Ituaiga o le folauga mo le ita ma le devor

Anonim

Polystyerererere Sham o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina lautele ma le olaga masani. Faigofie, mautu i luga o le togalaau paʻepaʻe, e faigofie ona e faʻamaaloga, ma poʻo ai le aoga o le paketi. O le fale faafiafia e faia ai teuteuga mai le ausa, o loʻo faʻaaogaina o se mea mamafa o le state, fai se palaso e sui ai le mamafa o le pu. E le pei o le Plaster, o Polystyrene e le fausia se uta i luga o le faʻavae, e lelei lelei le mafanafana. A tofotofoina lea o le pulega, o loo malamalama ai i mea e leaga ai tagata, ae ua uma ona aliali mai ia te ia lava-taua o le polystayrene. A manaʻo iai, galue ma Foam e mafai ona faia i ou lava lima. E faigofie ona afaina ai ma e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa.

Ituaiga o le folauga mo le ita ma le devor

O a ituaiga o mea taua?

Gaosiga o polystyrene osam ma ona ituaiga

Ituaiga o le folauga mo le ita ma le devor

Styrofoam

I le afiafi na matou malolo ai ma Vadik ma talanoaga, e sili atu le faʻataleaga le fale tuai o lona tina. I le taimi lava e tasi latou te foia ai le mafai ona teuteu le foloina. Sa ou fautua atu i se uo taufaaleaga mai ia Seam. Mo le mafiafia o puipui o le fale tuai, faʻaaoga foʻi polystyerererer. E masani lava, sa tatau ona ou taliina le fesili ma le ala na faia ai le amam.

O le sili ona taʻutaʻua ituaiga o vailaʻau o Foam o loʻo faʻaaoga mo le afifiina, faʻasee, puipuiga mai le pisa ma faia ni elemene o elemene. E iloga e:

  • E masani ona faaigoaina le agamalu ma le o siama e igoa ia Bamm Cumber;
  • Polythylene - Puleaina ata tifaga ma le ea o le ea;
  • Polyvinyl Christide o loʻo faʻaaogaina mo afifiina, vaivai ma lelei;
  • Polystyrene - Papatusi filifilia o le foma.

Polystyrene mea o loʻo faʻaogaina mo le faʻamalosi ma le pule. E faia i auala e lua:

  • PS - Press, o loʻo fesootai i le tele o faʻamalosi;
  • PSB - O Togaina, o le fesoʻotaʻiga o polo e unaʻiina maualuga.

Fetaomi le afifi o mea faigaluega i le fale, teuteuga mai Foam ma Stkucco elemene, sui le Gypsums. I faleoloa, o le faʻatau atu o mea teuteu o loʻo faia mai polyfoam e aunoa ma se puipuiga puipuia. Ua faia le fola ma le vali pe a uma ona pipii i luga o le pa ma taualuga. Avam koluma, planels ma isi oloa o loʻo ufiufi i mea teuteu faʻamalosi tino i lalo o mea eseese:

  • maamora;
  • o se papa;
  • Fafie.

Tusitusiga i luga o le autu: Whirlpool Washing masini ma le palapala

O ia oloa e sili atu taugata ma pe a maeʻa le faʻapipiʻi e le gaosia. O Foam Statucco o le eleele ma ufiufi i le paepae vali i lalo o le gysium. O se puipuiga puipuia ua uma ona faaaogaina i luga mo le malosi. Ina ia faʻaleleia le tausisi ma kelu ma vali, o le lamolemole luga o le gaosia e se faiga faigata. Ua faia e Diy se mea e fai ai le faʻaaogaina o ata faʻapitoa mo le

Le faʻaaogaina o moli moli i le fausiaina

Ituaiga o le folauga mo le ita ma le devor

Fausiaina o se fale o le fom

O le susu-onoga mea e puipuia ai ma le maualalo o le vevela o le fale ma maualalo maualalo mamafa o loʻo faʻaaogaina lautele e fausia ai i totonu o fale ma fola. E masani ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le vaipuna o le polystyrene. I le makaina o loʻo iai mataʻitusi ma numera. Mo se faʻataʻitaʻiga, PSB-C-25 o lona uiga o le ituaiga o le taua-taua fumū ma se susa o le 25 kg i le cubic mita.

O le pupula o manu e aafia ai lona mamafa ma le malosi. Spaces Pulea mai ia e masani ona le faalagolago. E faʻaaogaina i numera tele i totonu o le fausiaina o fale. O le sili ona manaʻo - brand pmb-c-25. E faigofie tele le taua o le tagata lava ia ma le faʻaaogaina mo le faʻaaogaina i le lotogatasi o suʻega. E sili atu le pisapisao.

