Faamaonia i totonu i totonu ma o latou lava lima

Anonim

Faamaonia i totonu i totonu ma o latou lava lima

Faamataoga o se nofoaga ofoofogia lea o lo o tu i le itu i saute o Farani. E fealofani ma le filemu. O tagata faʻamasino a tagata faʻamasino o loʻo i ai i le faʻamaoniaina o le sili ona musuia o le lalolagi atoa e fausia ai ni galuega moni. O lea na fanau ai le sitaili fou o tagata tinoi. Taumafai ma e te faʻamanatuina lenei tulaga tulaga ese ma ou lava lima.

O le faavae o olive totonu

E i ai le pito i luga 7 elemene, e te le o i ai ma ou lava lima e fausia ai totonu i le sitaili o le faamaoniga. Tatou faamasani i latou uma:

  1. E tatau i mea faalenatura mea i totonu. O le palasitika lava e tasi masani lava e faigata ona suia uma le lagona o le mamanu. Taumafai e taulaʻi i le fafie (aemaise lava i luga o le le togafitia poʻo le faʻamiloga a tagata), ie, o laʻau, maa, agafesootai.
  2. I mea uma, pe o se teuteuga o puipui po o ni tamai laupapa, o se palepao lolomi pe fralerale mamanu e tatau ona i ai.

    Faamaonia i totonu i totonu ma o latou lava lima

  3. Auvae e taua tele. Aluga, ie laupapa laupapa, pulutsparcred - O nei mea uma e tatau ona avea o se au fai togafiti. Lelei, o nei vaega e manaʻomia le faʻamaeaina o ituaiga uma o gutu ma faitotoʻa.
  4. I le tulaga lautele, o le tele o le pala o se uiga o se vaega o le olive.

    Faamaonia i totonu i totonu ma o latou lava lima

  5. Uma masani masani faʻaaogaina i le mamanu e tatau ona pastel, lelei i mata.
  6. Ia mautinoa e faʻaopopo le tele o lanu o lanu i totonu. E mafai ona avea ma laʻau i ula, o fugalaʻau fugalaʻau i le tauteina pe sili atu foi lelei masani fugalaʻau. E le gata i lea, e mafai ona e taumafai e fai fugalaʻau mo lou olaga atoa i ou lima, o le a faʻaopopo tele atu le ata tagata.
  7. A o faʻamalama, latou te manaʻomia le faʻamalosia ma le manino o pupuni e leai ni ie puipui ina ia paʻu le tele o le moli masani o le moli eletise i totonu o le potu.

    Faamaonia i totonu i totonu ma o latou lava lima

Talafeagai meafale

O le mea sili ona taua o le faʻalogo i le taimi e filifilia ai meaafale mo olive o lona lanu ma le tino. Faʻatusatusaga meafale - paʻepaʻe, vaivai lanumoana, samasama lanumeamata, malamalama lanu viole. A o le tele o mea, faʻafetauiina meafale ma ituaiga meaafale ma ituaiga uma o pisi, scratches, chips e sili ona talisapaia. O na meaavae e foliga mai o se vaega o le tala o le talafaasolopito. O foliga o meaafale uma lava e faigofie, e aunoa ma corimirite curls. Uma le atamai e tatau ona lafoina i le lanu, ae le o pepa. I le tulaga lautele, o meafale olive ua matua maualalo, e taua tele e le maua le mata pe a fai le potu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le TV antenna ma ou lava lima: mo le foaʻi ma le fale

Faamaonia i totonu i totonu ma o latou lava lima

O fea e fai ai meaafale? O loʻo ia te oe le tele o auala e fa e maua ai meaafale talafeagai mo le totonu o le nofoaga o faʻamaonia:

  1. O le filifiliga faigofie ma manino o le saili o ia i le lalagaina o ou aiga ma uo. O lea e mafai ona aoina muamua muamua ma le moni taua mea. Peitai, o ia meafale ei ai le tele o minus. Tele taimi e matua ma le aoga. O le mea manogi i le maoaʻe e tatau ona foliga matagofie, ae le o le le malamalama i le vaega.
  2. O le filifiliga lona lua o le saili mo ata tuai ma faleoloa, saili mo meafale i luga o anamua i luga ole initaneti. O na meaafale atonu o mea lelei tele, peitaʻi, o le tau o le a talafeagai ai.
  3. O le tali o loʻo mulimuli mai o le faʻatau mai o mea tau meafale i totonu o faleoloa faʻapitoa. Talu ai o le faʻamaonia o loʻo i ai nei i foliga masani, tele faleoloa o loʻo auai i ia galuega. Ae peitai, o le tau o mea totino o le a matua taugofie nai lo le faʻatau atu i se faleoloa tuai.
  4. Ma le mea mulimuli, e mafai ona e faia meaafale oe lava. O le faigofie sili lea ma le taugofie o le a tatou talanoa e uiga i nisi auiliiliga.

