Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Anonim

Toe faaleleia e le faigofie. I le tulaga o fale laititi laʻititi, o mea uma e faigata i tamai lapoʻa, ma o le faʻafitauli o le safu inisinia fesoʻotaʻiga o loʻo tumau pea i fale tuai. O latou sui foʻi o le tausiga foʻi o ona o tagata na ona, pei ona e mafai ai ona faʻatali mo i latou pe a suia i latou mo se taimi umi. Lea o le faletaele faʻaleleia i le khrushchev e masani ona amata i le sui o tagata tuai.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

O se tasi o filifiliga e mafai ona tupu o se taunuuga

O se faʻailoga iloga o KHRUSUSSHCHED O le fale mautotogi o ni tamaʻi potu o potu uma. Faletaele ma faleuila e laititi tele e oʻo lava i le tulaga maualalo o le taʻele o le taʻele + ua naʻo le puʻupuʻu. Saili se nofoaga e faʻapipiʻi ai tagata faigaluega - o le galuega o le atoatoa. O le sili ona lauiloa o le tali o le toe teuteuina le khrushchev, lea e toetoe lava a aafia i taimi uma le taele ma faleuila. O se tasi o le lua microscopic nofoaga fai ai se tasi - faʻapipiʻi faletaele. Ona o le mea moni o le tufatufaina o le vasega e aveʻesea, o le nofoaga e faʻateleina i le sikuea sikuea, lea e matua taua lava i nei tuʻutuʻuga. I nisi embodimen, e aliali mai e faʻateleina le avanoa i le aluga o le tau o le auala poʻo le fale teu oloa o loʻo iai. O lenei faletaele lipea i Khrushchede faigata i le fuafuaga faʻapitoa ma e sili atu le faigata mo le faʻatinoga ia maua ai se faʻatagaga, ae mafai mea uma.

Faletaele toe faaleleia i khrushchev

Afai e te filifili e faia se tele o le faletaele o le faletaele i Khrushchev, o le faʻasologa o galuega o le a toetoe lava tutusa ma le toe faia e aunoa ma le toe faia e aunoa ma le toe faia e aunoa ma le toe faia e aunoa ma le toe fausia A toe tolopoina, o le faatafunaina o le vaegatusi o loʻo faaopoopo, faʻaliliu le faitotoʻa, ma tatai maia le faitotoʻa le le aoga. E le gata i lea, o mea uma e fai i lalo o le taavale.

I le faasologa o galuega e pei ona taua i lalo:

  • Aveese uma mea uma. Afai o le puipui ma le faʻataʻutaʻu (o mata o le sili atu nai lo le 3 cm) poʻo lalo o le plaster, o loʻo osofaʻia, o le leo e nonoa pe a nonoa le leo.
  • Filifili poʻo ai taʻaloga ma fale faigaluega o le a tu ai, tusi se fuafuaga e usitaʻi i le fua. I le fuafuaga o le ata le poloka, vai, suavai toso.

    Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

    Afai i le Khrushchev, tuʻufaʻatasia le faletaele ma le faleuila, e aliali mai e sili atu le lelei

    Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

    E mafai foi ona e nonofo ai le bidit

    Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

    Ina ia toe faʻaleleia le faletaele i le khrseshchev e leʻi aumaia ni mea e aveʻese ai ma mea e ofo ai, faia se fuafuaga ma le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le plumping

