Polycarboate taualuga ma ou lava lima (ata ma vitio)

Anonim

Ata Photovideo

O nai tausaga ua mavae na aliali mai ma vave lava le taufaasese o mea lautele - polycarbonate. E matua malosi ma fetuʻutuʻutuʻu, feololo ma le eseese i lanu lanu, matua malamalama mamafa ma faigofie ona faʻapipiʻi. O nei amio e tatau ai ona faʻaaoga mo le fauina o togalaʻau ma lanumeamata, faʻaaoga i faʻasalalauga inisinia ma inisinia inisinia.

O meatotino a le mea ua faʻatagaina e fausia se taualuga ma le aoga o le taualuga mo le veranda, fale, faletaavale, lanumeamata, galuega ma isi nofoaga.

Polycarboate taualuga ma ou lava lima (ata ma vitio)

O le polycarboate e matua malosi ma fetuutuunai, faʻasolosolo ma eseese i lanu lanu, malamalama tele mamafa ma faigofie ona faʻapipiʻi.

O le taualuga o polykarbonate ona fausia i ona lava lima faigofie lava lava, faʻatagaina le potu e pei ona tapenaina ai le susulu o le la malamalama.

Uiga

Cellular polycarboate - polymeric mea. I totonu e tele ni tamaʻi vaalele, faʻafetai i le mea lelei lelei ma le o loʻo faʻamalosia ai le vevela. E lelei laa, mago, tui, tui, lima. E le avatua se taualuga e faʻaputuputu ai lea aʻe i luga o le kiona ma le vai.

Polycarboate taualuga ma ou lava lima (ata ma vitio)

Polycarbonate o loʻo avanoa i le le mafiafia o le mafiafia - mai le 4 i le 16 trollimeters. Aemaise lava pe a e mafaufau i ona uiga lelei uma, mea lelei ma tau gafataulimaina.

Polycarboate e gaosia i foliga o laupepa ma le mafiafia o le 4 i le 32 mm. O le lautele lautele o sea laupepa o le 2400 mm, umi o le 6000 mm, i nisi taimi 12,000 mm. Lisi o 4-6 mm mafiafia ua mamanuina mo le fausia o faʻasalalauga faʻasalalauga o talita, faʻailoga ma tusitusiga. Mo le fauina o mea, polycarboate e faʻaaogaina ma le mafiafia o le 8-16 mm. 20 mm mafiafia ie ma sili atu apalai. E tusa ai ma le uiga o mea ma le olaga tautua, e vaevaeina i vasega. O le vaega "premium" ua i ai le ola mautinoa o le olaga mo le silia ma le 20 tausaga. O le vasega "Elite" e le i lalo ole 12 tausaga. O le vasega "sili ona lelei" ua fuafuaina mo le faʻaaogaina mo le 10 tausaga. O le taugofie "o le tamaoaiga" e oo i le 8 tausaga.

Tusitusiga i luga o le autu: faamalama keke i totonu o le umukuka, potu malolo, potu moe: fuafuaga (ata ma vitio)

Tulaga lelei:

  • Malamalama o le sili atu nai lo le 90%;
  • moli tioata 15 taimi;
  • E le misia le ultravolet rays;
  • Taualumaga maualuga atu;
  • teteʻe i le vevela mai le -50 i le + 20 ° C;
  • E le o le gasolo i le malulu;
  • E le faailogaina solo i le vevela;
  • Le averesi o auaunaga tautua ua sili atu nai lo le 12 tausaga;
  • Faigofie gaosi ma le fono.

Metotia o faapipiiina

O ituaiga autu o le faʻapipiʻi e lua: susu ma mago.

