Matou te fausia oe lava o se piliki kipe i luga o le fusi folo faavae

Anonim

O loʻo nofo i lalo se tulaga o loʻo i le va o le faʻavae ma pa. E tatau ona puipuia i latou mai le faʻamagaloga ma tatalia le utaina o le ata atoa, meafale ma mea faigaluega na faʻapipiʻiina i totonu o fale. O le tausaga na tea nei, na matou faia le tuinaina o le lalolagi e tatau ai i se uo, 2 tuu le faavae o le lumanai i le fale. O lea ua i ai nei o ia i lona taimi avanoa e taoto ai le piliki o le pili mo le faavae.

Matou te fausia oe lava o se piliki kipe i luga o le fusi folo faavae

Piliki mo le masonry o le laina lona lua

Vidik, o le pule o le fale o le lotoifale, tamaoaiga. E fiafia i auala uma e faʻaititia ai tau. A faʻatau se faila ma le mamanu, na ia mafaufau ai pe a faʻataʻitaʻi le poto faʻapitoa. Faʻalogo i le mea e taugofie e fai i ou lava lima, na ou filifili ai e matai le faʻapitoa o le uliuli-malosi ma aʻoaʻoga i le faletaalo.

Piliki i luga o le lipine faavae

Matou te fausia oe lava o se piliki kipe i luga o le fusi folo faavae

E sili le filifilia o se piliki mumu. E iai lona faʻailoga faaletausaga i luga o meatotino eseese ma, aemaise lava, luga o le malosi, tele maualuga

I luga o se naikega faʻavae, o le vaega lagolago lea e faia i totonu o puipui mai mea eseese mai mea eseese, mai le Bay faʻamalosi sima i le maʻa. O le pilimu mumu mo le tele o fesoʻotaʻiga:

  • malosi talafeagai;
  • faigofie o piliki;
  • maualalo le puleaina o le vevela
  • Tau o le tupe.

I ai o tomai laiti ma le onosaʻi, e mafai ona e tuua le faʻavae i ou lava lima i ni nai aso. Mo le puipuiga o puipui mai le susu, e tupu le suavai viliu ile faiga o le faavae. E mafai ona e liʻo le faʻavae o le faʻavae e faʻamafanafanaina ai binumen i le tele o vaega. E tusa ma le taimi, e mo se taimi umi, aua e manaʻomia le faʻatali mo le faigofie o mea faʻaaoga e faʻaaoga ai mea ma naʻo le manogi i le isi luga.

E sili le faʻaaogaina o le Runneroid i le 2 vaega. O fasipepa e tipiina ai le lautele o le faavae, ma le 4-5 seneturi. Ua latou fusia e binumen gluue ma taofi i luga o le faavae o le Faavae. E mafai ona e faia se paluga i ou lava lima pe faʻaaoga sauni, faʻatau i totonu o le faleoloa. I se taimi na matua fiafia ai i loʻu laititi, sa ou faʻaopopoina le vaitafe o le vaitafe. O laʻu uo na masiʻiina lelei mea uma.

Siaki le tele ma geometry o le faavae i lalo o le faavae

Matou te fausia oe lava o se piliki kipe i luga o le fusi folo faavae

Sosaiete mai Faguta

A o le i amataina le galuega, na ou filifili ai e siaki le futu faavae fusi. Ina ua mavae lona ki. Na mafai ona ia lafoaʻia se solomuli i timuga. O tulaga faʻa-pulega o le faʻavae o le vaalele o le a aofia ai le skew o tagata uma i le fale ma le faʻaleleia pea o puipui ma luga o luga. O fua o loʻo faia e faʻaaoga ai le laina-tulaga, roulette ma le maea.

  1. Sa ou fuaina le tulaga faigata o le lipine i le faʻaaogaina o le rash tulaga faʻatasi ma luga o le tele o nofoaga. E sili le faia o tulimanu ma 2 mita o le umi. Tuʻu se masini umi, e faigofie ai ona iloa le auai i se malifa. A o ia te oe le maualuga o le maualuga ma vaega puʻupuʻu, tuʻu le laupapa.
  2. I luga o le faavae i tulimanu na tuu ai se piliki mago i le pito i fafo. Ma o le fesoasoani o le sidik siaki le diagonal. I le taumatau tafatafa, o le lapoa o le maea mai le tulimanu i le tulimanu e tutusa. Afai e ese le umi, ona e le o sao ai lea o tulimanu. Mo se piliki o le fale o se fale nofomau, o se eseesega i le umi o le ata e oo atu i le 2 centimeters e mafai ona talia.
  3. Saili luga o le sili atu, ma siaki le tele e sili atu nai lo le roulette. Na sioa i tulimanu. Na liligi le faavae e aunoa ma se galuega. O puipui i fafo e le tutusa. O le piliki e faafaigofie ai fua.

