Missoni mamanu ma se polokalame: Master vasega ma faamatalaga ma vitio

Anonim

O le Italia Blog o Missoni, o lona talaʻaga na amata i le ogatotonu o le 20 seneturi, ua leva lava ona faʻavaeina lava ia i le maketi mo tamaloloa, fafine ma lavalava o laʻu tama, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae, seevae ma mea e lua O lona faiaoga o le Asiasiga o se tele-lanu zogzag lolomi, lea e vave lauiloa ma pe a faia oloa vali. E faigofie lava ona toe gaosia le mamanu o "Midoni" ma nila, e oʻo lava i ni koneseti o le a malamalama ma le ata o lana lafi.

Togafiti

Togafiti

I le avea ai o se tulafono, o Milani o loʻo fetaui e faʻaaoga le tele o lanu ia tausia le nuanua lanu. Ae i le tulaga o loʻo faʻamasani i lenei metotia, e mafai ona e taumafai e faʻafesoʻotaʻia monochromens o le mamanu. Faatasi ai ma le taʻutaʻua taʻutaʻua ma se ata matagofie - "Suelo" ma "lau".

Filifiliga Muamua

O le vateatea o le "Surf" mamanu na maua faʻafetai i nisi o laina asymmetric i luga o le oloa na maeʻa, pei o se laina faʻapipiʻi poʻo se ofu faʻapipiʻi. O le polokalame o le "he he tel" e foliga mai o loʻo faigata, ae a maeʻa ona masani ai i le faʻamatalaga, o le ata lea e mafai ona vaevaeina i le vaega o le komiti.

O le fesoʻotaʻiga o lenei mamanu o le 24 laina. A faapipiiina le "Surting" E taua le mataituina o le sui o le le motusia ma le latou te maualalo maualalo, ma le nofoaga o le Nakid. I le laina muamua, e tatau ona e viliina 12 foliga telē, ona e lua foliga faʻatasi ma se malifa o totoe, 11 sili atu foliga ma Naikid. O le lona lua ma le tolu o la o loʻo amata ile 12 tali, ona sosoo ai lea e lua nitia faʻatasi ma le malifa i le itu tauagavale. Le isi, e tatau ona e mataituina le alualu i luma o le Nakid. I le laina lona lua talu ona lua niʻeʻe, 10 foliga, Nakid ma le isi foliga, ma i le tolu - o le isi faʻamoemoega Nakid ma 2 sili atu foliga.

Ma le 3 i le 12 laina, o le sakid o le a latalata atu i le pito i luga o le pito i le taumatau i le taumatau, ma le 12 i le 24 laina o le a alu ese mai le muamua matase i le taumatau ogatotonu. E taua foʻi le misia o se suiga o matapole i le ogatotonu o le ata: e oʻo i le 12 laina o ni faʻailoga e lua i le itu tauagavale, ma le 13 i le 24 - e aunoa ma le faʻanoanoa. E aoga le faʻamamafa atu i le faʻataʻitaʻiga o lenei faʻataʻitaʻiga suiga o vulu o le tasi lanu, ae o lanu eseese ma le pupula. E le gata i lea, le faʻatinoga o le "Surf" mai le tele o faʻailoga e lauiloa.

Afai e manaʻomia, faʻamamafa le asyymmetry o le mamanu, pogisa filo i luga o le malamalama o le moli (poʻo le vice forsta) ua fautuaina e faʻalauiloaina i le 22-24 laina.

Togafiti

Filifiliga lona lua

E leʻi tele ni mea e faigofie i le ata o le "laulaau", e foliga mai o le toʻatele o le Mullalata. O lona fesoʻotaʻiga o 46 laina, o loʻo taʻutino uma e le Hinges. I luga o le faʻataʻitaʻiga faʻavasega o le mamanu, e mafai ona iloa o le "laʻau" ua fausia mai o le symmetric rimmm o le unik ma le lua foliga o matata o le itu taumatau pe o le mea e lua.

Mataupu i luga o le autu: Manatu mo se togalaau o palasitika fagu ma o latou lava lima ma se ata

Togafiti

O le laina muamua e amata i le lua foliga o matas e fesoʻotaʻi ma se malifa i le itu tauagavale, ma le tasi foliga. Ma faʻatolu taimi o le suiga o le sese ma e lua faʻailoga ua toe faia. Na fai mai le isi togi o le Nakid, e lua foliga faatasi ma le naunau i le itu taumatau, isi Nakid ma tasi foliga. Mai le 18 maualalo, o le ata o loʻo toe faia, ae i le faʻata masani - e lua le fiafia i le va o le Nakid, ma le malifa i le itu tauagavale.

Mai le 3 i le 21 laina o Rhombus mai le Nakudov faʻalautele, ma le tiʻetiʻe o le lua foliga foliga e fesoʻotaʻi o loʻo faʻasaoina. O loʻo suia foi le tulaga o le le mautonu, e tatau ona latou toe fai le laina o le vaitafe mai le Naika. Ma le 23 laina, o le Rhombus amata ona vaapiapi, ma le sui o tagata foliga ma le le aoga e mafai ona sii i totonu le "pepa". O lea, 21 o 23 laina amata i le mata matasele (ae le o lua, fesoʻotaʻi faʻatasi), o le Nakid, lua foliga faʻatasi ma le manaʻo i le itu taumatau, isi Nakid. Ina ua mavae lena, 22 Tali Losesina ua mulimuli i le 21 laina, o le nakid, lua foliga foliga i le itu tauagavale, tasi sili atu nakaid.

I le 23 se laina, nai lo le 22 manaʻo i le va o nakid, lua foliga ma tasi le isi sui. A maeʻa se tasi foliga foliga lelei, o loʻo lua faʻailoga faʻatasi ma le naunautaiga i le taumatau, lua - ma le fiafia i le itu tauagavale, tasi le foliga. Ina ua maeʻa toe tolu taimi e toe faia ai le suiga - tasi sese ma le tolu manaʻo. Faʻatumuina nei faʻasologa, faʻapea foi ma le 21st, nikitid, lua o foliga faʻatasi ma le solo i le itu tauagavale, leisi Nakid. E pei o le afa muamua o le faʻatusa, o le le aoga matapes i 23-41 rows e tatau ona suia lo latou nofoaga ma toe fai le rhombus mai Nakud. O le malifa o le lua fusi, lea ua faʻatulaga i le va o Nakid, ua suia 25 laina.

Tusiga i luga o le autu: Koluse o le Brerodidery polokalame: "O le Kerisimasi New Year's Boot" Dree Download

O le lanu mumu "o lau" tumau "tumau pea le tusitala. I totonu o filifiliga masani o se mea sili o se mea na o ai na o le "pito" o laulaau e iloga, faʻapea foi ma se suiga i le lanu mai le pogisa i totonu o le pogisa i totonu o le pouliuli i totonu o le lanu e tasi i totonu o le pouliuli i totonu o le pogisa i totonu o le pouliuli i totonu o le lanu e tasi Ona o le tele o le tele o Misgoi eseese, e sili atu le manuia i luga o oloa tetele - cardinal po o ofu. E masani lava ona latou faʻaaogaina mo le ata o cap poʻo kayma sikala. Peitaʻi, e tatau ona seasea o se mea uma o le matagofie o lenei fua e sili atu ona faʻamatalaina e le ogatotonu o le vulu, o lea demi-vaitau e fautuaina i ai.

Vitio i luga o le autu

O le ata o loʻo lelei e mafai ona fesoasoani i le lalagaina o mamanu:

Faitau atili