Potu o loʻo lafoina mai Polyarethane mo totonu

Anonim

O mamanu o le tino o nei e mafai ona aofia ai le tele o ituaiga fofo ma elemene. O le maualuga maualuga o le matagofie o le matagofie o le migao o loʻo vaʻaia, e faʻaauau pea le fiafia o mata o a tatou faʻatusatusaina. O lenei i totonu o le elemene ua avea ma sili ona lauiloa i le faʻaalia o mea ua maeʻa ai mea fou i luga o le maketi. O le iʻuga, na faia ai ni teugaʻau na faia i polyuarethane.

Potu o loʻo lafoina mai Polyarethane mo totonu

Filifili 'au mai Polyarethane

O le mea lea, e ono talafeagai ai ma le suʻesuʻe o na sauniga e mafai ona foliga, ma faʻapefea ona faʻauma ai le tagi o le polyearthhane.

Afa - avanoa fou

O le aano lea, o le ata faataluina e mafai ona faʻatinoina ai ni isi faʻafeagai lelei. O le tasi itu, o lea e mafai ai ona faia ai le potu maxolan, ma i le isi itu, ua tuu atu le avanoa. O lea, fausiaina le faʻamasino i le va o le umukuka ma le fale 'e mafai ona e iloatino ai nei avanoa. Afai e te manaʻo e tuʻufaʻatasia, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ala savali i se potu malolo, o le a le o le unaliga o le unaʻia o le fesoʻotaʻiga.

Potu o loʻo lafoina mai Polyarethane mo totonu

O le mea lea, o le mamanu e gata ai i le saua. Mo pepa, latou te iloiloina i se sili atu faʻavasegaina. O lea, o le sili ona lauiloa ituaiga o tagata e sili ona lauiloa i le sili ona lauiloa. I lenei tulaga, o le mamanu e i ai sona sogiga. O lenei tali e talafeagai mo nofoaga ma le maualuga o le taua.

Fuafuaga lautele

O ia fausaga e mafai ona faʻaaoga pe a mimilo le potu. I se tulaga o le pa puipui i le va o potu e lua, so sone ono eseese, ma o leina le po o mea na mafua mo lenei.

I totonu foi lenei tulaga, e mafai ona fausia se mamanu e na o se vaega o le lio. O lenei filifiliga e sili ona lelei mo nofoaga maualalo.

Potu o loʻo lafoina mai Polyarethane mo totonu

Ofufatugata

O lenei tulaga o le tagata faigaluega sili ona faigaluega. E le tatau ona ia faia ni polokalame eseese, faʻaaoga mea mo le fausiaina o se mamanu o se foliga. Afai o le amataga e le manaʻomia le faʻalauteleina pe vaapiapi, ona le sili lea o le galuega i lenei tulaga. Ma muamua e tatau ona e aveese le faitotoʻa tuai faitotoʻa ma lona pusa. O le faʻavae o le amataga e tatau ona faʻamamaina o palapala ma le pefu. Ma atili i le faʻapipiʻiina o vaega uma.

E tatau ona maitauina o se tali tali talafeagai e fetaui i potu ma sulugafale maualalo. Ma aua le manatu e le manaʻomia le tuu o le potu - E leai se mea. Piki i luga ma faʻapipiʻi le lanu siʻosiʻomaga ma fausaga pusa o se faigofie, ae manaʻomia. O le iʻuga, o le mamanu o le a soʻona faifai pea, ae aulelei.

Faitau atili e uiga i polyarethane

Polysurethanes o se vasega o le Elastomers o synthetic tupuaga ma polokalame polokalama. E masani ona latou faʻaaogaina i alamanuia aʻo sui e se paʻu. E mafai ona faʻaaogaina i le ogaoga siosiomaga, ma le vevela mata. Faʻaiʻupuʻu mea e mafai ona malu potu e tusa ma le 120 pasene, faʻatagaina le faʻatagaina o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga - mai Minus 60 tikeri i le 80 tikeri.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se agaga vaega

Potu o loʻo lafoina mai Polyarethane mo totonu

I se faʻaopopoga, o mea e afaina ai le matua, sa mumusu e faʻaʻautau mau, i aafiaga o le fofo, ultraviolet ma le sami vaipunau

Mafaufau e uiga ese, faʻafetai i le polyarethane e faʻaaogaina lelei mo le faʻaseʻe o 'au.