Faia o meaafale ma ou lava lima

A o matou mauaina, o le faigofie lava le auala e filifili ai mea taugata mo lau olive, o le faia lea o oe. E le tatau ona fefe, pe o se tagata e mamao ese mai le fale e leai se aoga o le a feagai ma lenei faiga. O lea, e mafai ona e faʻatau le sili ona faigofie ma le taugofie-puipui-puipui laupapa meaafale meafale poʻo le aliʻi e aveese le vali ma le tuai o laupapa laupapa. Peitai, o le filifiliga lona lua e sili atu ona manaia.

Muamua lava, e manaʻomia le tuʻuina o le mapusaga i fafie. Ina ia faia lea, e tatau ona leiloloa ma le uʻamea uʻamea, o pito o loʻo faʻamauala i le oneone, ma o fao fai ni pu ma laʻau tele. A maeʻa lea tulaga, fufulu ma le faʻaeteete meaafale mai le toega o chips ma paʻu paʻu.

O lenei e tatau ona kolosi le laualuga ma le fesoasoani a Enomel (liliu lelei uma pu). E aunoa ma le faʻatali mo se matuitui atoa, matou te fufuluina ma le tele o le tele o vali (e tatau ona tumau pea i le taliaina). Ina ua maeʻa lena mea, e mafai ona valiina meafale ua uma ona malamalama i ai le vaega autu o enamel, o ni nai aliʻi mamala nai lo le taimi muamua.

Mataupu i luga o le autu: Tusipanoa ma ou lava lima: filifili mea, avanoa avanoa, faapipiiina

Faamaonia i totonu i totonu ma o latou lava lima

Olive-style umukuka

O le sili ona lelei o le faʻataʻitaʻiga o loʻo vaʻaia i totonu o le umukuka i totonu. Fausia vai susu ma ou lava lima e moni. Muamua e tatau ona e saunia le potu:

  • O le atoatoa o le olive ua teuteuina i utupoto. I le fale gaosi i totonu, o le betums e mafai ona faʻauluvaaa, mo se faʻataʻitaʻiga, mai Polyarethane. E mafai ona faʻatau ni ie lelei i soʻo se faleoloa fale. A filifilia le faʻataʻitaʻiga filifiliga, tuu atu le faʻaalia i le faʻavaʻa, e pei ona sili ona mausali nai lo le pepa lautele. O le tulafono, ua uma ona faʻatau atu 'oa ua vali, ia filifili le lanu, tutusa ma fafie moni. Luga i lalo o le utum e tatau ona valiina ma masani vali paepae pe beige lanu.
  • O pa puipui ma le teuteu teuteu. Faaaoga i mea leaga ma mea sese. Tuu se tamai faʻatamala i totonu o le pa puipui o le a vaʻaia. O le chic o le piliki, foliga mai mai le sima. Afai mo le tasi mafuaaga poʻo se isi mea e te le manaʻo e ufiufi ai puipui o le umukuka ma le plaster, tapuni i latou ma chramic o loʻo i lalo o le lanu o le piliki poʻo le maa.
  • Liliu i le teuteuga o le fola, vave lafoai le variatants ma Laoailyand, laumeite, fasi fasi fasi ma isi mea e le mama. O le atoatoa fofo e sili ona lelei, e le mafai ona gaosia laupapa i luga o le fola. Ioe, afai e te le mafai ona aumaia ni laupapa i le umukuka masani puipuiga mai le susu, sui i luga o le ato.
  • E tatau ona paʻepaʻe faʻatoʻaga laupapa ma faitotoʻa. Mai le palasitika uila futu e sili atu le teena. Latou te fiafia i le fafie e mafai ona matua matagofie ma ufiufi i ata o matagofie lanu. Afai o loʻo e auai i le fausiaina o lou fale - "Tuʻu i le umukuka o faʻamalama suamalie mai le faʻataʻoto i le fola.

Faamaonia i totonu i totonu ma o latou lava lima

Ina ua maeʻa le umukuka, e mafai ona e agaʻi atu i le mea sili ona manaia - i lona faʻatumuina. Talu ai ua uma ona matou fuafuaina pe faʻapefea ona foliga meafale i le ituaiga o faʻamaonia, matou te le toe nonofo ai. Peitai, ia manatua o le malo autu mo O olisia mo mea meaafale ei ai meaafale i totonu e le tatau tele. Tuu lau umukuka vaai i se laititi laititi.

Tusitusiga i luga o le autu: Stoov mo le fafagaina: Faʻafefea ona potopoto ma ou lava lima

Ia, mulimuli ane, o mea faigaluega a le aiga. O le mea moni, i le itu o le lalolagi i ona po nei e leai se mea, e le o so o se tasi ma e manaʻo e lafoai le metotia ia 'ausia ai le usitaia o le olive. Naʻo oe e tatau ona e faia le vaʻaia e leai se metotia i lau umukuka tuai. O le faia o lenei mea, o mea uma a le aiga e tatau ona faia e pei ona fausia-ma e le amanaiaina pe a mafai ai, pe nana i loka.

Faamaonia i totonu i totonu ma o latou lava lima

Faitau atili