  • Faatinoga eletise eletise i le faletaele.
  • Sui 'au tapenalalau vai ma le otaota (manaʻomia le tuʻufaʻatasia ma le faʻalapotopotoga faʻatautaia). Tele taimi e masani ai, o uamea tuai ua suia i palasitika. A o suia le sapalai vai, polythylene paipa pe polypropylene o faaaogaina.
  • Afai o le vai o le vai ma le lapisi o le a natia, latou te faia se loloto loloto o seevae, pei o le pamu o le a sili atu i luga. Afai e leai, ua faia le uaea o le vai sapalai ma suavai mumu i le faamaeaina o pa o puipui.
  • Liligi le taulaga o le fola. E mafai ona "lafo le" eletise o le faʻatumuina o le fola (o le vai i fale maualuluga e faʻatagaina ona o le i ai o le vevela o le vevela, ona pe a maeʻa le utaina).
  • Faailogaina o puipui, taualuga. O iinei le faʻasologa o galuega e ese - e faʻalagolago i le mea filifilia o le faʻauma ma pipili. Afai o le kaleʻa le paleti i lalo o le 'aʻai, faʻapipiʻi e tupu i lenei tulaga. I le taimi lava e tasi e faia ai se pallet mo se agaga o piliki. A faʻapipiʻiina le Pinter Plumbing, o loʻo tuʻuina i le pito o le faʻauma, o lea e taʻitaʻia muamua ile fola laupapa, le taualuga.
    • Afai o le faʻauigaina o loʻo valiina, o loʻo i lalo o puipui o loʻo i lalo o le fola, ua fusia, o le faʻauigaina, vali, vali. Ina ua uma ona tui le faaputuga luga o puipui, ona i luga o le fola.
    • Afai o le taualuga o le faʻamalologa (dilwall, ormstrong, uili, mai palasitika panels) pe feteʻenaʻi, ua uma lava ina maeʻa galuega pe a sauni uma galuega

      Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

      Lenei, o le faletaele e masani ona toe faʻaleleia mai se setete i le setete i le Khrushchev

    • Afai e vali puipui, 2-3 nofoaga o loʻo faʻaaoga i luga o le laupepa. O le fola ua faia pe a uma le ipu, ae leʻi tuʻuina (e ui i le faʻavae i le mea lona faʻavae, e ono mafai pe a uma ona faʻatumauina).
    • Afai e tuu eseese puipui e le PVC potu, latou te le ogatasi. Ona fai muamua lea o le fola ma le taualuga, i le tulaga mulimuli - faapipiiina o palasitika panels.
  • E faʻapipiʻiina le mea ma mea faigaluega i le fale.

Filifiliga mo mea ua maeʻa ona faʻateleina sili atu ma sili atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le fola i totonu o le faletaele e mafai ona e tuʻu se vailaʻau poʻo le PVC Tile. Ile a lea tulaga, o le tosoina o loʻo manaʻomia se isi vaega o le leai o fefiloi - ina ia maua ai se mautu ma tutusa, ma o le konie o loʻo faia i le taimi mulimuli. I le lautele, o le faʻatonuga o le galuega pe a toe faʻafou i le faletaele, khrseshchev e mafai ona suia tele.

Matou te faateleina le aoga

Toe faaleleia o le faletaele i le Khrushchev o loʻo faigata tele mai le itu faʻapitoa e pei ona taʻua o le fatuina o se matagofie, aoga ma talafeagai potu. Laititi o le potu - O le autu lea o le gaioiga. E manaʻomia le saili mo ni tulaga faʻapitoa pe a filifilia meafaigaluega, pipiʻi ma meaafale.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

O le tamai taele e mafai foi ona matagofie

Taele pe taele cab

I le taimi o le toe faaleleia o le faletaele i le Khrushchev, e masani ona le toe maua le taele i le taele. Lea e mafai ai ona e vaneina le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le masini fufulu i se tamaʻi nofoaga. O le sili ona manuia tali o se vai taele. I le tulaga lea, o se mea lelei o le vaega o le avanoa ua tatalaina, i totonu e mafai ona e faia se vaitusi poʻo le fufuluina masini.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

O se tasi o filifiliga - tuu se fale taʻele ma se pale loloto pe naʻo le faʻapipiʻi o faitotoʻa faitotoʻa i luga o le faletaele

Afai o loʻo e i ai pea taimi e te manaʻo ai e lulu i le faletaele, e mafai ona e fetuʻutuʻunaʻi - filifili se fale taʻele i se pale vevela. Ae e aoga le manatuaina o laupapa maualuga e le talafeagai tele mo le faʻaaogaina i aso uma pe a fai o iai tamaiti laiti pe faʻapitoa foi. O le a la latou sili atu le leaga nai lo le faletaele masani? O le mea moni, e le aoga atoatoa le faʻamoemoe - o se palakalafa, ma o le a le tu i uta sili.

