Faʻatonuga mo le Funt o le RJ-45 Connectctor ma le initaneti fesoʻotaʻiga

Anonim

E faʻafesoʻotaʻi se komepiuta i le Initaneti, faʻaaoga se uaea o loʻo taʻua ai le Tredy Stick. Ia faʻafesoʻotaʻi, e tatau ona e muamua tapena pito o le uaea. Sili atu le saʻo - e tuʻu ai ni fesoʻotaʻiga faʻapitoa ia i latou, ua mafai ona fesoʻotaʻi i se komepiuta poʻo le router.

O nisi taimi e manaʻomia e vaeluaina ai uaea o le initaneti i le fale poʻo le ofisa. I lea tulaga, i le faaiuga o le mimilo o le swreding taofia. I totonu o le faʻavaʻa o lenei tusitusiga, metotia mo le faʻapipiʻi o le initaneti neckket o le a iloiloina, faʻapea foʻi ma tulafono faʻavae mo le faʻasalaina o le RJ-45 Connect Cotled ma le Swarding i totonu o le HID.

Solitulafono fesoʻotaʻiga RJ-45

O le igoa lona lua: PACHD CORD. O se tamai palasitika palasitika lanu lanu, o le "pipiʻi" sauniga mo fesoʻotaʻiga a le upega tafailagi, routers, twatched ma isi fesoʻotaʻiga masini.

Faʻalagolago i le a le uaea o le a fesoʻotaʻi, e lua ituaiga o suiga e iloga:

  1. Sao. Ina ia fesuiaʻi le komipiuta o le komipiuta a le komipiuta ma se router / ki.
  2. Koluse. Mo le fesuiaʻi saʻo komepiuta tuʻusaʻo, faʻapea foi ma le tamoʻe, routers poʻo hubs.

E faʻaaoga ai se ituaiga faʻapitoa o le fesuiaʻiina, o le uaea ua faʻatamaʻia mai i itu uma e lua. O le uaea o ia lava e aofia ai le tele o lanu alatoto, o loʻo faʻatulaga i le patch cord i se faʻasologa. O lenei poloaiga ma fuafua le avega mamafa o le uaea.

TAUA: E masani lava o le uaea i totonu o le fale mautotogi ei ai le kamupani tautua. I lea tulaga, e le mafai i taimi uma le vaʻai pe faʻapefea ona faʻatosinaina i le ki pusa. Afai e te filifili e tuu lau aitalafu RJ-7 O lau oe lava, e aoga le aʻoaʻo mai ia i latou. Lagolago kamupani, a o amataina le uaea i totonu o le pusa o le Junction's Box.

Initaneti cable sootaga fesoʻotaʻiga

O lea, o le itu mimilo e aofia ai le 8 uaea uaea. O le alatoto uma o le isong o se tasi lanu. Lisi uma lanu:

  • Lanu enaena.
  • Lanu moaga.
  • Lanu meamata.
  • Lanu moli.
  • Brown-paepae.
  • Lanumoana-paepae.
  • Lanumeamata ma paʻepaʻe.
  • Moli-paʻepaʻe.

Ua tatou liliu nei i le RJ-45 confectorn ia lava. O loʻo tuʻuina atu i le 8 PADS CORD Fuafua pe o fea le faasologa, o tagata faʻatautaia o loʻo molia, o le galuega a le uaea suia. O le faʻasologa o le faʻapipiʻiina na nonofo ai i le fesoʻotaʻiga ua taʻua foi o le "Pintout".

Mataupu i luga o le autu: faletaele mamanu i Khrushchev: Tauvaga agavaa ma foliga

Afai e te vaʻai i le fesoʻotaʻiga mai lalo ina ia matamata le lamia i le foloa, ma le apamemea fesoʻotaʻiga - i le tagata, e mafua ai fesootaiga o le a tu i le 5th taumatau. E taua le le fenumiai le poloaiga!

Faʻatonuga mo le Funt o le RJ-45 Connectctor ma le initaneti fesoʻotaʻiga

Faʻavae i luga o lenei, o le lanu fesoʻotaʻiga o le matagaluega e pei ona taua i lalo:

Sao:

  • Moli-paʻepaʻe.
  • Lanu moli.
  • Lanumeamata ma paʻepaʻe.
  • Lanu moaga.
  • Lanumoana-paepae.
  • Lanu meamata.
  • Brown-paepae.
  • Lanu enaena.

O itu uma o le fesoʻotaʻiga e faʻamalosia e tusa ai ma lenei polokalame.

Toe i le (mo le kolosi-auai). O le tasi pito o le Tred Swarse ua leaga e ofi i se tulaga tuusaʻo. O le lona lua o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai:

  • Lanumeamata ma paʻepaʻe.
  • Lanu meamata.
  • Moli-paʻepaʻe.
  • Brown-paepae.
  • Lanu enaena.
  • Lanu moli.
  • Lanu moaga.
  • Lanumoana-paepae.

