DUPLEX TOTOGI O LE POLOKALAMA MA O LATOU LOU LOU POTO (VITIO, FAATINO MA AUTU)

Anonim

Ata

O le pito i luga o le laupepa o le laupepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le potu tulaga tulaga ese. E iloga ona faʻaalia i lona poto ma le lalelei, ma e iai foʻi ni matataʻo. Muamua, e mafai ona faigofie ona faʻapipiʻi le taualuga o le palakalafa i le mea e te lima. Lua, o mea uma e le talafeagai ma pa'ū ai i luga o papatusi ma mataua o papatusi. Ma faʻatasi ai, o fesoʻotaʻiga uma e masani ona natia i lalo o ia.

DUPLEX TOTOGI O LE POLOKALAMA MA O LATOU LOU LOU POTO (VITIO, FAATINO MA AUTU)

Le ata o le lua-maualuga taualuga.

Galuega sauniuni

A o le i faʻapipiʻiina se vaivaiga siliva ma ou lava lima, e tatau ona e manatua le laualuga o le taulugatiti mai le tulaga muamua i le 3-5 cm ma mai le lona lua - e 10 cm. I lena tulaga, afai o le faʻaputuputuina o le faʻaeaga e matua moni lava, ona mafai lea ona tuʻua o le muamua tulaga, ma ua leva ona alu ese mai le palapala. Mo galuega, o loʻo faʻaaogaina le mea, o le mafiafia o le 8 mm, a o le o loʻo lelei, i le mamafa - malamalama ma atoatoa.

DUPLEX TOTOGI O LE POLOKALAMA MA O LATOU LOU LOU POTO (VITIO, FAATINO MA AUTU)

Faapipiiina ata o le muamua tulaga o le lua-maualuga taualuga.

Muamua e tatau ona e filifili i luga o le ituaiga o le lua-maualuga taualuga. O elemene tele e manaia tele i luga o le, elemene i le ituaiga o le oval poʻo se lio na teuteuina i moli tusi. Mo le amataina matai, o le a lava le lava o le faʻatinoina o le taualuga o Plarkümpmh loanā ma laina faʻasamoa, mo se faʻataʻitaʻiga, i foliga o le faʻatafafa. Ina ua maeʻa filifilia le pepa talafeagai mo le totonugalemu, o se ata e faia i luga o pepa. O loʻo faʻaalia le manaʻo o le, ma o nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faʻafanua o le vaega o loʻo tusia i le laasaga o le 30-40 cm, ma i le itu o tulimanu o le 10-20 cm. Ona o le taimi nei o le 10-20 cm. Tusi e tatau ona ave i le laualuga o le taualuga. E taua tele i le saʻo ma fai lemu le galuega i le faʻapipiʻiina o se lua-sili lona lua o le lua, faia tulafono uma o le faʻapipiʻiina.

Faapipiiina o le muamua tulaga o le taualuga o le maea

Faitau:

  • tulaga le tutusa;
  • faamatalaga metallic;
  • Faatonutonuina o le Faamaloloina;
  • Uafu;
  • lava-lipping scw;
  • Laupepa o le laupapa.

Mataupu i luga o le autu: liliuina o se mafanafana mafanafana: sitepu-e-sitepu faatonuga

Galue amata i le maualuga-maualuga le maualuga. Mo lenei mea, o le loloto ua fuafuaina poʻo fea na pasia, ma ua matauina faʻaaoga le lameser i le tulaga lameā o loʻo iai le tulaga o le potu ma le faʻailoga. E tatau ona manatua o laina uma e tatau ona faatalatalanoaga i le tasi ma le isi. Ina ua mavae lena, i luga o puipui uma i luga o le laina tuʻuina atu, e tatau ona e faʻapipiʻiina ni taiala uʻamea faʻamatalaga, lea ua faʻasaʻoina e le uati ma fao.

O loʻo seʻi vagana le saogalemu i le faʻaopopoina o le 30-40 cm Ineseplit tuusaʻo i le taualuga faʻatasi ma faʻafitauli faʻapitoa. Ua latou faʻatulagaina e le tagata lava ia o le fetaomi atu i se mamao o le 50-60 cm i luga o le faʻaupuga o le faʻaupuga.

DUPLEX TOTOGI O LE POLOKALAMA MA O LATOU LOU LOU POTO (VITIO, FAATINO MA AUTU)

O le maualuga o le tulaga lona lua o le lua-maualuga taualuga.

I le taimi o le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa, o lona siʻosiʻomaga o le siakiina pea o le tulaga. Afai o le potu ei ai le tele o nofoaga, o le uumi o faʻamatalaga i luga o le taualuga e fusia ai le tasi ma le isi ma le fesoasoani i le isi itu tutusa.

Ma, mo le sili atu le vevela ma le mafai ona tulei, o le avanoa e maua i luga o le vave o le impleboard e mafai ona faʻatumuina i mea lelei, mo le ie polyfom. O iina e manaʻomia foʻi ona e nanaina electrical uaea. Ua maeʻa lena mea, e tuʻuina i latou i le faʻapipiʻi laasaga o le 15 cm laupepa o le palakalafa o le palakalafa ma o latou lava lima, lea e tumau i faʻamatalaga o oe lava. Ina ia maua ni soʻoga o soʻoga, e sili le faʻaaogaina o laupepa atoa e faʻapipiʻi ai. Muamua, latou te faʻatulagaina i itu uma e lua i le lua o le lipine, ma pe a maeʻa le laupepa e mafai ona tatalaina. I luga o lenei, o le faapipiiina o le muamua ter muamua ua uma.

