Faʻatasia Opepapers mo le umukuka: Fautuaga mo le filifilia ma le manaia manatu manatu

Anonim

Faʻatasia Opecpappers mo umukuka e talafeagai i le mea na tupu o le fausiaina o se tulaga le masani ai ma faʻapitoa faʻapitoa mamanu. Faatasi ai ma le fesoasoani o ni tuʻufaʻatasiga faigofie, e mafai ona ave ai itu eseese o le potu i lalo o ni manaʻoga faʻapitoa: 'ai, o ana tapenaga, i lalo o le teuina o ipu poʻo uati. O le faʻaaogaina o lenei metotia o le lesitala o le a fesoasoani e suia ai ma faʻaleleia atili ai le foliga o le potu - faʻateleina le maualuga o le taua, faʻalautele le avanoa, ia manuia le avanoa. Ma o le sili atu o le sili atu o lenei metotia o lona avanoa.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Faʻafefea ona maua pepa puipui

E tele ituaiga ituaiga o pepa ulufale i luga o le maketi. Ae le o tagata uma e mafai ona o mai i le umukuka. E manaʻomia le amanaia o tulaga uma ma mea leaga e afaina ai le mea pito i ai i aso uma.

O le Washpapers e tatau ona ausia mea nei e manaʻomia:

  • le fiafia e filogia;
  • faigofie i le Faamamaina;
  • Aua le mumu;
  • Ia e vevela vevela;
  • Aua le fefe i le susu.

Mafaufau i le sili ona lauiloa ituaiga o pepa puipui e malamalama ai o fea oi latou e sili ona talafeagai:

  • Pepa. O lo latou manatu sili o le saogalemu o le saogalemu. E siʻosiʻomia le siʻosiʻoleʻole ma leai se auala o le a aʻafia ai le soifua maloloina o tagata i totonu o le potu. Ae mai le vaaiga a le umukuka, mai ia alafau e tatau ona lafoai. A uma, aitema uma, pepa ma luga o tisu suamalie e faigofie ona afaina ma e le mafai ona fufuluina. I le umukuka latou te masani ona suia, ma o lenei ua le talafeagai ma le talafeagai.
  • Vinyl. O lenei ituaiga e mafai ai ona e faigofie ona aveese le palapala. E talafeagai le solosolo susu mo le masani ai, ma afai o le a le mapuʻe, ona le faʻaeteete ai lea o le gaioiga. Pau lava le mea leaga o le mea na latou faʻasoaina ai polyvyll chloride - mea leaga. E le fautuaina Wallpapers tutusa e faaaoga i potumoe. Mo umukuka, o le vinyl coting e matua talafeagai lava.
  • Fligeline. Le filifiliga pito sili ona talafeagai mo le umukuka. O nei pepa puipui e le iloga leaga ai vailaʻau, aua le afaina le vevela, susu ma le la. O le tele o le aoga o oe e mafai ona suia tutoatasi o latou lanu.
  • Gymelomes. O la latou vaega o loʻo aʻafia i mea lelei o meatotino. Latou te faigofie tele foi ona tauaveina ituaiga uma o le faʻamamaina, e oʻo lava i vailaʻau oloa. O le tioata meafaigaluega e faigata ona afaina. O le mea lilo lea o le tumau.

Faʻatasiga i le Wallpaper i le umukuka o le a liliu le potu masani i se tulimanu manaia ma le le masani ai fofo. Ina ia le mafai ona faʻaleagaina le lelei o le toe faʻaleleia o le manatu, e aoga le filifilia o le sili ona faʻafaigofieina ma ua tatau ona avea e faʻatino le manatu.

Mataupu i luga o le autu: O puipui puipui mo le pa puipui: ituaiga o mea, foliga ma lelei

I luga o Vitio: Fautuaga mo le filifilia o afifi mo le umukuka.

Faʻafefea ona faʻaleagaina le totonu

Mo le tele o tuʻufaʻatasiga ue tuʻufaʻatasia, o se soʻo se faigata ma le le malamalama ai i metotia. O tagata mamanuina na tutupu ae faʻavae tulafono e tatau ona mulimuli mai i le faʻafouga polokalama. I le maeʻa o a latou suʻesuʻega, e le tatau ona mafaufau i le auala e tuʻufaʻatasia ai pepa puipui i totonu o le umukuka.

O lea, mo se palamoe, e tatau ona e manatuaina metotia ia:

  • A tuʻufaʻatasia nisi ituaiga o fesoʻotaʻiga, e manaʻomia le matauina o le faʻasinomaga i tuutuuga o lelei ma le tau. Ma o le latou tuʻufaʻatasiga o le a talafeagai. A leai, o le feagai o le faʻafesoʻotaʻiga o le lua o vailaʻau e mafai ona tulaʻi mai.
  • E mafai ona ese le lanu a le Wallpap. Ae i ata ma elemene susulu e tatau ona e matauina le fealofani.
  • A o luga, atonu e i ai ni faʻafitauli i foliga o le le masani ai. E aoga le mafaufau i le mafiafia o taamilosaga uma e lua ma filifili sili.
  • I se tasi itu, o le faaumaina o elemene e tatau ona filifilia. Afai o le a le tasi le tasi o le a ese, o le atoa tuʻufaʻatasiga e pa'ū.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

E mo le tuʻuina atu o le soʻotaga o lanu eseese ma mea teuteu, o loʻo iai foʻi ma mea lilo i iinei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o meaola laʻau foliga lelei faʻatasi ma fafie. Geometric faʻamatalaga sili atu faʻatasi ai ma faʻamatalaga puʻupuʻu. Mo moli moli, e tatau ona filifilia ni paga o le le mafai ona filifilia - e aunoa ma ni ata pe ma ni mamanu i se tamai fugalaau.