E olo ai le uaea, e manaʻomia le i ai o se faʻapitoa meafaigaluega i luga o le lima, faʻapea foʻi ma le faʻaititia o le uaea mafai ona fesoasoani.

Faʻamatalaga: Afai e tele le uaea o le sifi lea o le fale ma le tofi poʻo le tofi, ma o loʻo latalata i auala eseese, e aoga le tuʻuina atu o uaea. Lenei o le a faʻafaigofie galuega ma uaea i le lumanaʻi.

Faʻatonuga mo le Funt o le RJ-45 Connectctor ma le initaneti fesoʻotaʻiga

Cropp mimilo paga i le fesoʻotaʻiga

E faʻafetaiaʻia le sifi tamaʻitaʻi, o le a manaʻomia:
  1. Lua fesootaiga rj-45.
  2. Faapitoa Desictie Scissors - Solitulafono.

Mafaufau i se laasaga-i-sitepu wire conspop algorithm:

  • O le tasi itu o le mimilo paga o loʻo faʻamamaina i fafo o le faʻaoʻo i le fesoasoani a se fata. Ina ia faia lea mea, e faʻapipiʻiina i totonu o le liʻo o le sifiʻu o seleulu, e tusa ma le 1-5 cm ma aveese le paʻu fafo o le uaea. O lenei gaioiga e foliga tutusa ma le aveeseina o le lelava mai le eletise uaea.
  • Fufulu ma le faʻaalia o alavai i alavai e tusa ai ma le fesuiaʻi o polokalame. Ogatasi o alatoto i le uumi. E taua o le lafoina o le tasi o le tele. Ina ua maeʻa lena mea, ia faʻaofi lemu le alatoto i le 8 micro-ivi i luga o le fata ma aveese le tuʻufua mai ia i latou.
  • Matou te faʻaofi le pepe e tusa ma le lanu lanu i le patch cord. I le taimi lava e tasi aua le galo e uiga i le Pinkot o le Connector. Sa matou toe siaki foi na o ma tagata uma na o mai i lau fesootaiga. Taua e le sau i le tasi PIN i le olaga!
  • Faapipiʻi lemu le fesoʻotaʻiga i totonu o le faʻatafunaina o le fata ma oomiina lima o seleulu.
  • Sei o tatou mauaina le uaea kuka.

O le saʻo lea o le auala o le uaea uaea. Ae peitai, o loʻo i ai ni auala nei mo le faʻapipiʻiina o le fesoʻotaʻiga.

Mataupu i luga o le autu: oproidery ma le koluse ata mo sela sela: tamai mo tamaiti, malamalama 50 i le 50 mo amataga

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le faʻailoga o se ulugaliʻi e aunoa ma ni solitulafono

E le i fale uma e iai ni ata mataga. O lenei sili atu o se polofesa meafaigaluega e le maua lau masini i le olaga i aso uma. E tele taimi e iai, latou solitulafono, e tatau ona e galue ma le mea o loʻo i totonu o le fale.

O lea, mo le faʻapipiʻiina o fale o le RJ-7 fesootaiga, matou te manaʻomia:

  1. O le magese naifi.
  2. Laititi studwdrr.

O le faʻasologa o gaioiga e tutusa lelei pei o le taimi e galue ai ma le aufaʻamataʻu seleulu. Naʻo le aveʻesea o le paʻu uma mai le uaea o le a faia ma se naifi, ma o le togafiti na ola - ma se sikulukalaiva.

E manaʻomia le sasaa malie malie ai i totonu o le fesoʻotaʻiga. Ina ia faia lenei mea, e sili le faʻasaʻolotoina o le pa puipui i le vice, ma le faʻaliliuina o le lima. O le autu comp se 'apa gagana o Pina. Ua teuteuina i se tamai sikulukalaiva.

Siaki le faapaleniina

E aoga le siakiina o ni maea patch mo le talitonuina. E tolu auala autu:
  • Faʻafesoʻotaʻi le uaea uma i le fesoʻotaʻiga e faʻataʻitaʻi ai le faʻatinoga. I le tulaga lea, siaki le faʻamaumauga o le faʻafoʻi ma le tali a le fesoʻotaʻiga.
  • Siaki le uaea i le malologa ma tuufaatasiga. I le tulaga lea, o le fesoʻotaʻiga ua le amanaʻiaina teisi ma le uaea poʻo le sway mai lea itu i le itu. Saʻo le sao o le swectited smorated pea e le maua ai ni patch-cirds e tafafao, o le a le faʻanoanoa lava le faʻafitauli, ma o alatoto uma o le a tumau ai i o latou nofoaga.
  • Siaki le tele o mea. O se tasi o auala sili ona faʻatuatuaina e mafai ona faʻaoga e pei o le auala e faʻailogaina ai le uaea atoa. O le transclolo o alavai uma o le tutusa lanu mai le lua pito o le mimilo pea o le a mafai ai ona e iloa ai le uaea, atoa foi o le faailo o le autu o le autu o le autu o le autu.

