Iloiloga e uiga i potu potu mai le MDF

Anonim

Faitotoʻa faitotoʻa na faia mai le MDF, e tusa ai ma le sili ona agavaʻa tagata faʻapitoa, o se filifiliga lelei tele. O ia togafiti e masani ai i nai tausaga ua tuanai o tausaga ua mafua ona o le iai o le faʻateleina o uiga o tagata faʻatau. Ma o faʻamatalaga e uiga i faitotoʻa i totonu mai le MDF e foliga mai e masani ona iloga i faʻamatalaga lelei ma faʻamatalaga i nei oloa.

Iloiloga e uiga i potu potu mai le MDF

Faitotoʻa mai le MDF i totonu

Manuia

O tulaga sili ona taua o le nofoaga o na fale e moni na manatu e avea ma:

  1. Tau tau fefaatauaiga;
  2. Maualuga tikeri o le teteʻe i le fusu ma isi microleingasms;
  3. Oloa mai lenei mea faʻaalia se faʻateleina o le malosi o le malosi;
  4. E aoga foʻi le amanaʻia o ia o laʻau laupapa, pei ona faʻaalia i le ata, e iloga ona aʻafia i ni faʻafitauli o loʻo afaina ai. O le malamalama mamafa o le fanua ua filifilia e maua ai le tele o uta i luga o le matasele, o le sefeina o le upega tafailagi i le faʻagasologa o le taimi atoa o le "leai";
  5. O le isi le talitonuina le mafai ona lagolagoina o mea na filifilia o le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le taupega, ma le tosoina o faitotoʻa. O fetaui na faʻaaogaina i nei oloa e iloga e le malosi. O le taimi umi o le olaga ma le le talitonuina o le tau o le tau o le tau o le tau o le tau le ulagia. Ma le mea mulimuli: O ia oloa e faʻamaonia ai le faʻatagaina mo le faʻasaoina o le atoatoa tulaga mo se taimi umi umi taimi.

Iloiloga e uiga i potu potu mai le MDF

O le mea lea, o le tele o tulaga lelei o faitotoa i totonu o le MDF o:

  • O le malosi maualuga ma le tetee i le aafiaga o mea mai fafo: O se tulaga maualuga o le le fiafia i le le suamalie ma manogi o meaola;
  • Tau maualalo o le oloa mulimuli.

Iloiloga e uiga i potu potu mai le MDF

Ma le tulaga sili ona leaga o:

  • O nisi faʻamafanafanaga, o se taunuuga, o le ono mafai o ni faʻaletonu (mo se faʻataʻitaʻiga, paie poʻo chips) faʻateleina.

Parameters ma ituaiga eseese

Ua vaevaeina uma papatusi i totonu o ituaiga nei:

  • Mdf;
  • Ldf;
  • HDF.

O le mea lea e sili ai le lelei o le mafuaʻaga, o le mafuaʻaga e sili ai ona talafeagai le lolomiina o masini gaosi, tipiina poʻo le susu susu.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ma pe faʻafefea ona vali se faitotoʻa o le faitotoʻa

Iloiloga e uiga i potu potu mai le MDF

MDF - mea ma le maualuga o le maualuga na faia i laupapa afi. Na te gaosia meafale ma isi i totonu o totonu.

Lldf - mea ma faʻaititia le maualuga, faʻapea foʻi ma le muamua ituaiga faia o laupapa fafie. Faaaogaina e fai ai panels mo puipui e faaaoga i potu mamago.

HDF - mea na gaosia mai fafie Fusi o le faʻateleina o le faʻateleina o lona fausaga. O ia papatusi ua fuafuaina mo le fausia o fola folasaga, ia e faʻagaioia faʻapitoa i potu ma maualalo o le susulu. Afai o loʻo i ai le maualuga o le susu i totonu o le potu, e mafai ona faʻapipiʻi le ogaumu.

Iloiloga e uiga i potu potu mai le MDF

E taua le iloa o le Smimination Faleoloa e le o se vaega o le umukuka meaafale, le mea o le MDF o le atoatoa filifiliga. O le faitotoa o le faitotoa o se tagata feaveaʻi o loʻo i ai le tumau tele avega. A o MDF o se mea leaga. O le taʻeʻeʻeʻa ma chips e mafai ona fausia ai, o loʻo i ai i taunuuga e mafai ona avea ma auvaʻa o fula.

Iloiloga e uiga i potu potu mai le MDF

Faapipiiina

Faapipiiina o le faitotoʻa ua filifilia e tuʻuina atu i le nofoaga o loʻo i ai i lenei vaega, e fai le faʻapipiʻiina o le MDF oloa i se taimi vave ma lelei. Peitai, mafai ona e faia le galuega talafeagai ma oe lava:

  1. I le tulaga muamua o le galuega, o le a manaʻomia ona e faʻateʻia uma le pasvas tuai ma le mataua ma le faitotoʻa o le pusa lava. E taua le taofia o le gaoa o pa;
  2. Le isi, o le matasele ua faʻapipiʻiina i luga o se potu aʻoga fou, ma ua tipi le au lalagaina;
  3. I le vaega mulimuli, o le gaʻo o le gaʻo ua aveʻesea, ma o le laualuga o le oloa o loʻo 'alo ese mai le pefu.

Iloiloga e uiga i potu potu mai le MDF

Tatou otootoina

O le mea lea, o faitotoʻa i totonu o le MDF o se sili lelei filifiliga mo i latou e manaʻo e faʻatau se oloa lelei i se tau taugofie. O ia nofoaga faʻatulagaina, e pei ona mafai ona vaʻaia i le ata, e le o aʻoaʻi ai a latou mea leaga. Peitai, o loʻo iai pea lo latou lava lelei, faʻapea latou te tufatufa atu faʻaaliga, faʻapea foʻi ma masani ona faʻaalia i luga o latou tuatusi.

Mau i luga o le autu: tapuni laupapa: Faʻafefea ona fai ma faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Faitau atili