Tusitusiga i luga o le autu: O le igoa o le totogi e te faia ia te oe lava: faapipiiina fautuaga

E ala i le fetuunai o vaega o le faʻalauiloaina o tulimanu, toe siaki le ata o le ata. Ona ou faailogaina lea o le tulaga o le piliki o le piliki. O lenei, ua faʻaloaloa le maea ma tuʻufaʻatasia ia faʻamau, faʻailoaina le pito i fafo o puipui. E tumau pea le taoto o le piliki. I le saʻo o le geometry o le tino i le fale na ou mautinoa.

O laʻu uo, ma ona lava lima, e manogi ma faaeeina se lipine faʻavae mai luga, faʻataʻatia le vaega o le saunia tamoʻega. Maualalo le vai o le vai ua sauni. O pa o le a le kuka mai le susu mai le eleele. I lalo o le piliki, atigipalu, faʻatulagaina se nofoaga o le fofo ma se mafiafia o le 2 cm. O le a tautua mo le faʻasoasoaina. Mo le malosi, o le uamea glad sa malemo ane ai ma se sela o 50 mm, tipi i totonu lautele nai lo le faavae.

Piliki o le seti o fuafuaga ma le lautele lautele

Matou te fausia oe lava o se piliki kipe i luga o le fusi folo faavae

Pulou o piliki

Saunia le alavai ile soli faavae o le matou amata ina ua maeʻa le poloketi a le fale. Ona ou faia lea o le tonu o le mea e tatau ona avea ma lautele o le piliki o piliki, faʻavae i luga o le fuafuaina avega. O le mamafa o le lua-tala piliki fale e tele. Afai o le masonry e vaapiapi - 250 mm, ona le mafai lea ona tatalia le piliki. O le o le a fausia ai pamu i luga o puipui. Toe faaleleia ma le faʻamalosia o le fale o le a taugata sili ona faʻasalaina.

O le a le lautele ia faia le faavae, fuafua le lisi o le faavae. Taʻiala Prick Diregys 250X120X50 mm. O le pito maualalo e mafai ona tuʻuina i fafo, sui laina ma le transverse o loʻo faʻatasia i le tasi laina ma le uumi o le lua. O ia tulaga faʻavae e faia i lalo o le moli fale mai fafie ,. tao sima, ma fitu. I lalo o le puipui o laupapa ma moli moli mo faletalimalo i le 2nd fola, o le masony e talafeagai mo le tasi ma le afa piliki (380 mm). VIDIK Fuafuaga 2 Tulaga, o se fale talimalo ma le le fiafia i le feita. E sili le faʻaaogaina o le lautele o le faʻailoga mo le piliki i lalo i laina lua (520 mm). O le a manaʻomia le toe faaleleia o le fale o le a faia i lenei faʻavae i le 15 tausaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le tulivae o le faleuila mai se liliki

Faʻamautu le tele o le faʻavae o le faʻavae o le lautele e faigofie. O piliki o pili ua faʻaopopoina ai le 10 mm i le Seam. Na ou faia le sui o tulaga:

  • Lua laina o laau siliva e lua i le salalau o le faavae;
  • O le pito i fafo ma le laina i totonu, ua tumu le ogatotonu i maa e ala i maʻa.

Lea faiga faʻavae faʻavae tumau mautu mo se fale maualuga maualuga mai se fale mamafa o fale. Toe faʻaleleia le teuteuga i fafo o le faʻavae e mafai ona manaʻomia i nai tausaga.

Filifilia o mea mo Ceramic Bricks faavae

Matou te fausia oe lava o se piliki kipe i luga o le fusi folo faavae

O poloka siliva e mafai ona faʻaaogaina i se mea matutu

Faʻatau mai o le piliki, vidik fesili mai ia te aʻu, o le a le mea e ave ma pe aisea. Na ou fautua atu ia te ia e mautu. A paʻu le vevela, aemaise i le taumalulu, ma le faʻamalosi - dow i pu. O le mea e fai ai le lelei o le susu, ua malulu i mea ma faʻaleagaina le faʻavae. Ina ua mavae ni nai tausaga o le a mogamau ai. O le fomaʻi o le fomaʻi o le vidik, fiafia i se taugofie auala e fau ai le piliki. Sa ou taʻu atu ia te ia le avanoa e faʻaaoga ai mea faʻaaoga. Pe a faʻaletonu fale ma le soloia o suiga, pe a fai latou te faia ia sili atu ofaʻu, gagau puipui. O le piliki ua faʻamamāina mai le tuai fofo ma faʻamautu mautu i le faʻavae, filifili e itiiti ua faʻaleagaina mo laina pito i fafo. Mo le malosi, ua i ai i le pito i luga o le faavae e maulalo i fafo atu o le maa fou, ma le geomery talafeagai. Le avega i luga o le itiiti. O loʻo taoto i ou lava lima mo le amataga faigata. E manaʻomia e siaki taimi uma le tulaga ma filifili fasi o piliki o le manaʻomia tele.