E le manaʻomia le tuu o se fale ua maea ona taʻele. Faʻaitiitia Space nofoia se pallet mai faʻamau ma vasega. Afai o le vaeluaina ma le faitotoa ua faia i tioata, o le a le silia le "potu" ma o le a sili atu le lautele.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Faletaele mamanu i Khrushchev - Malosiaga faigata

Afai e le o sauni pea e teʻena le taele, e i ai na mea e matua taua lava i le tasi vaega. I lenei sone, o le a mafai e tuu le uati. O le a faigofie ona faʻaaoga, faʻapea foʻi ma le le-potu le potu malolo.

Filifili se nofoaga e faʻapipiʻi ai se masini fufulu

A oʻo i le atiaʻeina o se faletaele mamanu i Khrushchev, taumafai e saili se nofoaga e faʻapipiʻi ai se masini fufulu. Ioe, e saoasaoa, ae i totonu o isi potu e sili atu ona faigata ona maua se nofoaga. O le tasi filifiliga ua uma ona faʻamatalaina - o le vai taele, ma i le tulimanu tulimanu - fufulu. Afai o lenei filifiliga e le talafeagai, e mafai ona faʻapipiʻi se foliga faʻapitoa o le magoto ma lalo o se masini fufulu.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Fai se faletaele i Khrushchev sili atu le mafanafana - o le magoto mafai ona faʻapipiʻi i luga o le masini fufulu

Seiloga e te masani i ai e le faigofie ona faʻaaoga le uati - o loʻo faapipiiina teisi teisi atu nai lo masani ai ae sili atu nai lo le mea e faʻatau ai le nofoaga. O lenei, i le ala, foi e ulu atu foi, ae le o le sili.

Mamanuina ma le designer togafiti

Ina ia toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev, e le gata le aoga, ae e matagofie foi filifilia faʻamaeʻaina mea, o latou lanu ma tino.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Faʻaaoga faʻatasi lapotopoto - o le galuega lenei

Faauma mea ma o latou lanu

O taele taele a Krushsechevs e le gata i lea, ae faʻapena foʻi le tauao i latou. Ona o le taofia o faiga, afai e te faʻapipiʻiina, naʻo le laʻititi mamao, ma e mafai ona ausia lenei mea i le faʻapipiʻiina o moli puipui pe faʻapipiʻiina o le a le mafiafia o le 3-5 cm. O le mea lea e maua ai le mafiafia o lenei. Galuega o le a matua sili atu nai lo le taimi e faʻapipiʻi ai le ogalaau ma le isi itu.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Tuʻuina atu lamepa i ai se mea laititi, o lea o le taualuga e mafai ona tuʻuina atu mo se tamaʻi maualuga

O puipui e le o le teuina o le nonoa. I lea tulaga, o le sili ona lua motak e foliga sili atu, talu mai le faaputuga lapoa "faaitiitia" o le potu. Sili atu filifiliga mo le teuteuina o puipui i totonu o le tamai faletaele - vali ma teuteuga ma teuteuga ma teuteuga sima. O atavali mo faletaele e le maua e le sili atu ma le faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina, ae o le tau i se filifiliga i se laʻititi laititi, aemaise lava pe a fai o pa o le a tuʻuina atu i lalo o pa. E iai foʻi le faʻamamaina o le Plackerked. O loʻo salamō foʻi le susu, ma o lenei ituaiga o faʻauma i aso nei.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Moskaic i se tamai potu foliga sili atu le malosi nai lo lapoa lapoa

O le mea lea, o le faʻataotoga ma puipui i totonu o se tamaʻi faletaele e tatau ona fatuina moli leo, sili atu i le malamalama pupula poʻo penina, sili. O le faʻaumaina o le potu e faʻaosofia ai le potu sili atu. Tele taimi uma o foliga o le pipi. E le mafai ona toe faʻaolaina le lanu o le faatemorati.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

O le ata o le faletaele i Khrseshchev e sili atu i lanu malamalama. O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina ai se maalili filemu o le lanumeamata

O le isi avanoa - o puipui o le Monophinic ma na o le tusa o le ogatotonu o loʻo i ai le lautele o le sili atu nai lo le ita tele pe eseʻese. O lenei taliaina "o loʻo sosolo" pa, ua pei lava le potu e sili atu nai lo mea moni.

