Faapipiiina o moli moli i le CAM Counge ma ou lava lima

Anonim

I aso nei, i le maketi o fausia, o se moli uila e fiafia i ai i manaoga sili. O le mea moni o lenei mea e le gata ile siosiomaga faauo, ae e tele foi lona uiga lelei. O le camo o le taualuga o se matagofie ma sili ona aoga foliga filifiliga. Faʻafetai i tekinolosi tuai, e teteʻe lava i le faʻaosofia o mata o le vevela, ma le faʻanoanoa ai, ma fefe foʻi ile afi. Faʻapipiʻi moli i luga o se laʻau sima, e ono foliga mai e leʻo le auala e le o le auala e mulimuli ai i faʻatonuga e mulimuli i faʻatonuga, e faigofie ona e faʻatau atu.

Faapipiiina o moli moli i le CAM Counge ma ou lava lima

Faʻamamafamau le siʻosiʻomaga

I le avea ai o se tulafono, latou te filifili e mafai ona opoina e talafeagai i le lanu i le faaauufu i lalo.

Ia manatua o le umukuka poʻo le faletaele, o masini moli uila e tatau ona i ai puipuia pulou, talu ai nei i nei mataupu o le potu ua faʻateleina le faʻamūfu.

Faʻapipiʻi moli i totonu o le faʻataotoga e tatau ona usitaʻi i manaʻoga uma o le aʻoaʻoga. O le soʻona faʻaalu ma mea mataga, o mea taua e le fautuaina.

Faʻamolemole ia matau o nisi tulaga e manaʻomia e fetaiaʻi ai se tulaga o loʻo i ai le lamepa i le maualuga o le 80-100 mm, ma o loʻo latou i ai ma le lima. A o ia malamalama i ai, o le maualuga o le aufaidaingers e le lava na o moliina ai se moli i le taualuga. Ina ia mafai ona faʻasaʻo lenei tulaga, o le a e manaʻomia se pa laupapa, o le a faʻaopopo le maualuga o le maualuga i lenei iunite moli. Ae aua neʻi galo e manaʻomia le tatau ona amanaia le avanoa faʻapitoa e tuu ai le uaea. E leai ni tulaga faʻapitoa e faʻatatau i le paʻu paʻu, o le a e tatau ona galue tutoʻatasi. E tele lava, o le maualuga ma le ituaiga o le au oona e eseese e faalagolago i luga o latou gaosi oloa. E oʻo mai, o le filifiliga o masini malamalama mo le taualoa tipi o loʻo eseʻese mai. E tatau ona e tuʻuina atu lau mea e te manaʻo ai, e le gata i le faʻalagolago i le mamanu poʻo le ituaiga o lenei oloa. Ina ia mafai ona faia se mea sese i lona tulaga, ia faamasani i nisi ituaiga o masini moli.

Mataupu i luga o le autu: O le a le paipa e sili atu mo se mafanafana mafanafana: polythylene po o le uamea

Ituaiga o moli

Ioe, o le filifiliga o ato mo le taualuga ua lava, ae faʻafefea ona iloa poʻo le fea filifiliga e sili ona lelei mo lau nofoaga.

Faapipiiina o moli moli i le CAM Counge ma ou lava lima

Faapipiiina ata o le moli i le patipati o le camo.

  1. Taid moli masini mo le faaluaina o le taualuga. O lenei filifiliga e lelei aua e aunoa ma le i ai o se tau maualuga, tautua o se moli moli i le umi umi. O le mea moni o lana mamanu e leai ni fetuu, tioata moli ma isi moli lelei i elemene uma. I se faʻaopopoga, ma le lelei lelei le faʻamaligiina o le eletise, e matuaʻi tele lava le taumafaina o le taumafaina atoatoa. O lamepa ma mafai ona ogatasi ma isi tagata. O suiga masani i le eletise eletise o le a le faʻaaogaina. Mo le gaosiga o ia lamepa faʻaaoga mea sili ona lelei, o lea latou te saogalemu tele mo le soifua maloloina.
  2. Faapipiiina o limminescent lamepa i luga o le lalagaina o le maaleale. E tele taimi e faʻaaoga ai le ituaiga moli e faʻapipiʻi ai ia nofoaga ma nofoaga fai ma fale, ofisa, poʻo le, mo se faʻataʻitaʻiga, o aʻoaʻoga gaosiga. O le mea moni o le lumniniscent lameps Highlight e matua pupula lava, malosi, tutusa. I se faʻaopopoga, o lenei ituaiga o oloa e faʻasaoina ai le eletise eletise nai lo le mauaina o se suʻesuʻega maualuga o tagata faʻaaoga. O le faʻapipiʻiina o le limminesmptult moli masini mafai foi ona faia i le faletaele, i le umukuka ma isi potu.
  3. Moli mea mo rash caush. O lenei ituaiga o masini moli e matua lauiloa lava, e masani ona filifilia mo teuteuga o halls po o totonu o le totonu mamanuina. Ae a o le faapipiiina o moli uila i le mafanafana o le pati, e mafai ai ona maua uma le moli autu ma faaopoopo. O le sili ona aoga o le agavaʻa e suia ai le faʻatonuga o le moli. O le lautele o le tulaga o le tuminare o loʻo ofoina atu ituaiga eseese o oloa: teuteu, masani, faʻamamaina le fetu fetu poʻo le moli moli.

