Faʻafefea ona toe faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: Faʻavae metotia

Anonim

O le ituaiga faitotoʻa faitotoʻa e le gata o se vevela ma le pisapisao ma le malosi o masini, ae o se potu malosi atoa, lea ua fuafuaina e teuteu ai totonu. E le o se mea lilo o lenei mea o le muamua tau pe a faʻapipiʻi se tau o oloa mai le gaosi oloa. E masani lava o le faitotoʻa sili ona manaia e tupu i luga o le taga e le o tagata uma, ae e manaʻo tagata uma e fesuisuiai le vaʻaiga o le faitotoʻa o loʻo ofuina mo se taimi umi o faʻagaioiga.

Faʻafefea ona toe faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: Faʻavae metotia

Alkyd vali e sili ona lauiloa mo vali ata o totonu.

I lea tulaga, e fautuaina ai le toe faaleleia o le faitotoa ma ou lava lima. Afai e iai sou mafaufau lelei ma e te le o eseʻesega o le faʻamafanafana o musts, o le a faigofie ona e suia le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa, pei ona le manaʻomia tomai faʻapitoa. Lalo o ni auala o le faafou ma le teuteuina o faitotoa. A o le i amataina galuega, e aoga le mafaufauina e tatau ona e faia le tipi o faitotoa ma malifa.

Galuega sauniuni

Poʻo le a lava le auala faʻafouga o loʻo faʻaaogaina, o le faʻafetauia o faitotoʻa taʻitasi manaʻoga e sauni. O mea nei o le a manaʻomia e galue ai:

  • Fausia le mimiti mimita;
  • saili;
  • Fetaomi (soʻo se mea faʻapitoa o loʻo fetaui).

Muamua lava, e manaʻomia le le fiafia i le faitotoʻa pe aveese, pe a lelei le suʻesuʻe i le mataupu o scratches, nofoaga.

Faʻafefea ona toe faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: Faʻavae metotia

E mafai ona tuuese le faitotoʻa e se faʻaputuga mea ma se ata o laʻau eseese.

E manaʻomia le faʻaaogaina ma le faʻaeteete se faʻaputuputu o se paluga i nofoaga, faʻaaoga i luga o le aluga ma fetaomi lelei ma le press.

E mafai ona faʻatumuina ni mea e mafai ona faʻatumuina Afai e tele avanoa o avanoa, e tatau ona e faia ni taumafaiga e tapunia ma le faaeteete.

I le taimi lava e tasi, o chips lelei e tatau ona faʻaopopo i le kuli a le vaega.

Metotia o toe faaleleia faitotoa

O auala sili ona faigofie o le faʻafouina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o mea nei:
  • pisia;
  • CONIS CATANS;
  • le manaia;
  • vinevice;
  • teuteuga mamanu po o le mamanu (decobubuge);
  • Teuteuga teuteu (cracker).

Valivali, valentishing, faʻatumu ma vaʻalele

Faʻafefea ona toe faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: Faʻavae metotia

O le tui e sili ona fai ma se pulumu, e pei ona lelei ua sopoia e ni vaega faigata.

O le atavali o le masani masani auala o le faauma i totonu o faitotoa. Ile faʻagasologa o le faʻafouina o fafo o le upega tafailagi, o le vailaʻau, vailaʻau ma vai o le vai o loʻo faʻaaogaina. O le iʻuga, e maua e le faitotoʻa foliga fou ma foliga foliga fou. O le vali ua filifilia e faʻavae i luga o mea o le faitotoʻa faitotoʻa ma lona lanu.

Mo vale o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o se televave mo laupapa oloa poʻo le puipuia ma le puipuia ma le faʻatonutonuina o le lacquaration larnish e masani ona faʻaaogaina. O ata o laʻau e faʻafiafiaina atoatoa i le fausaga o le tapoleni, faʻapena ona ufiufi luga. O le autu aoga o puipuiga ma teuteuga o le faʻataʻitaʻiga o se faʻavae faʻavae e maua ai le faitotoʻa o le tele o vaʻaiga.

Mataupu i luga o le autu: O le a le matagofie o le aoina o pupuni: metotia faavae

O le fesuiaʻiga o loʻo faia e faʻaaoga se pulumu poʻo le sprayer, ae e fautuaina le faʻaaogaina o le filifiliga muamua, aua a faʻaaoga, o le pulumu lelei. Ina ia faʻateleina fanua puipuia, e sili le faʻaaogaina o le lacquer i le 2 vaega.

