Mamanu "spikes" laʻei nila mo le cardigan ma faʻamatalaga ma vitio

Anonim

O le lauiloa ata o spemelelets, lea e masani ona vaʻaia uma i luga o le au faifua ma luga o ulutala ma sikafula ma sikafu, e faigofie tele i le lupe. Faatasi ai ma lenei mamanu, o le amataga tusitala o le a feagai ma le mafaufau tatau, ma o le taunuuga o le a ese ma lona lautele. O le mea moni e mafua mai i le suiga o le matasele, e mafai ona faʻaaoga spamets o le tutoʻatasi o le tino, ma e pei o se tagata teuteu. O le faʻafesoʻotaʻi o le ata "Spikes" ma ni atofani, e leai se tele o le taimi: E leʻi masani ai ona aʻafia tele tamaiti, o lenei faiga e vave otometi.

Faigofie spikes

O le faigofie sili ona faigofie e lalagaina o lenei mamanu o se stpport i laina e lua. O lona leo e faʻalagolago i le tele o le papala: O le a le mea e fufusi, o le sili faʻafaigofie ai le phamonimo. O le mamanu o loʻo faʻaalia ai faʻaoʻo. Mo le faavae, e tatau ona e viliina se numera o loto.

I le laina muamua, e lua matato o loʻo fusia faʻatasi ma se mea. A aunoa ma le lafo i fafo o nei matape, o le muamua o latou e tatau foi ona nonoa ma foliga. Ina ua uma lena, e lua latos ua toe setiina. I le auala lava e tasi, o loʻo faʻaauau pea le lalagaina o le laina o le laina.

I le laina lona lua, o faʻailoga muamua e lua ua maitauina faʻatasi ma se tulimanu. A aunoa ma le faʻauigaina oi latou, o le muamua o le pule, o le taimi lenei o le sese. Ona toe setiina lea o le toese. O le auala e le suia ai foi le laina laiti i lenei laina.

Ma le elonted Loips

O le faʻamalosi o lenei faʻavae o le lima maualalo ifo ma lua faaopoopo. I le muamua ma le tolu laina o le isi mea sese e lua ma tolu foliga. O le lua tea e tatau ona tapunia saʻo. I le tolu ma le fa laasaga lona fa, e lua foliga o le tuli na i lalo, ma le tolu - e aofia ai. Latou te suiina seʻia oʻo i le lua o mataua, o le laina e tatau ona faʻaiʻu i foliga e lua. O le a avea foi laina e fa o le pito i lalo o le mamanu ma o le a le toe faifai pea.

Mataupu i luga o le autu: Master vasega i luga o le vaega o pi o loʻo ia te oe lava i le umukuka ma se ata

Togafiti

Lua le mea sese e nonoa i le laina lima, ona toso lea o le matasele e fai se sprimele. O le faia o lenei mea, e tatau ona e faʻaseʻe le pito i lalo o le isi matasele, i lalo o le isi mea o loʻo paʻu i laina e fa i lalo ma faʻalauiloa le mea saʻo i le matasele. Ina ua maeʻa, ona piki ma faʻateʻa le filo ma faʻasaga i luga o le nila o le isi matasele. Le isi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le tolu foliga mata, ona toe ulufale lea o le nila i le matasele tutusa, o fea le filo na faaloaloa muamua. Toso mai le isi matasele, pe a uma ona e lalagaina lua irons. Ona toe manaʻomia lea o le paʻu o le pito i lalo o le matasele, toso le filo ma faʻaauau pea ona faʻaauau le faʻamalosi i le pito o le laina. E maeʻa ma le lua irone.

O le ono laina e amata i le lua foliga foliga. Ona i ai lea o le laumata o le laumata o le potu tauagavale, e tatau ona e toe vaʻavaʻai, o le faʻauiga muamua o le faʻaaogaina filo i luma. A uma lena, e tatau ona e nonoa ni nai mea sili atu. O le isi mataua o laumata e tatau foi ona toe totogi. O lenei faʻaopopoga o loʻo faʻaauau pea seia oʻo i le iʻuga o le laina, lea ua maeʻa i le lua foliga foliga. O le lona fitu o laina e amata mai le lua sese, ona taamilo lea o le lua o loʻo taaalo (ma se malifa i le agavale). PE A MAUA SE MAʻI MA LE LUA FAAI MA LE MAFAI ONA MA LE TAIMI I LE FAUTAʻI I LE TAUSIAʻI, faʻapea foi ma le lua iRons. O loʻo toe foʻi mai Rapport, o loʻo muta le laina i le lua irons. O le valu ma le mulimuli laina o loʻo fai ma sui o le lua faʻailoga e lua ma le toʻatolu o le tolu. Na maeʻa le '' talanoaga.