Filifiliga mo le tuʻufaʻatasia o pepa puipui

Ua leva ona tapenaina ni manatu faʻatino mo tuufaatasia Pepa Laupapa mo le umukuka: Faʻasaga, vaeluaina puipui, faʻaaoga le tafailagi ma tele o ia. Faalagolago ia i latou, e mafai ona e faia lau oe lava mamanu. Mafaufau i metotia sili ona aoga o le pepa puipui.

Nofoaga o le Nofoaga

A iai uiga faʻasolo, tausiga, atigilima ma isi fofo e le masani ai i le fausaga, latou te le o taua e nana. I le isi itu, e sili le faʻaaloalo ia i latou. O le tulafono o le faia o sea totonu o le filifiliga lea o le faʻatusatusaina o puipui puipui. O le avanoa autu ua tumu i le tasi-photonka ufiufi, ma i luga o le striptuscons snad stagent stavas. Faʻafefea mai, i lenei tulaga, piki le lanu o talaʻaga? E mafai ona e faʻaogaina le tutusa itu i le umukuka meaafale.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Naʻo le pau lea o le mea e tatau ona tuʻuaʻiina o ni lanu matagofie. O le a latou "'ai" o le siosiomaga malulu atoa ma fai le potu e inosia.

Taulai atu i le puipui

E ausia ai le faʻafitauli manaʻomia, filifili se tasi o puipui ma se ituaiga maʻai. E ono lanu, tosoage maaligi, lagomeli. Ona o le pupula o sea faʻalavelave, o le aofaʻi o siosiomaga o le potu e mafai ona faʻaumatia. O lea, e manaʻomia le puʻea ma le faʻaeteete le mea.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Mo nofoaga e teu ai, o le nofoaga o se pupula malamalama i luga o le papuu puupuu e talafeagai. O lea e mafai ona e vaʻaia vaʻaia le avanoa ma tuʻufaʻatasia le tele o le umukuka. I lenei tulaga, e fautuaina le faʻaopopoina o se fua puipui ma mea e faʻataugata ai: O le malaila, ata, ata vali. O lenei mea uma o le a fausia se tasi mamanu umukuka.

Mataupu i luga o le autu: tuʻufaʻatasiga 2 ituaiga o pepa puipui i totonu o le potumoe (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Faaaoga le tafailagi

Toetoe lava o sitaili uma o totonu o le totonu o le totonugalemu tuufaatasi. O le mea taua o le faia o le pa puipui o le pa. I lenei tulaga o loʻo iai se nofoaga mo faʻataʻitaʻiga ma le tele o luga. Faʻataʻitaʻiga, mai ituaiga eseese o fafie ma saʻoa puipui.

E tele suiga eseese:

  • O le Monophisin Top o le Pa, ae o le pito i lalo e mafai ona faia i le pa puipui.
  • Lanu leo ​​mai luga ma luga ma le multiolololored, floral, fuafuaina pito i lalo.
  • E faʻatagaina ona tuʻufaʻatasia le tamaʻi ata i le pito i lalo ma lapoʻa i le pito i luga.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Tele taimi, e lua ituaiga o tapoleni o loʻo faʻaaogaina mo lenei tuʻufaʻatasiga. I ni mataupu e seasea, e mafai ai ona fesoʻotaʻi le tolu. Ina ia mafai ona vaʻai lelei i mea uma, o le tulaga ese e tatau ona faʻapipiʻi mai i le Windows. Mo le fiafia e mafai ona e faʻaogaina se tuaoi faʻapitoa mo le pepa puipui.

Pa puipui i autafa

O lenei metotia na faia mo le tapulima maualalo. A uma mea uma, ona o fasi fasi mea, e mafai ona faigofie ona faateleina. O tagata mamanu e tufatufaina ai ni metotia se lua ona o le mea e mafai ona e ausia ai le manaʻomia aʻafiaga:

1. I se tasi o puipui o lo oi ai se tamai fasi pepa. Lona lanu e tatau ona tumu. Ae i luga o le puipui i luga o le faafeagai e tatau ai le pipii o ni fasi fasi eseese. Lenei e mafai ona ausia asymmetry ma, faʻaopopo, faʻaopopo le totonu o failauga.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

2. Symmetry i le Vaega o le potu o se mea foi e masani ai fofo. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻataʻoto i le eseesega ma eseʻese o mataupu o pepa puipui. I lenei tulaga, o laina uma o le a tuu i luga puipui o le puipui e tatau ona tutusa le lapoʻa.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

O le vaega o le vaega e mafai ai ona e taʻalo ma eseʻese ata. E moni lava, o le faagasologa o le filifilia o le fofo manaʻo, e mafai ona tuufaatasia lanu uliuli ma le malamalama. Lenei o le a faʻaopopoina se potu e le masani ai.