Faapipiiina o moli moli e faia oe lava

O lenei ituaiga o moli moli o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻagasologa o le faʻaputuputu o le vevesi o le vevesi. Tele taimi mo ana faʻapipiʻi faʻaaogaina nicho o loʻo fausia i luga o le faʻapopoleina o le vevesi. E tatau ona faia i le mafaufau, e faapea o le fausiaina o masini na fausia i le ogatotonu o masini e iai se foliga o se teisi o le uila. Tele tagata e faʻailoa mai o lena malamalama amata ona faʻalumaina le malamalama, o lea e masani ona faʻaaoga e pei ona o loʻo i ai i le moli uila poʻo ni nofoaga e leʻi lafoina.

Tusitusiga i luga o le autu: O le lalagaina o le fala ma ou lava lima: 3 auala - mai filo, pipii ma pomptos

Faapipiiina o moli moli i le CAM Counge ma ou lava lima

Faapipiiina o se moli limminescent.

E tatau ona e iloa lena mea, pe a faʻapipiʻiina ia matauila i le totonugalemu lea o le maʻanu, e tatau ona i ai le maualuga taua. Ina ia mafai ona faʻavaeina uma moli moli, o le maualuga o le a manaʻomia sili atu nai lo le 12 cm. E le gata i lea, ia manatua o loʻo i ai ni matata o le halogn. Ole mea lea e mafai ona oʻo atu ai i mafatiaga ma isi faʻafitauli ogaoga e fesoʻotaʻi ma le faʻamaloloina o le taualuga. A faʻapipiʻiina se ituaiga o uila faʻamalamalamaina, e tatau ona faʻamaeaina ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete.

Faʻapipiʻiina o moli i totonu o le faʻailoga o le a manaʻomia ai le auai i mea faigaluega ma mea nei:

  • calipenpepers;
  • Electrolovka (opeotinery poʻo le lulu o naifi);
  • penina faigofie;
  • Soʻo se tasi o lisi o loʻo lisiina mo masini moli.

Amata ona galue: uaea

Aʻo leʻi faia galuega o le Komiti, e tatau ona e mafaufau i ai, e foliga mai ai, faigofie mea e pei uaea. A o le taualuga ua uma ona laina, e toetoe lava a le mafai ona tosoina le uaea. O le mamanu o le a tatau ona lafoaia. I se faʻaopopoga, o le a matua faʻalavelave tele e aumaia pito o le uaea vave i le nofoaga e tu ai le masini moli.

Faapipiiina o moli moli i le CAM Counge ma ou lava lima

Taua taua o mea elemene.

O le a le manaʻomia shtroba. Faʻaoga ni laina palasitika faʻainusi uaea mo inisinia faʻasalalauga. Ia i latou ma taoto uaea aʻo leʻi faʻapipiʻiina le feagai. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻatulagaina o fanua faʻapipiʻi muamua, o lona uiga, o le mamanu e tatau ona amata muamua aʻo leʻi maeʻa le taualuga.

O le faʻaaogaina o uʻamea lima o le a atili ai le faʻafaigofie taotoga. I le tulaga o le manaʻoga e toe faʻaleleia ai le uaea poʻo se sui o soʻo se vaega o ia, e aunoa ma se faʻalavelave i fafo.

E tatau ona filifilia le vaega o le uaea pe a uma ona fuafuaina le utaina. Mo faʻailoga tutusa, o le lapoa o le o le o le almininim uaea o le a sili atu nai lo apamemea. O le uaea apamemea e sili atu ona taugata ma tumau.

Afai e le manaʻo le fuafuaina e faia, e mafai ona e faʻatauina se apamemea uaea ma se koluse vaega o le 2 MM². O lisi o pito i tua o le a le faia le tele o le malosi, ma o le a fetaui lelei ma se uaea ma le filemu.

Mataupu i luga o le autu: auala e toe faʻafoʻi ai le faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa

Manatua. O loʻo iai masini moli e le mafai ona faʻagaioia e aunoa ma le maualalo o le transformers. Lenei foliga e tatau ona faʻamalamalamaina i le faleoloa i le taimi o le faʻatau, ma lelei i le taimi o le mamanu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le moli i totonu o le laupapa laupapa: o ni mea

I le faʻapipiʻiina o soʻo se ituaiga o lamepa, o le mea sili ona taua o le mulimulitaʻi i le faʻaaogaina o faʻatonuga. Fuafuaina i le oloa o le oloa e te filifilia, o lana faʻapipiʻi e ono manaʻomia pe a faʻapipiʻi le vai laʻititi pe i le pito o le faʻapipiʻi galuega e fesoʻotaʻi ma le taualuga. I soo se mataupu, muamua o mea uma i le faatopetope i le taualuga e tatau ai e tipi pu. Ia faia lenei, filifili i luga o se numera talafeagai o moli moli mo lou potu. Le isi, fuafua ai nofoaga tonu mo le latou faʻapipiʻiina ma, faaauupegaina i se penitala faigofie ma caliper, tusi ni lio talafeagai mo le lumeinanae e te filifilia.

E mafai foi ona e faia lenei mea ma le fesoasoani o tagata muamua na saunia. I le maualuga maualuga le tipiina o ni pu mo le faʻapipiʻiina o masini moli, e tatau ona e faʻaaogaina le eletise. E mafai ona sui i se tagata fai mai ma se tagata faʻapipiʻi pe o se fusi.

I le faʻapipiʻiina o moli moli o loʻo taualuga, e le taua lava ia aua le sese ma le tele o le tipi tamaʻi, talu ai, e mafai ona aofia ai i au fuafuaga. Ina ia tipiina saʻo pu o loʻo tipiina ma e leʻi vaʻaia, o le lapoa o latou e tatau ona laiti nai lo le lumenare i latou lava. Afai e te manaʻo e faʻaopopo lau mamanu i totonu, e mafai ona faʻapipiʻi isi moli moli i puipui o le potu.

Faitau atili