Otaota

O se siʻusiʻu faʻafaigofie spriker spints - o le gum e mafai ona faʻaaogaina mo le cardigan poʻo le peleue, faʻapea foi mo le teuteuga. Rappoport Strade - Lima Loops, Dial Lua sili atu mo symmetry ma lua pito. O le lalagaina o loʻo faʻaalia manino i lenei vitio:

O le pito o le pito o le laina i le laina muamua ua aveesea, sui i le lua irons ma lona tolu foliga. O le pito i lalo o matasele - o le pito - ua faaleoina. I le lua faʻailoga, o fesi uma ua nonoa e tusa ma le tele o le laina pito i lalo, o lona uiga, o le foliga talafeagai e foliga, ma le le aoga. O le mea mulimuli i le laina o le matasele - o le pito - ua faʻapipiʻi o se le aoga.

Mataupu i luga o le autu: lalagaina o mea tatala

O le laina lona tolu e amata i le 'aveʻesea pito i luga o matato, e lua irons pe a uma ai. Maea tonu, o loʻo faʻalauiloa e le potu faigaluega i le va o le lona lua ma le tolu o matato o le agavale, puʻeina ma toso le filo. Uma na sosoʻo ma le toʻatolu o lopē e manaʻomia le siakiina o foliga mo le puipui pito i tua. O lenei fesoʻotaʻiga o loʻo toe faia, ua maeʻa le laina ma le sese.

O le laina lona fa o le tutusa tutusa ma le lona lua, o lona uiga, o le mataina o nofoa muamua na faaleoina. Pusa mea e tupu ai i ai e faaleoina. O loʻo maeʻa le faʻaumaina, o le tolu ma le lona fa ma le fa o laina e tatau ona toe faia.

Tatala mea

Mo moli pepa ma le uaea, e mafai ona talafeagai ai suiga o le spame. O ata nei o loʻo i ai o loʻo faʻaalia se faʻamatalaga o se tasi o latou, o le faʻaaogaina o sea teuteuga o le 10 rows ma matasele.

E oʻo lava i le laina o loʻo tū i le ata i le ata, o loʻo tupu ai le siosiomaga ma le fiafia - foliga. O le pito sili ona faigata o elemene o le lua fusi e fusifusia faatasi foliga (ma se malifa i le itu taumatau po o le agavale). Tusa lava pe o laina faigata o lenei mamanu e tatau ona amata i le mea sese. I le tulaga muamua ina ua le manuia le komiti foliga. I tua atu - lua foliga punou. Ina ua latou faia se Nakitid, po o la tei, e aofia ai ma se isi foliga faigofie. Toe faia se nakid, lalaga lua foliga foliga i le itu tauagavale. Faamaea le numera o faigofie foliga foliga. I le laina lona tolu, lua faʻailoga i le itu taumatau, na o le lua ona faʻapaleloga. A maeʻa - le sese ma le lua sili atu foʻi foliga. Ona - Nakid, o le pito lata mai o Hinges na lalagaina tasi foliga o le agavale.

O le lona lima ma le fitu laina e tatau ona tutusa tutusa. I le maeʻa ai o le muamua i totonu, o le eseʻesega o foliga, nakid ma isi foliga masani e tatau ona avea ma fesuiaʻiga masani. Ona e lua mata o le foliga i le itu i le itu taumatau, tasi le tutusa ma le lua ma se malifa i le agavale. O lenei faasologa ua maeʻa ma foliga e lua ma le tuʻinana i le va o latou. I le iva aso mo le sese e mulimuli ai i le lua foliga. I le maeʻa ai o le itu taumatau e lua i le itu saʻo, ona fai lea o Nakid. E te lalaga le tasi faigofie i totonu, fai se isi nikid. O se faʻasologa o loʻo faʻamutaina ai ma le lua foliga i le agavale ma le lua masani masani.

Tusi i luga o le autu: faʻafefea ona fuaina se taulima lautele mai le pamu o le sitiseni mo le amataga ma le vitio

Togafiti

Vitio i luga o le autu

Faitau atili