Matou te fausia se faapaologa ma au lava lima: tekonolosi, foliga, nofoaga

Anonim

Matou te fausia se faapaologa ma au lava lima: tekonolosi, foliga, nofoaga

O le faapaologa e mafai ona fausia mai le scratch poʻo luga o le nofoaga o le ata tuai o le autu o le faipule o loʻo tuʻu e tagata e ona fale tumaʻoti. Ae o le taimi e masani ai o fale o le fale mautotogi ua tonu i luga o se fausaga, le mea e le maua ai paleni. Afai o lau mataupu o le lona lua, o le a tatau ona e tamoe mai le faasinomaga i ni mea talafeagai e maua ai se pemita fauina. E le mafai ona fausiaina ni fausaga, ioe, e le mafai. Ae afai e te tulei ese mai le mea moni o tusitusiga uma e nofoia, naʻo le fausaga ia lava, o loʻo amata ona e amataina lau tala "faapaologa".

Faʻafefea ona fai se faapaologa ma au lava lima: O filifiliga o le fale

Toe foʻi i le tulaga o le tuʻufaʻatasia o le fausiaina o le faofuga ma tulafono aloaʻia, e tatau ona lafo i se poloketi e malilie ai. E i ai lau filifiliga e lua mo le fausiaina o le faapaologa.

O le faʻapipiʻiina o le faapaologa e mafai ona faʻatino i ni auala se lua:

  • I luga o le Faavae . O lenei filifiliga e talafeagai mo na o na tagata o le fale mautotogi e ola i le fogafale muamua. I le fale tumaoti, o le faapaologa e mafai foi ona faʻapipiʻi tutoʻatasi.
  • I luga o le faʻamalolo . O le aano o lenei metotia i le faia o le ata agai i luma mai le pa o le fausaga ma le faʻatulagaina o loʻo i luga o le faʻavaʻa o uamea elemene, pe i luga o puipui.

Matou te fausia se faapaologa ma au lava lima: tekonolosi, foliga, nofoaga

O le poloketi o le fausiaina o se faapaologa ma se auiliiliga faʻapitoa e mafai ona faia na o ia, ae mafai ona faʻatonuina i se faʻalapotopotoga na faʻatagaina i lenei mamanu

Afai o lau ata o le a faʻapipiʻi i le lona lua poʻo le maualuga o fola, e tatau ona iai nisi lagolago. Na o le faia o le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga e faʻasaina, ae le o le ai.

Faʻafefea ona fai se fai fale i totonu o le fale mautotogi: i luga o le faʻavae o le "DYY"

O fea e amata ai ona manino - ave le faʻatagaina ma faia le poloketi. O le isi taimi o le faʻatauga o mea uma ma mea faigaluega. Meafaigaluega mafai ona resitala, nei tele tautua fale ma faʻalapotopotoga auaunaga e tuʻuina mai lenei tautua mo sina tupe.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona fai ni malifa i faitotoʻa ma ou lima lima

Matou te fausia se faapaologa ma au lava lima: tekonolosi, foliga, nofoaga

O le faapaologa i totonu o le fale mautotogi e mafai ona avea ma se vaega o le potu e latalata i ai pe o le autasi poloka.

Le isi, o le faʻapipiʻiina o le polony e faʻaauau pea lenei:

  1. Taimi muamua - Faapipiiina o le Badcony Smite Fitu O le mea na faʻamalosia ai e manaʻomia e Rods se fusiua malosi ma le puipui. Mo le tele o le talitonuina i le pito i lalo o le faʻavaʻa ua mautu ma uamea lagolago. E foliga mai e tutusa o latou tafatolu ma se tulimanu sao.
  2. O le faʻamalosia taofi o loʻo tuʻuina atu i totonu o le fausaga o le faapaologa. Faʻasaʻo le faʻamalosia ina ia tutumu lava ona faʻaiʻuga le uʻamea. Lenei ua faia ina ia atili ai ona e faʻafeiloaʻi le pato pale i le aveeseina o le faamalosia o le faamalosia o le faamalosia.
  3. Le isi o le gaosiga o galuega i le tele o le faapaologa. Lenei ua faia e fausia ma faʻapipiʻi se sima sima. O le faiga e faʻailoa ai le pa i le eleele poʻo le fale i se tulimanu (faʻalagolago i le fola).
  4. O le pito i lalo o le faapaologa ua liligi sima Ae muamua seti mokesi.
  5. Aveese le pepa Ae a o le taimi o le sima slab shel.
  6. Metallic fencing o le va o le mokesi o loʻo faʻapipiʻi i luga aʻe o le sima.
  7. O le isi o le faʻapipiʻiina o le 'aʻai o le' aʻai. O fafie e ttewed e kolts i le pa, ma uamea e mafai ona tuʻufaʻatasia.
  8. I luga o le palu o le pamu o le lologa o lo o tagi laititi E maua ai se fola sili atu.
  9. Mafai ona nofo i luga ma laupapa Poʻo isi mea, pe naʻo le tuʻua o le sima.

E masani lava, o lenei galuega e le uma, a o mafai ona e faʻamafanafana le faʻapalepalo i ou lava lima.

O le faapaologa ma ou lava lima (vitio)

Faʻafefea ona fai se fale faʻapaologa o loʻo faia ma e mafai ai

Faʻafefea ona fai se faʻapaoʻaga, fai mai e tele, ae faʻapefea ona faia logsia mai le potu ma ou lava lima?

E masani lava o lenei faiga e aofia ai mea nei:

  • Fai le faitotoʻa, o nisi taimi e sili atu le valaʻauina o tagata faʻapitoa e faʻaalia ai faʻamaʻi, pe a fai, faʻatino se toe faiga faʻapolofesa.
  • A iai se manaʻoga i, e manaʻomia le sui (o nisi taimi ua lava le faʻamalosia o le pa) ma le pepa feaveaʻi.
  • E fausia ai puipui ma le parapeta fou, o le poloka pito i luga e masani ona faaaogaina. E maualalo le mamafa, o le tele o aoga e ese mai le piliki, ma le maualalo o le mamafa ua faʻaalia ai le uta i luga o le fola.
  • A maeʻa lena mea, o le potu faʻaiʻu e tatau ona pupula. Faaaogaina mo lenei laupapa ma palasitika propiles.

Mataupu i luga o le autu: lanumeamata lanumeamata i totonu o le potu malolo - Lautele mamanu

Matou te fausia se faapaologa ma au lava lima: tekonolosi, foliga, nofoaga

Tolu potu tioata - sili ona lelei filifiliga mo glazing polition

O luga o luga uma aʻo leʻi maeʻa le saogalemu o le puipuia mai le vai, e mautinoa e le suavai faʻapitoa ata. Mafanafana, foi mafaufau foi i foliga o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalosi i lalo o le taʻele o le a fetaui ma le penisini. Ma afai e te ufiufi puipui, e mafai ona e faʻaogaina le laʻau minerale o '

Toe oʻo mai i le mea e aoga: Fai se faapaologa poʻo le Loggia ma ou lima - le faigofie galuega, faʻatasi ai ma le faigofie galuega, ma le masalosalo, ma mea tetele na tutupu i le galuega.

Soʻo se manaʻoga toe faʻaleleia e tatau ona fesoʻotaʻi ma le puleaina o le puleaina o nei mataupu.

Loggion faia oe lava: ata ma manatu

O le fausiaina o se ogalaau ma ou lava lima o se faʻasologa faʻapitoa e seasea lava ona faia e aunoa ma le fesoasoani a tagata poto. O le isi fesili o le suia o le Logisia i se nofoaga nofomau ai, i le mea moni - o se isi potu i le fale mautotogi.

Matou te fausia se faapaologa ma au lava lima: tekonolosi, foliga, nofoaga

Fua o le lumanaʻi mamanu e tatau ona faia e se faʻapitoa

Mo lenei, o le loggia e tatau ona malulu. O se fofo lelei o le a avea ma faʻapipiʻiina o palasitika faamalama ma lua-potu faamalama. E laveaʻiina i latou vai vevela, puipuia mai aʻafiaga i fafo, pisa. E masani lava, o tagata faʻapitoa na faʻataunuʻuina e lenei galuega.