Faapipiiina o le lona lua tulaga o le sima lanu sima

Faitau:

  • uamea igoa;
  • Seleulu mo uamea;
  • Uafu;
  • sikulukalaiva;
  • lava-lipping scw;
  • Nila speller.

Afai o le pito i lalo o le pito i lalo o le ogatotonu e faia i le tioata o loʻo faia io latou lava lima, o le ai ai se curviluliner fomu, ona tatau lea ona saunia faʻamatalaga. Ina ia maua le mea taua, latou te teuteuina i uʻamea seleulu i le i ai o nofoaga. Mo lenei, o le ogalaau na faia, e aunoa ma le alu i le tasi vaetolu i le pito o le ata lautele, i le tulaga o le tipi-ese. Ona manaʻomia lea ona e punou faʻataʻamilomilo. I lenei auala, na moomia ai le numera o faʻamatalaga ua saunia.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ma le mea e faʻapipiʻi ai le palu palu?

DUPLEX TOTOGI O LE POLOKALAMA MA O LATOU LOU LOU POTO (VITIO, FAATINO MA AUTU)

O le ata o le ata o le lua-maualuga taualuga.

I le tulaga o le lona lua tulaga o le pito o le a amata i le puipui, ona talafeagai lea e faʻapipiʻi ai se tagata ua leai. Afai o le a i ai se nofoaga tutotonu, o le a faʻapipiʻi atu i le pito i luga-maualuga. O le mea lea, o le pito i luga-tulaga e tatau ona malosi ma mautu. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le faavae, Rack Debootile o loʻo faʻapipiʻiina i le laasaga o le 60 cm. Ona latou manaʻomia lea o le 'apamemea i le mamao o le 60 cm ma transverse

A maeʻa ona faʻapipiʻi le maualalo maualalo tulaga, e tatau ona suʻi i le mamago carcarter pepa. O le mea muamua o loʻo toe faʻaleleia vaega, ona o le pito i lalo. O laupepa e muamua na toe suia i luga o le foloa, ma nofoaga ua vave ona maitauina i lalo o moli uila. Ina ia fiafia i le itu pito o le tulaga-tulaga, e tatau ona e tipiina le fusi ma lou lava lima mai le lau o lipine. Ma, e mafai ona nana mo le lava o mea ma le fetuutu o mea ma le patele ma tuʻua mogaʻatuina. Ina ua mavae lena, o le irons e tatau ona togafitia ma se nila soalle. E mafai foi ona e lavea le 'aufaā mai le saʻo' au e ala i le faia ma le totoʻaina le mea.

Le isi, o mea ua saunia e faʻapipiʻi i le nofoaga ma faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o tagata lava ia. Faatasi ai ma le fesoasoani a se sikulukalaiva, latou te manaʻomia le fao e fasia ina ia faʻaseʻe ai le pulou i luga. I le faʻailoga o mea i lalo o le prorise proning, o pu e galulue i se pisinisi faʻapitoa, ma e manaʻomia ona latou tosoina uaea.

Galuega mulimuli

Faitau:

  • tagata AOAO;
  • tono;
  • Faapipiiina o mea faapipii;
  • tulimanu;
  • manai.
  • kolosi sikulau;
  • Faoa faamalosi visa;
  • vali.

Ina ia mafai e le taualuga o le maafaatusa i o latou lima, ua uma ona vaʻai, e tatau ona sasaina ma vali.

Muamua, ua ufitia e le lautele lautele. Ina ua maeʻa ona mago, o loʻo manaʻomia e le au fuā le faʻapipiʻiina o se siʻosiʻoina o le lipine lipine. Ona gatasi ai lea o itu i fafo o le sami. O le faia o lenei mea, o le vaevaega o le ata o loʻo faʻamamaina ma se vaega o le plaster ma le tulimanu e maua ai. Uma le tele fofo e faʻapopoleina e ala i pu o loʻo faamamaina ma se spalala. O laina maa ua tapunia ma uʻamea tulimanu, ma o se laina palasitika tulimanu o loʻo faʻaaogaina mo taʻamilosaga. A maeʻa le vaega muamua o le sima o le sima, e manaʻomia mo le aveeseina o le tulimanu o le vaega lona lua.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatulaga le paʻu polo

Le isi, ua latou siaki ma mimilo i le satauro sikuluvovvevever spews, ma o latou pulou ua pala. Ona faʻapipiʻi uma lea o le auupega i le gaoi ma le faʻavae. Ina ua maeʻa lona faʻamago, e tatau ona e faʻamalamalamaina atoa le laualuga ma faʻamago ai. Faatasi ai ma le fesoasoani o se fatuga o saito, o mea e le mafai ona faamamaina uma ma le malosi o le sima. O le pito i luga o le pulou o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻailoga faʻapitoa poʻo le sipuni.

Ina ua mavae lena, o le atoa o le pito i luga o le laupapa faʻapipiʻi o loʻo ufitia i le Primar. Vaega mulimuli o le faapipiiina - vali. Afai o le taualuga o le tulaga o loʻo valiina i se lanu faʻapitoa, o soʻoga o soʻoga o loʻo sipiina ma se pepa faʻapipiʻi lipine. Muamua lava, o le faʻaulualuga ia lava o loʻo valiina, ona faʻapea lea o ato. I le faaiuga o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le sauniaina o ni moli moli. Afai o le faʻamalologa o le Chandelier o loʻo tuʻuina atu, o lana faʻapipiʻi o loʻo faʻatinoina e faʻaaogaina le faʻapipiʻi mo GKK poʻo ni faleʻoloa faʻapitoa. O Duplex Topine o Plasterboapi e sauni.

Faitau atili