Auala e Fai ai e Ofu Leoleo 'Fa' Faiga 'Aufaiva Fai Oe Lava Luga

Anonim

Auala e Fai ai e Ofu Leoleo 'Fa' Faiga 'Aufaiva Fai Oe Lava Luga

O le ufiufiina o le tautalaga e le gata i le aoga, ae puipuia foʻi le ata mai le aʻafiaga o itu natura, e tatau ona faia le faʻavae o le faitala, e tatau lava i le lafoaʻi o le faiʻai, e tatau ona suiina o le paie, e tatau ona suiʻia oe. I lea tulaga, o le sividia ua faʻateleina. Ma e mafai ona e faia mo oe lava, ae le tosina tagata faʻapitoa. E tatau ona maitauina, afai e i ai le faʻapaologa, e sili le fetuʻunaʻi le taulimaina o tagata faigaluega. Na faʻatagaina e le uʻamea faʻavaʻa e te faʻaaluina le galuega e aunoa ma le 'auʻau. O le teuteuina o le pauna e ala i le sivisi ma a latou lava lima e ono matautia e aunoa ma le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa, tomai ma tomai.

O le a le faapaologa e ova i fafo

Paʻi atu i le faapaologa, o le loggiina sivine i fafo atu o loʻo faia na o se gaioiga teuteu. Ioe, o loʻo feagai ai ma le faʻapitoa ituaiga o faʻafitauli ma le taimi e fai ai o se fale puipuia mai le tau mai le tau, faʻafitauli. O nei mea e aʻafia ai le umi o le faʻagaioiga o gaioiga.

Auala e Fai ai e Ofu Leoleo 'Fa' Faiga 'Aufaiva Fai Oe Lava Luga

O le teuteuga i fafo atu o le faapaologa o le faapaologa po o le loggo sliding fesoasoani e pulea le susu ma le vevela vevela i totonu

E le paʻu le faapaologa poʻo le loggia i le sivine o le savili ma le susu, o loo lapataʻi ai le mea na tupu o fungi ma goto.

O le a le mea e te manaomia:

  • Eletise eletise;
  • Tulaga;
  • Hacksaw;
  • Sikulukalaiva;
  • Tagi naifi;
  • Faamemelo;
  • Fale laupapa laupapa;
  • Tao sitaili.

O le aofaʻi o mea na maua e faʻalagolago i luga o le palota, ae i se taimi foʻi le ave ma se laina umi. Tao sipai o se mea faigata.

Auala e Fai ai e Ofu Leoleo 'Fa' Faiga 'Aufaiva Fai Oe Lava Luga

Siviso i fafo o lotoa, mafanafana glazing ma totonugalemu o le a faia ai le faapaologa mo le faaaogaina

E ala i pu, e faʻamalosia laupepa faʻatasi ma i latou lava, o loʻo iai pea le faʻapipiʻi i luga o le faʻavae autu.

E vaʻai ai le faʻapipiʻiina o paneta, e tatau ona faʻamaoni ma le totoʻa le Loggidia. Sa saeia le pito i luga o fasi uila o le a le aoga. I le auala, na faʻamatala uma ai e tagata taʻutinoga o le a faʻatautaia i le uʻamea lattice Patcony poʻo le Loggiad stal.

Mataupu i luga o le autu: Paʻu laulau ma ou lava lima piniki lima

Sauniuni tulaga: o le a le mea muamua

Muamua e tatau ona e aveese le tuuga, feagai ai. O fusi faʻapipiʻi ua tipi ese ma se ata. A e tatau ona e suʻesuʻeina uma soʻotaga, pe a e manaʻomia se valea.

O le tuʻinanau o isi o loʻo siʻomia ai le sima i le pito i lalo o le faapaopine o loʻo tumau pea.

Sosoo ai, faʻaaogaina o se uʻamea uʻamea, pe a mafai, ia e aveʻese le elelaau mai le lattice, ile faʻailoga lea ma vali. Ona siaki lea o le tulaga o le pito i fafo, o loʻo i tua o le pa i le atoa o le tino o le faapaologa.