O se mea puʻupuʻu, sa ou faʻaaogaina le m-75 sima sima sima. Na ou faia laʻu uo i le sima maʻi. Utaina i totonu:

  • le sima lea;
  • oneone;
  • lie susu;
  • Pe a uma le maofa, faaopoopo le vai faaopoopo.

O ni faataulaitu e faalagolago ile nofoaga ole nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga: I luga o le tasi pakete o le Portland Simpment T.500 ua faʻaopopo 0.8 lita o le lino ua faʻamamaina i le vai o le susu. Oneone 7 pakete. O le vai e muamua fafagaina e vaega ma o lona vaega ua fuafuaina i le paluga. O le fofo e tatau ona teuina i luga o le faasee tu i luga ae le o se oso mai le vaalele.

Fautuaga: O le paʻu e le tatau ona sili atu ile 10% i le matutu paluga. Faʻalauiloa sili atu nai lo le faʻatau atu ma le soloia i le vai - maapai. Amioga e aunoa ma le poto masani e galue lemu, e sili le faʻatauina o se faʻamalosi tino ma le faʻapipiʻiina ma le faʻapipiʻiina o le palasitika i le faʻasologa o le fofo o le fofo.

Tuuina atu o piliki i le pito i lalo ma le susu

Matou te fausia oe lava o se piliki kipe i luga o le fusi folo faavae

Masonry pito i lalo o piliki ma o latou lava lima

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu le paʻu i le faletaele?

I luga o le susu susu, na faatonu e laʻu uo le faaputuga o sima ma faleoloa i totonu. O lea ua ou faia le mea faavae le faavae. Ou te manaʻomia se stbtum e saunia se fofo. Ae na manaʻo Vidik e faataʻitaʻi mea uma i ona lava lima. Na ou fai atu e filifili se kalapu faigofie, i luga o le laina mafolafola e aunoa ma tulimanu. Na ia tutusa ma le maelega o le laina i fafo i le auala i luga o le maea ona tuu ai lea o le isi vaega o totoe o le piliki. I le mavae o itula, na ia aumaia mea uma ia te ia lava. Sa ou malupuipuia i tulimanu uma o 2 laupapa latalata i le masonry. O loʻo tumau pea le taoto pili, oʻomiina ia i latou. O tagata faigaluega mo le maea o le laina i fafo e faigofie ona tumu i totonu o le laau. O sea fetuunaiga fesoasoani pe a e manaʻomia e faʻalelei ai tulimanu ma vaʻavaʻai o le fale.

Uma le 4 laina, o lenei ua ou maloloina, tuu le grid mo le malosi. A o le sifi o le siʻosiʻomia o loʻo galue, faʻaosofia le avanoa mo le BEHANDINS - pu mo le vele o le eleele lalo o le eleele. Saunia le pito i luga o le subroofproom, sa i ai i le va i lalo o le pa masony.

Na ou fautuaina le vidik e filifili ai se mea e tee ai ma se piliki. O le vaega pito i fafo na sui i le transverse ma laina maualalo. O lenei a e taoto, e le o fetaui soo i soo se mafutaga. Na fau ai le faavae, ma ua faʻateʻaina i se taimi lata mai.

Puipuiga ma teuteu teuteuga o le pito i fafo ma vaaiga

Matou te fausia oe lava o se piliki kipe i luga o le fusi folo faavae

Piliki le fiafia

Ina ua maeʻa le mulilua o le faavae, matou te faʻasolosolo solo i le faigata o le alavai ma sasaa le aluga i lalo o le pulupulu. O lona lautele sa fuafua e le tele o le taualuga o le taualuga, ma le laina mo le mautinoa le tafe o timuga i luga o le auala sima. O le malifa mai le fale na faia 1.5 - 2 tikeri. A leai, e faʻaputu le vai i lalo o le faʻavae, faʻaumatia le faʻavae ma e tatau ona fai le toe faaleleia, aveese le teuteuga o le tulimanu o puipui.

O le taimi mulimuli fafo na ou faia ai se maʻa teuteu i luga o se vaifofo fofo pe a uma le fausiaina o puipui.

Faitau atili