BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

Anonim

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

Ina ia faia le faapaologa, e aoga tele faʻapipiʻiina o le pusaaila: O lenei o soʻo se lapisi e mafai ona lilo iina faʻaalia ai le faiga, o le moli sili o le fale poʻo le lologa. E matua manino lava i le taumalulu, e leai se manaʻo e alu i le faapaologa poʻo loggia i le malulu, ma e mafai ona lafo i ni nai mea le aoga iina. Faletupe, o le Tausaga Fou a le Tausaga Fou, pusa mai lalo o le Homemary Sturenics - O loʻo teuina uma lenei mea i luga o le Logginia seʻia oʻo i le vevela ma na o le taimi na malamalama ai. Faʻafefea ona faʻamalosia le alafau i luga o le faapaologa ma le tasi le kapeneta.

O le fale puipui i luga o le faapaologa: filifiliga o le manaoga manao

Afai e puipuia le faapaologa ma glashed, aisea la e te le alu ai i le taumalulu. E le mafai ona savali i taimi uma le auala, ae manava le ea fou i lona lava faiga o le paluga. Tele o tina e leai se avanoa e savavali ai ma le vaomatua i luga o le auala, o loʻo faʻaalia ai le strollerse ma le pepe i le potu i le potu i le pepe. Ina ia malolo i luga o le faapaologa i soo se taimi, sa matou tauagafau, e aoga le foia o le mataupu ma le teuina o ituaiga uma o mea e aoga ma le le aoga i le nofoaga e le lelei. Mo se fale mautotogi, e mafai ona e fauina se ie a le leoleo mamoe a luga o le faapaologa.

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

O mea e sili ona taatele mo le chrobebe - lldsm: e sili atu le tumau ma tumau nai lo le tutusa pepa o le chippobboard

O le ata o lenei mataupu o le Badcon meafale e tatau ona faʻamalieina ai le tele o tuutuuga.:

  • Mea - susu-le-fusia ma faigofie tele;
  • Tanuna solo;
  • E le o le aau faitotoa;
  • Maualuga e tatau ona maua le avanoa i le la susulu.

Ma o le taimi nei e uiga i mea taitasi. Tusa lava pe le o se palota e le paneta pe tapunia, i le taumalulu vaitaimi o le a malulu ma susu. O lea, o mea sili ona lelei o le tautua lea o palu pane. Latou te le sili ona suamalie mai le susu o se laʻau ma faigofie ona fufulu.

O fata e faʻamamaina o le a faʻatagaina e suʻe i totonu o le kapoti ma le tele-aotelega, e oʻo lava i mea e mafai ona faʻasusu ma fagu o le maualuga, pusa ma le le fiafia i le Kerisimasi matagofie o le Kerisimasi.

Afai e faigofie ona agai i luga fata pe o lalo, pei foi ona alu ese ai, ona e le mafai ai ona taofia le tele o mea.

O faitotoʻa o faitotoʻa e mafai ona faʻalavelave i le taumafanafana ma le taumalulu, pei ona manaʻomia le i ai o se avanoa mo le tatalaina, ma e leai se avanoa i totonu o faletalimalo masani ai kapeneta. O faitotoa o le Kapeneta potu e faigofie ona faʻapipiʻi mai le itu i le itu i le itu, o lea e le faʻalavelavea ma aua le nofoia le tele o nofoaga.

Tusitusiga i luga o le autu: O le pepa puipui i totonu o le potu o tamaiti - 110 ata o le sili ona lelei o manatu o mamanu. SAUNIUNIGA MA LE FAAAʻOAʻOGA FILIFILIGA

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

E le gata i le aoga o le faioloa: O le a mafai ona e fuafuaina i totonu o le faapaologa e ala i le faʻaopopoina o le "faʻailoga maualuga" ma fatufatuga

O nisi balconies e le maua ni uʻamea faʻamaliti o loʻo i luga o le pito i luga o le fale mautotogi, mo le mafuaʻaga lea e le mafai ai ona faʻapipiʻiina se siʻosiʻomaga maualuga. Mo lenei filifiliga, maualalo loka ae leʻi talafeagai le faʻamalama.