Auala e Fai ai e Ofu Leoleo 'Fa' Faiga 'Aufaiva Fai Oe Lava Luga

O le teuteuga o fafo o le faapaologa e ala i le sivifo ma o latou lava lima e tatau ona amata i le sauniuniga o le avanoa

O le isi laasaga o le faʻaputuputu lea o le pito i lalo o le a faʻapipiʻiina mo le faapaologa. Mo lenei, latou te manaʻomia le feaveaʻi pa (mai le 3X3 i le 6X6 cm). Latou te manaʻomia le tipiina o le faʻavae i luga o le umi, fasimoli faʻaiʻu i le puipui. Faʻafesoʻotaʻi i latou i le va o latou lava ma fao. Manaʻomia le tulaga - Booden Borrs tatau ona togafitia i le Primer ma Antloissptics ina ia aloese mai le foliga mai o fungas ma suia.

I le maumatu o le pito i lalo o le faapiopini, o le paʻu pito i lalo e tatau ona faʻapipiʻiina e le fale fausiaina. E faʻapipiʻi i le au toʻotoʻo i le au laʻei (gatete) poʻo uaea. O le pito i lalo pito i lalo o le lagolago lagolago ua tumu i le kimi o Aam.

O le pito i luga o le lagolago pe a ofuina i fafo, o le a faia i le auala lava e tasi, ae ua tele le faʻatagaina o le fusiina o le puipui. E sili le faia o lenei mea ma le fesoasoani a uʻamea vaega ma fao, o le tasi pito o loʻo faʻatumauina i luga o le laupapa laupapa, o le sekone e faʻapipiʻi i le puipui.

E fia le maualuga-maualuga sivine (vitio)

Faauma le Badclien Taase ma ou lava lima: laasaga-i-sitepu faatonuga

Muamua o mea uma, o vaalele uma e masani ona puipuia. E faʻapipiʻi moli i luga o le uamea. O tulimanu uma o loʻo faʻaalia o loʻo faʻaalia i luga o le auala.

Auala e Fai ai e Ofu Leoleo 'Fa' Faiga 'Aufaiva Fai Oe Lava Luga

O lea e nofo latalata i le puipui, e tatau ona e faʻaaogaina le iʻuga J-Desiltiles, mo le faʻatapulaʻaina o vaalele - faʻapitoa 'eseʻese

Le isi, e tatau ona e faia laasaga nei.:

  1. Copper Taiala o loʻo faʻamauina (lapoa sili atu nai lo le 2 MM). O sea ituaiga o fusi e sili ona talitonuina - I tausaga uma o le a tipiina le uaea i totonu o le laupapa laupapa ma tumau.
  2. O tulimanu e loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo ina ia leai ni tino ma le faʻamalosi. I le faʻaopopo atu i mea e puipuia ai meatotino, latou faia se gaioiga teuteu - o le tau o le tau o le tau. E fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina naʻo fale gaosi mea.
  3. O le sivisi o le laupepa e i ai i luga ma lalo ifo o le maualalo. Faafetai i nei leo, o laupepa taitasi e mafai ona pipii i ai muamua. O le pito i lalo o le 1st pepa ua malupuipuia i luga o le faʻapipiʻiina amata talaaga. Afai e te tapunia le pito i lalo ma le fao, o le siviso o le a le mafai ona faʻalauteleina, faʻapipiʻi i lalo o le gaioiga o le suia o le vevela i le taumalulu i luga o le taumafanafana. O le faʻauma o loʻo faia e faʻaaoga ai le faʻapipiʻiina o le faʻamau o le ogatotonu o laupepa.
  4. Ia mautinoa e tuu le faasao o le pito i luga o laupepa, o le a tipiina pe a uma le faʻavasegaina le faʻavaʻa. O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o sivine sivine e faigofie lava le faigofie, pei o le aoina o le fale.

Mataupu i luga o le autu: Lalolagi Fuafuaga Polokalama

Auala e Fai ai e Ofu Leoleo 'Fa' Faiga 'Aufaiva Fai Oe Lava Luga

O le pepese o loʻo tipi i lalo ina ia tumau le avanoa i le J-Desigles ma Anguar Connectors

Muamua galuega ma faapipiiina o le faʻavaʻa o le a taofia ai le sivine.

