Fale o le fale

Anonim

O le nofoa o se lauiloa lauiloa o le totonu. E matua manaʻomia lava o ia i le tele o aofaʻi pe a oʻo le tagata e ona e ave le tele o malo. E mafai ona e faia ni nofoa ma ou lima lima.

Fale o le fale

O le au maulalo ma le malosi, o le mafuaʻaga lea ua mafai ai ona vaʻaia lenei ituaiga meafale i aso taʻitasi i totonu o soʻo se potu nofomau.

Ae afai e te faia lenei galuega mo le taimi muamua, e tatau ona e iloa ni nai minute:

  1. O le sili ona faʻatuatuaina vaʻaiga o le fesoʻotaʻiga o le "Paz-schip". Ae e tatau ona faʻaogaina i le tulaga pe a uma ona tusia ni kapeti. E te manaʻomia le saʻo pe a vaʻavaʻai i fafo o 'au, a leai o le mamanu e le lava le tumau, ma i le taimi o faʻagaioiga, o le a faʻatupuina ai se maʻaloa.
  2. O le nofoa ua fuafuaina mo faiga faifai pea. O lea, o le a manaʻomia le mea mo ana gaosi gaosi e faʻailoa i nei mea e le o manino. " E tatau foi ona tausia lelei le togitogi elemene, pei o le fao, fao poʻo le faʻaaogaina o le tagata lava ia.

O nei taimi uma e lua e tatau ona faia muamua ae leʻi faia se nofoa, aemaise lava pe a fai o se tagata fou ua ave mo galuega.

O le a le mea e tupu ai se nofoa?

Fale o le fale

Tusia ma tele o le masani ai.

Fuafua i luga o le sitaili o totonu, e mafai ona e mauaina nofoa o soʻo se foliga ma mea, e oʻo i le uʻamea. Mo tagata fiafia e fiafia, e mafai ona filifilia se maa poʻo se tioata E ui o le sili ona lauiloa ma taugofie mea o loʻo tumau pea o loʻo totoe o loʻo totoe o le fafie.

O le faigofie o le mamanuina o sea nofoa e aofia ai nofoa, 4 vae ma Connectivetusi Papatusi. E mafai ona e faia se nofoa e faaaoga ai mea nei:

  • Bruus 3x30 mm, lea o le a tautua ai o vae;
  • lua laupapa (14.5x30 cm, le mafiafia - 2-2.5 cm);
  • Plywood card (mafiafia 1.2 cm);
  • kelu;
  • pepa emery;
  • acrylic vanish;
  • Slulptusts i le tele o le 4 cm.

Afai o lea tulaga e i lalo o le lima, ona mafai lea ona e amata saogalemu ona fai se nofoa.

Filifiliga o mea sao o mea faigaluega

Fale o le fale

Ata o le ibuck ma vae mautu.

O le mea moni, o le mamanu o tufuga mai le laʻau e le o se mea faigata. O le mea autu o le faʻasoaina le saʻo meafaigaluega, igoa:

  • mea lelei na alu atu ai Hacksw;
  • Cructiform strawcavever;
  • vili;
  • fauina mita ma le tulimanu;
  • penina faigofie;
  • vili;
  • Pulumu i lalo o varnish.

Afai e i ai le moni o le poto o le fale gaosi, ona mafai ai lea ona suia se tasi o elemene i luga i le Analogue. Aʻo le tagata tetee e sili atu ona pipiʻi i le lisi e faʻafaigofie ai ona fai mea uma a le galuega.

Tusitusiga i luga o le autu: Sherenter Workrobe i luga o le Loggia: Ergonomics ma le puʻupuʻu

Faʻatonuga ma le faʻagaioiga o gaioiga i le auala e fai ai se tagata

  1. O le uluaʻi vaega o le sauniuniga o le lagolago, o le vae lea. Mo lenei, o loʻo tipi le autū i ni vaega tutusa o le 43. Mai le aʻoga, lagolago, lagolago e filifilia i le lua o le 140x30 cm.
  2. O le Plywood o le a tautua o se ipu fesootaiga. Mo lenei faʻamoemoe, o le laupepa ua tipiina i totonu o se vaega o le 10 i le 27 cm. Ina ua maeʻa, i luga o le lautele pito, e tipi i le tino o le 3 cm, tutusa i le le mafiafia o le vae. O na na mauaina elemene ua aoina i totonu o le sikuea, lea e ao mai ma se faavaa.
  3. E le gata i lea, o le palu o le plywood, nofoa ma vae e fesoʻotaʻi.

