Green Whild potu inteor: Designer Mataupu Ma Shade Filifiliga

Anonim

O le lelei lanumeamata e manatu o le sili ona manaia ona o lona latalata i le natura. E mafua ai i fegalegaleaiga ma le mutia, vaomatua fiafia ma matagofie matagofie o Emerald maa. Green i totonu o le potumoe o le a saunia se aso malolo atoa ma malolo. Leai se mea na tupu ai le mafaufau o le mafaufau i lona "malamalama o moe" ona o le lelei i le mafaufau o le tagata ma le avanoa e ulufale ai i le tulaga gofie.

Filifilia o se Palota talafeagai

Ua manatu saienitisi o se pese lanumeamata faʻailoga o le olaga, matagofie, fealofani ma le filemu. I luga o le itu i sasaʻe, e manaʻomia le faia o le mafaufau lelei i totonu o le potu teuteuina i Green.

Fale moe i totonu

Eseese lanu o le lanumeamata mafai ona afaina ese:

  • O le malamalama ma le susulu o loʻo faia ai le mafanafana, ae e sili le soʻona faʻatasi ai ma le lanu mafanafana, ose faʻataʻitaʻiga, lanu samasama samasama lea;
  • Pouliuli lanu taofia, mafua ai se lagona faafuasei;
  • Le lanu o le mutia, o Emerald, tamai fasi iasepi - mamafa mo le iloa, ona o loʻo faʻaaogaina faʻapitoa i ai;
  • O ia matapefu lea e pei o le Mamanu, aau, O Histotio, Pistamita, lanu efuefu-lanumeamata, fatuina, fatuina le filemu ma malolo;
  • O lanu lanumeamata lanumeamata e talafeagai mo tagata malosi.

E i ai foi stylists i le mamanu o totonu. Saturated ma loloto pito i luga e talafeagai mo le masani ai sitaili, toʻafilemu, pastel - mo aso nei. I le itu faaonapo nei, maualuga-tekono-tekonolosi sitaili e sili atu le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga o ni ata ma sologa lelei suiga.

Fale moe i totonu

Green ma o ni ata o loʻo tuʻufaʻatasia lelei i le va o latou ma fausia tuʻufaʻatasiga e tumu i le mafanafana, olioli ma lagona lelei. E i ai le tagata mamanuina faa-agaga agai pe a mafai ona faaopoopo ata malamalama i le autu autu (lista, Pistichio, letuture).

Fale moe i totonu

O le ata ma le lanu o pa e taua tele i totonu. O se taua taua o le agavaʻa o leo pupula e faʻalauteleina i le va o le potu, lea e mafai ona faʻaoga i taimi uma, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ata o se tamaʻi potu. O le moli lanumeamata lanumeamata i totonu o le potumoe ua fetaui lelei o se talaaga.

Fale moe i totonu

Mo ituaiga o loʻo i totonu o loʻo i totonu (maualuga-tech-tech, aso nei ma le siʻusiuga), e mafai ona e faʻaaogaina ai le susulu o le Greenery. E le gata i lea, o le filifiliga sili ona lelei o le totogi na o le tasi puipui ina ia aua le soona fai ma le tele o leo. O le pepa puipui mo se potumoe i le sitaili o le "country" e talafeagai ma fasi fasi o le agamalu o le olive ma le lanu o le telnery. Latou te faaumiumi mataina o le maualuga o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le potu malolo ua tuʻufaʻatasia ma le potumoe: avanoa zonting filifiliga

Fale moe i totonu

O le sanaration o le lanu o le lanumeamata e faalagolago i luga o le itu o le potu moe o loo iai. I le itu i saute o le pa o le potumoe, e sili atu le faia i le lanumeamata lanumeamata (o lapisi malulu e mafai ona mitiia sun rays), i le itu o le potu pe samasama-lanumeamata.

Tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma isi fugalaʻau

I tagata o fomai tomai, o lenei lanu e manatu lautele, e mafai ona faʻatamaʻia atoatoa ma faiga faʻapitoa ma lanu uma:

  • Lautele tuʻufaʻatasiga: malulu lanumeamata ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, samasama-lanu samasama ma peach tynes.

Tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma isi matatitu

  • Lanumoana-lanumeamata lanumeamata ma le sami galu lanu ua tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe, oneone ma eseʻese marii paolo.

Tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma isi matatitu

  • Faatasi ai ma se tuʻufaʻatasiga o le lanumeamata ma le lanumoana, e te manaʻomia lava le tausisi i le pule o se tasi o le tasi o lanu, ma le lona lua e faʻaopopo e pei o tamaʻitusi.

Tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma isi matatitu

  • O le lanu o le Greenery o loʻo tuʻufaʻatasia ma le laugatasi o "cramels" (kulimi, kulimi, kulimi, fuʻa, auro).

Tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma isi matatitu

  • Exquite o le tuʻufaʻatasiga o lanu efuefu ma lanumeamata lanu. Uma o mea uma o neuropric ma foliga matagofie ma manaia.

Tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma isi matatitu

  • Tuʻufaʻatasia i totonu o le potu o le lanumeamata ma piniki gamma (fua-berry) mafua ai se soʻotaga ma le taumafanafana faʻatasi ma lagona fiafia i le potu fiafia. Optimal o le a avea ma nofoaga o meaafale ma ie piniki i luga o le pito i lalo o le fagu vali vali puipui. E mafai ona faʻaopopo le pupuni ma le tino faʻapipiʻi.

Tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma isi matatitu

  • O le faʻaaogaina o moli-samasama-samasama i luga o le talaʻaga o le lanumeamata na ona faʻaaogaina e fasi mea, e pei ona pupula. O lenei ata e faʻatusatusa i le vaomatua susulu.

Tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma isi matatitu

  • O le tuʻufaʻatasiga o lanu meamata ma mumu lanu i totonu o le potumoe e le fetaui lelei. Mo le pupula, e sili atu le filifilia o elemene o violet - o tagata asiasi e maua ai se lagona o le mama ma le filemu.

Tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma isi matatitu

I luga o Vitio: Matagofie tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma isi fugalaʻau.

Manatu autu

Matou te avatua ni faʻataʻitaʻiga o le tele o faʻafitauli o le mafaufau:

  • Manatu o le "natura" - O se tasi o le emobodial i totonu o le potu o le potumoe i lanumeamata lanumeamata (vaai ata). Ecoysyl e masani ona tutoʻatasi lanumeamata ma enaena gamedation i luga o le mafutaga ma fugalaʻau o le laau ma laʻau o laʻau, faʻapea foʻi ma fugalaʻau ma flottings ma ata o le natura, ola toto. I le siosiomaga o Siosisina, o le laʻau (fola ma meaafale), meaafale aitema ma mea teuteu elemene mai rattan poʻo le a atoatoa o le a atoatoa.

Fale moe i totonu

  • I le upu "vaomatua vaomatua" Faaaogaina lanu o le vaomatua, laulaau, vao, bamboo. Mo le teuteuina o le potumoe i lenei sitaili e mafai ona e faʻaaogaina ai le sili ona teuteu vaega (faʻatusa, Aferika Malie). O le autu autu i totonu - pama (ola pe o lona ata). O le a talafeagai ai foi ona faʻaaoga le faʻatusatusaga.

Mataupu i luga o le autu: Fausia se uliuli ma paʻepaʻe potu i totonu - fatufatuga ma paleni (+40 ata)

Fale moe i totonu

  • Manatu "malolo" E faʻapea o le filifiliga o le potu mo le lelei malologa ma mafaufau loloto ai. O le tuʻufaʻatasiga o le lanumeamata ma paʻepaʻe o le a atoatoa. O le potumoe e tatau ona maua ai se lagona toafilemu ma le malu, o le paʻepaʻe-lanumeamata, e manatu sili ona agamalu. E mafai ona e faʻaopopo ni elemene faʻatau: O se tamai punavai e fetaui lelei ma le vaipuna, o se matching, aluga i luga o le fola ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaʻai ma le tele o meaola i luga.

