O le faapaologa ma loggi o le a le eseesega: auiliiliga iloiloga

Anonim

O le faapaologa ma loggi o le a le eseesega: auiliiliga iloiloga

Loggiia ma le Paleni o loʻo iai a latou lava foliga foliga ma fafo eseʻesega o se faʻapuʻupuʻu, iloa i le tele - snip. O manogi o loʻo valaʻauina le fausiaina o faʻamasinoga ma tulafono e tuʻuina atu ai le faʻavae o le faʻauigaina o manatu o papeti ma loggia. Ma i le faʻailoaina o mataupu, e manaʻomia le taulaʻi i nei laufanua.

O le a le faapaologa ma loggia e tusa ma tulafono

O le faapaologa o se tulaga taua o le tulaga, o le mea moni e manino mai ai o le vaalele i luma.

O le faapaologa ma loggi o le a le eseesega: auiliiliga iloiloga

O le Loggiia o se fausia-i totonu pe faʻapipiʻi potu, i le tasi itu tatala, ma mai le tolu itu o le pa ma puipui

Tasi le mamanu e ese mai le isi ma isi mea taua.

Foliga ma eseesega i le va o ata e lua:

  1. Ipu - O le faaiuga filifilia a la tatou meafaitino ma loggia. O le tau o le palota e avanoa i le avanoa mai itu e tolu, faalemafaufau e le o ni puipui, e le o le taua. O le tutusa o le vaega na o le tasi itu faʻapipiʻi i le puipui o le fale o se faamafanafanaga ma vaʻaia vaʻaia i le avanoa.
  2. Logisia - O le vaega lea o fale i totonu, e le popole tele mo le faʻasaina o le fale, ae faʻaopoopo i totonu. O le falesaloa lava e tasi ma le tolu itu o loʻo totoe i luga o le puipui o le fale. Ma o le taualuga o le Loggidia o le ipu o le pito i luga o le Logginia.

O le faapaologa ma loggi o le a le eseesega: auiliiliga iloiloga

Logginia i lau masini e sili atu le talitonuina nai lo le faapaologa o se vaega o le faapalepale o se fatuga mamanu - fausiaina le ipu na o le tasi pa

Ae e le mafai ona fai atu e uiga i sea ituaiga o mamanu pei o le faapaologa Logsia. E ese mai lona masani faatusa i le mea moni o se vaega o lenei potu e tutu mo le sipala o le felauaiga, ma le vaega lava ia i le fausiaina o ia lava. Ae afai foi e te fai atu uma, i le fale fou e te l moni lava e le mauaina se tali, ae e seasea lava.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau Roma pupuni: Faʻasalalauga auala

Seti o meaafale mo loggi (vitio)

Eseese le faapalepale mai Logginia: Fua

E i ai le manatu manatu - o le faʻavae poʻo le faʻavae o le panisini lautele. Na sau mai le tulaga mulimuli, a o le fa sefulu sefulu tausaga, amata mai le 506 i le 50 tausaga ma faaiʻuga i se taimi umi 80s, ua faʻatele le fauina o fale fale. Fale masani, faaauauina, e aofia ai, i le ata o Eledanov, na avea ma se tasi o faʻailoga.

O le faapaologa ma loggi o le a le eseesega: auiliiliga iloiloga

E le masani i taimi o le faapaologa poʻo le loggia e mafai ona fetaui ma le faʻatulagaina

FUAFUAGA FAATINO Ua atiaʻe le "faasologa" - o poloketi faifai pea ia mafai ona saunia uma le gaosiga o fausaga tetele. Ona anoa lea o le fallkomoni le lautele.

O le tele o meaʻai o loʻo i ai nei i le aso o loʻo i ai le moli moli o 3275 mm, ma le atuatuvale mai le puipui o le 800 mm. Tagavai LoginGia Incturesions - 1200 papatusi i le 5800 mm.

O le eseesega i le va o le Logogia ma le Palkany e faʻavae i luga o le aofaʻiga o loʻo vaevaeina i le ogatotonu o fale mautotogi, ma le lautele na tutusa ma le 2900 mM. O le tuusaunoaga o le tulimanu o loggi atu pe a suia le tele ona o le faʻaogaina o papatusi e lua.

O le a le sili atu: Faletupe poʻo Loggisia

Faʻasino i laʻau masani, e faigofie ona faʻapea ai ona faʻaiu. Ae i aso nei e iai tusi ogasigo o 'eseʻese, e toʻatele ogalaau e masani ona faʻafouina i se isi potu malolo. Ioe, pe a uma ona feitugai.