Fale o le fale

Taneloa le Barberboard Community.

Ina ia faia lenei mea, i nofoaga talafeagai e te manaʻomia ai le faʻamalosia o ni pu o loʻo faʻapipiʻi ai elemene uma o le tagata faʻapipiʻi. Lea o le pupuna sa sili atu le faʻatuatuaina, o nofoaga a pamu e mafai ona tatalaina e mafai ona tatalaina i ausilali keke. Pva e talafeagai mo lenei faamoemoe. Mo nofoalaʻaina mai se laʻau, e le mafai ona sili atu lona tele o le galue i le aʻoga paʻu, atili ave faʻatasi ai ma le faʻaeteete. O le a lamolemole le ivi asoaso, ona o le mea lea o le a maua ai e le oloa.

O loʻo i ai i le laʻau se fausaga e fausia ai tagata faʻatau i luga o lo o faia ma ia mea. Ina ia mafai ai ona eliina le nofoa o le kesi, o loʻo faʻaaogaina le pepa teuteu, ma e fautuaina e tagata atamamai. O lona uiga, o le galuega muamua lena ma le atigi aisa, ona e lelei lea i le tumutumu i luga. O loʻo maua e le olo o le faʻauigaina e le naʻo le palu, ae o le tuʻuina atu foi o le oloa atoa "sologa lelei"

O le taimi mulimuli o loo tatalaina ma va eseese. Sili i mea uma, pe a fai o le a le vateatea e lua. Ae o le mea na sosoo ai o le autopsyy o loʻo faia pe a maeʻa ona matutu le vaega muamua.

Pe a mamanuina ni nofoa mai le fafie e tatau ona manatua e uiga i le saogalemu o le tagata lava ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, chips e mafai ona alu i mata poʻo le skew i lalo o le paʻu. O le mea lea, e manaʻomia le mafaufau muamua i le auala o puipuiga: totini lima, matapa, etc.

Tulaga lua ata o le nofoa

Luga lea na faʻamatalaina pe faʻapefea ona fai le sili ona faigofie ona o le a latou lima. Ae o loʻo i ai le isi filifiliga sili atu ona manaia le faʻafefe lima-foliga vae ma le nofoa filemu. O le mea lena e sili atu ona talanoaina.

Mataupu i luga o le autu: Dieckleric Boots ma Galoushes

E amata i, tatou te seleseleina le galuega ma mea faigaluega:

Fale o le fale

Le masini o le masani masani.

  • Laupapa laupapa ma se koluse vaega o 60 mm;
  • Rake (3x6 cm);
  • laupepa o Plywood (mafiafia 1.2-1.5 cm);
  • FIAM mea (le mafiafia mafiafia o le 10 cm);
  • ie mo le nofo filemu;
  • fao, fao, faufau fau fale;
  • Lapotopoto na vaai ma sikululauva;
  • E aulelei, heroy;
  • Lacquer mo le tatalaina poʻo le vali;
  • faailoga, penitala;
  • fuaina o mamana;
  • Stuslo.

Ma toe le mea muamua na saunia le faavae o vae. Mo lenei, o loʻo faia i le pa o le 4 o loʻo i ai ni meaola se 4. Ua fausia e le spike i le 45 tikeri. O galuega faapena e faia e faʻaaoga ai le pupuʻu.

Ina ua saunia vaega o loʻo sauni, e tatau ona tipiina faʻatasi i paga, o le, e o le faʻavaeina o tusi "x" i le faiga. Mo lenei faʻamoemoe, e manaʻomia ona saunia ulaga i luga o paeata taʻitasi. O le tele o le loloto o le Expreation e tatau ona fetaui ma le afa o le mafiafia o le le mafiafia o le muamua laupapa. O lona uiga, afai o le mafiafia o le pa o le 6 cm, o le a le alatoto o le 3 cm. E tatau ona pulea, o lea na faʻapipiʻiina ai le tasi i le tasi ma le isi. mafiafia. O lea, sa tatau ona maua se ulugalii o fale e X-foliga.