A o le ata o le lumanaʻi Logsia, e mafai ona maua se auaunaga i luga ole laiga e mafai ona tusia i le ata o ata. Ae e mautinoa lava o lenei, e mautinoa lava, o le a na o se tamai fanua, ae le o se tusi faʻamaonia saʻo.

Pou i lalo o le faapaologa: vaega o le fausiaina

I nisi o poloketi, fale mautotogi mai le paopani e leʻi saunia lava. O le mea lea, o tagata e fia faʻalautele le nofoaga o fale mautotogi ma maua se isi potu, e tatau ona iai i le fausiaina o le faapaologa poʻo le fesoasoani a le amisia.

Mo le fausiaina o le faapaologa, faaaoga ai le tekonolosi o le fauina o se pepa i lalo o le faiga faavae, lea e tatau ai mo se galuega o le fausiaina.

Matou te fausia se faapaologa ma au lava lima: tekonolosi, foliga, nofoaga

Ae paga lea, e le faia le faapaologa i fale uma. O le mea lea, o le tele e amata ona fausia tutoʻatasi, ma isi ua faʻafaigaluegaina tagata

Vaega o le fausiaina:

  • Tuu le faavae. Mo le faʻailogaina e tatau ona faʻaaoga ai siteki ma maea.
  • Tuʻu le utu ma faʻapipiʻi mo pou o le manaʻomia loloto.
  • Ave le lagolago tele o faaputuga poʻo pou poʻo faʻaputuga faʻapipiʻi na faia e oe.
  • Ave le pito i lalo o le utu, moe i se vaega o rubbark ma oneone.
  • Fausia se galuega faatino mai laupapa.
  • Ina ia tuʻu le uila mai le faʻamalosia, o loʻo fai ai se mea mautu ma le faʻapitoa o sela.
  • Liligi le sima mo le masina mo le masina ina ia o lea na faasee ma le ma le faaeteete. A maeʻa, le faʻavae e tatau ona aveʻese.
  • O mea faʻaʻaisa e tatau ona ufiufi i mea gaʻo.
  • Moe o le tumau pea le gaogao gaogao o le lalolagi.
  • Nonoa pou ma le pito muamua i le pito i luga.

Mataupu i luga o le autu: Ua saunia mamanuina o poloketi a le tolu-potu potu

A faʻapea e taua le fausiaina o le mautinoa o le maualuga o pou o le faapaologa ma le fale e tatau ona i le tasi maualuga.

Faʻafefea ona fai se potu faʻapaologa

O le faʻaaogaina ma ou lava lima e mafai ona liua i totonu o le potu, ae e le gata i le mamanuina o totonu.

E mafai ona viliina le ta fualaau, e:

  1. Tatau ona faʻaesea atoa mai le auala ma faʻamalosi;
  2. Tatau ona glasa;
  3. Faʻatasi ai ma lavelave, o le ituaiga o le tau o tau, o au gaioiga uma e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le pulega faʻapitoa.

Matou te fausia se faapaologa ma au lava lima: tekonolosi, foliga, nofoaga

Afai o le faapaologa e i ai se vaega tele, e mafai ona faʻauʻuina i se potu aoga atoa.

O le a se mea e mafai ona i ai i le faapaologa? Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Mini Gym. O filifiliga e lauiloa - o se ofisa faigaluega, falefaigaluega, vaega taʻaloga, o le nofo ai lea, o le nofoa ma faitau ma faitau, faletusi, faletusi o a fale.

Afai o le faapaologa e lapoʻa, o le taimi lena o le galuega e aoga - e mafai ona e fausiaina se tamaʻi laʻititi ae o le isi potu ma se galuega faʻapitoa. Ma o nisi taimi e le lava mo le fiafia atoatoa.

Mautu Paleni ma le potu (Vitio)

O le faʻatulagaina o le faapaologa o se galuega faigata lea, ma ona fausaga e manaʻomia tele le poto masani ma tutusa mea faʻatino. Aua le soona fiafia i lou malosi, ua e lelei i le fesoasoani a tagata poto faapitoa, aua lava i lou lava lamatiaga, mulimuli saogalemu.

Manuia le faia!

Faitau atili