Metotia o le tuputupu ae fatuga i le fale

Anonim

E leai se palapala, leai ni popolega o le vai!

Ave se fagu palasitika. Naʻo le manino (le lanumoana, e le lanumeamata) tipi i le afa o le (umi). Mo le afa faʻalauiloaina 6-8 vaega o pepa faleuila.

Metotia o le tuputupu ae fatuga i le fale
Ma, e manaʻomia le taulimainaʻea i luga, ae e leai se vai (liliu i luga o le tele o siteki, e leʻo se isi mea) luga o le fatu. Sa punou le sipuni e toso malosi. Mai luga i luga o le fagu na e tuʻuina i luga o le masani cellophane afifi ma nonoa i le iuga. E tatau ona i ai sau ituaiga tama. Ma o le mea lena.

Auala e fai ai pateta

Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le totini paʻepaʻe

Auala e Tuputupu ai se Bay Loiff

Metotia o le tuputupu ae fatuga i le fale
I lenei tulaga, e mafai ona toe faʻalua ona tausaga, ma e tele mea e te manaʻomia) o le a na o le lua o le a tupu ma mea uma o le a tupu ai. E le manaʻomia i le vai, ua loto faʻafiafiaina pea o le a toe foʻi mai i le nofoaga tuai. Pe a e manaʻomia ona fesiitai i le eleele.

Ia lava, ua tele naua fatu o posinan, o fatu sese, e faigata ia tupu. Ae sa ou totoina mea uma. Sa ou totoina foi se kapisi, lea i le masani ai auala.

Itia, totoina i lenei auala, o le ata vaaia lea o le mea e masani ai, ona ua na ona tele aa, lea na o le pipii atu o le moli. Ma na muamua amata ona amata lemu e le fanau masani a aʻa, ona fai lea o isi mea uma.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faia se sofa ma ou lava lima? Ata. Ata.

Faitau atili