Filifiliga o le Fale Taumatau

Afai o le faia o le faletaele toe faaleleia i Khrushchev, na e filifili e sui le taele i luga o le fale taele, mumusu e faʻapipiʻi ai le checkpit. E oʻo lava i le aupito laititi e tele le avanoa, ma o puipui palasitika e sili ona faʻapipiʻiina le avanoa. Tuusaʻo faʻamalositino lagona le leai o se avanoa. Fai le pallet mai le ato ma tuu le tioata vaega - o se sili atu le aoga fofo. E mafai ona faʻasolo lemu faitotoa - Ua lava taga e faigofie ona faʻapipiʻi i ou lava lima, ma mo le matai e le o se faʻafitauli i uma.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Lanu - Malamalama, Faʻateʻaina o loʻo taʻoto i totonu o le opeombery, ae o le i totonu o le taʻele o le faletaele ma le leai o le lanu matata. Latou te fesoʻotaʻi atoatoa le tasi ma isi ma isi e faʻaaoga e faigofie

A filifilia se magoto, taumafai e saili le filifiliga e sili ona pisa au totonu. O ni ituaiga eseese, o lapoa, lanu. E i ai lautele ma vaapiapi, loloto ma laiti, tulimanu - i le ituaiga o vaega, o loʻo i luga o le faletaele. I se tulaga lautele, Le tele o filifiliga. Ioe, latou sili atu nai lo le fofo, ae afai e mafai ona e filifilia se matagofie ma mafanafana foliga.

Lipea o le faletaele i Khrushchev e faia oe lava: Vitio Lipoti

O fale mautotogi i Khrushchev e masani ona maua i totonu o aiga talavou. O la latou tulaga e masani ona atagia mai, toe fai pe a fai, ona 20 tausaga talu ai. O lea i lenei fale mautotogi, o le faletaele e foliga "e le sili".

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Mea mata

O lenei faletaele toe faaleleia i Khrushchechev o le masani - o le pale i luga o le fola ma puipui, o le taualuga - mai le pvc panels. E amata uma lava i le aveeseina o mea uma ua uma.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Aveese le mea tuai mai puipui

O le isi tulaga o le ogatasi o puipui ma le sima (aunoa ma moli uila, pei o puipui e matua lamolemole). I luga o le fola na lolofiina se toso mai i le tagata lava ia-tulaga fefiloi (tele feusuaiga).

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

O le lelei atoatoa e le manaʻomia - o le a faʻaputu le taʻele

Ina ua uma ona setiina le Scred e amata o le alu i luga o le fola. Tuu i luga o le diagonal. Ia faʻafaigofie tele i luga o le foloa i luga o le fola, le prop (penitala) tosoina.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Faapipii fusi i luga o le fola

I le maeʻa ai o le taotoga o fafo, na amata loa ona latou tuʻuina atu vai ma se otaota, faʻapipiʻi le taʻele ma fesoʻotaʻi.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Faʻafesoʻotaʻi le vai ma le suʻisuʻi

Ina ua uma lena, amata ona lololuina le taele i luga o puipui. O lea aua le faia taimi uma. O le vaega lona lua o le faaiuga - o loʻo taʻoto muamua le puipui ma papa, ona tuʻu le taʻele, ma le gata i le va o le puipui ma le itu e tatau ona faʻamaufaʻailogaina o se tuaoi faʻapitoa mo le faletaele. O le filifiliga lona lua e sili atu, talu ai i soʻo se taimi e mafai ai ona suia le taʻele pe tuʻu se fale taʻele. I le tulaga muamua e tatau ona toe fausia mea uma.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Tile i le faiga o le taoto

A maeʻa ona teuteuina puipui, aoina se faʻavaʻa mo le tuuaia o le vaipanoa o palasitika panels. O le filifiliga o le tamaoaiga, ae mulimuli ane e mafai ona suia se sili atu taugata.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Taualuga Fetuunai

Ina ua mavae lena mea, ae na o mea laiti na totoe - o le tautau le faʻata, faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le magoto i le fauina-i loka.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Sau i le vaega mulimuli

Ma le stroke mulimuli - rod latalata i le taele, fata ma matau.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le Khrushchev

Lata mai o strokes

Tusitusiga i luga o le autu: Teuteuga puipuia mai le BAMBOO faia oe lava

Faitau atili