Fausia se leoleo mo le faapaologa (vitio)

Faigofie ma eseese o kapeneta mo loggia

Logginia e masani ona masani ona faaumiumi i luga o le tele o palconies. O le tele o le ogalaau e iai itu tutuli e iai itu i le maualuga o le fale mautotogi, ma o lea e faigofie ai ona fai se nofoaga maualuga i ai. O lenei vaega o le totonu o le a faʻatagaina ona faʻaaogaina i taimi eseese o le tausaga i lana lava ala. I le taumalulu, teu billet, ma i le taumafanafana o se fale faigaluega pe fetaui lelei. Pau lava le tulaga mo le taumafanafana o le mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le kapoti o le manaʻomia o soʻotaga e faʻafesoʻotaʻi le moli poʻo le komepiuta meafaigaluega.

Filifiliga e mafai ona faʻaaogaina i le laina faʻaonapo nei:

  1. Sao sao . O lenei meafale ua faapipiiina i luga o puipui pito i tua i le ututu o puipui o le ogalaau, ma ia mafai ona e faʻaaogaina o se fale faigaluega. E faigofie tele le mauaina o le taimi e faigofie ai le avanoa i soʻo se vaitaimi i le faitotoʻa o faitotoʻa o le Kapeneta, ma Minus - O le pa o le pa e tapunia ai le vaega o le ata mai tioata.
  2. Tulimanu fale puipui . Faatasi ai ma le laina faʻatulagaina tulaga o le loggia, o lenei kapeneta e lua o puipui e lua o loʻo faʻapipiʻi atu i le vevesi i le va o le faʻamalama ma le ogatotonu o le faamalama. O le faalavelave i foliga tafatolu o fata. Ina ua tuu i luga o le Logzias ma tapulaʻa o tapulaʻa o le i ai o se faʻataʻitaʻiga o le alergonal foliga o le kapeneta kapeneta o le ai ai, tele, tetele tetele ma le malosi tele.
  3. Faʻalauiloa Loggia tuʻufaʻatasia ma le potu poʻo le umukuka . O le i ai o le fale puipui i luga o se loggia o le a fausia se isi fale faigaluega, o se umukuka kamukuka mo le teuina o ituaiga o talitonuga ma se ofutau.

Tusi i luga o le autu: Matou te aveese le faitotoʻa le aoga ma le fesoasoani a Mrwall

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

Loggi tuufaatasi ma se umukuka mafai ona sefeina le tele o avanoa avanoa

O le iloiloina o filifiliga e mafai ona faʻapipiʻi i le Kapeneta, e aoga le filifilia o le faia o le galuega o tagata faigaluega pe mafai.

Ua faia e le Weetrobe i luga o le Loggia

E mafai ona fai sau ie puipui i luga o le faapaologa poʻo loggi ma ou lima, ae ia saunia faapea e le tau mataina foi o ou aao, ae ia e iloa galue ma mea eseese.

Ina ia amata i le, e aoga le fuaina o le loggia ma tusi le ata o le faʻasologa o le suʻega ma le lelei tele.

E tusa ai ma lenei ata, faia le faʻailoga talafeagai i luga o puipui o le Loggine, e fuafua ai le aofaʻi o mea talafeagai ma faʻataunuu i latou.

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

I le ata, o nai lava teigata ma le tele o vaega o le Kanea e tatau ona vali.

O le laʻau e tele le malosi, ae faʻamatala ai gagana. Prestersboard i Usid taiala e itiiti ifo, ae i le taimi lava e tasi E sili atu le faigofie le mamanu. O palasitika o se tasi o sili ona manaia mea.

A maeʻa ona matoukaina ma faʻatau mea faitino, ua manaʻomia le amata le faiga o le tipiina o vaega mai le ua mauaina ma nonoa i pa o le Loggidia. Le isi, o le faʻapipiʻiina o fata ma faitotoʻa. O se tamai fufulu i luga o le faapaologa ma teuina mo uma ituaiga o mea taua ua saunia.