Ina ia tumau le uafu, e tatau ona faʻasaʻo uma le au koluse ma le tasi i le isi.

O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia se laupapa faia mai se vaega o se pa. O le umi o le pa e tatau ona fetaui ma le tele o le nofoa. I lea tulaga, o le umi o le 48 cm. Ina ia avea ma 'apamemea ma uma crossbars, e manaʻomia fao. Ma o loʻo iai se vaʻaiga i totonu o le oloa, o loʻo i lalo o fusi i lalo o avanoa laiti laiti. I le faaiuga o galuega uma, o nei avanoa o le a lalafi i lalo o se faʻapitoa faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o laina palasitika faʻapitoa.

E manaʻomia le kolosi vae ma i le pito i luga o le satauro. Mo soʻotaga taʻitasi, e lua fa e faʻaaogaina.

O le taimi mulimuli e naʻo le "Jun" pulou o fao. Ma, vae e tatau ona tapunia pe vali i soo se isi lanu filifilia.

Fautuaga aoga

Ae o le a se nofoa e aunoa ma le nofoa. I le tulaga muamua, o le eseese o nofoa vavae ma le maybaged sa faaalia. I le tulaga lava lea e tasi, o se mamanu ma le malu malu ua faia.

Mataupu i luga o le autu: embroidery ma se koluse fuafuaga: I le pulou ma fafine, seti i mumu, ma jomcrella, ma le faamalu

O le nofoa o le a aofia ai ma le mautu, ma luga - malulu faavae. Mo le tulaga maualalo, o le plywood ua fuafuaina. O lona mafiafia o lona mafaufau loloto e leʻo itiiti ifo i le 13 MM, a leai o le mamanu o le a ia maasiasi ma o le a le mafai ona faia lona tulaga saʻo.

I le faʻataʻitaʻiga lenei, o le faʻavae ei ai tulaga o 40x60 cm. Ile lautele, o le averesi o le averesi o faʻaputuga uafu. O lenei faʻavae o loʻo tipi mai le plywood ma se lapotopoto vaʻaia. E tatau ona i ai se paʻu o loʻo i ai se mea e fetaui ma le paʻu. O se ato ato oloa mea o le a toe faaleleia ai le fulufulu manu ma plywood. O lona uiga e tatau ona iai se eria o le 30% sili atu nai lo le faavae.

Moni inisiua, e tatau ona e fuaina le maualuga ma lautele o le itu maua. E tatau ona manatua ai o le ie e tatau ona faʻapipiʻi i le Plywood, o lona uiga e manaʻomia le faia o se faʻasoaga faaopoopo. E sili pe a leai se galugalii i luga o tulimanu o nofoa, o le a umi le umi, e aunoa ma le fia ai.

Ina ia mafai ona foia le ie, e talafeagai le faamau. E mafai ona e faʻasaʻoina i latou i nofoaga e lua: i le pito i lalo ma i autafa. Afai o faʻamau o le faigofie, ona faʻaaoga lea mo le faʻapipiʻi muamua, ae afai e sili atu le teuteuga, ona sili ai lea latou sipela i luga o itu. E ui lava mo sili atu le faʻatuatuaina o nei metotia o nei metotia mafai ona tuʻufaʻatasia. O lea la ua faia e le nofoa o le nofoa, o le malosi na o se ie o le poto.

O le mea moni lava, mo le mamanu o le tagata sao, e mafai ona e faia se ie pe na o le faalagolago foi. E faʻamoemoe uma i totonu, manaʻoga o lē e ona ma lana agavaʻa o tupe.

O le laasaga mulimuli i le faʻatasiga o se nofoa o se nofoa o le fesoʻotaʻiga o mea uma i le tasi mamanu. Faatasi ai ma le fesoasoani a fao, o loʻo faʻapipiʻi le nofoa i le mauaina o vae o loʻo maua ai vae.

Pei ona manino, o fale fausaga na faia i ni 'apamemea io latou lava lima. O mea tatau uma ma measina e mafai ona maua i le fale pe o le tuaoi foi mai lona tuaoi. Ma i le taimi lava e tasi iina e iai le avanoa e faʻapipiʻi ai uma ana malo i le fale, ma e le tamoe i tuaoi ma fai atu ia i latou nofoa laveai.

Faitau atili