Faʻafefea ona toe faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: Faʻavae metotia

O le vene o loʻo i totonu o faitotoʻa i totonu e maua ai le asvas taugata ma foliga mai ai.

Afai e le toe faʻafou le faitotoʻa i totonu o le taimi muamua, e sui ai le auala gaosi faʻaaoga se simulator, pe a maeʻa le lauʻeleʻele. O le simulator foi e faʻaaoga pe a e manaʻo e faʻafou le lanu taʻaloga o le upega tafailagi. E le faʻatagaina se paolo fou e fefiloi ma le ua tuai, ma o le isi mea e sili atu le faʻateleina o le pupula o le lanu filifilia. Afai e te alu ese atu le tapoleni uma, o le a ia mauaina se aoga mama. I le leai o se manaʻoga e ausia Matte lanu pe a uma ona e valiina, e tatau ona e valiina le laufanua o le faitotoʻa ma faʻamamaina. O lea, o le a suluiina ai le faitotoʻa a le faitotoʻa alaga ma avea ma fou lelei.

O lenei metotia e masani ona le masani ai i faʻataʻitaʻiga tuai o le tapoleni, lea na faia mai le faʻapipiʻi o taugofie ma toe faʻaaogaina ogalaau. Faʻavasega o le a faʻatagaina se arvas asvas taugata ma se foliga manaia. O le mea taua o le taulimaina o le laufanua o le faitotoʻa lelei ma faʻailogaina ma le faaeteete. O le ata o le Veneer o loʻo faia e faʻalauaʻitele e faʻatatau i le fafie falei.

Vinyl ia lava-taalo

Faʻafefea ona toe faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: Faʻavae metotia

Filifiliga mo sauni-faia vinyl stickers mo faitotoa.

I le leai o se manaʻo e faʻaalu le tele o taimi ma mea faigaluega mo le faafouina o le faitotoʻa, e mafai ona e faʻaogaina le vinyl e ave mo fafie. O lenei auala o le a le manaʻomia ai tomai faʻapitoa mai ia te oe, o le a faigofie ona nana uma ni faʻaletonu o tapoleni ma maua ai se foliga fou. O mea nei o le a manaʻomia mo galuega:

  • fasi ie;
  • 'oti mamago lauulu o le aiga;
  • seleulu.

O le tapoleni ua faafouina i totonu o ni nai minute. E aoga le mafaufau i a o le i pipii, e manaʻomia le faʻamamaina ma le faʻaeteete lona laufanua.

Coutou o le fale tausi ma le faaeteete ma le faaeteete le vaega puipuia. O le vinyl Stacker o loʻo faʻapipiʻi i luga o le Mataupu Faavae o Puipuiga Palau, o lona uiga, lava, e tatau ona Sfusothed i le isumu e puipuia ai le fausiaina o bubles. Ina ua mavae le 8-10 minute, e manaʻomia le aveese o le ata mai le uʻu o ia lava. Afai o lenei faiga e mafua ai ona outou faigata, vevela le pipii ma se fulufulu manu. O le a fesoasoani lea e aveese le ata e aunoa ma se faigata.

Teuteuga mamanu po o le mamanu

Faʻafefea ona toe faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: Faʻavae metotia

O le Doupuage faitotoa o loʻo faia i luga o le faʻamamaina ua fufulu ma faʻamago luga.

O le tekonolosi mo le tapenaina o le faitotoʻa faitotoʻa o le a le manaʻomia tomai faʻapitoa. O faʻamaʻi o loʻo mafai ona faʻatinoina e aunoa ma le lafoaia o le faitotoʻa, o le a naʻo le tatau ona fufulu atoatoa ma faʻamago ai.

Ae e te leʻi amata galuega, e tatau ona e alu i le faitotoʻa i le mauga o Scotch. O le astias manaʻomia e matua muamua lava, vite ma se faʻailoga faʻailoga faigofie ma vali. I le maeʻa ai, alu i le sticking decobuge kata, ae i le taimi muamua latou te manaʻomia le suaina i le vai mo le 8-12 minute. A o le i tipiina se mataua o le vai, e manaʻomia le soloi ma se ie mago, pe a uma ona faʻaeteete e ufiufi le pito i tua o kata ma le laualuga o le PV

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona e puipuia ni ie puipui mai le pitama ma tumau fagota laina?

