Mamanu "Kerisimasi O laʻau" ma le lalagaina ma faʻailoga ma faʻamatalaga

Anonim

O le "Kerisimasi Mataio" e faasino i le numera o auala lautele lautele. E talafeagai mo mea uma o le pusaaila, mai le pito o le peleue, e tuʻufaʻatasia ma isi mamanu, mafai ona avea o se lelei talaaga o le tele o le lapoa ma le lanu lanu Mamanu. O se tulafono, o lenei toe teuteu e fesootaʻi ma mea tau taumalulu, ae foliga lelei ma foliga lelei ma i le malamalama o filo manifinifi. E tele filifiliga e tele ai filifiliga o le "Kerisimasi Laasaga o laʻau" mamanu ma ni nila, e iloga lava i lo latou avanoa ma le matala.

Faafaigofie filifiliga

O le faigofie lomiga o le "Kerisimasi laau" o se tasi-auala mamanu e pei o se mimiti tweee. Faʻamatalaga o lenei metotia mafai vaʻai i lalo.

A faʻaaoga le mafiafia o filogia, o lenei faʻatusa e mafai ona fesoʻotaʻi ma se mafiafia mafanafana sikafu poʻo le pulou, e sili mo le lalagaina o le ipu ma le peleue.

Afai e te manaʻo i ai, e sili atu ona faigata le galuega e mafai ona faʻaaogaina se filo o ni lanu, o se mea e sili ona lelei e foliga ai o se ata i luga o lenei mamanu, faʻapea foi ma le faʻaupuga vase. O se faʻailoga iloga o nei "Kerisimasi laau" - le faʻaaogaina o soʻo se numera o matasele. O le Spoppoport Stmatade - lua laina.

Togafiti

I le laina muamua, e lua laumata e tatau ona nonoa i luga o puipui i tua ma le tasi foliga. Ma, faatasi ai ma ni nila, aveese se tasi o nei mea, tuua le lona lua. Ma le isi, e tatau lava ona tutusa le auala e lua, ma e faʻapea foi, o se tasi o na mea na tumau mai i le iʻa talu ai. O le mea lea, o le muamua le pasi talafeagai.

I le laina lona lua, e faʻaauau pea bontili i le auala lava lea, i se tasi faʻailoga - e toʻatasi e fesoʻotaʻi ma se fale, ae le foliga.

Kogosa "Far-Laau"

O lenei mamanu o le mamanu ua faia foʻi na o le na o le na o le faʻaalia ma le le fiafia i le faʻamoemoega, ae o le ata o se faʻaiuga o se faʻaiuga o le lua itu, o lea e fetaui lelei mo le faʻatupuina o pili ma itu. O le fesoʻotaʻiga o lenei mamanu - 10 matape ma 20 laina. O mea uma e le tatau ona faʻamilo atu i le ata, ma le uiga ese - e tusa ai ma le polokalame, matua matauina le faʻasologa o lopas.

Mataupu i luga o le autu: Manatu mo notepad e faia oe lava ma ata ma vitio

Togafiti

Ina ia mafai ona suia le sikala i se metotia, e manaʻomia le faia o le ata tusi i le iuga, pe a faʻafesoʻotaʻia pito o le Kerisimasi Coonide. Faʻafesoʻotaʻi le SDD mulimuli mai i le Skitded Soam, lea o le a faʻaleagaina ai le faʻavae lea.

O oloa teuteu teuteu i sea teuteuga foliga mai ma le le mautonu ma le le mautonu, o le "Kerisimasi Kerisimasi" e mafai ona faʻaaogaina uma i tau ma lavalava o fafine.

Togafiti

Tatalaina

Suepeepela "Kerisimasi laau" foliga sili atu mai i filo manifinifi, faʻafetai lea o le ea ma le faigofie o le mamanu o loʻo faʻasaoina. O lenei tapoleni e talafeagai mo le soli, malamalama vaivai, punou ma cardigan. Faʻataʻitaʻiga o le tele - 18 tepaops ma 12 laina. O le lona lua ma o nisi mea uma e oo lava i rows e tatau ona lalagaina e ala i le fiafia. A manaʻomia, faʻateleina le "Kerisimasi laʻau", o la latou numera e mafai ona faʻateleina.