Metotia patchwork

O lenei metotia e mafai ona taʻua o le faʻaaogaina o flaps. E tafafao faamasani, o se sili ona lauiloa auala o le faʻatautaia totonu. O le vevesi i le filifiliga o le "flap" ma le fefiloi o vaega eseese o le vaega o le vaega autu o lenei faalenatura metotia.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Metotia Patcher Worker e le naʻo le foliga manaia tele, ae o se filifiliga aoga mo soʻo se potu, i tulaga o teuga. Le fatuina o se potu, eseese toega mai le pa puipui e talafeagai. Ae ui i lea, o lenei metotia o teuteuga o loʻo i ai le lapoʻa tele - o le lavelave o le itu taumatau o vaega eseese o le puipui.

Mo le pipii, e mafai ona e faʻaaogaina ituaiga uma o ofutino: lagoʻese, pepa, telefoni, vai pamu. Pau lava le tulafono o le matauina o le paleni o vaega uma.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Afai e malamalama "Flap" e aoga, ona e tatau ona e mautinoa latou te le tosina mai ai le mafaufau uma. O tuʻufaʻatasiga eseese e le tatau ona oʻo atu i le foafoaga o le "vinegret". E tusa ai ma lanu, e faʻatagaina atoa le palaka. I le iuga, o le puipui i foliga o se palanikeke lima-faia e tatau ona liliu ese.

E fautuaina e tuu vaega o le pepa puipui i luga o le puipui ma le fesoasoani i fasi fasi piko. O lea e mafai ona e vaʻai i le ata atoa ma aveese vaega e faʻalavelave ai i le fealofani.

Faaaogaina Faataoto

O se tasi o le manumalo-manumalo filifiliga mo le tuʻufaʻatasia o le fausiaina o ni faʻalavelave. Ae i le taaloga lenei e tatau ona pipii foi i nisi tulafono:

  • Lautele auala. Ina ia faia lenei, faʻatasi ai le pepa puipui o uliuli, paʻepaʻe pe lanu enaena ma susulu pe pogisa foliga - e maua ai se mea malie. A o le pupula ma le mailoa moli ma le fesoasoani a nei lanu e mafai ona faʻaalia ma faʻamamafaina o latou matagofie.

Tusitusiga i luga o le autu: BAMBOP ONDPOPPAPERS MO LATOU ALOFA ALOFA (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

  • Oluatau o vasega o le kenera. O le masani lea ma le faigofie paʻepaʻe fegalegaleaiga ma uliuli. O lenei metotia galue i le siʻitia o le avanoa avanoa pe a na o le paʻepaʻe i totonu o le potu. Afai o le uliuli o le a nofoia le vaega sili atu, o le a avea le aafiaga o le a avea ma mea tonu i le faafeagai.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

  • Zoning. Faatasi ai ma le fesoasoani mai le faʻatusatusaina o le vaega, e mafai ona e fuafuaina le nofoaga e 'ai ai, faʻafefeteina ma le kuka sii tuusaʻo.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Fausia se umukuka i totonu o se ituaiga o ituaiga e talafeagai tele i mataupu o loʻo i ai i mea e manaʻomia mo lenei - o se tamai potu, o se manaʻo e vaevae le potu. I isi tulaga, e sili le taimi e liliu ai i le vaega o totoe o le tusi ata.

Tuufaatasia le pepa puipui o le tasi paolo

Tuʻufaʻatasia o ofutino ma le tasi le tani o se taimi faigata o le tuʻufaʻatasiga metotia. Tele taimi uma mo lenei faʻaaogaina le tapoleni i le paoa tasi, ae i faʻamanatu i le ata. O le lautele o le taliaina o le aveina o se tasi o puipui ma puipui puipui ma se mamanu, ma i itu uma o lenei elemene, tuu le tasi-phonton.

E tatau lava ona iloiloina pe faʻapefea ona i luga o le mamanu i luga o le alavai poʻo le faʻaupuga. E tatau ona tutusa le faʻatonuga ina ia le tiaʻi le potu.

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

A faʻatuina se ata umukuka, e manaʻomia le amanaia o foliga o lenei potu. Afai ua filifilia se tuʻufaʻatasiga o se suʻega o le suʻega, e tatau ona saunia lelei. A uma, o lenei o se mea faigata malosi.

E tele manatu lautele mo nofoaga wollpaper. Ae ina ia fausia se tulaga tulaga ese, e manaʻomia le suesue uma o pesani ma mafaufau i le tuʻufaʻatasiga muamua, ese e mafai ona feagai ma le iʻuga o le alo o le alo ponaā.

Tusia o Manatu (2 Vitio)

Eseese potu i totonu o le umukuka i totonu (40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Umukuka wodcaper tuufaatasiga: Stymily fofo mo le le faigofie potu (+40 ata)

Faitau atili