Fufulu i le dacha ma ou lava lima: manaoga meafaigaluega ma mea

Anonim

E tafafao faamasani, i le taumafanafana, tele tagata nofoia e faʻaalu le taimi i le fale, e le gata o se nofoaga mo fualaʻau o laʻau, fualaʻau ma fugalaʻau, pe o se nofoaga e malolo ai. O ni fale e nonofo ai iina i le tausaga atoa. O le fale e maua ai le mafanafana ma le mafanafana, o le mafuaaga lea e tatau ai ona sili ona manaia.

Fufulu i le dacha ma ou lava lima: manaoga meafaigaluega ma mea

Deary Water Shows Scheme.

O le tuʻufaʻatasia vaega o le atunuʻu o se masini pei o le fufuluina. E masani ona masani ona tupu i le ituaiga o hardbanin ma ua faatulagaina i luga o le auala. Ioe, e mafai ona e faia i totonu o le fale lava ia, ae o le a avea ma vaega o le umukuka. Fufulu i luga o le auala o le a faʻatagaina oe e fufulu ou lima, fufulu, fusuaga fualaau aina poʻo le vanii.

I le taumafanafana, ina ua vevela, o le magoto mafai ona avea ma auala sili e malulu ma fufulu le palapala pe a uma le galueaina. E mafai ona fausia ma ou lava lima, ma mai lele. O le mea moni, e moni lava tapena- teuteu-faia-faia-faiatusi i totonu o le faleoloa, ae uma lenei tupe tau tupe. I se faʻaopopoga, o le homemide bandbasan mafai ona fetaui lelei i laufanua o le atunuʻu eria. E tatau ona iloiloina i se auiliiliga auiliilika pe faʻafefea ona maua se magoto i le faleʻau, ma tulaga autu ole galuega.

Cottage Fusbanin ma ona lima

Fufulu i le dacha ma ou lava lima: manaoga meafaigaluega ma mea

Talia le i lalo o le mama.

Le faia o se fulafula i le atunuʻu ma ou lava lima, e te manaʻomia e faʻaalia ai se tamai nofoaga o le a iai. E manaʻomia le le mamao. Ona talafeagai lea o le susunuina o se fufusu lava. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e fuaina le totini, o lona uiga o le vai vai pusa. I le iuga, e mafai ona e faʻaaogaina le tuai taʻavale taʻavale mai le fale poʻo le fale mautotogi.

E pei ona iai, ua fautuaina le faʻaogaina o se atigi uʻamea uamea. E tatau lava ona fai se pu mo le sapalaiina vai. O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina ma fai le faʻavaʻa. Talu ai o le fufulu e laʻititi mamafa i le fufulu sina laʻititi, na fausia le faʻavae. O le faʻavae i le atunuʻu e mafai ona faia ma o latou lava lima mai le faʻamalosia, o se tulimanu poʻo se laʻau.

Mau i luga o le autu: DSP moega ma o latou lava lima: polokalame, lapopoa, fuafuaina o vaega, fonotaga (Ata ma Vitio)

O le isi mea e tatau ona e faia lou lima o se galuega. Mo lenei ave laupapa laupapa. O le vaega o le laulau pito i luga e tusa ma le 1 sikuea. mita. O lana fufulu fufulu ia o loo tuu i luga. Mo le laina laulau pito i luga o le a fetaui i soʻo se laulau tuai, fatafata poʻo parrel. A manaʻo i ai, o le mama fatuʻele i le atunuʻu e mafai ona faia ma o latou lava lima taʻilua ina ia mafai ona teuina i totonu o le potu i se pepa faʻafuaseʻi.

O le SKING faʻapipiʻi maualuga ua ave i le 830-900 mm.

Fufulu i le dacha ma ou lava lima: manaoga meafaigaluega ma mea

Polokalame o le nofoa afi ma se vaiemu.

I le avea ai ma tane, e mafai ona e faʻagaioia soʻo se malosi (pakete, parrel, apamemea). Ina ia faia se magoto i le atunuʻu ma ou lava lima, e tatau ona e faʻatulagaina se crane ma tapuni. E manaʻomia lenei mea mo le vai le faʻapipiʻi. I le laulau pito i luga e tatau ona e tipiina le pu tutusa ma lona tele. E taua le avea o le 10 cm feʻaveaʻiga toto toto.

O le tane ua teuteuina i le faʻavaʻa i luga o le mamanu autu. Mo le faʻapipiʻi e mafai ona e faʻaogaina fao poʻo fao. E le mafai ona faia i totonu o le atunuʻu e aunoa ma le faʻatulagaina lelei alavai. Afai o le fufuluina e mafua mai, e le gata, ona faia lea o le alavai i ou lava lima i le foliga o le paketi. Afai o le a tu i luga ma le faletalimalo, o le a e manaʻomia ona tosoinaʻesea se lua.

Vai i luga o le hese mai le a sau iina. Afai ei ai se otaota, e fautuaina ai e fesoʻotaʻi i ai. I se faʻaopopoga, e aoga ia pei ona ulaula i ona itu uma ma le fesoasoani a se faʻailoga. O le vaega mulimuli o le galuega o le auai i le fufulu ma ou lava lima i le fale i le alavai.

Lisi o mea faigaluega ma mea

Ina ia mafai ona faia se magoto i le atunuʻu i o latou lima ma o le a manaʻomia e oe meafaigaluega ma mea. O mea faigaluega e aofia ai: samala, hackssaw, fao pe fao, laupapa laupapa, vai tane, scornnish (vali.

Faʻapea foi, o le ae manaʻomia se mafuaʻaga mo le otaota aveeseina, o se peni crane. O lea, i luga o le faavae o loʻo tulaʻi mai, e mafai ona faʻaiuaina e mafai ona fausia se magoto (ufifafa) i le atunuʻu ma ou lima. E taua le manatua o le fufuluina e tatau ona avea ma hindic ma aua le pasi vai. E mafai ona tu i tua pe o loʻo fuafua e faʻatatau i le fiafia i le 'au o le' au.

Mataupu i luga o le autu: masini gaosi masini mo digwall: faia vaega

Faitau atili