O lisi lisi e faʻatagaina ai oe e fuafua le lelei o le fesuiaʻi i le atoa.

O le malamalama i le le mautonu o paga o paga, matou te liliu atu i le autu autu o le tusitusiga - e fesoʻotaʻi le socket e mimilo ai le paga.

Faapipiiina o le Initaneti Sockket

Outlet mo le Studrated paga e mafai ai ona e nana uaea uma uaea i totonu o le puipui, ma luga luga o le i luga tuu le galuega faatino i soo se potu i soo se potu. O le atoa faʻapipiʻi faʻagasologa e mafai ona vaevaeina i le tele o tulaga:

  1. Mamanuina ma fesuisuiai fesuiaiga iunite (sockrut) faataamilo i le fale mautotogi po o le tofi.
  2. Vasega i luga o le initaneti uaea i ni lakapi. Faapipii seevae ma socket Connectors.
  3. Cable Gasket ma le setiina o le le mautonu.

Mau i luga o le autu: mafanafana i le fale e FEAM: Faʻafefea ona tuʻu le fale ma se vailaau o le polystyrey i ou lima?

O lenei poloaiga e talafeagai mo le faapipiiina o fafo o ituaiga eseese. Mafaufau i le faasologa o ituaiga eseese o fesoʻotaʻiga.

O le malae

O loʻo faʻamanatu mai le softwer i fafo o lona ituaiga o telefoni telefoni. Nei o ni tamaʻi palasitika pusa ma le faʻaaogaina o le uaea i le tasi itu ma le malae mo le uaea i le isi. Mafaufau i le faʻapipiʻi algorithm mo lenei node:

  • Faapipiiina o palasitika laʻasaga ma se pa tuʻu i luga o le puipui.
  • Ta i luma o le Twolesul i le auvai. E manaʻomia le amataina o se uaea ma se laina, e tusa ma le 10-15 cm, pe a faʻapea e le saʻo le fesoʻotaʻiga muamua.
  • Aveese le tagata na nonofo ai ni paga.
  • Sootaga nofo i le pusa masini e tusa ai ma le lanu lanu. E masani lava i Rosesete uma o loʻo i ai ni fesoasoani i le sui o le nofo i totonu o le pa. E manaʻomia le faʻapipiʻi i luga ma le totoʻa le alatoto i lanu ma taʻu atu ia i latou uma i totonu o le pati pati. Faʻamolemole Faʻasilasilaga, pe a e faia lenei taotoga, e le manaʻomia le aveesea o le tuiʻesea ma lona soifua. E tipi i totonu o le auala i totonu. Afai e te faia ma le manuia le uaea o le a e faʻalogo i se uiga kiliki.
  • Ina ua uma ona fesuiai, sa mafai ona tapuni le sone ma se palasitika pese.

Aoga: Afai e leʻi lagona le kiliki, e mafai ona faʻapipiʻi le autu i le faʻaiuga ma se tamai sikulukalaiva. Faʻateʻa lemu le autu seia oʻo i le pito i lalo o le nofoaga o loʻo i luga ina ia e tu i luga o le 'apamemea.

Faʻatonuga mo le Funt o le RJ-45 Connectctor ma le initaneti fesoʻotaʻiga

Fale i totonu

Faʻapipiʻiina o le fale i totonu o le fale i totonu o le puipui e le eseʻese mai le faʻapipiʻiina o se masani eletise eletise. I le taimi lava e tasi, o le fesuiaiga i totonu o le masini e tutusa ma le fesoʻotaʻiga o loʻo nofo i le pa node. O le eseʻesega e mafai ona i ai i le faʻatekinisi a le faʻatepaina o le uaina o tui ma totonugalemu o masini o tagata gaosi tagata gaosi.

FAʻAALIGA: I le teteʻe ma le totoʻa le poloʻaga ma aua le taʻe se mea, faitau ma le totoʻa lava e le aufaigaluega le tusi a le Tagata. O loo faʻamautuina le faʻapotopotoga atoa / faʻalavelave a Algorithm.

Faʻatonuga mo le Funt o le RJ-45 Connectctor ma le initaneti fesoʻotaʻiga

Faaiuga

Faapipiiina o faleoloa i le puipui o se faigofie mea na tupu. O le mea taua o le le faʻaseseina le lanu lanu ma galue lelei ma aunoa ma se faʻatopetope. Aua le amataina le puʻupuʻu puʻupuʻu i le node. Lelei o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga siaki aʻo leʻi tauina le puipui o le puipui.

Faitau atili