O loʻo faʻapipiʻiina mea uma, e tatau ona e siaki pe o iai ni pulupulu poʻo le falemaʻi. Afai e le mafai ona aveesea i latou i le taimi lava lea, o le a lava e faʻasaʻo ai faʻaletonu i le lumanaʻi. Ina ua uma ona mago, o se manifinifi manifinifi o staty e faatatau i le pito o le kata. O le tele o le mafai ona aveeseina e 'ai pe susu ie. Afai e te manaʻo, e mafai ona e taulimaina le faitotoʻa faitotoʻa o le faitotoʻa, o ese mai ai. O le a maua ai le vasa o le vaniva.

E i ai le filifiliga filifiliga filifiliga. O lau lau o le faitotoʻa e teuteuina i auiliiliga o foliga eseese, lea ua tipiina mai i samagā. O le ata lanu e filifilia i lalo o le totonu o ata. O le faʻagasologa o le pipii e tutusa ma le faʻamatala o loʻo faamatalaina. Ina ua maeʻa le galuega, o le faitotoa e ufitia i le arrylic varnish.

Teuteuga teuteu

Faʻafefea ona toe faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: Faʻavae metotia

Laulau ma le faʻavae ma le faʻaumaina o ofutino.

O lenei metotia o le faʻafouina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le sili sili ona lelei. E tatau ona ia faia i tagata e i ai ma le felauaiga i mea tuai. Ma le isi, o se vaega faapitoa ua seasea, o le tagata taʻitoʻatasi. Aoina faʻamaumauga o tusi tekonolosi o loʻo faʻaalia lua-vaega sitepu vaʻaia o le faitotoʻa faʻamaʻi. O le mea taua o le filifiliga o le varnish - e tatau ona i ai le vaega o soʻotaga taʻitasi o le eseʻese o le tuʻufaʻatasiga ma le taimi. A o leʻi maeʻa, e tatau ona e faʻamamaina atoa, manogi ma faʻamama le pusa.

O mea nei o le a manaʻomia mo galuega:

  • SROWRET SROCHELAL Vanish;
  • Binumen Vannish mo le aafiaga
  • Acrylic vali.

Muamua o mea uma, o le craklery franish e apalai i le tapoleni. O le taimi lava e fai ai le mea e sili ona faia e le aso 1st, o le Bitsumen Valnish e faʻaaogaina i luga o le 2nd vaega. E faʻaoga e faʻamalosia ai le eseʻesega pe a filifilia se paʻepaʻe. Mo tolopole pogisa, e fautuaina ai le faʻaaogaina o le arrylic vali. O lenei metotia e manatu o le sili.

Afai e faigata i le faatauina mai o varnish crochelle, e mafai ona suia i le kelu masani PVA, gelatin, vineta po o porotini fuamoa.

O le faʻavasegaina o le faitotoʻa faitotoʻa ma pisia i le vali

Faʻafefea ona toe faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: Faʻavae metotia

Mo le faatuina tioata lauʻeleʻele, o le a manaʻomia se faitotoʻa faʻapitoa o vai lanu ma le auivi o le manaʻomia mamanu.

Tagata e i ai le tomai o le gaosia o mea fafie e faasino i le faʻafouga auala sili atu faigata. O mea autu mo le marquetry, infitveve ma i totonu o faitotoa o faitotoa o mea nei:

  • Oloa maualalo;
  • Ipu tioata ma pu ufiufi;
  • tioata
  • fala;
  • Ua pupuni o Bampoo;
  • Pato pa tetele;
  • vene.

O le teuteuga faiga e manaʻomia ai nisi poto masani, ofoofogia ma faʻafesoʻotaʻi mafaufauga. O le iʻuga mulimuli o le a le gata o le uluaʻi teuteuga, ae o le totonu foi o le tausisia e tusa ma lou tofo.