O le metotia toe fua e aofia ai le faʻaaogaina o se manogi manogi, lea e faʻaoga i le tulaga atoa o le faʻavaʻa. O le laupepa o loʻo faaputuputu i luga o se vaega o le tufuga o le tufuga ma faʻamalosi tino i le faʻavae. O Mazzka mafai ona suia e le Solarcar chack pakete. O le laupepa na faʻapipiʻi i tulimanu poʻo itu mamao. O soʻoga e sili atu le latalata i le silkone, o le sami ma le teuteuina i le laupapa poʻo le palasitika tulimanu. O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina. O le palapala metotia ua faʻaaogaina soʻo. E sili atu le mama ma le sao. O fanua uma i lenei metotia o tupu i le fesoasoani a oe lava faʻataʻitaʻiga, paʻu, fao, nati.

Faapipiiina o le taualuga

O le tele o manaʻoga o loʻo faʻaalia atu i le taualuga o le ata:

Polycarboate taualuga ma ou lava lima (ata ma vitio)

E faʻafesoʻotaʻi Polycarboate Ponels, eseese ituaiga o faʻamatalaga o loʻo faʻaogaina, e faʻatatau i le mamanu.

  • O le taualuga o loʻo faʻamauina mai polycarboate e tatau ona maua ai se maualuga maualuga o le malamalama;
  • tatau ona puipuia galuega o le potu mai le susulu o le la susulu;
  • O le taualuga e tatau ona i ai le eanauna;
  • Snow mai le taualuga e tatau ona aveeseina i se taimi vave ma aunoa ma le tele o faigata;
  • O le taualuga e tatau ona i ai se mamanu mautu;
  • Faʻatulagaina o le Storant Snaʻive, o le tagata o le vevela o le vevela, amozazaizin ma le susu.

O le taualuga o loʻo faʻamauina i luga o fausaga mai faʻamatalaga faʻapitoa. Faamatalaga e faia o le steel ma alumini. Steel apalai pe a fau lapoa tele spans, Aluminis - mo le SPAS o feololo ma laiti tele. Ua i ai talaaga mo le faaputuputuina o taualuga.

Ina ia malupuipuia pepa i le faʻavaʻa o faʻamatalaga, faʻapitoa o le faʻaaogaina o tagata o loʻo faʻaogaina ma loimata. Ua latou faʻatuina pe a uma le 30-40 cm. E i ai le faʻapitoa polycarbonate spreding faʻamatalaga ma plug mo le pito i lalo o le laupepa. O le plugs puipuia le pefu ma iniseti i luga o le lau i luga ole ea.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻaaoga o pepa puipui i totonu

Mea ma Meafaigaluega

  • ie;
  • talaaga faaupufai;
  • Silikicone oglant;
  • O ia te oe lava e fao ma fulufulu;
  • vili;
  • sikulukalaiva;
  • Naifi, vaʻai-naifi poʻo se disk na vaʻaia.

Laasaga Autu

Polycarboate taualuga ma ou lava lima (ata ma vitio)

Faʻafefea ona fai se taualuga o Polycarbonte, e tatau ona e mafaufau pe o loʻo gaosia ai laupepa o le 210 cm, ma e tatau ai ile tuʻu o ie i le ogatotonu o le lalagaina o le lalagaina o le lalagaina o le rafter.

O le taualuga o Polycarbonjebonjote, pei o isi ituaiga o taualuga mo le fale, e manaʻomia le uluaʻi vaega o le taʻavale o le taulaga. Ua le faapipiiina moli i lalo o le taualuga i lalo o le laupepa o laupepa e le o iai i le ogatotonu o le rafter. E mafai ona avea Slingers e avea ma bous o se laʻau ma se koluse vaega o le itiiti ifo ma le 40x60 mm. O le mamao i le va o le axes o le tuaoi rapters e tatau ona 1.01 m. O le rafters o loʻo tuʻuina atu i se faʻavaʻa o le uʻamea E faigofie tele mo nei faʻamoemoe, o pou laupapa o 30x40 poʻo le 40x50 mm ma o a laupapa o le 60 mm lautele ma o le mafiafia o le 30 mm ua faʻaaogaina. Vavaeʻese vaega o le faʻavaʻa o loʻo aumai i le faitotoʻa e le tagata lava ia. Polycarboate ua filifilia i le mafiafia mai lea o le fuafuaina:

