Faʻafefea ona fai se ie o loʻo i ai ma lou lava lima vave ma faʻalelei

Anonim

Toefaafou le fale i totonu e masani ona fiafia ai le mata. Afai o loʻo i ai le manaʻo e faʻaleleia le foliga mai o nofoaga o nofo ai ma le le naʻo se simplec screence, ae o le faia foi o mea matagofie ma filifili, e masani ona vaʻavaʻaia, ae ua gauai atu foi i le pa atinae o le tulaga faifaaili.

Faʻafefea ona fai se ie o loʻo i ai ma lou lava lima vave ma faʻalelei

Polokalame o le tisu o le pito i luga "fetu fetu".

E tele faʻamatalaga o loʻo iai ni faʻafitauli o loʻo faʻaoga i ai le taualuga o mea nei e sili ona iai. E mafai ona e filifilia ata faʻataʻitaʻi ma soʻo se lanu, ma le faʻataoto ia latou fausia i le tele o ituaiga ituaiga. Aua le leiloa lauiloa ma le tele-tulaga fausaga faʻatuina i tua i tua, faʻapea foʻi ma le taualuga. O se tasi o metotia masani mo le faia o suiga i le tagata masani o loʻo i totonu o le ata o le pito i ai le avanoa ma le tisu mea.

Fabric faavaa

Faʻafefea ona fai se ie o loʻo i ai ma lou lava lima vave ma faʻalelei

O se polokalame puʻupuʻu mo le faʻavasegaina o le taualuga o faʻasolo.

O le cozy ma stypesh i totonu e maua pe a fai e te filifilia se fetuutuunai filifiliga mo le faauma. O lenei mafuaʻaga o loʻo i ai le lelei le aoga o le tau talafeagai mo mea uma e talafeagai mo le faʻaleleia o le galuega, faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Talafeagai ma saunia faiga: o le a le tatau ona taua e faamama le laualuga mo se taimi umi ma lelei. I le taimi o le galuega, o le fale o le a ono ono tumau lava le mama, o lapisi ma efuefu o le a faʻaputuputu mai, o le a taua tele le agavaʻa poʻo totogi paepae. E mafai ona fai se taualuga o ie ma ou lava lima.

O le fale mea e fai ai ma mea e fai e le au faʻatau atu le tele o le filifilia o tusitusiga ma le tele o le lanu lanu e fofo mo le taualuga. Afai i totonu o le lumanaʻi o le ai ai o le manaʻo e suia le mamanu o le potu, o le auala malosi e mafai ona faigofie ona aveese ma suia i le isi.

O mea lelei o le le mautonu

  • Faigofie le tausiga faalegofie; o le a le faaputuputu efuefu i luga o le taualuga, ma e matua faigofie lava;
  • O le taualuga e faʻatauaina o le siʻosiʻomaga ma e le faʻaalia le faʻatatauina o manogi;
  • Tele lapisi e faia i se auala a le la utu e le o faʻaleagaina o latou paolo;
  • Tumau ma mea aoga.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e talafeagai ai le PLOVE mo le tuufaatasiga o le taualuga ma pe faʻapefea ona kelu

O le fefiloi o le taualuga, galue o se ituaiga o faʻaeega uiga taua, e mafai ona suia atoa le mamanu o soʻo se potu. O le faʻavae o le faʻatonutonuina ma se faʻapitoa faʻapitoa o polysstyrene. O mea o loʻo togafitia i lenei auala e matua malosi lava, o le faʻauiga o le a i ai le lelei o foliga. Talu ai o le le mautonu o le feteʻenaʻiga mai le isi ie ie e le o iai, o le pito i luga o le potu maua se manaia, manaia foliga foliga.

O mea mo le tisu o le tisu e mafai ona faʻatinoina masani pe faʻalenatura ie, fiberglass. I le isi mataupu, o taua e sili ona umi, o latou sao gaosi sao i le mea moni o mea ia e tumau filemu ma maualalo, ma maualuga vevela. Faʻapipiʻiina Laasaga Pe a fau o se taualuga i luga o se maumaututu faavae toetoe lava a le motu ese mai ia i latou e faia mo le mamanu o le PVC.

Faʻapefea ona kuka le taualuga mo le ie?

O le osofaʻiga o le faʻamalamalamaga ua liua atoatoa, e manaʻomia e faʻafefiloi ai ma se faʻaputuga faʻapitoa ma pipii. Ia ausia se lelei lagona vaaia, gata o le ie e manaʻomia tele i le tele e mafai ai, tusa o le tapoleni i luga o le subframe e fausia ai se subframe e fai ai se sclorame

Faʻamama ma le faʻaeteete le vaʻai mai ile mea o loʻo afaina ai, tapuni le taʻe o mea uafu. Faʻamamaina mea uma ma fai se olo ma o le samoa e aveese uma mea mataʻutia. Ia mautinoa ia mautinoa e leai ni avanoa e tumau ai pea le fusi i le ie. Afai e le mafai ona aveʻesea latou, faʻaaogaina se vaega o le nitroemul i luga o le pisia poʻo le sili ona faʻaletonu nofoaga ma manifinifi almininim Afai o le suauʻu vali na maua i luga, fufulu ma le vai ma le faʻaopopoina o le soda, susu le laualuga ma fai se afafine ma le omory pepa.

Faʻafefea ona faʻasuaina le taua mai le ie?