  • Manatu "vintage" Faʻaaoga foi se tuʻufaʻatasiga o mea lanu meamata ma paʻepaʻe pe a le mafai ona faʻamamaina le pa lanumeamata lanumeamata lanumeamata e tatau ona utu ma le paʻepaʻe paʻepaʻe.

Fale moe i totonu

  • Manatu "fugalaʻau togalaʻau" Fetaui lelei mo le mauaina o manatu fafine ma miti. I se potumoe, o le tuʻufaʻatasiga o salati, piniki, lilac ma uma o pastel pasted spedes e talafeagai. Pupuni, washpared gredents ma isi mea laiti ma varatex mamanu e talafeagai iinei.

Fale moe i totonu

  • O le Mataupu o le "Asia" O loʻo manatu i le faʻaaogaina o le masani o le lanumeamata ma le faʻaopopoina o lanu enaena lanu enaena, bamboo ma rattan. Pei o elemene elemene - wicker fala ma biental mea faigaluega.

Fale moe i totonu

  • Potu masani potu : O le filifiliga sili o le talaʻaga o le a avea ma se lanu filemu-lanumeamata. O le a foliga lelei i le tuʻufaʻatasia ma tamai maa atoa (efuefu, enaena, pipi), faʻapea foʻi ma le ario, paʻepaʻe ma uliuli. O se faʻaopoopoga o le a tautua ai o le a tautua faʻatasi ma meaafale tuai ma vintages, malamalama lelei mea teuteu. O se mea taua tele o loo malamalama. Ina ua taufuina e pupuni i faamalama, ona e te manaʻomia lea o se tofa ma agamalu, faʻapea foʻi ma tamai tini.

Fale moe i totonu

Ie pupuni i le potu lanumeamata lanumeamata

Talu ai o lenei lanu e faigofie tuufaatasi ma isi, ona mafai ai lea ona faʻaaogaina pupuni e nisi tamaʻitaʻi, e fuafua i le faʻavae faʻapitoa o le potumoe:

  • Paʻepaʻe Paʻepaʻe (Perl, Wir Beigese, Satury, Paʻepaʻe Paʻepaʻe) i le eleele ma meamata o le a foliga mai o le a foliga mataina. O lenei lanu e faia ai le malu ma faia matagofie.
  • Ie pupuni i le papala o lanumoana ma lanumoana e talafeagai mo le totonu ma se moli lanumeamata lanumeamata, ma o le a foliga fou ma talafeagai. O se filifiliga manaia o le a faʻaluaina pe a o le pito i fafo o le lanumoana poʻo le cornflower, ma le totonu - i lalo o le lanu o le pepa puipui.
  • Brown Bourenins (Shades mai Sandy i sukalati) o le a fatuina ai se siosiomaga mafanafana. Mo faiga masani, o ie puipui o le auro poʻo le apamemea lanu e talafeagai.
  • Piniki pe samasama samasama talafeagai mo totonu o totonu o le fuga o le fugalaau o le taumafanafana.
  • Manatu manaia ua iloiloina ai ie puipui o loʻo lanumeamata, ae o le eseese paolo (tatau mo ni tamaʻi pese o loʻo mama pe o le a faʻatusatusaina i le lanu o le pepa puipui).

Mataupu oi luga o le autu: sitaili laiti potu moe: Manatu ma omiga (+50 Ata)

Fale moe i totonu

Ia tuʻuina atu totonu o lou potumoe i le lanumeamata - o se fou fou ma muamua filifiliga, i le taimi muamua, i le tepa i le taimi e le masani ai. Ae o se tagata ua tusia ua alualu i luma ua sili ona lauiloa i tagata o fale mautotogi, aua e maua ai le lagona o le tino fou ma malosi lelei e faapea o lenei lanu susulu.

Potumoe filifiliga i Green Gamme (2 Vitio)

Potumoe o le potu i le lanumeamata (35 ata)

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faʻaaogaina Green i le potumoe: Malolo ma fealofani

Faitau atili