  • Mo avanoa tele i fale gaosi fale, pepa 32 ma 16 mm mafiafia ua faaaogaina. O lea mea e talafeagai ai le taualuga mo taualuga o nofoaga tausa, ala taʻavale i masini ma tau laiseneina;
  • 4 mm mafiafia e talafeagai mo le taualuga o lanumeamata ma lanumeamata;
  • Aua o le fausiaina o le taualuga mo le fale e talafeagai lelei mo le mafiafia o 8-12 mm;
  • Lanu e mafai ona iai. O le mama, o le maualuga o le malamalama-e le o le po o le mea.

Polycarboate taualuga ma ou lava lima (ata ma vitio)

O isi itu uma ua faʻamaufaʻailogaina ma le silika o le sami, ma le umi o polycarboate ie, tutusa i le taualuga malifa, e leai se mea e faʻamau ai soʻo.

O le polycarboate laupepa o loʻo faapupuuina e se puipui puipui ma le tusi i luga. Ua faapipiiina le faʻavaʻa ma le faʻapotopotoga a le tagata lava ia ma le tele o papala. O le leo o le fao e tusa ma le 30 cm. Muai i le polycarboate, o se pu ma se lapoa o le 2 MM ua saeia sili atu nai lo le lapoa o le tagata. O le tagata lava ia o le paʻi e le mafai ona faʻamalosia seʻia taofi. O le pepa e tatau ona mafai ona gaoioi ma vevela mata. Faapipiiina le Clillaplepled Ables e amata i le faʻapipiʻi o lona pito i lalo. Ona faʻapipiʻi lea o le pito o le laupepa i totonu ma naʻo le tasi o le vaega pito i luga o le collapsupled disc ua faʻapipiʻi. Uma o fuʻa faʻamaufaʻailogaina ma seleni sipela. Faatasi ai ma le uumi o laupepa tutusa ma le taualuga malifa, e leai se mea e manaʻomia e faʻamau ai sooga. O le taligalu e faʻaogaina naʻo le taulimaina soʻoga i le va o laʻau lata ane. A faʻaaoga le polycarboate faʻavaʻa o vaega ma o lenei mea e mou atu, e pei ona tapunia soʻoga ma fesoʻotaʻiga faʻapitoa ma fesoʻotaʻiga faʻapitoa. O le ata puipuia ma le tusitusiga ua aveese i le taualuga e potopoto mai le polycarbonate mulimuli.

Tusitusiga i luga o le autu: O le taualuga o palasitika panels faia oe lava - faatonuga (ata ma vitio)

Ina ua fausia le taualuga o le fausiaina o fauina, o le faapipiiina o le apaau e le manaomia. Ua lava le malosi sili e tuʻufaʻatasia ai fausaga faʻapitoa. Oti poʻo le tosoina o se pepa sili atu i luga o le mafolafola mafolafola luga, e aunoa ma le aveʻesea o le puipuiga o le tino mai ia. O Meafaigaluega e tutusa ma le fafie ma le palasitika.

Ina ia o le taualuga o le polycarbete tautua mo se taimi umi, e tatau ona e faʻamamaina mai le pefu ma palapala. E faia lea ma le SPONEGEGEGEUMS MA LE SMAP SOLOA. O le faʻaaogaina o mea mamafa, valeti ma faʻapitoa tupe e le taliaina.

O faʻafitauli faapitoa i le faʻapipiʻiina o le taualuga o polycarboate. Manuia le galuega!

Polycarboate taualuga ma ou lava lima (ata ma vitio)

Polycarboate taualuga ma ou lava lima (ata ma vitio)

Polycarboate taualuga ma ou lava lima (ata ma vitio)

Polycarboate taualuga ma ou lava lima (ata ma vitio)

Polycarboate taualuga ma ou lava lima (ata ma vitio)

Avega sili atu

Faitau atili