Faapipiiina o le tisu o le ogalaau o le faʻapipiʻi o mea tusitusi i le ato ato.

Faaeteete ma Worge Corsite mo faapipiiina faaloaloa.

O le faʻavae e tutusa lea, ae o ato faʻamau e mafai ona faʻaaogaina eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagavai ma le cam talaaga poʻo se wedge mafai ona filifilia, e mafai foi ona e okaina se laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa laupapa i laupapa laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa laupapa i laupapa laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa i laupapa laupapa laupapa i laupapa laupapa laupapa i laupapa laupapa?

Tusitusiga i luga o le autu: tekonolosi o le suʻisuʻi pupuni: tipi ie ma faʻagaioiga o ie

Mafaufau i le mulimuli o nei metotia. Ina ua filifilia e le faletusi o fale gaosi o gaosiga, o le faʻagaioiga o le a tusa lava poʻo le a tutusa lava, ma e o ese mai le galuega i le tapenaina o le faʻavaʻa.

Saunia pa puipui. O le koluse vaega e tatau ona i ai 40x40 MM - E masani ona faia ia lava poloaiga e faigofie ona faia i fonotaga fale faigaluega. E tatau ona manatua o tulimanu o pa puipui i le fale faigaluega o le a faʻasee laitiiti, ma o le umi o le pa e tatau ona faʻatonuina teisi laʻititi. Ma e sili atu ile fuaina ma le totoʻa i itu auai ma faʻaalia ai faʻaiuga o fua i totonu o le faleoloa, faʻamatala e te manaʻomia aitema mo le taualuga o 'eseʻese mata. Foi mauoa velcro libbon - e mafai ona maua i faleoloa mo le suisui.

Faʻafefea ona fai se ie o loʻo i ai ma lou lava lima vave ma faʻalelei

O le ata o se lua-tulaga fusia o le taualuga.

Mai i pa, aoina se faʻatulagaina o le a manaʻomia ona faʻapipiʻi i le taualuga poʻo le puipui. Faʻapipiʻi le pito o le laina o le lipine i luga o le vaega o le pa o le pa: muamua glue i fao vaivai, ona toe faʻalelei lea ma se fau fale. O le pito i tua o le lipine faataamilo i le tulaga o le tino o se togafiti i le pamu pasvas.

Irameter Checkline: Ia faia lenei mea, filifili le tulaga o le tulaga i luga o le puipui o loʻo e alu ai le ata, ma faʻataʻitaʻi le tuutuuga i le tulimanu. O le siaki saʻo e faʻaaoga ai le roulette, o le fale o le fale. Aveese le ata vali o le laina i le va o manatu. Mo le faʻapipiʻiina o se tagavai i luga, faʻaaoga fao ma liwels.

Faʻapipiʻi e mafai ona faia i le tele o auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono mafai e le mafuaʻaga ona faʻapipiʻiina i le tauluga, ole atu mo lenei filifili: O latou o le faʻamaloloina i latou e ala i le lotoa mo paipa. Ina ua 'aveʻesea le matau i le faʻavaʻa ma le paʻu, o le tautau, o le faʻavae o le faʻavae e foliga le masani ai ma sili atu le lelei. O le faʻatinoga o lenei mamanu, e manaʻomia ai le fuaina ma le faʻaeteete le faʻavaʻa ma faʻapipiʻi i luga i itu uma i itu uma i itu uma o le a tutusa ma pa.

E le lava le faatuatuaina o le mamanu, ae aoga foi. , Afai o le manaʻoga, e faigofie ona aveesea mai le taualuga e faamama ai le palu palau pe suia i le isi. O le ie ua na ona aveese mai le lindicauty lipine.

Mataupu i luga o le autu: naepio mo se mafanafana mafanafana ma ou lava lima: faavae

Faʻamamaina masini taumafai e faʻasaʻo i luga o le mauga laupapa - o le a faia ai se vaega faʻaopopo vaega mo le upega tafailagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se faʻamafanafanaga mai le faʻavasegaina mai Plywood Square fasi faʻapipiʻi i le pito i lalo o le uamea uamea.

I se isi itu e oo atu ai, o loʻo pipii le sii i le puipui, ma le tapoleni faʻalelei.

Ina ia faʻapipiʻi se ie, o loʻo tulei ai i fafo ma faʻatumu le ato i le itu o loʻo umi ai le puipui. Toe foʻi mai le tulimanu o le 15-20 cm ma faʻamalosia le togafiti ma le umi o le 30 cm. Feʻutai i le ie ma faia tutusa ma le isi itu.

Pisia, faʻamalamalamaina mea i totonu o le faʻamatalaga. Afai e te faʻaaogaina se spatula, e tatau ona e filifili faʻapitoa, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le ie. Alu i le isi itu ma faaalu le tutusa taotoga. Tumau i le tapoleni i luga o itu mamao, fai le tutusa ma le puupuu.

Afai e te le masani ai i luga o le ie i le faʻafaigofie faiga, e faigofie ona aveʻesea ai latou faʻaaogaina se solo faamama. Faʻafitauli nofoaga mafanafana ma le lamolemole faʻataʻamilomilo solo, siaki le vevela 120 tikeri. O le mea faigaluega i le taimi lava lea e tatau ona teuina i se mamao o le 20 cm mai le tapoleni. Ile faʻaiuga ole galuega, aveʻese mai ai fasi mea sa tautala ai.

Faitau atili