E aoga le manatuaina o le gaosiga o le fausiaina mai se laʻau - e tatau ona Amerika, ma e umi le aoga ma avea ma puipuiga i fafo atu. Faʻamamagiga o le a oʻo i ai le taimi. I le gaosia o le ata faʻapipiʻi, o le a manaʻomia e tu ai i luga, tapuni le soʻotaga ma vali vali, e le o se minute le taua. I le tulaga lea, o le mamanu o le palasitika e sili ona aoga, talu ai e le manaʻomia le faʻamaeʻaina, e mafai ona e filifilia se lanu, ituaiga o faitotoʻa mo se kapeneta: filifiliga talafeagai

O le faigofie le faʻapipiʻiina o le filifiliga ma le faʻaseʻe atu faitotoʻa, ae latou te faalavelave i le tatalaina. Faʻatulaga filifiliga faʻavasegaina e faigofie tele i le i ai o taʻiala faʻapitoa. E i ai le filifiliga e faʻapipiʻi ai le 'au faitotoʻa o loʻo aʻe i luga ma aveese.

Tusitusiga i luga o le autu: o le pa na faia i Sound Sciencenik (Erupker) faia oe lava

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

Mo se tamaʻi faapaoʻai, o le kapeneta ma le faʻaseʻe o faitotoʻa e sili ona fetaui.

O le mea sili ona talafeagai ua manatu o le filifiliga filifiliga, e pei ona leiloa le nofoaga pe a le tatalaina le Kapeneta, ma talafeagai avanoa uma i mea na teuina uma. Afai ei ai se kapeneta maualuga, e aoga mafaufau i le ono mafai ona faapipiiina laina lua o le faitotoa. Le laina pito i lalo i lalo o le windowsill mafai ona tapunia pea, ma le laina pito i luga i le taumafanafana o le a mafai ai ona e tausia se tasi faitotoa ma a siitia atu i le faatulagaga i luga o le fata o vases ma laau i totonu e.

O Rollers e le masani ai, aua afai e manaʻomia le mauaina o se mea mai le pito i luga o le fata, e tatau ona e tatalaina le faletusi atoa mai le pito i luga. Ma le isi itu o isi mea faʻapipiʻi o le faʻaseʻe (tidedes) Vaʻai e le o se mea e sili ona lelei ma faʻamanatu i le ulufale i se boutique poʻo le tofi.

Kapeneta i luga o le loggia: fausiaina le mafanafana

O le sili atu o le ofutino i le lautele o loʻo i totonu o le loggia poʻo le taupulepulega o le a faalatalata atu i ai, o le sili atu le manaia ma sili atu le fiafia e malolo ai. Afai ei ai sosaiete i totonu o le fale o loʻo i ai se avanoa e faʻatulaga ai le mafanafana o le malologa o le malologa o le malologa ma le nofoa, ma tuu i totonu o le taumafanafana ea.

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

Afai e te manaʻo e faʻafefiloi le totonu, ona mafai loa lea ona e filifilia se pusa puipui ma se mamanu poʻo se ata muamua.

Afai ua tapunia le Loggidia ma sila, i le taimi o le taumafanafana e mafai ai ona lafoina se tamaititi e taʻalo i se isi vaega, i le mea e sili ona e fiafia iai.

Faʻafefea ona fai se ofutino ma ou lava lima (vitio)

O le tele o filifiliga o loʻo i ai le faʻaaogaina o le chrobe i luga o le loggia, ae o le autu o le teuina o le tele o mea e seasea manaʻomia, ae nofoia le tele o le potu o le fale mautotogi.

Faʻataʻitaʻiga o le Kapeneta i luga o le Loggia (Ata)

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

BEPATER WEBROBE I LE LIGGIA: ERGONOMOCOMICKS MA LE FAAFETAI

Faitau atili