O le faapaologa ma loggi o le a le eseesega: auiliiliga iloiloga

O ni manatu eseese e mafai ona faʻatinoina, fai ai ma se tamaʻi gatagi. Tasi o latou - feololo

Afai e te aumaia faʻaiuga faʻatusatusa, o le a avea ma faʻamanatuga:

  • O le Loggin ma le fale e tolu pa pa masani, ma e pei lava o le faapaologa - na o le tasi. Ae afai o le Logginia o se simila pe tulimanu, o pa atoa o le a lua.
  • O le Loggia o loʻo iai lona aiga faʻafaʻaili, o le faapaupaʻele o lenei vaega ua le maua;
  • E masani ona tuuina atu le faioloa i taimi uma mo le fogafale o le fale, Logiga - Leai;
  • I luga o le Loggo i le tele o tulaga e mafai ona e faʻaaluina le faʻamafanafana, o le a le galulue ma le pulega faʻapea foi ma le atoatoa ma le saogalemu.
  • Faʻaalia le faapapenisi, e te masani ona amanaia le avega faʻatagaina, faʻatasi ma le tausiaina o ia tulaga;

Mataupu i luga o le autu: decor faʻata e faia oe lava

O le Loggidia ma le Onconnies i luga o tulaga e le o ni tulaga o le vevela, ma pe a e faʻaaluina le vevela i luga o le Logisia, o le a liliu i le atoa o fale o fale.

Balconlies ma Logginia Matutiga Filifiliga (Vitio)

Challing Logginia: O le a

Ole mafanafana o le Loggia o le a mautinoa pe o le a e tuʻufaʻatasia le Loggia ma le potu, o le a ia te ia i le vaega o le potu. I lenei mataupu, e alagatatauoi ai mea e susunuina ai mea uma: fogafale le taualuga, pa. E le tatau ona e fefe ina ia mafai ona taofiofia i lenei nofoaga taua, o le vaega taua o le eria o le Loggine. E lē silia ma le ono selau perigeni o loʻo faʻatigota, ma e le tele naua mea.

Foliga o le loggi tuufaatasiga:

  1. O pa malulu vave, e le o se talafatu. Ma, o le a i ai i le faatuai le vevela. Ile tele o tulaga, e faʻaaoga ai vailaʻau ma faʻamaumau ai papatusi ia pesega.
  2. Aʻo leʻi usia, e manaʻomia le tapunia ma le faʻamasani ma le faʻaeteeteina uma pao ina ia le savali le matagi i lalo o le faʻalavelave. O isi vaega o le itulagi e masani ona tuʻuina i le poceshyne.

O le faapaologa ma loggi o le a le eseesega: auiliiliga iloiloga

Faʻamataʻu mamanu, faʻafaatusa o le tautala, liliu le Logisia i totonu o le tele o le tele

Ina ua maeʻa, e mafai ona e agaʻi atu i le sili ona lelei faʻalelei.

Ae e tusa ai ma se mea e uiga i le faapaologa, e ui lava e tasi le fesoʻotaʻiga ma le fale mautotogi mai le isi.

E mafai ona tuʻufaʻatasia le umukuka ma le faapaologa

E masani lava ona tuʻufaʻatasia le umukuka ma le faapaologa. O le a se mea e mafai ona aumaia? I le taimi na muamua ai le palota, e mafai ona e faʻatulagaina se tamaʻi potu 'ai, pe fai foʻi se nofoaga mo le pusa puipui ma Freezer, o lona fanua le teuina o oloa.

O le faapaologa ma loggi o le a le eseesega: auiliiliga iloiloga

O le faapaologa i le ituaiga o se tagata erker e mafai ona avea ma nofoaga galue o lau umukuka

Afai e te tuʻufaʻatasia ma se fale mautotogi, o le avanoa e matala atili ai. Lauiloa i aso nei filifiliga o se ofisa faigaluega poʻo se fale faigaluega mo ni tagata nila. E tele taimi o le Loggia ua liliu i se ituaiga o le Hout-faitau potu, pe a iai se moega, paie ma le faʻafiafiaina o ata tifaga, tiʻetiʻe, ma le lelei, ma le lelei, lelei, ma le lelei, lelei, ma le lelei, lelei, lelei

Mataupu i luga o le autu: Paʻu laulau ma ou lava lima piniki lima

Tuʻufaʻatasia se umukuka ma se loggia (vitio)

O le faapaologa ma le Logisia e lua, o lona uiga, o nofoaga eseese, ma le isi ma le lua ma le lona lua e mafai ona tuʻufaʻatasia ma lona fale faʻapitoa. O lenei filifiliga e mafai ona tuʻuina i lau tusi ata, faʻateleina le galuega o le fale ma faʻaliliu.

Ia maua se laki!

Faitau atili