O le a le mea e nofo ai

O le aso, o le faʻateleina o le valiina ma le faʻauma i ou lava lima e faʻatino e le vinyl e sivimilo, pe a filifili se tagata e vaʻai i le faapaologa. O lenei mea o loʻo faʻamatalaina e uiga lelei o mea, ma le tau maualalo. E matua taua tele le fesuiaʻiga o povi ma igoa, lea ua leʻi toe faʻaleleia mo se taimi umi ma e leʻi faʻafouina. E mafai ona faia le kalapu ma faʻataʻitaʻiga o piliki, vao, maa ma le faʻamoe o tagata gaosi oloa.

Auala e Fai ai e Ofu Leoleo 'Fa' Faiga 'Aufaiva Fai Oe Lava Luga

Fuafua i uiga, e mafai ona e vaevae nofo i ni vaega se tolu: Triple, faalua ma nofofua

O penefiti o mea e mafai ona taua:

  • E le manaʻomia se mea e aofia ai i feteʻenaʻiga poʻo le Pritar, talu ai o loʻo fau le fale e teteʻe i aafiaga o meaola o meaola o manuʻaga;
  • Sivifo e le suia le Defolications pe a pa'ū le vevela pe a pa'ū le vevela, pe a fai o loʻo faʻapipiʻi lelei;
  • Sivii mo palnoies ma ogalaau e tetee i le maualalo maualalo;
  • E le faia ni masini eletise i le taimi nei;
  • E iai ma le pisa leotele, o uiga masaʻasaina.
  • Cyding vinyl laupepa o biololocally choilly bewert;
  • Na faia se faapaologa poʻo le Loggia ma o latou lava lima, e aunoa ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa na faia pea ma e le umi, ae na o le faʻatapulaʻaina, ae naʻo le pau lea o inisiua poʻo le loggia;
  • E i ai le tele ituaiga o lanu ma mau e faʻatagaina ai oe e fausia soʻo se pale palepani;
  • O le fausiaina o mea e le suia lanu mo se taimi umi.

O nisi tagata ua fautuaina ai pe a uma ona faʻapipiʻi le sivisi, pe a faʻaalia i le maualalo o le vevela, faʻamaligiina foliga i luga o le paʻu. E tatau ona maitauina e le faalagolago i le lelei o mea. O le sivifo e le o aofia ai i le ofe mai o le malulu po o le ultraviolet rays. O faʻatonuga mai tagata gaosi oloa fautuaina e nofo ai o le saʻo o le fua faatatau o le fua mai i -50 + 500 C. o mea uma e uiga i le faʻapipiʻiina o le le atoatoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se vai taele

Auala e Fai ai e Ofu Leoleo 'Fa' Faiga 'Aufaiva Fai Oe Lava Luga

O loʻo tuʻufaʻatasia mea e siʻosiʻomia, i le taimi o le faʻafitauli, aua le gaosia, aua le gaosia ma le le faʻaleagaina mea leaga.

Ia malamalama i le auala e faʻapipiʻi ai i le falemeli, e sili atu le faʻaaogaina o le vitio lesona lea e taʻu uma ai auiliiliga faʻapitoa.

O le le lelei o le fale o fale, e mafai ai ona iloa ai le mafai ona suia o le mea na tupu i se malosi malosi malosi. Latou te le o tapena e toe faaleleia galuega. A faʻapea o loʻo tupu se mea mamafa, o nisi vaega o le a manaʻomia ona suia. Ae, e tutusa lava o le taimi lena, o le mamanu atoa e tatau ona faʻatauaʻaiina.

Oofu i le balconies sivine i fafo atu: filifiliga (vitio)

O le isi minus - O le faapaologa ma le malaga e le o se mea faʻatiga, o lea ua sili le teuteuina o le teuteuga i totonu e faʻatino ai isi mea. E le o iai le malosi e lafo ai le afi, ae i le taimi lava lea o se ipu saoasaoa.

Faitau atili