Mamalu o mea

O le vaega o le faitotoa o le polyrethane ei ai lona tulaga lelei:

  • Maualuga le malosi, susu le susu ma le faigofie. O mea e tetee i aafiaga i fafo, oloa mai ia e le faaleagaina, pe a latou le mafai.
  • Mea teuteu vaega e filifili mai ai. Filifiliga faʻaaogaina polyarethane stuucco tele.
  • O le stucco e faʻapipiʻi na o, faʻaaogaina kelu faʻapitoa. O lea la, o le faʻatatauina o le umu o polytathhane mafai ona teuteuina i lona pule.

Potu o loʻo lafoina mai Polyarethane mo totonu

  • Mo le valiina o polylyhane, e fautuaina e tatala ma se PITTI.

le atoatoa

  • faigofie ona susunuina;
  • Faʻataʻitaʻiga ua gaosia e tusa ma faʻataʻitaʻiga oi ai nei.

Faafefea ona fai

Sauniuniga

E amata uma le toleniga. Muamua e tatau ona e aveese le faitotoʻa tuai ma le pusa. A maeʻa lena, e tatau ona faʻamamaina le lalagaina mai le le talafeagai elemene, tuʻutuʻuga ma le pefu. A faʻamautu le faamamaina, e manaʻomia le aveina o le taina o le tau ma le tuʻuina atu o le sipai e ogatasi ma le faitotoʻa.

Potu o loʻo lafoina mai Polyarethane mo totonu

Le isi e tatau ona faʻatali pe a faʻamago le vaega o loʻo faʻamago, filomilise ma oneone poʻo faʻatafunaina ma se numera talafeagai. A manaʻomia, o le sui fesuiaʻiga o taualumaga ma mulimuli ane o le a tatau ona toe fai. Aua le galo e uiga i le Primer.

Potu o loʻo lafoina mai Polyarethane mo totonu

A maeʻa ona sauni le amataga, e mafai ona e agaʻi i luga o polysurethane elemene. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina ni fao vaivai poʻo se kulimi faʻapitoa. E tatau ona faʻaogaina i le pito i tua o le faʻasaʻoga oloa. Ae e manaʻomia le aveeseina o vaega uma i ina ia saʻo ona piki i luga le masini teuteu.

E manaʻomia le kelu e tusa ai ma faʻatonuga e faʻapipiʻi i le faʻapipiʻiina o vaega. I le avea ai o se tulafono, pe a uma ona fai se pisa, e tatau ona ou faatali i sina taimi, ona o le taumafai lea e oomi le aitema i le faavae, taofi sina taimi. Tele kulimi e tatau ona e taumafai e aveese le vave pe a mafai.

Potu o loʻo lafoina mai Polyarethane mo totonu

A maeʻa le faʻamau o elemene uma, o soʻoga i le va o latou ma le faʻavae e mafai ona faʻamamafa pe faʻaaogaina se vaʻa faʻapitoa. O loʻo tumau pea i le vali, pe tuʻu le pepa puipui i le tuaoi ma le sili ona teuteuina po o mea elemene.

Mataupu i luga o le autu: Sefe ma le mafaufau: Filifili Roma pupuni i IKA

Framing o le Arch o Polyarethane - o se lelei ma le lelei fofo

Faʻaaogaina o ia mea mo le maeʻa o potu i totonu o le potu, e mafai ona e maua ai se sitaili o loʻo i totonu. O le vaega o le a le aufaʻatau o polyarethane mafai ona latalata i le tele o mamanu - e fuafua uma lava i le faʻaaogaina o le ituaiga o mea teuteu. Matua sili ona manaia ma maualuga-lelei le faʻatinoina o le a vaʻai i se fofo i le sitaili o le broque ma le aoga tatau.

Faitau atili