O loʻo faʻaalia mai e le laulau pe faʻafefea e le faigata ona afaina ona afaina ai le malosi ma o loʻo faʻaaogaina. O le tau o mea o le mea lea o le mea lea e tutusa ma le maualuga ma le mamafa. O le masoa o le vanu e filifilia e fuafua i le tikeri o le puipuia o le fale mai fafo ona tua.

Mark.Malosi le malosi, mpaO le tagata vevela, W / (M2 * OS)Vaega o Talosaga
PBS-C-150.070.042.Faamafanafanaina o le mansard, taavaletoso, opoina, fale le tumau, aiga
PBS-C-250.18.0.039O le mafanafana o le faʻaaogaina o fale, vaega, balcon, fola, tumutumu
PBS-C-350.25.0.037Vevela ma potu susu, faavae faavae
Pbs-s-500.350.04.Fola atu fola, fale teu oloa, o le pito i lalo o auala i le aau, vevela ma suavai o fale gaosi fale, faletaavale

Ituaiga o le folauga mo le ita ma le devor

Styrofoam

O se tagata faʻamalosia e faʻaaogaina e pei o se fola e tupu ai. E sili atu le malosi nai lo le masani ai, e aofia ai ma le malosi o le fatuga tutusa i le tele. O le vaega faamalosia o le vaega o le grid faatagaina e le motusia i le malosi o avega mo le punou.

Tusitusiga i luga o le autu: Bubble Palnel ma ou lava lima: laasaga-i-laasaga faatonuga

Sa fiafia Siak i le auala e fai ai le apamemea, e aunoa ma le tele o se potu, ma ona lava lima. Mo gaosiga, e tatau ona e faʻatau se ietele ma isi masini. O le a fetaui uma faaseeina o le faletaavale eria. O le tau o le faia o sina itiiti e vavae ese lo latou fale, aua le totogiina. E le gata i lea, afai o le a e faʻavaeina le gaosiga o le Form o loʻo faaleleia poʻo le tuʻufaʻatasia o piliki mai o fuʻa mo le faʻatau.

Elemene o fafo ma totonugalemu teuteuga

Ituaiga o le folauga mo le ita ma le devor

I fafo atu o le foe o mea leaga

O le tele o elemene o le au pa o pou o le faga. O loʻo faʻapipiʻiina i luga o le auala ma i totonu, e masani ona faʻaaogaina i totonu o le magatrical teuteu o le puaoa. Tele taimi, latou te faʻaaogaina faʻatasi ma le slutuco pe a mamanuina i sitaili:

  • vasega;
  • Greek;
  • Roma;
  • poroque;
  • Faifafuli;
  • Arapi.

O elemene tetele na faia o ni vaega o loʻo gaosia. Semi-koluma ma au toleniga o lo o auai nei. Tuʻuʻeseʻese tuʻaiga faʻailoga a le auvae e mafai ona fesoʻotaʻi faʻaopoopo i le Axis.

O le stucco mai le foom foliga foliga pei o se gypsum. O le fausiaina o se ata tulaga ese o le fausaga ma le faʻauma i le fale i totonu, o mea leaga o loʻo i ai, i luma o le masani ai, lelei:

  1. Polystyrene Fom e le mitiia vai.
  2. Laititi fefaʻasoaʻi faʻatagaina oe e maua ai le faʻamamaina o vaega teuteu i soʻo se aofaʻi e aunoa ma le fatuina o se uta i luga o le faavae o le fale.
  3. Polyfomam piliki o le tino sili ona teuteuina ma faalauteleina puipui.
  4. O Foam Statuc o loʻo i ai le tele o taimi taugofie nai lo le sipela.
  5. O le feagai ai ma le polystyrene e mafai ona fufuluina.
  6. O mea e fetuʻutuʻunaʻi mea o loʻo faʻapipiʻiina lelei i luga o auala tetele, faitotoʻa, i tausaga.
  7. E le fefe Fombs ma isi oloa i le susu. Latou te le amataina le fungas, suia. Iniseti e le ola i le faʻalauteleina o polystyrene.

Ituaiga o le folauga mo le ita ma le devor

Pa puipui

O le le lelei o mea e faasino i le alofa o rodents ma gese. O Granules e le o aofia ai ma le vaega puipuia o le a otooto atu pe a e taumafai e faʻalavelave i le fale ulavale. Mai le agi o mea mautu mea i luga o le malu malu, ua fausia ai nifo. O le Decor Service olaga e itiiti ifo nai lo gyptum. Ae o le tau ma le faigofie o le suia taui mo uma sese. Faʻateʻa ma vali, acrylic tifaga faia le puipuiga faʻamoemoeina.

Mataupu i luga o le autu: Teuteuga o le mamanu: E mafai ona kelu se maa teuteu i luga o le puipui?

Faitau atili