataitaiga o le tuufaatasiga "RADA" (Ulyanovsk): Sivilia, Naples, Lily, Medea, Venice, Rada, Grace, Lada, Triumph.

O oloa o le rada faasologa e faia o Lvl Timber ma MDF. Ua faateleina le malosi, e maualuga atu le pule a le tagata ese, o le lacquor comting e ala i le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina ai le acrolic eseese (Italia). Pusa Toulescopic secracraclar foliga. Mafai ona faʻapipiʻiina o le tusia o le tioata faʻaaogaina togitogiga. Oloa e mafai ona gaosia i le tele o le tagata faatau.

Tusi i luga o le autu: o le tagata lava ia-afu i le umukuka mo le umukuka

Laulau ma le masani tele o feololo.

Le maualuga o le faitotoa o le faitotoa2m
Lautele o le tapoleni40, 60, 70, 80, 90 cm, 1 m 20 cm
Solitulafono le Atoatoa4 cm
Lautele o le laupapa9, 13, 17 CM

Palaka

Umi le umi2.2 M / 7 CM
Pusa lautele ma le mafiafia7.5 / 3.5 CM

Faataitai

UlyAnovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

Verona

E pei ona faamaonia e iloiloga, o le rada falefaigaluega i le taulaga o Ulyaovsk o le sili ona gaosiga o faitotoa, ma o ona tagata faigaluega o le atoatoa. E mananaʻo tagata i onapo nei e tuʻu i latou o latou fale nai mea tau onapo nei o faitotoʻa. E pei o le faasologa DoorsBruno, foafoaina i faiga Ese-tech. E lima ituaiga o coatings o loo faaaogaina mo le fausaga feaveai ma strapping paina. Manaia glassy dontors ma tioata tolu tolu foliga fou ma e le gata i le ofisa avanoa, ae foi i le fale. Ma le teuteu mai moldings alumini e faaleleia ai le aafiaga o auʻiluma.

Bruno faʻataʻitaʻiga o iai se foliga. Latou, faʻafetai i le faʻavasegaina o le mamanu, puipuia lelei mai le malulu, vevela ma leo, ia lelei iloiloga faʻatino talafeagai. O le tau vaega e maualalo ifo nai lo dover shana, ae e sili lona lelei, siosiomaga faauo. Iloiloga Faamaonia. Oloa faia o pine, HDF ma Veneer na faia o fafie masani. O le pusa ei ai se atigi atigi suamalie, nifo nifo. Glass lacobe, lea o loo faaaogaina i le faitotoa o Bruno, ua i ai se lanu uliuli ma papae. O mata tioata e tetee i le susu, eco-faauo. Faapitoa tele e mafai ona faia. Bruonodors maua mai fugalaʻau pei o le natura ma sapel ok. E lelei le faitotoʻa o le mea lelei e faʻavaivaia ai le tasi i le isi ma fatuina avanoa o avanoa avanoa.

Faʻataʻitaʻiga o le faiaina o, muamua o mea uma, tui sinasina. O faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga le tioata tioata ma le siʻilaina-tioata faamalama, togitogiga, ma le rhinestones, faʻata. E i ai a latou vaega taua tele i le mavae (30 tone), o lona uiga o le a latou galulue mo se taimi umi, ma foliga tu eseese. O nei mea uma ua faamaonia e iloiloga a tagata faatau. O le lanu o lele lele o loo faʻamamafaina e se faʻaleleiga sitaili, paʻepaʻe paʻepaʻe fatuina se lagona o le mama ma le atamai. Grey Oak ma le pogisa walnut, milan walnut - o nei mea muamua ma leo leo e maua ai le tele o latou connoisseours.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatulaga le faleuila

UlyAnovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

Ua uma ona faia faʻataʻitaʻiga a le au fomaʻi. O lenei o le itu faaonapo nei, o le faitotoʻa o mama, teuteuina i le manino o le Windows triplex. Faitotoʻa e aunoa ma tioata (tutuli) ua maeʻa ona faʻamatuʻuina atu e le fiafia. Norble Dorsonblanc - BELAYA SALAME, DODORNAME Black ma Lima Sili Lanu: Maea, Masani Oak, Macoela Gold E pei ole folafolaga faʻamaonia talosaga, o nei lanu e toetoe lava o le lautele i totonu.

O faʻataʻitaʻiga o Polo o loʻo faia i le itu faʻaona i onaposa ma eseese tuʻufaʻatasiga o ituaiga o sauaga, o loʻo avatu le tele o le potu. O le nofoaga faalenatura ma le tele o lofituina i totonu o le itu tumau. Ua faʻaaoga foʻi le tioata ata. O lanu o faitotoʻa o faitotoʻa ma noir - paʻepaʻe ma uliuli enamel, palut ok - fausia se tulaga ese lautele.

E fiafia faitotoa e maua ai Rusia (UlyAnovsk) i ai o le lautele lautele o mata o mata ua leai. O faʻataʻitaʻiga uma o faitotoʻa o loʻo fiafia - lenei sitaili ma le lelei. O iloiloga o le sili ona manaia, ma e le pei foi o lena. O faitotoa o Taʻaga muamua ma maualuga-lelei, talafeagai mo soʻo se totonu, leai se mea, maosiosia ma pupuni.

UlyAnovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

UlyAnovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

UlyAnovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

UlyAnovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

UlyAnovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

(O lou leo ​​o le a muamua)

UlyAnovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

Utaina ...

Faitau atili