Togafiti

"O laʻau o le Kerisimasi" i lenei faʻatulagaina o loʻo faia ona o nakoiv ma foliga matapoo, o "triunks" faia e tolu mataina, o loʻo totoe e le aoga, o le mea e totoe ai le paʻu. O le "ogalaau" o Kerisimasi taʻitasi o laʻau i le televave tumau i le nofoaga e tasi - o le lona sefulu o matako, ma "lala" faia se tafatolu, taai i luga.

O le muamua tootoo le mea e tasi mai le tasi foliga matasele, Nakid, lua foliga, lima irons. Ona o le toʻatolu o mata o loʻo mulimulitaʻi, o loʻo pipii faʻatasi ma le le lima, lima sili atu irons, lua foliga ma tasi nakid.

I le lona tolu ma isi laina uiga o nakda faasolosolo malie, o le tasi matasele ua suia i le ogatotonu o le 'au. I se faʻaopopoga, o le aofaʻi o le le mautinoa lops e faʻaititia, o le 11th laina o loʻo savali naʻo le foliga, nakid ma tolu e fesoʻotaʻi ma le le aoga.

Atamai le mapusaga

O se auala sili atu faigata o le mamanu o loʻo opoina o loʻo avea ma "Kerisimasi laʻau" - fetaui lelei i le fa laʻei. O lenei mamanu e talafeagai mo mafanafana volumamperic a shouldtaric ma pulou, pe a kolosi ma filo manifinifi, o le mamanu o le a le taofia le fomu. Raceport - 6 teops ma 8 laina.

I ni laina muamua e fa, o elemene o le ata o le a totolo ai i le itu taumatau, i le taimi nei - i le itu tauagavale, o le a fausia tolu tolu matagofie. O le lalaga e faia i totonu o se lio. Lua nini o ni punaʻu manaʻomia se vaega masani o le hinges, tele 12 12. O le faʻavaeina o le foliga mataina, na tufatufa atu i luga o le fa pe o le sili atu o lo o sili ona mafiafia.

Mataupu i luga o le autu: Koluseina o le Brerodider Scheme: "Triptych Magnolia" Free Download

I le laina muamua, e tolu matato e tatau ona fesoʻotaʻi ma foliga, lua sili atu (mo le pa pupuni (mo luga o puipui). Le isi mulimuli ane le nakid ma tasi faigofie foliga foliga. A uma lena mea, o le faʻasepopo e toe fai mai. I le laina lona lua e manaʻomia e fesoʻotaʻi ai foliga ni ou foliga e lua, o loʻo latou o atu i le lua foliga taʻutaʻua. Ona e tatau ona e faia se nakid ma nonoa lua sili atu mata. O le laina lona tolu e amata i le tasi foliga. Ma - lua faʻatasi faʻatasi ma se tasi foliga faʻapitoa (foʻi mo le puipui pito i luma). O se faasologa o le tasi nakid ua maeʻa ma lona tolu masani masani foliga.

I le lona fa laina, na muamua laua e lua mo le pito i luma o le foliga-kolosi, ona latou faia lea o le isumu e fa. Mai le laina lona lima, o elemene o le mamanu e tatau ona toto i le itu tauagavale. I lenei laina, o le tasi le fetaui lelei, ona fai lea o se isumu, ma pe a uma ona e lafoina ni mataua e lua faatasi ma se pisa. Ina ia faʻafesoʻotaʻi se matasele, e manaʻomia le aveeseina o le muamua, e tui i le isi fomaʻi (mo le puipui pito i tua e ala i le sekone. Sili atu nai lo le tolu mata (taitasi o i latou ua uma ona i tua o le puipui pito i luma).

I le ono laina, e lua foliga, fai nakid. A maeʻa le lua, e lua faʻatasi ma se malologa, e toatolu foliga masani uma. I le fitu laina, e tatau ona e nonoa ni foliga se toatolu, fai se nakid ma ulufale lua faatasi ma le vevesi. O le faasologa e muta ai ma le lua foliga. I le valu laina, o le taua tele, o le nakid e tatau, lua faʻatasi ma se faʻaʻaisa, ma le numera o le tasi faʻaiuga o le tasi. Ua maeʻa lenei Rapalport. I le faʻagaeʻetia o le asi i luga o le fa o laʻei e fa, e mafai ai ona aveese mataese mai le tasi i le isi, ma pe a le taua lenei faʻatusa, ae matua le mautonu ai le ata.

Vitio i luga o le autu

Mataupu i luga o le autu: meataʻalo mai le paʻu ma ou lava lima - Faʻafefea ona fai le mamanu ma suʻi o se oloa

Faitau atili