Le tapoleni, le mea e suia ai le malu tioata malu i le tioata atoa, fausia se manatu ese i totonu o le potu. Ina ia faʻaalia lea manatu o le ola, o le a e manaʻomia se ituaiga faʻapitoa o vai lanu ma le auivi o le manaʻomia faʻataʻitaʻiga. O lau galuega o le faaliliuina o le mamanu i le faitotoa faitotoa ma vali. O lenei faiga e faia i le faʻasologa o loʻo i ai:

  1. O le ata tusia na saunia i luga o pepa masani.
  2. O le faʻagaioiga tioata e faʻamamaina lelei ma le uati.
  3. O le ata o loʻo suia i le tioata ma faʻalelei lelei o le a susunuina i tua o se pulumu matuitui.
  4. O le lapotopoto lapisi o loʻo valivali e eseese lanu o valivali i lou mafaufau.

Tusitusiga i luga o le autu: Milan Dortors lanu: Ata i totonu

I le maeʻa o le ata vali, e manaʻomia le tuʻuina atu o le vali le palapala e sili atu i le 20-22 itula. A maeʻa le faʻamamaina, o le tioata fasi i tua i le fatafata ie ma ua lelei lelei.

Toe faaleleia faitotoa

Faʻafefea ona toe faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: Faʻavae metotia

Faapitoa o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa papala mdf.

A maeʻa ona toe faʻafouina lelei le tapoleni, e tatau ona e tausia le faitotoʻa, a leai o le matagofie o le faitotoʻa o le a iai i mea uma i le nofoaga uma. Mo le faʻamanuiaina o le faʻatinoga o le lumanaʻi galuega, e manaʻomia le faʻamaeʻaina o le faʻaiuga o le maeʻa.

Muamua o le muamua, faʻasino manatu o le a manaʻomia. I se lumanai, e mafai ona toe faitau atu i le lanu o le faitotoa stakevase. Afai o le au taiala na sili atu le faʻalauteleina, o le PlarkBoapi o loʻo tusia e mafai ona faʻaulu i luga o latou. Afai ei ai ni faʻafitauli ma le ogaoga, o le TRIm e tatau ona faʻavasega i ni vaega faʻapitoa o tagata. Ina ua uma lena, o le amataga e mafai ona toe faaaogaina.

I le iʻuga o le faʻafouga o le tatalaina i lona tulaga i lona tino, e manaʻomia le tuʻuina lelei o le platbands. E fautuaina le malupuipuia i luga o loka faʻapitoa e taofi ai le platband. Afai o le loka o loʻo misi, o le pa o loʻo faʻapipiʻiina le faʻaaogaina o se faʻapitoa faʻapitoa pe faʻapipiʻi i luga o le sikulu.

Faafouga faitotoa faitotoa

Faʻafefea ona toe faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: Faʻavae metotia

Fafie faitotoʻa faitotoʻa ata ata ata.

Afai o le malifa o faitotoʻa o potu o potu e le liliu e tusa ai ma le faʻafouga o le tatalaina ma le faitotoʻa o upega tafailagi, e le mafai ona maeʻa le faʻafouga. E vaʻaia fua suks e ala i ni auala eseese, o nisi o loʻo faamatalaina i lalo.

O le auala sili ona masani ai o le auala o le faʻapipiʻiina o le sauniaina-faia mdf-faʻavae malifa. Ole auala sili ona lauiloa e manatu o loʻo manatu e faʻapipiʻi ai ni maligimwall malifa o loʻo faʻapipiʻiina i le kelu poʻo le sili atu tulimanu.

O le isi auala faʻamaeaina o le stuuku o stude. O lenei metotia ua manatu o le tele o taimi e alu ai ma e manaʻomia se taimi e faʻataunuʻuina ai le galuega uma. Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai o le sili filifiliga o le taʻaloga o tupulaga, a o le a latou manaʻomia ni tau o fale. Ae o le iʻuga mulimuli o le a ia maualuga malie ma tumau maligi o faʻafitauli ma le faʻateleina o le tetee atu i le faʻavaeina o le teuteuina.

O le vaega faaonapo nei o le maketi o le tele o suiga o mea teuteu, o loʻo mafai ona e filifilia le mea fou e sau i lau faitotoʻa fou.

Faafouina le faitotoʻa, o lona tatalaina ma malifa - o se tulaga lua e le manaʻomia i taimi uma tomai faʻapitoa. Ma le manaʻoga tele ma le maualalo, e mafai ona e tape le faitotoʻa masani i le galuega o faatufugaga. O le mea taua o le aofia ai ma le mafaufau ma tufatufa sina taimi avanoa.

Faitau atili